kocan hala sağlam mıSeni de görmek çok güzeellll..
Gerçi sonradan görülen benim siz vardınız ben yoktum
Bugün hasret gidereyim kızçelerimle dedim kızlar kocalarının yanından gelemediler bi türlü...
kocan hala sağlam mıyoksa çayın tamamen yanlışlıkla halının kenarına takılma suretiyle kocanın üstünü mü boyladı
buyur canım yönetici olaraktan ben burdayım ne istersen söleayrıca benim de kk yöneticilerinden bi isteğim var.... oyun klübü geri gelsin yaaaaa (ayaklarını yere vura vura zırlayan kız smile ı kullandım farzet :))
hımmm... olmaz diyonuz yanibuyur canım yönetici olaraktan ben burdayım ne istersen söle
oyun kulübünü en çok ben istiyorum malum bağımlı idim...
topiğe gelemiyordum oynamaktan..
ama site eski halindeyken kaldırıldı biliyorsun şu an ki düzenle giden birşey değil..
site güvenliği açısından böyle uygun görüldü...
Arkadaşlar gene ben sürekli bişeyler soruyorum kusura bakmayinarkadaslar bana transferden sonra 3. Ve 6.günde vurulmak üzere gonapeptyl igne verildi bugün yaptim ama ne işe yaradigini bilimiyor... bi fikri olan var mi?
Şu an için öyle bir gelişme yok canım olursa emin ol davul zurna ile duyururum kutlamasız oyun kulübü açılışı olmaz dimihımmm... olmaz diyonuz yani
ay ben iste olunca daha duzemli hayat yasadgm icn grerm canm zaten tedviye az kaldı cıkarmıym ben hç burdanyaz boyu ayrı düştük yarında iş güç başlıyormuş ne zaman görüşcez biz ama..
diğer kızlarda ortalıkta yok..
pazartesi bakcem bakalım kimler kayıp...
Evet 4 . 5 ayda bir kist oluşuyor.. tsk ederim ilgilendigin icin :) benim gibi kullanan olmadi mi acababu iğne LH baskılayıcı bir iğne transferden sonra verilmesinin amacı ne olabilir diye fikir yürütüyorum şu an LH yüksek olması gebeliğe engeldir demek ki yine LH ı baskılamak için verdi
LH ın hep yüsekmi seyreder mesela polikistik over durumun mu var..
daha szleri burda soru yagmurlarna tutcam hehepek sevindim çok mesudum
evet canım haklısın burdaki arkadaşlıklar gerçekten çok güzel çok içtensiniz sizinle konuşmak içimi rahatlatıyo bu zamana kadar tekmişim gibi hissettim hep içimden söledim dışarı vurum yapamadım ama burası çok güzel bi forum hepinize içten tşk ediyorum temiz kalplerinizi açtığınız içintatlım kesinlikle o yönünü de düşün; yani insanın içinde hep bi burukluk.... başta çocuğumuz doğal yolla olmadığında aklımdan ilk geçen "aman kocam da olmasın onu toparlamam zor olur, bende olsun... erkekler içine de atar -en azından benimkisi- konuşmaz, hislerini bilemem" bla bla bla.... sonra ilk hormon testlerinden sonra doktorum tel açıp "erken menopoz riskiniz var, acilen tüp bebeğe geçmelisiniz... zaman sizin için çok önemli" dediğinde olduğum yere çöküp kaldım, bi kendime gelemedim sözleri kulağımda çınladı, hala daha her kelimesini hatırlamam bundan... sonra kocamın bunu hak etmediğini düşündüğüm geceler oldu, bir çok gece... onu öyle yanıbaşımda uyurken izlerken çocuklara olan ilgisini, sevgisini düşünüp ona bir ömür bu acıyı bu beklentiyi yaşatmanın büyük haksızlık olduğunu, bunun benim kaderim olduğunu onunsa kurunun yanında yanan yaş gibi sebepsiz acı çektiğini düşündüğüm geceler.... beni bırakmasını istediğim de oldu, içimden... sadece içimden.... bunu dile dökecek kelime bulamadım, zaten ne eşimin nede ailesinin bu konuda bi iması dahi olmadı... olmadı da; yine de içinden geçiriyor işte insan....
:))))) güle güle kullannnnnMerhaba arkadaşlar akıllı telefon aldım artik hep burdayım
gülerek kullannMerhaba arkadaşlar akıllı telefon aldım artik hep burdayım
banucuğum seni mahçup eder bebişler inşallah :) çarşamba güzel haberlerini alalım inşallah :)
bugün kaçıncı günün tatlım :)
canım bugün bendende parça parça kahverengi leke geliyor,ilaçları bıraktım bugün itibariyle...kaç gündür eşim bıraktırmadı. belki vardır diye.ben de kesin adet olmak üzereyim.normal adet gibi akmıyor laçların etkisi işte..ama çok üzüldüm.çoooooookkk
cnm ya öle deme inşlh adet olmazsın senin meleğin sana tutunmutur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?