2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evet canım tecrübeliler anlıyor. Ben işyerimde hamile tişörtü giyemiyorum. Utanıyorum resimli olunca:)))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende utaniyorum onlari giymeye ama bol hamilelik giyiyorum. Aslinda utanilacak bir sey yok. Evliyiz cocugumuz oluyor cok normal bir sey:))

Çok çok teşekkür ederiz teyzesi evet cok şükür hersey yerinde hersey güzel hiç bir problemi yok :) ee sende Cumartesi günü gidecekmişsin lale oyle söyledi cok mükemmel bir ultrason canım bu

Evet canım tecrübeliler anlıyor. Ben işyerimde hamile tişörtü giyemiyorum. Utanıyorum resimli olunca:)))))

Bende cok utanıyorum eşimde kızıyor yani evliyiz hersey cok normal dedi bizi leylekler getirmedi diyor ama işte herkes artık biliyor :s

ankarada 4d ultrasoyon fiyatları ne kadar bilen giden var mı? hastanenin 20 haftalıkken bakacağı detaylı ultrasyon kaç boyutlu oluyor acaba.

Biz 200'e çektirdik canım. Normal fiyatı 280 di doktorun anlaşması varmış indirim oldu. Buda 4 boyutlu ama çok çok detaylı inceleme yapılıyor tek fark bu

Son düzenleyen: Moderatör:

Damlacım canım benim ne kadar da güzelsiniz maşallah yaa ayy çok duygulandimm :'( ne kadar masum .. Çok net cıkmış fotoğrafları Hena hanımın:) ayy ne kadar ggüzel bi duygu simdi bana zaman hic geçmez ne güzel herseyini gormussun. Boyuna da kilosuna da maşallah . herşeyin yolunda olmasına çok çok sevindim darısı başımıza artık :) kızın nazlanmış size başka poz vermemiş zirt pirt rahatsız edince sıkılıyorlar demek ki

Damla icin rahatladi, ne guzel kizinla hasret giderdin.masallah poz vermis annesi daha ne olsun. Darisi basimiza artik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende utaniyorum onlari giymeye ama bol hamilelik giyiyorum. Aslinda utanilacak bir sey yok. Evliyiz cocugumuz oluyor cok normal bir sey:))

Ya benim amirim bazen beni zorlu işlere koşuyor. Konuşsam mı acaba canım zorlandığımı söylesem mi. Bu gidişler söylicem ama.. Biliyor diye düşünüyorum aslında ama bilse böyle yorucu işler vermez bana...

Soyle tabi canim, ben soyledim hemde 12. Haftada soyleyince vermez agir is diye dusunuyorum

Evet canım ben normal muayeneme gidicem Cumartesi günü. Doktoruma da cihazının kaç boyutlu olduğunu sorucam. Çünkü geçen gittiğimde bana yüzünü gösterdi. Parmaklarını da saydık minikimin. Sanırım ultrasonu kötü değil. Belki laleninki gibi ayrıntılı bakıyordur. Bakalım bi net bilgi alcam.
Giyime gelince okullar kapansın da o zaman giymeye başlarım artık işyerinde de. Şuanda giymek istemiyorum:))))) ama dışarda giyiyorum ben hamile tişörtlerimi:)

Soyle tabi canim, ben soyledim hemde 12. Haftada soyleyince vermez agir is diye dusunuyorum

Ağır iş derken mesela adam her şeyin fotoğrafını çektirip gösteriş yapmanın derdinde. Kamuran fotoğraf makinesini getir foto çekilecek deyip gezdiriyor adam beni peşinde.

Son düzenleme:
Kızlar itinayla doğum fotoğrafçılığı yapılır yanii:)))))))))

Surekli ayakta olmak da hamile birisi icin agir is canim. Soyle surekli gezdirmesin seni birkac ay sonra otomatik anlar zaten soylemezsen:)))

Damla icin rahatladi, ne guzel kizinla hasret giderdin.masallah poz vermis annesi daha ne olsun. Darisi basimiza artik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım hepinizden güzel güzel haberler bekliyorum

Evet sanırım artık kızım kızmaya başladı yeter anne bi rahat vermedin ki uyuyamıyorum mu diyor anlamadım ben :) darısı sizin başınıza inşallah hepiniz çok çok güzel haberlerle geleceksiniz buraya cok cok teşekkür ederiz teyzesi senin randevun ne zaman canım?

Surekli ayakta olmak da hamile birisi icin agir is canim. Soyle surekli gezdirmesin seni birkac ay sonra otomatik anlar zaten soylemezsen:)))

Evet o zamana anlar ama kafama eserse şimdi söylerim:)

Maşallah size canım, çok güzel görüntüler. Haberler de öyle, ne mutlu. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

damlacım maşallah subanallah gözünaydın hayırlı haberlerle gelmişsin henamıza harika çıkmış fotojenik fıstığım benim :)

canim benim guzl haberlerine cok cok sevindim maasallah subhanallah henamiza Tum gun haber leri izledim ve yuregim yangin yerine dondu butun gun yatagin icinden cikmadim diyebilirim Allah im sen herseyin en iyisini bilirsin sen yuregi yanan kardeslerimizi rahmetinle ferahlat sabir dayanma gucu ver ...

Herkese gunaydin, hepimize ve milletimize guzel bir gun olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…