2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Senin daktırda olayı abartmış yani..
11.gün belli olur canım az da olsa çıkardı birşey..
yumi çoğaltmak için kürü yumurta rezervinde azalma olan kızçeler yazarlar canım mesajını görünce...
kalitesi için incir kürü yapabilirsin..
nasıl yapıldığını netten arat bulursun..
bitkisel uygulamalarda eksiğim ben...
kendimde de uygulamışlığım pek yoktur...

Dogrudur cnm sen gorus tabi aklinda kalmasin.bide yaptirmak istedigin testler var.isinin ehli bi yer olmasi iyi olur tabi.
Ama pgt pahaliymis orda.
Biz 1500 tl odedik pgt ye.kac embriyon cikarsa ciksin.
Mesela benim 6 embriyom 3.gun pgtye girdi.

Dogrudur cnm sen gorus tabi aklinda kalmasin.bide yaptirmak istedigin testler var.isinin ehli bi yer olmasi iyi olur tabi.
Ama pgt pahaliymis orda.
Biz 1500 tl odedik pgt ye.kac embriyon cikarsa ciksin.
Mesela benim 6 embriyom 3.gun pgtye girdi.

pgt pahalı cidden embriyo başına fiyat veriliyor..
senin kinde tek fiyat daha makulmüş..
baya baya genarta kaymaya başladım
bu ara kim nereye çekerse oraya gidesim var..
kapan merkezin elinde kalıcam

pgt pahalı cidden embriyo başına fiyat veriliyor..
senin kinde tek fiyat daha makulmüş..
baya baya genarta kaymaya başladım
bu ara kim nereye çekerse oraya gidesim var..
kapan merkezin elinde kalıcam
Ilahi canim yaaaHakkinda hayirlisi olsun.rabbim gonlune versin.
Insallah dogru yeri dogru doktoru bulursun ve yavruna kavusursun.

ay tatl donusu okul oncesi evime dondm ve camasr ykama çılgnlgı icindeym of daha ev temzlgi beni bekler puf ama ama tedavme az kaldı ki

çok güzel cevaplamışsın canım yaaa inanki bende hep bi sorun olsa diye düşünüyodum onu çözeriz diye hiç o yönlü düşünmemiştim valla çok haklısın

Memorial Ankara hastanesinin tüp bebek bölümü açılmış bilginize kızlar..
4.tedavim için görüşmeye gidebilirim...
bende kayseri memorialde ilk denememi yaptırcam inş
memorial güzel bi hastane tabi tedavi olmadım ama yorumlar güzel bi çok kişi memnun kalmış

çok güzel cevaplamışsın canım yaaa inanki bende hep bi sorun olsa diye düşünüyodum onu çözeriz diye hiç o yönlü düşünmemiştim valla çok haklısın
tatlım kesinlikle o yönünü de düşün; yani insanın içinde hep bi burukluk.... başta çocuğumuz doğal yolla olmadığında aklımdan ilk geçen "aman kocam da olmasın onu toparlamam zor olur, bende olsun... erkekler içine de atar -en azından benimkisi- konuşmaz, hislerini bilemem" bla bla bla.... sonra ilk hormon testlerinden sonra doktorum tel açıp "erken menopoz riskiniz var, acilen tüp bebeğe geçmelisiniz... zaman sizin için çok önemli" dediğinde olduğum yere çöküp kaldım, bi kendime gelemedim sözleri kulağımda çınladı, hala daha her kelimesini hatırlamam bundan... sonra kocamın bunu hak etmediğini düşündüğüm geceler oldu, bir çok gece... onu öyle yanıbaşımda uyurken izlerken çocuklara olan ilgisini, sevgisini düşünüp ona bir ömür bu acıyı bu beklentiyi yaşatmanın büyük haksızlık olduğunu, bunun benim kaderim olduğunu onunsa kurunun yanında yanan yaş gibi sebepsiz acı çektiğini düşündüğüm geceler.... beni bırakmasını istediğim de oldu, içimden... sadece içimden.... bunu dile dökecek kelime bulamadım, zaten ne eşimin nede ailesinin bu konuda bi iması dahi olmadı... olmadı da; yine de içinden geçiriyor işte insan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…