bende geldim :) 2013 haziran annesiyim ve şimdi ekim annesi oldum oğlum 7,5 aylık henüz ama napalım nasibimizde böyleymiş herkese hayırlı doğumlar
Kızlar bende inşallah Ekim annesi olucam.ama dün çok moralim bozuldu öğlen kahverengi leke akşamınada pembe leke geldi ve inanılmaz kötü oldum.bugun itibariyle 4+6 günlük hamileyim ve göğüslerin cok az acıo korkuyorum ne olur fikir verin.dr kontrolüm çarsambaydı ama ben yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım keseyi görücekmiyiz???bide göğüslerin acımaması normalmi
Hayırlı olsun canım. Korkma belki de yerleşme kanaması gibi birşeydir ama yine de ihmal etme git tabi ki. Göğüs acımasını da bilemedim, doktora gittiğinde ona sor, en doğru yorumu o yapacaktır. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin :)
merhaba canım hoşgeldin aramıza
benimde muhtemel doğum tarihim 9 ekim :) sanırım aynı zamanlarda hamile kalmışız.Sen doktora gidip keseyi gördün mü benim kontrolüm pazartesi günü ve çok heeycanlıyımm :)
Merhaba kan pıhtılaşmasına karşı yarım bardak suya bir yarım limon iç pıhtıyı önlemesi için ve bu gibi durumlara ayda 1 kez bir iğne olunuyor diye biliyorum acil şifalar dilerim...
Hanımlar merhaba. Ben de inşallah ekim 2014 annesi olacağım, 5+1 haftalık hamileyim.. firstfb, durumumuz seninle aynı hatta beklenen doğum tarihimiz de aynı. Sadece benim 4. gebeliğim. İlk ikisi 9 haftada bebek oluşmadığı için kürtajla bitti, 3. kese görünmeden 6. haftada düştü. Genetik tahlillerde pıhtılaşma tespit edildi ve 4 ay önce coraspirine başladım. Dün 4. clexane'yi yaptım. Doktor randevumu 15 şubata aldım. Merak ve endişeyle kalp atışı duymayı bekliyorum. Senin pazartesi kontrolün olduğunu okudum. Haberlerini bekleyeceğim. Umarım 9 ay bu topiği aktif kullanabilirim.
Herkese merhabalar, ben de kısmetse ekim annesi oluyorum:) ilk başta kabullenmekte zorlandık ama şu anda sabırsızlanıyorum, Allah sağlıkla, huzurla kuzularımıza kavuştursun
Bende bugün test yaptım pozitif çıktı 15 ekim annesi gözüküyorum hesaplamalarıma göre... Pazartesi randevu aldım dr.a gideceğim.. Rabbim herkein gönlüne göre versin..
Buradaki paylaşımın mutluluğunu çok özlemişim 2011 25 Ekim doğumlu bir oğlum var. Aralık anneleriyle paylaşıyordum mutluluğumu zira benim afacan erken geldi ekim bebeği oldu... Bu arada sütten yeni kestim oğluşumu tam isabet olmuş :)
günaydın hamişler,
bugün akşam üzeri dr a gideceğim tabi izin alabilirsem..
kızlar ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. ne bulantı ne bir şey var korkuyorum.. göğsüm de öyle koyu değil. yani her zamankinden koyu gibi ama offf bilmiyorum inşallah güzel şeyler olur.. sol tarafımda şimdi bir şey hissettim. acaba ben burdayım mı diyiyor bebişim..
bir de bir şey soracağım. ultrasona girmeden önce bol su mu için demiştiniz karından görünmesi için.. gerçi daha küçük ama.. ilkinde ben 8 haftalıkken bile alttan görünüyordu.
bende geldim :) 2013 haziran annesiyim ve şimdi ekim annesi oldum oğlum 7,5 aylık henüz ama napalım nasibimizde böyleymiş herkese hayırlı doğumlar
Kızlar bende inşallah Ekim annesi olucam.ama dün çok moralim bozuldu öğlen kahverengi leke akşamınada pembe leke geldi ve inanılmaz kötü oldum.bugun itibariyle 4+6 günlük hamileyim ve göğüslerin cok az acıo korkuyorum ne olur fikir verin.dr kontrolüm çarsambaydı ama ben yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım keseyi görücekmiyiz???bide göğüslerin acımaması normalmi
Evet ibrahim
Saracoglundan bnde dinlemistim onu ama biturlu yapmak nasip olmadicok tsk ederim bilgilendirme icin denicem insallah, igneyi ben hergun vuruluyorum sanirim o ayda 1 yapilan igne farkli bisey
Cnm sen kalp atisi icin nezaman gidiceksin? Ayni gunlugunuz de benm pazartesiye randevum var 6+2 olucaz acaba o haftada duyulurmu ki duyan varmi kizlar?? Benim keseyi karindan gormustu acaba kalp atisi icin vajinal mi bakilir ki?? Birde folik asiti ac karna mi iciyosunuz kizlar? Ben onceden beri hep tok iciyorum cunku ac ictigimde midemi agritiyordu...
