Rutin bi kontrol canım ayrıntıli bebeğini herseyiyle inceliyorlar benim daha 2 Haftam var sabırsızlanıyorum :)Arkadaslar doktoru ayrintili ultrason isteyen varmi benden istediler cok tedirginim
içerde baloncuk patlıyor gibi küçük küçük tekmeler:)) sen nasıl hissediyorsun??Evet şimdilik seviniyoruz ama büyüyünce uyutmucaklar bizi :) hareketlerini nasıl hissediyorsun sen
Aslında yaramaz değil haylaz sadece neye kızıcağımı çok iyi biliyor şımarmadı hiç biz ilk başlarda alıoduk hoşumuza gidiodu babası çok düşkündür aslında uyku çok problem değildi 4 ayına kdr emer uyurdu ben alıştırdın aslında hoplamaya da baktım öyle uyuyor işime geldi sonradan da şikayet eder oldum kilolu Bi bebekti şmdi eve boş odama salıncak yapmışız onda sallanıp uyuyor napalım Damlacım inş istediğin gibi Bi bebek olur ama gerçekten öyle olmuyor zamanla hak vereceksin Allah kolaylık versin gerçekten buyuyolar ama büyürken bizimde ömrümüz gidiyor
içerde baloncuk patlıyor gibi küçük küçük tekmeler:)) sen nasıl hissediyorsun??
evet ye bana ayrıntılıya randevu alırken tatlı biseyler ye de gel dedilerkızlar bende yarın ayrıntılı ultrasona giricem çok heyecanlıyım acaba çikolata yesemmi ki özele gidiyorum renkli fotosunu verirlermi acaba? :44:
kızlar bende yarın ayrıntılı ultrasona giricem çok heyecanlıyım acaba çikolata yesemmi ki özele gidiyorum renkli fotosunu verirlermi acaba? :44:
bence yemelisin. ben yemedim dönmedi işte suratını tamamen verirler canım merak etme
hayret kuzum sen nasıl yemeden gittin
Merhaba arkadaşlar ben de 2015 ocak annesi olucam inşaallah size bir Merhaba demek istedim Allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin :) aranızda samsunda olan var mı?
12-01-2015 ♥
Evet aynen oyleAyy aynı aynı bende bugün kayınvalideme tam öyle tarif ettim :) hani çocuklar köpüklü baloncuklarla oynarya sanki karnimin içinde patliyor onlar..
Çikolatayı artık bıraktım pestil yiyorum onun yerine oyüzden unuttum sadece sabah kek yemiştim okadar ama sen ye bence ama bide soyle birsey var 2 hafta once doktora giderken çikolata yemiştim banamısın dememişti beim kızıma :) yine uyuyordu :)
Birde daimi Hissetmiyorum nette gördüm bayanın biri 22 haftalik hamileyim bebeğimin hareketleri azaldı demiş ben sürekli hissetmiyorum öyleEvet aynen oyledemek benim gibi hisseden biri varmis aramizda, arkadaslar daha sert hissediyorlarmis. Bizde mi bi problem var diyordum:) kisiden kisiye degisiyor demekki
Aynen bende oyle surekli hissetmiyorum. Birgun cok birgun az. Araliklari uzun oluyor oyle yani.Birde daimi Hissetmiyorum nette gördüm bayanın biri 22 haftalik hamileyim bebeğimin hareketleri azaldı demiş ben sürekli hissetmiyorum öyle
Evet aynen oyledemek benim gibi hisseden biri varmis aramizda, arkadaslar daha sert hissediyorlarmis. Bizde mi bi problem var diyordum:) kisiden kisiye degisiyor demekki
Dolphin merhaba :)) hersey yolunda mı?
Yolunda gibi :) ağrılar halsizlik falan alıştım biraz daha. Tek sorunum tansiyonumun sürekli düşük seviyede olması doktor tuzdan uzak dur dedi ama abarttim mı acaba :))
12-01-2015 ♥
Aynen bende oyle surekli hissetmiyorum. Birgun cok birgun az. Araliklari uzun oluyor oyle yani.
Bende oyle diyordum yaa inanmiyorum:)) tembel , uykucu yada akilli bi bebek olacaklar:)))Evet benimde öyle tembel heralde benim bebiş annesi gibi derken harekete geçti galiba benim ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?