2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canim sana katiliyorum, ben yapmicam seyleri yapmak zorunda kaldim canim, hep aglayan bi oglum oldu ve hala herseyini aglayarak yaptirir yada ister, gercekten cocuk buyutuyoruz ama ne hallerle, sikayet etmek degil aamacim cok sukur rabbime 2. kez nasip ediyor anne olmayi...

içerde baloncuk patlıyor gibi küçük küçük tekmeler:)) sen nasıl hissediyorsun??

Ayy aynı aynı bende bugün kayınvalideme tam öyle tarif ettim :) hani çocuklar köpüklü baloncuklarla oynarya sanki karnimin içinde patliyor onlar..

kızlar bende yarın ayrıntılı ultrasona giricem çok heyecanlıyım acaba çikolata yesemmi ki özele gidiyorum renkli fotosunu verirlermi acaba? :44:

kızlar bende yarın ayrıntılı ultrasona giricem çok heyecanlıyım acaba çikolata yesemmi ki özele gidiyorum renkli fotosunu verirlermi acaba? :44:

bence yemelisin. ben yemedim dönmedi işte suratını tamamen verirler canım merak etme

Merhaba arkadaşlar ben de 2015 ocak annesi olucam inşaallah size bir Merhaba demek istedim Allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin :) aranızda samsunda olan var mı?

12-01-2015 ♥

hayret kuzum sen nasıl yemeden gittin

Çikolatayı artık bıraktım pestil yiyorum onun yerine oyüzden unuttum sadece sabah kek yemiştim okadar ama sen ye bence ama bide soyle birsey var 2 hafta once doktora giderken çikolata yemiştim banamısın dememişti beim kızıma :) yine uyuyordu :)

Merhaba arkadaşlar ben de 2015 ocak annesi olucam inşaallah size bir Merhaba demek istedim Allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin :) aranızda samsunda olan var mı?

12-01-2015 ♥

Dolphin merhaba :)) hersey yolunda mı?

Ayy aynı aynı bende bugün kayınvalideme tam öyle tarif ettim :) hani çocuklar köpüklü baloncuklarla oynarya sanki karnimin içinde patliyor onlar..
Evet aynen oyle demek benim gibi hisseden biri varmis aramizda, arkadaslar daha sert hissediyorlarmis. Bizde mi bi problem var diyordum:) kisiden kisiye degisiyor demekki

senin kız uykucu olucak heralde bakalım benim cimcime ne alemde

Evet aynen oyle demek benim gibi hisseden biri varmis aramizda, arkadaslar daha sert hissediyorlarmis. Bizde mi bi problem var diyordum:) kisiden kisiye degisiyor demekki
Birde daimi Hissetmiyorum nette gördüm bayanın biri 22 haftalik hamileyim bebeğimin hareketleri azaldı demiş ben sürekli hissetmiyorum öyle

Birde daimi Hissetmiyorum nette gördüm bayanın biri 22 haftalik hamileyim bebeğimin hareketleri azaldı demiş ben sürekli hissetmiyorum öyle
Aynen bende oyle surekli hissetmiyorum. Birgun cok birgun az. Araliklari uzun oluyor oyle yani.

Canım benim de çok sert değil , sadece dün gece baya hissettim :)
Normalde içimde bir şey karıncalaşır gibi , hafif kayar gibi bir his oluyor bende

Yolunda gibi :) ağrılar halsizlik falan alıştım biraz daha. Tek sorunum tansiyonumun sürekli düşük seviyede olması doktor tuzdan uzak dur dedi ama abarttim mı acaba :))

12-01-2015 ♥

hayırlı ugurlu olsun Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin arkadasım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…