2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
gebe olmadığını biliyorum
ama öyle demek geldi içimden evrene gebe olduğumuz enerjisini yayalım kötümü olur yani
cidden omzunun 3 yerinde iz kaldı nasıl yaktıysam öyle 3 parça şeklinde özenle çalışılmış bir sanatçı dokunuşu var gibi

heeee evettttt gebeyim yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
haklısın bundan sonra gebe gebe gezicem ortalıkta
ooo özel çalışma yakışır o zaman...

heeee evettttt gebeyim yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
haklısın bundan sonra gebe gebe gezicem ortalıkta
ooo özel çalışma yakışır o zaman...
topikte sadece ikimiz var gibi yazışıyoruz oysaki 10 kişi var biliyormusun (tabiki bilmiyorsun)
kızlara noldu acaba sesleri çıkmıyor..
eski topikte bir ara gebe gibi yazışmıştık havaya girmek için çok keyifliydi..
tabii profilimden mesajlarımı gören ama topiğe nadir gelen kızlar birden doluşmuştu egunal hamilemisin yoksa diye sonra açıkla açıkla telef olmuştum çok güzeldi kısa sürede olsa gebe gibi yazmak...

aa evet göremiyorum ben kör oldummmmmmm..
bak kızların elleri ağrıyor demekki yazamıyorlar
ayy evet aynısı bana da olur aman sonra nasıl anlatıcam diğer topiktekilere
yazmasından bile keyif alıyorum da gerçeği olunca ne olur bilmem
inşlh yaşayarak görürüz o günleri...

bir arada herkes gebelik takvimi yapsın demiştik sonra bir sürü topiğe yazıyorum ben sadece tüp bölümüne değil ve gören herkes aaaa hamilemisin deyip tebrik etmeye başlarsa diye hayal ettim hemen vazgeçtim
en iyisi gebe kalınca gerçeğini yaşarız canım...

aaa yapma panik sen mutlu ve huzurlu ol ki bebiş rahat etsin şekerim benim.....inşlh seninle bebeğin...
ayyy cemremcim canim su bekleyis yokmu?
Ya stresten basima agrilar girdi yada egunalin dedigi gibi olumlu bir gelisme bu.
brkleyip gorcez cnm.
insallah cnm ysvrularim benimledir
kan testini erken yaptırmayı düşünüyormusun..
Yaa canim aslinda bunuda sorcaktim sana.
5.gun embr.benim.
Burda hep goruyorum 10.gun test diyor doktorlari.
Benim doktorum 12.gun yapalim dedi.
12.gun 6 eylul cumartesiye geliyor.
Esim doktor nezaman dediyse o zaman yapalim diyor.bende cuma aksami is cikisi yaptirayim diyorum.
Eve yakin bir ozrl hast.var.acilde yapiyolarmis.1 saate cikiyomus sonuc.
Haftaici mesaide ogrenmek istemiyorum birde.
Ayyy bilmiyorum ne yapsam.
Persembede brklenen regli gunum.
Cok karisti yaaa

bak ya seni neler neler düşünürmüş evet en güzeli orjinali çakması bize yakışmaz

egunal tatlım alakasız olucak ama şu ödülleri anlamadım ben beğenin çoğaldıkça ödüller çoğalıyor ya ne olacak onlar ilerde işe yarıcak mı

5.gün embriyosunun testini transferden sonraki 10.güne verirler canım senin doktorun 12.gün demiş daha garantici demekki nasıl olsa 12.gün bir daha yaptıracaksın değer katlandımı diye...
2 kere değil bir kerede kan işini çözüp gebelik varsa direk kese ve kalp için muayene tarihi verecektir sana..
amaaaa meraktan çatlayan anne adayını bekletmek o kadar kolay değil...
8.gün itibari ile bhcg artışa geçiyor canımcım az da olsa birşeyler çıkabilir..,nadir de olsa geç tutunma olabiliyor o zaman erken olabilir test için..mesaide öğrenmek istemiyorsan da o zaman cumartesiyi beklemen gerekecek bende bilemedim şimdi..

Memorial Ankara hastanesinin tüp bebek bölümü açılmış bilginize kızlar..
4.tedavim için görüşmeye gidebilirim...
Bencede gorus cnm.
Gecen netten baktim.bi bayan vardi adini unuttum.yorumlari okudum.guzeldi.
Insallah fiyatlari da cok dolgun degildir.
Ama pgt dusunuyosan o nasil olur orda bilmiyorum.
Genartta pgt de basarili diye duydum hep.
Hayirlisi cnm.
Hadi basla pozitifi gorelim.yaza grlcek dogum iyice oyalanirsan bak.bide ikiz olursa sicaklarda zor olur bak.

o özenti yokmu ben yeni evliyken karnıma az mı yastık koyup aynada baktım kendime yakışıyor mu diyeşimdi gülüyorumda o zaman ağlıyordum demek ki ben biraz kafayı tırlatmışım

bak ben o yastık işine hiç girmedim nasıl olsa kesin gebe kalacağım için öyle yakışıyormu merakım hiç olmadı..bebek de olmadı

egunal tatlım alakasız olucak ama şu ödülleri anlamadım ben beğenin çoğaldıkça ödüller çoğalıyor ya ne olacak onlar ilerde işe yarıcak mı

şu an için açıklanmış birşey değil canım ama zamanla bu beğenilerin bir artısı olabilir...
örneğin sene sonunda kk nın EN leri yarışması oluyor en fazla beğeni alanlar arasında birinci olunabilir buna dair birşey yapılabilir..Şimdi herşey havada zamanla oturacak ben de Kazen i bu yoğun dönemde soru yağmuruna tutmak istemiyorum bir sürü soru var aslında sormak istediğim azcık zaman geçsin o zaman tüm sorularımızın cevabını alacaz..

Dedimya benimde kafam karisti.
Banada carsamba persembe belli olur gibime geliyo.ama cuma is cikisida yaptirabilirim.dur bakalim.esim ne dicek.doktorun dedigi gun yap diyo.
Cumartesiye kadarda ben catlarim yahu.

anladm teşekkürler cvb ın için
bizimde göbişler davul gibi şişecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk inşl

şu an bahçeci ve memorial labaratuvar anlamında önde canım bu merkezde tedavi gören kızlardan anladığım bu...sanırım ankara hastanesin de de aynı donanım vardır...istanbul hastanesinde tüp bebek epey maliyetli dün negatif alan arkadaşım orada tedavi gördü bir embriyonun pgt si için 750 tl talep etmişler tüp bebek fiyatı ayrı sgk anlaşmalı olmadığından da adımın para..bakalım Ankara hastanesi ne kadara yapıyor görcez...Ankara tüp bebek ücretleri açısından istanbul a göre daha uygun buraya göre bir fiyat politikası uygularlar umarım..
Genart ın genetik açıdan iyi olduğunu hep duymuşumdur..
İkiz olsun ben sıcak soğuk demem bakarım onlara o kadar beklemişim

bana yine ne günü verdi dersin 15-16.gün.... ben gittim 11.gün yaptırdım gördüm negatifi.Benimki de 3.gün transferiydi 10.hücrelıydi.ya şu yumurtaları çoğaltmak için bildiğiniz şeyler varmı kızlar yazarmıısnız.en azından bir dahakine çok yumurtam olsun.zaten yumurtalar zor büyüdü ve de 2 yumurtacık çıkabildi.ne yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…