gebe olmadığını biliyorumkızzz ben gebe değilim aman alalh söyletti hadi barianam nerde bende o şans olsun ağrılar kırmızıları getirecek nasısla hee alcak daha hala yüzüme bakıyor aman vazgeçtim zaten ..ayy yerdim kız biraz önce hazır keke vardı onuda yedim kesmedi beni
alalh seniiiiiiiii kız senden korkar eşin he her an yaka bilir beni hatun der adamolsun ölene dek senin yaptığın dövmeyle yaşar daha ne
heeee evettttt gebeyim yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugebe olmadığını biliyorum
ama öyle demek geldi içimden evrene gebe olduğumuz enerjisini yayalım kötümü olur yani
cidden omzunun 3 yerinde iz kaldı nasıl yaktıysam öyle 3 parça şeklinde özenle çalışılmış bir sanatçı dokunuşu var gibi
topikte sadece ikimiz var gibi yazışıyoruz oysaki 10 kişi var biliyormusun (tabiki bilmiyorsunheeee evettttt gebeyim yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
haklısın bundan sonra gebe gebe gezicem ortalıkta
ooo özel çalışma yakışır o zaman...
aa evet göremiyorum ben kör oldummmmmmm..topikte sadece ikimiz var gibi yazışıyoruz oysaki 10 kişi var biliyormusun (tabiki bilmiyorsun)
kızlara noldu acaba sesleri çıkmıyor..
eski topikte bir ara gebe gibi yazışmıştık havaya girmek için çok keyifliydi..
tabii profilimden mesajlarımı gören ama topiğe nadir gelen kızlar birden doluşmuştu egunal hamilemisin yoksa diyesonra açıkla açıkla telef olmuştum çok güzeldi kısa sürede olsa gebe gibi yazmak...
bir arada herkes gebelik takvimi yapsın demiştik sonra bir sürü topiğe yazıyorum ben sadece tüp bölümüne değil ve gören herkes aaaa hamilemisin deyip tebrik etmeye başlarsa diye hayal ettim hemen vazgeçtimaa evet göremiyorum ben kör oldummmmmmm..
bak kızların elleri ağrıyor demekki yazamıyorlar
ayy evet aynısı bana da olur aman sonra nasıl anlatıcam diğer topiktekilere
yazmasından bile keyif alıyorum da gerçeği olunca ne olur bilmem
inşlh yaşayarak görürüz o günleri...
ayyy cemremcim canim su bekleyis yokmu?aaa yapma panik sen mutlu ve huzurlu ol ki bebiş rahat etsin şekerim benim.....inşlh seninle bebeğin...
Yaa canim aslinda bunuda sorcaktim sana.kan testini erken yaptırmayı düşünüyormusun..
bak ya seni neler neler düşünürmüş evet en güzeli orjinali çakması bize yakışmazbir arada herkes gebelik takvimi yapsın demiştik sonra bir sürü topiğe yazıyorum ben sadece tüp bölümüne değil ve gören herkes aaaa hamilemisin deyip tebrik etmeye başlarsa diye hayal ettim hemen vazgeçtim
en iyisi gebe kalınca gerçeğini yaşarız canım...
napıcan işte hep özentibak ya seni neler neler düşünürmüş evet en güzeli orjinali çakması bize yakışmaz
o özenti yokmu ben yeni evliyken karnıma az mı yastık koyup aynada baktım kendime yakışıyor mu diyenapıcan işte hep özenti
Yaa canim aslinda bunuda sorcaktim sana.
5.gun embr.benim.
Burda hep goruyorum 10.gun test diyor doktorlari.
Benim doktorum 12.gun yapalim dedi.
12.gun 6 eylul cumartesiye geliyor.
Esim doktor nezaman dediyse o zaman yapalim diyor.bende cuma aksami is cikisi yaptirayim diyorum.
Eve yakin bir ozrl hast.var.acilde yapiyolarmis.1 saate cikiyomus sonuc.
