- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Bende utaniyorum onlari giymeye ama bol hamilelik giyiyorum. Aslinda utanilacak bir sey yok. Evliyiz cocugumuz oluyor cok normal bir sey:))Evet canım tecrübeliler anlıyor. Ben işyerimde hamile tişörtü giyemiyorum. Utanıyorum resimli olunca:)))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar azure nerelerde??hiç gözükmüyor merak ettim
Kızlar bugün çok yoğundum yazamadım. Kötü haberler aldık. Allahım vefat edenlerin ailesine sabırlar versin. Çok zor bir durum. Allahım yardımcıları olsun..
Damlacım kızının resimlerini gördüm maşallah açık seçik görünüyor kuzunun güzel yüzü. Çok şükür sorun da yokmuş. Allah'a şükürler olsun...
Evet canım tecrübeliler anlıyor. Ben işyerimde hamile tişörtü giyemiyorum. Utanıyorum resimli olunca:)))))
ankarada 4d ultrasoyon fiyatları ne kadar bilen giden var mı? hastanenin 20 haftalıkken bakacağı detaylı ultrasyon kaç boyutlu oluyor acaba.
Hayatımda yaşadığım en güzel ultrasondu :)) hiç bitsin istemedim damarlarıma kadar baktı doktor kızıma yemek gönderdiğim damarlarıma sanırım hersey çok çok güzelmiş. Elinde serçe parmak cok önemliymiş oda cok düzgünmüş tek tek vücudumuzda neresi varsa herseyi muazzam buldu maşallah :)) kilosu 350 gram olmuş boyu da 24-25 cm arasındaymış. Kızım fazla fotojenik değil sanırım yüzünü tam olarak hiç dönmedi hep yandan profiline bakabildik. Öksürdüm sağa döndüm sola döndüm yok banamısın demedi :))
Buda kızımın fotoğrafları teyzeleri hepinize çok çok selamı var. Yalnız ultrasona başladık ya çıkana kadar biz esnedi ağzını açıp birşeyler söyledi sonra bi arada elini alnına koyup düşündü falan sanırım off ya yine geldiler bir rahat bırakmadılar uyuyamadım diyordu bize :))
Eki Görüntüle 1113560
Bende utaniyorum onlari giymeye ama bol hamilelik giyiyorum. Aslinda utanilacak bir sey yok. Evliyiz cocugumuz oluyor cok normal bir sey:))
Soyle tabi canim, ben soyledim hemde 12. HaftadaYa benim amirim bazen beni zorlu işlere koşuyor. Konuşsam mı acaba canım zorlandığımı söylesem mi. Bu gidişler söylicem ama.. Biliyor diye düşünüyorum aslında ama bilse böyle yorucu işler vermez bana...
Çok çok teşekkür ederiz teyzesi evet cok şükür hersey yerinde hersey güzel hiç bir problemi yok :) ee sende Cumartesi günü gidecekmişsin lale oyle söyledi cok mükemmel bir ultrason canım bu
Bende cok utanıyorumeşimde kızıyor yani evliyiz hersey cok normal dedi bizi leylekler getirmedi diyor ama işte herkes artık biliyor :s
Biz 200'e çektirdik canım. Normal fiyatı 280 di doktorun anlaşması varmış indirim oldu. Buda 4 boyutlu ama çok çok detaylı inceleme yapılıyor tek fark bu
Soyle tabi canim, ben soyledim hemde 12. Haftadasoyleyince vermez agir is diye dusunuyorum
Surekli ayakta olmak da hamile birisi icin agir is canim. Soyle surekli gezdirmesin seniAğır iş derken mesela adam her şeyin fotoğrafını çektirip gösteriş yapmanın derdinde. Kamuran fotoğraf makinesini getir foto çekilecek deyip gezdiriyor adam beni peşinde.
Damla icin rahatladi, ne guzel kizinla hasret giderdin.masallah poz vermis annesi daha ne olsun. Darisi basimiza artik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Damlacım canım benim ne kadar da güzelsiniz maşallah yaa ayy çok duygulandimm :'( ne kadar masum .. Çok net cıkmış fotoğrafları Hena hanımın:) ayy ne kadar ggüzel bi duygu simdi bana zaman hic geçmez ne güzel herseyini gormussun. Boyuna da kilosuna da maşallah . herşeyin yolunda olmasına çok çok sevindim darısı başımıza artık :) kızın nazlanmış size başka poz vermemiş zirt pirt rahatsız edince sıkılıyorlar demek ki
Surekli ayakta olmak da hamile birisi icin agir is canim. Soyle surekli gezdirmesin senibirkac ay sonra otomatik anlar zaten soylemezsen:)))
Hayatımda yaşadığım en güzel ultrasondu :)) hiç bitsin istemedim damarlarıma kadar baktı doktor kızıma yemek gönderdiğim damarlarıma sanırım hersey çok çok güzelmiş. Elinde serçe parmak cok önemliymiş oda cok düzgünmüş tek tek vücudumuzda neresi varsa herseyi muazzam buldu maşallah :)) kilosu 350 gram olmuş boyu da 24-25 cm arasındaymış. Kızım fazla fotojenik değil sanırım yüzünü tam olarak hiç dönmedi hep yandan profiline bakabildik. Öksürdüm sağa döndüm sola döndüm yok banamısın demedi :))
Buda kızımın fotoğrafları teyzeleri hepinize çok çok selamı var. Yalnız ultrasona başladık ya çıkana kadar biz esnedi ağzını açıp birşeyler söyledi sonra bi arada elini alnına koyup düşündü falan sanırım off ya yine geldiler bir rahat bırakmadılar uyuyamadım diyordu bize :))
Eki Görüntüle 1113560
Buda kızımın fotoğrafları teyzeleri hepinize çok çok selamı var. Yalnız ultrasona başladık ya çıkana kadar biz esnedi ağzını açıp birşeyler söyledi sonra bi arada elini alnına koyup düşündü falan sanırım off ya yine geldiler bir rahat bırakmaadılar uyuyamadım diyordu bize :))
Eki Görüntüle 1113560
Kizlaaaaar:64 wf:halaya buyrun oglum oluyor
Kizlaaaaar:64 wf:halaya buyrun oglum oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?