sonbahar aylarıyla birlikte tedavidekilerin sayısı artıyor canım her sene böyle oluyor...
araya kurban bayramı girer o zaman durgunlaşır kışın tavan yapar tedavi sayılarımız..
epey bir ara verdim 4.deneme için bu kez gelsinler teyzesi bir negatife daha tahamül edemem ya olacak ya olacak
canım bu konuda bildiğim tek şey bi kez daha aşılama yaptırır vede olumsuz sonuç alırsan devlet tüp bebek masraflarını karşılıyohayırlı geceler arkadaşlar.. bıraz bilgi sahıbı olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
2 yıllık evlıyım ve bu ayın 15.de aşılama yaptırdım cuma gunu sonuçu öğrendim malesef olumsuzdu..
Şimdi dr 2 aşılama yerine tüp bebeğı yapalım diyor. bizdeki sorun eşımdeki hareketsizliği az olması..
bu durumda olan varmı yada bana bi önerileriniz var mı? şimdiden tşkler..
evet baslyorum iki ay kadar once hormon testlermi yaptrmstmsmdi gdnce doktor yenilememi ister dimi ve yuzme ogrnmek istyorum esim hauza gdyo bende gtsem diye dusuum ama tedvi oncesi tedavi ve snrasnda sknti olur mu cevapla bakimTamam hazırım bekliyorum
Hareket azligi neden varikoselmi var kecibonuzu selenyum falan oneriyorlar benim esim de oyle de...hayırlı geceler arkadaşlar.. bıraz bilgi sahıbı olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
2 yıllık evlıyım ve bu ayın 15.de aşılama yaptırdım cuma gunu sonuçu öğrendim malesef olumsuzdu..
Şimdi dr 2 aşılama yerine tüp bebeğı yapalım diyor. bizdeki sorun eşımdeki hareketsizliği az olması..
bu durumda olan varmı yada bana bi önerileriniz var mı? şimdiden tşkler..
Hareket azligi neden varikoselmi var kecibonuzu selenyum falan oneriyorlar benim esim de oyle de...
evet baslyorum iki ay kadar once hormon testlermi yaptrmstmsmdi gdnce doktor yenilememi ister dimi ve yuzme ogrnmek istyorum esim hauza gdyo bende gtsem diye dusuum ama tedvi oncesi tedavi ve snrasnda sknti olur mu cevapla bakim
Nasıl ne zaman başlıyorum nerden biliyorsun ben bile bilmiyorum tedaviye başlayacağımıGülden tedaviye mi başlayacaksın, çooook sevindimİnşallah bu sefer pozitiflerin en alasını göreceksin kuzum.. ayy şimdiden mutlu oldum ve heyecanlandım senin adına
ikimizdede problem yok gözüküyo fakat bebekde yok canım o yüzden dr aşılama yapmayı uygun görmedi maddi açıdan toparlanıp yaptırcaz bakalım ve soruna gelirsek 2. şart diye biliyorum ama araştırsan fena olmazöncelikle tşkler canım.. tüp bebeğin masraflarını devletin karşılaması için illaki ikinci aşılamamının olması gerekiyor mu. yoksa doktorun tüp bebek yapıcaz demesi yeterlimi ?
bende hiç gebelik olmadı. iki yıldır doğal yolla denedik, olmayınca eşimin sperm sayısı ve hareketi düşük olduğu için ilk olarak doktorumuz aşılama önermişti. şimdi ise direk tüp bebeğe geçmemi istedi.
sen tüp bebeği ne zaman yaptırıcaksın cnm. %75 baya iyi aslında. burda sorununuz tam nedir ?
ikimizdede problem yok gözüküyo fakat bebekde yok canım o yüzden dr aşılama yapmayı uygun görmedi maddi açıdan toparlanıp yaptırcaz bakalım ve soruna gelirsek 2. şart diye biliyorum ama araştırsan fena olmaz
varikoselden ameliyatda oldu ama değerleri değışmedi canımkeciboynuzuda bayadır içiyor ama hareketlılığı artmadı.. senin eşinde düzeldımı şimdi?
amin canım inş bu arada eşine keçiboynuzu kürü denedinmi ibrahim saraçoğlunun sitesinde nasıl yapılacağı var onuda netten araştır derimhayırlısı olsun canım inş herşey istediğın gibi olur.. tavsiyen içinde tşk ederim ..
ALLAH ım bizi Evlat yokluğuyla imthan etmez inşallah..
Sen de sorun yoksa ikinci asilama sart ayrica sperm sayisinin 5 milyon altinda olmasi da direk tup bebek raporu almani kolaylastiriyor cnmhayırlısı olsun canım inş herşey istediğın gibi olur.. tavsiyen içinde tşk ederim ..
ALLAH ım bizi Evlat yokluğuyla imthan etmez inşallah..
Benim esim ameliyat olmadi aslinda duzenli de icmedi.degisen bisey yok anlayacagin ama varikosel olup ameluyat olanlarda tup bebek yaptiriyor.benim kuzenim de vardi ameliyattan bir yil sonra eşi hamile kaldi.ama çoğu tup bebek yapiyor. Ameluyat olali cok oldumu
hım tmm testler yenilencek o zaman canm, anlasldı tedavi öncesi ve tedavde havuz yok bari tedavi snrası hamis kalnca gdeblrmiym ki onu da diyiver2 ay önce yapılan testler rutin testlerse örneğin e2,lh vs..bunlara tekrar bakılır tedaviye başlayacağın adetin 2. ya da 3.günü isterler çünkü o değerlere göre ilaç dozu ayarlanacak...havuzda kadın milleti olarak enfeksiyon kapma riskimiz var onu göze alıyorum diyorsan başla yüzmeye..enfeksiyon olacaksın diye kesin konuşamayız nasip
enfeksiyon sorun yaratır tedavi sırasında...
amin canım inş bu arada eşine keçiboynuzu kürü denedinmi ibrahim saraçoğlunun sitesinde nasıl yapılacağı var onuda netten araştır derim
Sen de sorun yoksa ikinci asilama sart ayrica sperm sayisinin 5 milyon altinda olmasi da direk tup bebek raporu almani kolaylastiriyor cnm
benim bildiğim 2buçuk bardak klorsuz kaynamış suyun içine 6 7 tane keçiboynuzunu küçük küçük kır 3 dk kaynat 20 dk dinlet ağzı kapalı olarak sabah ve akşam eşine ılık olarak içir aç karnainş canım.. keciboynuzu kürü nasıl bılmıyorum ama keciboynuzu suyunu önermiştiler onu surekli içti oda fayda etmedi ama kürünüde araştırayım canım
benim bildiğim 2buçuk bardak klorsuz kaynamış suyun içine 6 7 tane keçiboynuzunu küçük küçük kır 3 dk kaynat 20 dk dinlet ağzı kapalı olarak sabah ve akşam eşine ılık olarak içir aç karna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?