bana yine ne günü verdi dersin 15-16.gün.... ben gittim 11.gün yaptırdım gördüm negatifi.Benimki de 3.gün transferiydi 10.hücrelıydi.ya şu yumurtaları çoğaltmak için bildiğiniz şeyler varmı kızlar yazarmıısnız.en azından bir dahakine çok yumurtam olsun.zaten yumurtalar zor büyüdü ve de 2 yumurtacık çıkabildi.ne yapmam lazım
Dogrudur cnm sen gorus tabi aklinda kalmasin.bide yaptirmak istedigin testler var.isinin ehli bi yer olmasi iyi olur tabi.şu an bahçeci ve memorial labaratuvar anlamında önde canım bu merkezde tedavi gören kızlardan anladığım bu...sanırım ankara hastanesin de de aynı donanım vardır...istanbul hastanesinde tüp bebek epey maliyetli dün negatif alan arkadaşım orada tedavi gördü bir embriyonun pgt si için 750 tl talep etmişler tüp bebek fiyatı ayrı sgk anlaşmalı olmadığından da adımın para..bakalım Ankara hastanesi ne kadara yapıyor görcez...Ankara tüp bebek ücretleri açısından istanbul a göre daha uygun buraya göre bir fiyat politikası uygularlar umarım..
Genart ın genetik açıdan iyi olduğunu hep duymuşumdur..
İkiz olsun ben sıcak soğuk demem bakarım onlara o kadar beklemişim
Dogrudur cnm sen gorus tabi aklinda kalmasin.bide yaptirmak istedigin testler var.isinin ehli bi yer olmasi iyi olur tabi.
Ama pgt pahaliymis orda.
Biz 1500 tl odedik pgt ye.kac embriyon cikarsa ciksin.
Mesela benim 6 embriyom 3.gun pgtye girdi.
Ilahi canim yaaapgt pahalı cidden embriyo başına fiyat veriliyor..
senin kinde tek fiyat daha makulmüş..
baya baya genarta kaymaya başladım
bu ara kim nereye çekerse oraya gidesim var..
kapan merkezin elinde kalıcam
Amin canım..Ilahi canim yaaaHakkinda hayirlisi olsun.rabbim gonlune versin.
Insallah dogru yeri dogru doktoru bulursun ve yavruna kavusursun.
Ben kactim canim.iyi aksamlar sana...Amin canım..
oyle canm yarn bslıyoruz insallah ozledm vlla evimi isimi duzenmi
ay tatl donusu okul oncesi evime dondm ve camasr ykama çılgnlgı icindeym of daha ev temzlgi beni bekler puf ama ama tedavme az kaldı ki
çok güzel cevaplamışsın canım yaaa inanki bende hep bi sorun olsa diye düşünüyodum onu çözeriz diye hiç o yönlü düşünmemiştim valla çok haklısınsağlıkla gelsinde bir tane de yeter bize canım...
dün de demiştim bundan sonra çoooook fikir alışverişlerimiz olacak muhabbetimiz bitmicek çünkü ilk denemen ve tabiki merak ettiklerin olacak..ben olmasam bile kızlar sorularına cevap verirler seve seve..
ben en başlarda sebepsiz dendiğinde ve buna rağmen bebek olmayınca hep keşke bir sebebi olsa da tedavisine ona göre baksak dedim sonra hemen bir u dönüşü yaptım bu düşünceden...
diyelim ki ben de ya da eşim de bir sorun var bunun psikolojisini düşünebiliyormusun sorun olan kişi kendisini suçlayacak ki bunu yaşayan çok arkadaşımız var burda...tüp tedavisine başlayabilmek için önce o sorunu aşmak gerekecek bu da zaman ve para kaybı olabilir..benim yüzünden bebek olmuyor diye düşünmek eminim çok zordur...hep aklımda benim de bir doktora giderim ve bunca zaman sonra bana derseki aslında sorun sendeymiş ve kimse anlayamamış diye yıkılırım..tabiki sorunu bulduğumuza sevinirim ama buruk bir sevinç olur bu...aynı şey eşim içinde geçerli..en azından şimdi Allah vermiyor nasip hayırlısı deyip geçiyoruz...
ay saol canm yavas yavas yapcam bakalmHepsi olacak inş. cnm takma kafanayardıma gelebilirim yane
bende kayseri memorialde ilk denememi yaptırcam inşMemorial Ankara hastanesinin tüp bebek bölümü açılmış bilginize kızlar..
4.tedavim için görüşmeye gidebilirim...
bende kayseri memorialde ilk denememi yaptırcam inş
memorial güzel bi hastane tabi tedavi olmadım ama yorumlar güzel bi çok kişi memnun kalmış
çok güzel cevaplamışsın canım yaaa inanki bende hep bi sorun olsa diye düşünüyodum onu çözeriz diye hiç o yönlü düşünmemiştim valla çok haklısın
yaz boyu ayrı düştük yarında iş güç başlıyormuş ne zaman görüşcez biz ama..ay saol canm yavas yavas yapcam bakalm
Ben kactim canim.iyi aksamlar sana...
Biraz esimle disari cikip hava alalim dedik.
Bayilcam artik gunlerdir evde...
tatlım kesinlikle o yönünü de düşün; yani insanın içinde hep bi burukluk.... başta çocuğumuz doğal yolla olmadığında aklımdan ilk geçen "aman kocam da olmasın onu toparlamam zor olur, bende olsun... erkekler içine de atar -en azından benimkisi- konuşmaz, hislerini bilemem" bla bla bla.... sonra ilk hormon testlerinden sonra doktorum tel açıp "erken menopoz riskiniz var, acilen tüp bebeğe geçmelisiniz... zaman sizin için çok önemli" dediğinde olduğum yere çöküp kaldım, bi kendime gelemedim sözleri kulağımda çınladı, hala daha her kelimesini hatırlamam bundan... sonra kocamın bunu hak etmediğini düşündüğüm geceler oldu, bir çok gece... onu öyle yanıbaşımda uyurken izlerken çocuklara olan ilgisini, sevgisini düşünüp ona bir ömür bu acıyı bu beklentiyi yaşatmanın büyük haksızlık olduğunu, bunun benim kaderim olduğunu onunsa kurunun yanında yanan yaş gibi sebepsiz acı çektiğini düşündüğüm geceler.... beni bırakmasını istediğim de oldu, içimden... sadece içimden.... bunu dile dökecek kelime bulamadım, zaten ne eşimin nede ailesinin bu konuda bi iması dahi olmadı... olmadı da; yine de içinden geçiriyor işte insan....çok güzel cevaplamışsın canım yaaa inanki bende hep bi sorun olsa diye düşünüyodum onu çözeriz diye hiç o yönlü düşünmemiştim valla çok haklısın
seni görmek ne güzellllbu güzel ve son yaz günlerinde evde oturma zaten...
yatsanda gezsen de sonuç olacağına varıyor...
seni görmek ne güzellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?