2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Aaaa 3. u mu senin masallah hayirli saglikli bi oglun olur bu seferde insallah. Kac haftaliksin?

Evet canim 3.cu cevremdeki herkes tipime bakip erkek diyor bende onlarin soyledigine kanip kendimi erkege sartlandirdim gibi en basta saglik ve hayirlisi diyerekten gonlumdende erkek olsun diyorum ama bakalim.bugun 18.ci haftama girdim

Evet canim 3.cu cevremdeki herkes tipime bakip erkek diyor bende onlarin soyledigine kanip kendimi erkege sartlandirdim gibi en basta saglik ve hayirlisi diyerekten gonlumdende erkek olsun diyorum ama bakalim.bugun 18.ci haftama girdim
Belli olur cinsiyet o zaman, hadi bakalin hayirli haberlerle gelbenim cevremde hep oyle diyordu gercekten bildiler, bende baya sartlanmistim senin gibi. Oglusum olacak benim teyzesi

İnş canım. Cumartesi hayırlı haberlerle gel inş. Kanaman olmamasına çok sevindim Allah yaşatmasın tekrar.Ben biraz yoruluyorum çalışırken işe giderken falan ama napayım başka çarem yok artık dört gözle okulların kapanmasını bekliyorum son 4 hafta inş sonra güzelce dinlenirim inş. Daha hiç alışveriş bile yapmadım

Canım telden girdiğim için göremiyorum kaç haftalık olduğunu benim 19+2 oldu daha dün gece net şekilde hissettim doktorumda ayın 18 19 gibi hissetmeye başlarsın dedi bende panik yapıorum bi hareketlense rahatlıcam az kaldı inşallah hissetcez

Canim bisey hissetmemen artik 4.aydan sonra sikayetler bitiyor benimde birden kesildi hic biseyim yok ikigun once uc cam sildim. evi supurdum.balkonu yikadim kizimi okula goturdum.geldim kucuk kizimla ilgilendim.yemek yaptim yani drmek istedigim suanda gebeligin en rahat aylarını yasiyoruz moralini yüksek tut keyfini cikar bide rahatlamak icin erken git doktoruna

Canım ben daha 16.haftadayım. daha bayağı var benim o zaman. Daha ben cinsiyetini tam öğrenemedim haftaya inş:)

Kizlar esim aradi yoldaymis ben kizlarimi ve kendimi hazirlayayim doktordan sonra yazarim

Oh rahatladım biraz bunları duyunca ben de işe gidiyorum geliyorum ev işi sonra ne oluyoz dedim 1-2 hafta önce adım atmaya halim yoktu çünkü. Tamam canım erken gitmeyi düşünüyorum ben de.

Canim bugun seni merak etmistim hic yazmayinca. Iyi olmana sevindim
Az kaldi insallah canim rahatlicaksin, tatilde alisverisini de yaparsin. Bende bir sey almadim henuz. Bi tane zibini var sadece:) biraz daha ilerlesin gebeligim ondan sonra alicam insallah. Bende 20. Haftanin icinde hissetmeye basladim. 19 hafta 2 gunluktu ilk hissettigimde. Insallah senin de az kaldi hissetmene

Son düzenleme:

İnş. Allah o günleri göstersin inş. Ben çıkıyorum çok sağol rahatldım burda yazışınca canım çok öptüm görüşürüz gene. Bebişine ve kendine iyi bak

Işler çok yoğundu canım yazmaya fırsat kalmadı bugün. Su şişemi bile bitirememişim işten. Bugün dışardan bi bayan geldi. Biyologmuş. Bana baktı hamile misiniz diye sordu. Nerden anladınız dedim. Karnında şişkinlik var dedi:)) kilo da olabilirdi aslında nasıl anladı maşallah kadına:) şaşırttı beni:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Anladim canim cok yormasaydin kendini artik biliyorlar, tecrubeliler daha cok biliyor. Beni daha 8. haftada bilenler bile oldu. Niye boyle soldun hamilemisin dediler. Ben hamilelik tarzi tunik giyiyorum ondan hemen anliyorlar artik. Gecenlerde asansorde bi bayan Allah kurtarsin dedi:))

Evet canım tecrübeliler anlıyor. Ben işyerimde hamile tişörtü giyemiyorum. Utanıyorum resimli olunca:)))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ankarada 4d ultrasoyon fiyatları ne kadar bilen giden var mı? hastanenin 20 haftalıkken bakacağı detaylı ultrasyon kaç boyutlu oluyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…