2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Gülden tedaviye mi başlayacaksın, çooook sevindim İnşallah bu sefer pozitiflerin en alasını göreceksin kuzum.. ayy şimdiden mutlu oldum ve heyecanlandım senin adına

canım bu konuda bildiğim tek şey bi kez daha aşılama yaptırır vede olumsuz sonuç alırsan devlet tüp bebek masraflarını karşılıyo
benim durumum sebepsiz dr bana eğer eşinde proble m olsaydı kesinlikle aşılama önerirdim dedi tutma olasılığıda yüsek olurdu dedi fakat bizde ileri hareket %75 zaten aşılamanın normal yoldan farkı yok sizde dedi tüpe geçicez bi kezde kendiliğimden gebelik oldu fakat kalbi atmadı sende hiç gebelik oluştumu canım

öncelikle tşkler canım.. tüp bebeğin masraflarını devletin karşılaması için illaki ikinci aşılamamının olması gerekiyor mu. yoksa doktorun tüp bebek yapıcaz demesi yeterlimi ?
bende hiç gebelik olmadı. iki yıldır doğal yolla denedik, olmayınca eşimin sperm sayısı ve hareketi düşük olduğu için ilk olarak doktorumuz aşılama önermişti. şimdi ise direk tüp bebeğe geçmemi istedi.
sen tüp bebeği ne zaman yaptırıcaksın cnm. %75 baya iyi aslında. burda sorununuz tam nedir ?

Tamam hazırım bekliyorum
evet baslyorum iki ay kadar once hormon testlermi yaptrmstmsmdi gdnce doktor yenilememi ister dimi ve yuzme ogrnmek istyorum esim hauza gdyo bende gtsem diye dusuum ama tedvi oncesi tedavi ve snrasnda sknti olur mu cevapla bakim

Hareket azligi neden varikoselmi var kecibonuzu selenyum falan oneriyorlar benim esim de oyle de...

Hareket azligi neden varikoselmi var kecibonuzu selenyum falan oneriyorlar benim esim de oyle de...

varikoselden ameliyatda oldu ama değerleri değışmedi canım keciboynuzuda bayadır içiyor ama hareketlılığı artmadı.. senin eşinde düzeldımı şimdi?

Kızlar yaa tup bebek nekadar kolay bi asamaymis ama takı transfer olup bekleyene kadar 6.gunum beklemede gerçekten çok zormuş bu süreç dayanamadım cikmiyacagini bile bile lades diyerek idrar testi yaptım tabi negatif içime bi kurttur düştü içme bu ilaçları koyma progestan i yok zaten dei offf ben napcam bu 1 hafta nasıl geçer

evet baslyorum iki ay kadar once hormon testlermi yaptrmstmsmdi gdnce doktor yenilememi ister dimi ve yuzme ogrnmek istyorum esim hauza gdyo bende gtsem diye dusuum ama tedvi oncesi tedavi ve snrasnda sknti olur mu cevapla bakim

2 ay önce yapılan testler rutin testlerse örneğin e2,lh vs..bunlara tekrar bakılır tedaviye başlayacağın adetin 2. ya da 3.günü isterler çünkü o değerlere göre ilaç dozu ayarlanacak...havuzda kadın milleti olarak enfeksiyon kapma riskimiz var onu göze alıyorum diyorsan başla yüzmeye..enfeksiyon olacaksın diye kesin konuşamayız nasip
enfeksiyon sorun yaratır tedavi sırasında...

Gülden tedaviye mi başlayacaksın, çooook sevindim İnşallah bu sefer pozitiflerin en alasını göreceksin kuzum.. ayy şimdiden mutlu oldum ve heyecanlandım senin adına
Nasıl ne zaman başlıyorum nerden biliyorsun ben bile bilmiyorum tedaviye başlayacağımı
Canım ben tedaviye başlamıyorum sadece bir hastanenin tüp bebek bölümü açılmış oraya görümeye gidebilirim dedim...
Benim adıma bu kadar sevinmen beni çoooook mutlu etti canım

ikimizdede problem yok gözüküyo fakat bebekde yok canım o yüzden dr aşılama yapmayı uygun görmedi maddi açıdan toparlanıp yaptırcaz bakalım ve soruna gelirsek 2. şart diye biliyorum ama araştırsan fena olmaz

hayırlısı olsun canım inş herşey istediğın gibi olur.. tavsiyen içinde tşk ederim ..
ALLAH ım bizi Evlat yokluğuyla imthan etmez inşallah..

varikoselden ameliyatda oldu ama değerleri değışmedi canım keciboynuzuda bayadır içiyor ama hareketlılığı artmadı.. senin eşinde düzeldımı şimdi?

Benim esim ameliyat olmadi aslinda duzenli de icmedi.degisen bisey yok anlayacagin ama varikosel olup ameluyat olanlarda tup bebek yaptiriyor.benim kuzenim de vardi ameliyattan bir yil sonra eşi hamile kaldi.ama çoğu tup bebek yapiyor. Ameluyat olali cok oldumu

hayırlısı olsun canım inş herşey istediğın gibi olur.. tavsiyen içinde tşk ederim ..
amin canım inş bu arada eşine keçiboynuzu kürü denedinmi ibrahim saraçoğlunun sitesinde nasıl yapılacağı var onuda netten araştır derim

Sen de sorun yoksa ikinci asilama sart ayrica sperm sayisinin 5 milyon altinda olmasi da direk tup bebek raporu almani kolaylastiriyor cnm

Ameliyat olalı 2 yıl oldu canım ve ameliyat olalıda deniyoruz ameliyat bi işe yaramadı anlıcağın

hım tmm testler yenilencek o zaman canm, anlasldı tedavi öncesi ve tedavde havuz yok bari tedavi snrası hamis kalnca gdeblrmiym ki onu da diyiver

amin canım inş bu arada eşine keçiboynuzu kürü denedinmi ibrahim saraçoğlunun sitesinde nasıl yapılacağı var onuda netten araştır derim

inş canım.. keciboynuzu kürü nasıl bılmıyorum ama keciboynuzu suyunu önermiştiler onu surekli içti oda fayda etmedi ama kürünüde araştırayım canım

Sen de sorun yoksa ikinci asilama sart ayrica sperm sayisinin 5 milyon altinda olmasi da direk tup bebek raporu almani kolaylastiriyor cnm

bende sorun yok şukur canım.. aşılamamdada yumurtalarm gayet iymiş.. eşimin sperm sayısı 8mly ama hareketlılığı çok düşük canım ondan :/

inş canım.. keciboynuzu kürü nasıl bılmıyorum ama keciboynuzu suyunu önermiştiler onu surekli içti oda fayda etmedi ama kürünüde araştırayım canım
benim bildiğim 2buçuk bardak klorsuz kaynamış suyun içine 6 7 tane keçiboynuzunu küçük küçük kır 3 dk kaynat 20 dk dinlet ağzı kapalı olarak sabah ve akşam eşine ılık olarak içir aç karna

onuda bir deneyim canım tşk ederim denemekte fayda var.. bu sadece sperm sayısınımı yükseltıyor yoksa hareketlığılde yükseltiyor mu bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…