2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım benim de çok sert değil , sadece dün gece baya hissettim :)
Normalde içimde bir şey karıncalaşır gibi , hafif kayar gibi bir his oluyor bende
Bende kayma gibi bir his olmuyor, baloncuk patliyo gibi oluyor. Karincalanma dedigin de seyirme gibi oluyordu onceki haftalarda. Ama git gide artacak anladigim kadariyla

Allah guzel haberlerle donmeni nasip etsin insallah:) 9 gec bir saat degil mi

Canim doktorum bu akşam nobetciymis esimde hafta sonu çalıştığı icin aksam gidicem yoksa cumartesi gidicektim ama izin alması gerekiyordu hem buyuk kizimin cumartesi kursu var sikinti olurdu iyi oldu aslinda dualarinizi bekliyorum.

Canım merhaba ben uzun zamandır giremedim. Naptın öğrendin mi cinsiyetini?ben 15 gün önce gittim doktora zor dayanıyorum gitmemek için 1ay sonra gel dedi doktor ama haftaya gitcem ben inş.
Nasilsin canim, kanaman bitti de mi kontrolun nasil gecti?

Canım merhaba ben uzun zamandır giremedim. Naptın öğrendin mi cinsiyetini?ben 15 gün önce gittim doktora zor dayanıyorum gitmemek için 1ay sonra gel dedi doktor ama haftaya gitcem ben inş.

Yok canım daha öğrenemedim Allah izin verirse buaksam saat 9 da rendavum var cok heyecanliyim insallah ogrenirim

Anneler merhaba. Nasılsınız? Ben uzun zamandır giremiyorum kızlar ben 15. Haftaya girdiğimden beri belirti hissetmiyorum pek. Karnım şişmeye başladı hafiften göğüslerimde şiş ama bulantı azaldı. Yorgunluk azaldı. Bir şey hissetmiyorum bazen korkuyorum bebeğim iyi mi diye doktora gideli de 15 gün oldu. Pazartesi de 2 kez lekelenmem oldu gene. Bebeğim iyi midir kızlar? HAREKETLERİNİ BİR HİSSETSWM RAHATLICAM SANKİ SİZLER NE ZAMAN İLK HİSSETTİNİZ?

Yok canım daha öğrenemedim Allah izin verirse buaksam saat 9 da rendavum var cok heyecanliyim insallah ogrenirim

Hadi hayırlısı inş. Bizi habersiz bırakma. Her şey yolundadır inş. Benim lekelenmem hala oluyor arada canım sıkılıyor o an ama sakin olmaya olumlu düşünmeye çalışıyorum. Canım sen hissediyormusun bebişinin hareketlerini? Ben hiç bir şey hissetmiyorum o yüzden korkuyorum bulantılarda kesildi. Sadece karnım çok gergin ve azıcık yemek yiyim çok şişiyor baskı oluyor normal mi?

Nasilsin canim, kanaman bitti de mi kontrolun nasil gecti?

Sağol canım iyiyim sen? Lekelenme arada oluyor progestan bittikten sonra 3-4 gün olmadı ama pazartesi iki kez oldu. Şu an yok çok şükür. En son 15 gün önce gitmiştim eşi aşağıdaydı bebeğimin ondan dedi doktor. Haftaya gideceğim inş her şey yolundadır. Hiç bir şey hissetmiyorum bulantı da kesildi. O yüzden korkuyorum biraz bebeğim iyi mi diye. İnş iyidir. Sen nasılsın? Her şey yolundadır inş

Canım pozitif dusun bence gununu bekleme doktora git hem icin rahatlamis olur ben arada pit pit hissediyorum ama benim 3.cu cocugum normal hissetmem.zaten doktorlar 18 haftadan sonra hissedersiniz diyor.benimde karnim cok sis daha 2 kilo aldim ama sanki 6 aylik gibi duruyor.

Ayy ne güzel:) 1ayı beklemicem işte haftaya gitcem inş. Ama o bile çok uzak geliyor. Belki dayanamam daha erken giderim Ben daha hiç kilo almadım karnım da küçücük şişti belli olmuyor. Ama ilk bebeğim normaldir herhalde di mi? Bir şey hissetmemem de normal mi canım? Sen bayağı tecrübelisin canım:)

Son düzenleme:
Endise etme canim esi asagida olunca olagan bir durummus kanama. Bulantilarin gecmesi normal artik. Benimde gecti. Hissetmeye de basladim ben cok sukur, kanamam bi daha olmadi.Cumartesi kontrolum var.Hersey yolunda cok sukur. Yorulmuyorumda artik. Insallah bebegin iyidir canim ben inaniyorum iyi olduguna

Kızlar bugün çok yoğundum yazamadım. Kötü haberler aldık. Allahım vefat edenlerin ailesine sabırlar versin. Çok zor bir durum. Allahım yardımcıları olsun..

Damlacım kızının resimlerini gördüm maşallah açık seçik görünüyor kuzunun güzel yüzü. Çok şükür sorun da yokmuş. Allah'a şükürler olsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…