2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
onuda bir deneyim canım tşk ederim denemekte fayda var.. bu sadece sperm sayısınımı yükseltıyor yoksa hareketlığılde yükseltiyor mu bilgin var mı?
inan onun hakkında bi bilgim yok ama biçok kişiye iyi gelmiş aşılamada seçilen spermler normal çıkıştan kat ve kat fazla çıkanlar olmuş netten okuduğum kadarıyla

hayırlısı bakalım inş olur diyelim ..
hareketlilik cok önemli ya sperm harekliliği az olnca yarı yolda yorulup geri dönüyor

inan onun hakkında bi bilgim yok ama biçok kişiye iyi gelmiş aşılamada seçilen spermler normal çıkıştan kat ve kat fazla çıkanlar olmuş netten okuduğum kadarıyla

hareketlilik cok önemli ya sperm harekliliği az olnca yarı yolda yorulup geri dönüyor

sabret canım moralini yüksek tut hiç spermi olmayanlarda var düşünsene onları üzmek için sölemiyorum ama durunu bil diye sölüyorum yani çok daha sorunlu olanlar yada benim gibi sorun olmayıp yinede gebe kalamayanlar var hepimiz aynı durumdayız zor bi dönem biliyorum ama dua etmektenve elimizden geleni yapmaktan başka çaremiz yok
allaha emanet ol ii geceler kardeşim

merhaba kızlar....
5 hafta 2 günlük hamileyim ama çok kaygılanıyorum kese görünecek mi kalp atışını duyacak mıym diye ve bu kaygının önüne geçemiyorum....

hım tmm testler yenilencek o zaman canm, anlasldı tedavi öncesi ve tedavde havuz yok bari tedavi snrası hamis kalnca gdeblrmiym ki onu da diyiver

hamiş kal hele bi o zaman değerlendirelim..
gebeliğin risk durumuna göre konuşabiliriz belki daktırın izin vermeyecek..

cumartesi transferim oldu 12 eylül test tarihim....2 gün yatım evin içinde dolaşıyorum genelde iş yapmıyorum
faktörxa ile aptt kanı vericek mişim kan sulandırıcı kullandığımdan her hafta pazartesi bugün transferin 3. günü inşallah bir şey olmaz...kazandan ankara tam 1 saat arabayla gideceğim ama yinede gitmesem mi acaba hemşire dün telefonda vermeniz gerek kanı çok sullandırmak iyi değil düşe sebeb dedi

Slm kızlar günaydın herkse yeni bi haftaya başladık vede yeni bir aya girdik hepimize sağlıklı huzrlu mutlu berketli bir hafta dilerim. Kızlar ben temmuzda 3 tüpü yapmıştım kimyasal olmuştu ve adetimde 24 ünde başlamıştı. Ama bu ay 24 ünde olmadım Vede gögslerim çok ağrımıştı geçti hafif agrısı var buyunde ayın 1 sizce neden olmuştur gebelik olcagını düşünmüyorum Ama neden olmadım anlamıyorum hepmi böyle olucakAdetim olsunda bian önce soğan suyuna başlayım diyırum ama geçti te geçti

canım transferin hayırlı olsun...
kanı vermen lazım o değere göre dozun ayarlanacaktır muhtemelen..
kanın fazla sulanması düşük riski yaratır evet ama pıhtılaşma durumuda kaybına sebep olduğundan bu iğneleri kullanıyoruz..ihmal etme git ver kanını..

gebelikten şüphelenmiyorsan gecikmedir canım hemen kafa yorma buna..ben geçen ay 32.günde adet oldum bu ay 24.gün geldi...zaman zaman böyle erken ya da geç yumurtlama durumları adetin gününde sapmaya sebep oluyor..bekle bakalım...

canım vücudumuzdan kaynaklanıyor bende nerdeyse 2 aydır sapma var birinde 7 gün erken oldum diğerinde 18 gün geç, gecikmeden önce ayın 30 olmam gerekiyordu bu aysa bel ağrısı ıvızrı zıvırı adet belirtileri verdi hepsi psikolojimizin bozulmasından kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…