2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Seni de görmek çok güzeellll..
Gerçi sonradan görülen benim siz vardınız ben yoktum
Bugün hasret gidereyim kızçelerimle dedim kızlar kocalarının yanından gelemediler bi türlü...
kocan hala sağlam mı yoksa çayın tamamen yanlışlıkla halının kenarına takılma suretiyle kocanın üstünü mü boyladı

ayrıca benim de kk yöneticilerinden bi isteğim var.... oyun klübü geri gelsin yaaaaa (ayaklarını yere vura vura zırlayan kız smile ı kullandım farzet :))

kocan hala sağlam mı yoksa çayın tamamen yanlışlıkla halının kenarına takılma suretiyle kocanın üstünü mü boyladı

sağlam henüz tek parça ve taze yanığı yok olan yanık eskiye dair...
bedeninde bir takım işkence izleri açmak isteğim halen devam etmekte

Arkadaşlar gene ben sürekli bişeyler soruyorum kusura bakmayin arkadaslar bana transferden sonra 3. Ve 6.günde vurulmak üzere gonapeptyl igne verildi bugün yaptim ama ne işe yaradigini bilimiyor... bi fikri olan var mi?

ayrıca benim de kk yöneticilerinden bi isteğim var.... oyun klübü geri gelsin yaaaaa (ayaklarını yere vura vura zırlayan kız smile ı kullandım farzet :))
buyur canım yönetici olaraktan ben burdayım ne istersen söle
oyun kulübünü en çok ben istiyorum malum bağımlı idim...
topiğe gelemiyordum oynamaktan..
ama site eski halindeyken kaldırıldı biliyorsun şu an ki düzenle giden birşey değil..
site güvenliği açısından böyle uygun görüldü...

hımmm... olmaz diyonuz yani

Arkadaşlar gene ben sürekli bişeyler soruyorum kusura bakmayin arkadaslar bana transferden sonra 3. Ve 6.günde vurulmak üzere gonapeptyl igne verildi bugün yaptim ama ne işe yaradigini bilimiyor... bi fikri olan var mi?

bu iğne LH baskılayıcı bir iğne transferden sonra verilmesinin amacı ne olabilir diye fikir yürütüyorum şu an LH yüksek olması gebeliğe engeldir demek ki yine LH ı baskılamak için verdi
LH ın hep yüsekmi seyreder mesela polikistik over durumun mu var..

yaz boyu ayrı düştük yarında iş güç başlıyormuş ne zaman görüşcez biz ama..
diğer kızlarda ortalıkta yok..
pazartesi bakcem bakalım kimler kayıp...
ay ben iste olunca daha duzemli hayat yasadgm icn grerm canm zaten tedviye az kaldı cıkarmıym ben hç burdan

Evet 4 . 5 ayda bir kist oluşuyor.. tsk ederim ilgilendigin icin :) benim gibi kullanan olmadi mi acaba

evet canım haklısın burdaki arkadaşlıklar gerçekten çok güzel çok içtensiniz sizinle konuşmak içimi rahatlatıyo bu zamana kadar tekmişim gibi hissettim hep içimden söledim dışarı vurum yapamadım ama burası çok güzel bi forum hepinize içten tşk ediyorum temiz kalplerinizi açtığınız için

Kizlar ben de telefinla zor giriyorum.isyerinde fe her zaman giremiyorum..telden yaziyorum gondermiyor yok yarim kaliyor zor oluyor.bu arada benden parca parca sey geliyor galiba adet oluyorum dimi bilgisu olan varmi jelden kaynakli diye dusundum de..

hayırlı geceler arkadaşlar.. bıraz bilgi sahıbı olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
2 yıllık evlıyım ve bu ayın 15.de aşılama yaptırdım cuma gunu sonuçu öğrendim malesef olumsuzdu..
Şimdi dr 2 aşılama yerine tüp bebeğı yapalım diyor. bizdeki sorun eşımdeki hareketsizliği az olması..

bu durumda olan varmı yada bana bi önerileriniz var mı? şimdiden tşkler..

banucuğum seni mahçup eder bebişler inşallah :) çarşamba güzel haberlerini alalım inşallah :)
bugün kaçıncı günün tatlım :)

keşke kuzum.. ama sürekli geliyor kahverengi bazen daha pembe, ara ara damla gibi değil yani. günlük ped kullanıyorum o yüzden görüyorum sürekli geldiğini. bugün 9. günümdü. salı baktırayım kanda diyorum ona göre keserim ilaçları. Çünkü karnımın altı parçalanıyor gibi, adet sökemediği için süründürüyor beni..

Bu arada 3 yılda alışmışım ben finlandiyanın havasına, sıcaklar mahvetti beni, seni hamş halinle hiç hayal edemiyorum :)

Kıyamam sana.. Öyle oluyor başlangıçta, ilkinde bende de öyle olmuştu.. Şimdi de yine aynıyım.. Ağrıdan kıvranıyorum ara ara..
Üzülme kuzum, biliyorum şimdi hiçbir söz teselli etmiyor ama gerçekten ilkinde tutturmak çok zor. Sıkma canını, biraz dinlendir kendini, sonra zaten yeniden ve inşallah son kez denersin..

cnm ya öle deme inşlh adet olmazsın senin meleğin sana tutunmutur.....

cemrem sağol bitanem, sanmıyorum beni pek öyle mucizeler bulmuyor, yine de tabii test yapana kadar binde bir de olsa umut var tabii.. inşallah da dediğin gibidir tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…