Haftaici mesaide ogrenmek istemiyorum birde.
Ayyy bilmiyorum ne yapsam.
Persembede brklenen regli gunum.
Cok karisti yaaa
Bencede gorus cnm.Memorial Ankara hastanesinin tüp bebek bölümü açılmış bilginize kızlar..
4.tedavim için görüşmeye gidebilirim...
o özenti yokmu ben yeni evliyken karnıma az mı yastık koyup aynada baktım kendime yakışıyor mu diyeşimdi gülüyorumda o zaman ağlıyordum demek ki ben biraz kafayı tırlatmışım
egunal tatlım alakasız olucak ama şu ödülleri anlamadım ben beğenin çoğaldıkça ödüller çoğalıyor ya ne olacak onlar ilerde işe yarıcak mı
Dedimya benimde kafam karisti.5.gün embriyosunun testini transferden sonraki 10.güne verirler canım senin doktorun 12.gün demiş daha garantici demekki nasıl olsa 12.gün bir daha yaptıracaksın değer katlandımı diye...
2 kere değil bir kerede kan işini çözüp gebelik varsa direk kese ve kalp için muayene tarihi verecektir sana..
amaaaa meraktan çatlayan anne adayını bekletmek o kadar kolay değil...
8.gün itibari ile bhcg artışa geçiyor canımcım az da olsa birşeyler çıkabilir..,nadir de olsa geç tutunma olabiliyor o zaman erken olabilir test için..mesaide öğrenmek istemiyorsan da o zaman cumartesiyi beklemen gerekecek bende bilemedim şimdi..
anladm teşekkürler cvb ın içinbak ben o yastık işine hiç girmedim nasıl olsa kesin gebe kalacağım için öyle yakışıyormu merakım hiç olmadı..bebek de olmadı
şu an için açıklanmış birşey değil canım ama zamanla bu beğenilerin bir artısı olabilir...
örneğin sene sonunda kk nın EN leri yarışması oluyor en fazla beğeni alanlar arasında birinci olunabilir buna dair birşey yapılabilir..Şimdi herşey havada zamanla oturacak ben de Kazen i bu yoğun dönemde soru yağmuruna tutmak istemiyorum bir sürü soru var aslında sormak istediğim azcık zaman geçsin o zaman tüm sorularımızın cevabını alacaz..
Insallah cnm.rabbim gonlune gore versin.hepimiz hayirlisiyla anne olalim artikanladm teşekkürler cvb ın için
bizimde göbişler davul gibi şişecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk inşl
Bencede gorus cnm.
Gecen netten baktim.bi bayan vardi adini unuttum.yorumlari okudum.guzeldi.
Insallah fiyatlari da cok dolgun degildir.
Ama pgt dusunuyosan o nasil olur orda bilmiyorum.
Genartta pgt de basarili diye duydum hep.
Hayirlisi cnm.
Hadi basla pozitifi gorelim.yaza grlcek dogum iyice oyalanirsan bak.bide ikiz olursa sicaklarda zor olur bak.
Insallah cnm.rabbim gonlune gore versin.hepimiz hayirlisiyla anne olalim artik
5.gün embriyosunun testini transferden sonraki 10.güne verirler canım senin doktorun 12.gün demiş daha garantici demekki nasıl olsa 12.gün bir daha yaptıracaksın değer katlandımı diye...
2 kere değil bir kerede kan işini çözüp gebelik varsa direk kese ve kalp için muayene tarihi verecektir sana..
amaaaa meraktan çatlayan anne adayını bekletmek o kadar kolay değil...
8.gün itibari ile bhcg artışa geçiyor canımcım az da olsa birşeyler çıkabilir..,nadir de olsa geç tutunma olabiliyor o zaman erken olabilir test için..mesaide öğrenmek istemiyorsan da o zaman cumartesiyi beklemen gerekecek bende bilemedim şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?