Aaaa 3. u mu senin masallahhayirli saglikli bi oglun olur bu seferde insallah. Kac haftaliksin?
Belli olur cinsiyet o zaman, hadi bakalin hayirli haberlerle gelEvet canim 3.cu cevremdeki herkes tipime bakip erkek diyor bende onlarin soyledigine kanip kendimi erkege sartlandirdim gibi en basta saglik ve hayirlisi diyerekten gonlumdende erkek olsun diyorum ama bakalim.bugun 18.ci haftama girdim
Endise etme canim esi asagida olunca olagan bir durummus kanama. Bulantilarin gecmesi normal artik. Benimde gecti. Hissetmeye de basladim ben cok sukur, kanamam bi daha olmadi.Cumartesi kontrolum var.Hersey yolunda cok sukur. Yorulmuyorumda artik. Insallah bebegin iyidir canim ben inaniyorum iyi olduguna
Anneler merhaba. Nasılsınız? Ben uzun zamandır giremiyorumkızlar ben 15. Haftaya girdiğimden beri belirti hissetmiyorum pek. Karnım şişmeye başladı hafiften göğüslerimde şiş ama bulantı azaldı. Yorgunluk azaldı. Bir şey hissetmiyorum bazen korkuyorum bebeğim iyi mi diye doktora gideli de 15 gün oldu. Pazartesi de 2 kez lekelenmem oldu gene. Bebeğim iyi midir kızlar? HAREKETLERİNİ BİR HİSSETSWM RAHATLICAM SANKİ SİZLER NE ZAMAN İLK HİSSETTİNİZ?
Ayy ne güzel:) 1ayı beklemicem işte haftaya gitcem inş. Ama o bile çok uzak geliyor. Belki dayanamam daha erken giderim Ben daha hiç kilo almadım karnım da küçücük şişti belli olmuyor. Ama ilk bebeğim normaldir herhalde di mi? Bir şey hissetmemem de normal mi canım? Sen bayağı tecrübelisin canım:)
Canım telden girdiğim için göremiyorum kaç haftalık olduğunu benim 19+2 oldu daha dün gece net şekilde hissettim doktorumda ayın 18 19 gibi hissetmeye başlarsın dedi bende panik yapıorum bi hareketlense rahatlıcam az kaldı inşallah hissetcez
hayırlı ugurlu olsun Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin arkadasım:)
Canim bisey hissetmemen artik 4.aydan sonra sikayetler bitiyor benimde birden kesildi hic biseyim yok ikigun once uc cam sildim. evi supurdum.balkonu yikadim kizimi okula goturdum.geldim kucuk kizimla ilgilendim.yemek yaptim yani drmek istedigim suanda gebeligin en rahat aylarını yasiyoruz moralini yüksek tut keyfini cikar bide rahatlamak icin erken git doktoruna
Canim bugun seni merak etmistim hic yazmayinca. Iyi olmana sevindimKızlar bugün çok yoğundum yazamadım. Kötü haberler aldık. Allahım vefat edenlerin ailesine sabırlar versin. Çok zor bir durum. Allahım yardımcıları olsun..
Damlacım kızının resimlerini gördüm maşallah açık seçik görünüyor kuzunun güzel yüzü. Çok şükür sorun da yokmuş. Allah'a şükürler olsun...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Az kaldi insallah canim rahatlicaksin, tatilde alisverisini de yaparsin. Bende bir sey almadim henuz. Bi tane zibini var sadece:) biraz daha ilerlesin gebeligim ondan sonra alicam insallah. Bende 20. Haftanin icinde hissetmeye basladim. 19 hafta 2 gunluktu ilk hissettigimde. Insallah senin de az kaldi hissetmeneİnş canım. Cumartesi hayırlı haberlerle gel inş. Kanaman olmamasına çok sevindim Allah yaşatmasın tekrar.Ben biraz yoruluyorum çalışırken işe giderken falan ama napayım başka çarem yok artık dört gözle okulların kapanmasını bekliyorum son 4 hafta inşsonra güzelce dinlenirim inş. Daha hiç alışveriş bile yapmadım
Kizlar esim aradi yoldaymis ben kizlarimi ve kendimi hazirlayayim doktordan sonra yazarim
Canim bugun seni merak etmistim hic yazmayinca. Iyi olmana sevindim
Az kaldi insallah canim rahatlicaksin, tatilde alisverisini de yaparsin. Bende bir sey almadim henuz. Bi tane zibini var sadece:) biraz daha ilerlesin gebeligim ondan sonra alicam insallah. Bende 20. Haftanin icinde hissetmeye basladim. 19 hafta 2 gunluktu ilk hissettigimde. Insallah senin de az kaldi hissetmene
İnş. Allah o günleri göstersin inş. Ben çıkıyorum çok sağol rahatldım burda yazışınca canım çok öptüm görüşürüz gene. Bebişine ve kendine iyi bak
Canim bugun seni merak etmistim hic yazmayinca. Iyi olmana sevindim
Az kaldi insallah canim rahatlicaksin, tatilde alisverisini de yaparsin. Bende bir sey almadim henuz. Bi tane zibini var sadece:) biraz daha ilerlesin gebeligim ondan sonra alicam insallah. Bende 20. Haftanin icinde hissetmeye basladim. 19 hafta 2 gunluktu ilk hissettigimde. Insallah senin de az kaldi hissetmene
Anladim canim cok yormasaydin kendiniIşler çok yoğundu canım yazmaya fırsat kalmadı bugün. Su şişemi bile bitirememişim işten. Bugün dışardan bi bayan geldi. Biyologmuş. Bana baktı hamile misiniz diye sordu. Nerden anladınız dedim. Karnında şişkinlik var dedi:)) kilo da olabilirdi aslında nasıl anladı maşallah kadına:) şaşırttı beni:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet ben diyorum uyku depoluyorum sonrası icin :) Oyy insAllah inşAllah :)Dogduktan sonra isler degisiyor genelde ama bakicaz bakalimayyy dogsalardi minik yavrularimiz kucaklasaydik bi onlari insallah:))
Hiç endişelenme canım ya daha var .haftaya güzel haberlerini bekliyoruz ozamnCanım ben daha 16.haftadayım. daha bayağı var benim o zaman. Daha ben cinsiyetini tam öğrenemedim haftaya inş:)
Kizlar esim aradi yoldaymis ben kizlarimi ve kendimi hazirlayayim doktordan sonra yazarim
Anladim canim cok yormasaydin kendiniartik biliyorlar, tecrubeliler daha cok biliyor. Beni daha 8. haftada bilenler bile oldu. Niye boyle soldun hamilemisin dediler. Ben hamilelik tarzi tunik giyiyorum ondan hemen anliyorlar artik. Gecenlerde asansorde bi bayan Allah kurtarsin dedi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?