inan onun hakkında bi bilgim yok ama biçok kişiye iyi gelmiş aşılamada seçilen spermler normal çıkıştan kat ve kat fazla çıkanlar olmuş netten okuduğum kadarıylaonuda bir deneyim canım tşk ederim denemekte fayda var.. bu sadece sperm sayısınımı yükseltıyor yoksa hareketlığılde yükseltiyor mu bilgin var mı?
inan onun hakkında bi bilgim yok ama biçok kişiye iyi gelmiş aşılamada seçilen spermler normal çıkıştan kat ve kat fazla çıkanlar olmuş netten okuduğum kadarıyla
sabret canım moralini yüksek tut hiç spermi olmayanlarda var düşünsene onları üzmek için sölemiyorum ama durunu bil diye sölüyorum yani çok daha sorunlu olanlar yada benim gibi sorun olmayıp yinede gebe kalamayanlar var hepimiz aynı durumdayız zor bi dönem biliyorum ama dua etmektenve elimizden geleni yapmaktan başka çaremiz yokhayırlısı bakalım inş olur diyelim ..
hareketlilik cok önemli ya sperm harekliliği az olnca yarı yolda yorulup geri dönüyor
hım tmm testler yenilencek o zaman canm, anlasldı tedavi öncesi ve tedavde havuz yok bari tedavi snrası hamis kalnca gdeblrmiym ki onu da diyiver
inşallah ablam ya cumartesi transferim oldu evde yatıyorum ama buğun aptt ile faktörxa kanı vericem merkeze gideceğim inşallah birşey olmazCANIMMMM dualrım seninle innnşşşş bu sefer olacak
iyim arkadaşım çok saol evde dinleniyorum aldım bebişlerimitünaydın meraktan çatlıyorum vallahi : nasılsın iyimisin durumar nasıl 1 gün oldu ama napim :)
amin arkadaşım inşallahBebişlerine kavuşmana az kaldı ömür boyu seni hiç bırakmazlar inşallahhhh
cumartesi transferim oldu 12 eylül test tarihim....2 gün yatım evin içinde dolaşıyorum genelde iş yapmıyorum
faktörxa ile aptt kanı vericek mişim kan sulandırıcı kullandığımdan her hafta pazartesi bugün transferin 3. günü inşallah bir şey olmaz...kazandan ankara tam 1 saat arabayla gideceğim ama yinede gitmesem mi acaba hemşire dün telefonda vermeniz gerek kanı çok sullandırmak iyi değil düşe sebeb dedi
iyim arkadaşım çok saol evde dinleniyorum aldım bebişlerimi
Slm kızlar günaydın herkse yeni bi haftaya başladık vede yeni bir aya girdik hepimize sağlıklı huzrlu mutlu berketli bir hafta dilerim. Kızlar ben temmuzda 3 tüpü yapmıştım kimyasal olmuştu ve adetimde 24 ünde başlamıştı. Ama bu ay 24 ünde olmadım Vede gögslerim çok ağrımıştı geçti hafif agrısı var buyunde ayın 1 sizce neden olmuştur gebelik olcagını düşünmüyorum Ama neden olmadım anlamıyorum hepmi böyle olucak Adetim olsunda bian önce soğan suyuna başlayım diyırum ama geçti te geçti
Slm kızlar günaydın herkse yeni bi haftaya başladık vede yeni bir aya girdik hepimize sağlıklı huzrlu mutlu berketli bir hafta dilerim. Kızlar ben temmuzda 3 tüpü yapmıştım kimyasal olmuştu ve adetimde 24 ünde başlamıştı. Ama bu ay 24 ünde olmadım Vede gögslerim çok ağrımıştı geçti hafif agrısı var buyunde ayın 1 sizce neden olmuştur gebelik olcagını düşünmüyorum Ama neden olmadım anlamıyorum hepmi böyle olucak Adetim olsunda bian önce soğan suyuna başlayım diyırum ama geçti te geçti
ay saol canm yavas yavas yapcam bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?