Acaba ben de mi senin gibi yapsam:18:daha önce düşüğüm de olmuştu.hafif evi toparlıyorum ama çok da huzursuzum bişi olcak diye.bir de sürekli regl olcakmışım gibi karnımda hareket var.sizlerde de aynı durum var mı arkadaşlar ?
Yat yat ohh dinlen. Haftanın acısını çıkar böylece :))
Sakın coraspirin falan içmeyin ama tabii doktor veriyorsa iyi bir hekimde olabilir ama mide koruyucuya alın mideniz iyi durumda olsa bile çünki mide kanaması yapıyor kızlar...en güzeli limonlu su bitki mucezileri var işte bi kullanın inşallah iyi olur şifa verir bu durumlardaki kızlara yazarsan sevinirim babam mide kanaması geçirmişti bu aspirinler yüzünden midesi iyi diye mide koruyucu vermiyorlar şaşılacak bir durum dikkat edin iyi şeyler düşünün sevgiler :)))))
Hoşgeldiniz tatlı anneler, Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin. Bu başlıkta hep umut var, kötü ihtimallere kulağınızı kapatıp umutla bakalım önümüze. Herşey çok güzel gidecek inşallah :)
Merhaba arkadasim hosgeldin,
Oncelikle gecmis olsun hikayeni okuyunca cok yzuldum ama bizim durumumuzdakileri dusununce en azindan rahatsizligimizin ne oldugunu biliyoruz ve allah sukur ki bunun tedavisi var suan bicok kan pihtilasmasi olan arkadasimiz burda hamile ve hepimiz ignelere erken erken baslamis durumdayiz bu bana unut veriyo:) evet ben yarin gidiyorum ama sanirim sadece keseyi gorebiliriz kalp atisi icin biraz erken ama yine de yarin dr donusu mutlaka yazarim gelismeleri ,dr un solediklerini...bu paylasimlar bizim icin cok onemli irtibati kesmeyelim lutfen:)
Sakın coraspirin falan içmeyin ama tabii doktor veriyorsa iyi bir hekimde olabilir ama mide koruyucuya alın mideniz iyi durumda olsa bile çünki mide kanaması yapıyor kızlar...en güzeli limonlu su bitki mucezileri var işte bi kullanın inşallah iyi olur şifa verir bu durumlardaki kızlara yazarsan sevinirim babam mide kanaması geçirmişti bu aspirinler yüzünden midesi iyi diye mide koruyucu vermiyorlar şaşılacak bir durum dikkat edin iyi şeyler düşünün sevgiler :)))))
Canım bende aynı senin durumundayım hiçbir belirti yok gibi sadece sol tarafım ağrıyo Malesef bide kahverengi ardından pembe lekem geldi cok endişeliyim Çarşamba Dr kontrolüm ama ben yarın gidicem sok taraftaki ağrıyı sorulan henüz keseyi görmedim senin kaç haftalık? Keseyi görmüşmüydün
canım dün gittim dr çok şükür keseyi gördük. benim de sol tarafımda kramplar hissediyordum sadece bir iki kere sağ tarafta hissettim. dr sağ tarafta dedi:)))
canım bol su iç.. kasık ağrıların sebebi ondan oluyormuş.. şişeni yanından ayırma dedi. günde en az 1,5 lt su içmemiz lazım hatta 2-3 lt normal olanı.. su içmek önemli susuz kalmamalıymış..
akıntı yoktu ben de muayene olurken çıkarırken çamaşırımda gördüm. hatta ben refleksle hemen kapattım ama dr bakıyım dedi.. kahverengimsi açık bir akıntıydı. korkma olabilir böyle şeyler dedi. yine su iç dedi. vücutta bir takım akıntıları atmamız lazımmış.. akıntılar olurmuş şeffafı normal.zaten şeffafla bir olunca açık renk olmuş.
şimdi tam gün bilinmediği için sat a göre yapıyorlar ya.. benim sat 02 ocaktı. ama ilişki 8 den sonraydı.. sata göre 5 haftalık 3 günlük ama normalde 4 haftalık falan..
dr dedi ki endişeyi kafandan sil.. ne olursa olsun endişelenme.. iyi şeyler düşün dedi..
6 haftadan sonra belirtiler başlar dedi. benim bu gece göğsüm sızladı resmen bir kaç kez..
canım inşallah sen de keseyi görürsün.. sonra kalp atışlarını duyarsın. inşallah sağlıcakla kuşağımıza alırız..
allah olmayanlara isteyenlere versin... Yüreğime biraz su serptin canım saolasın yarını sabırsızlıkla bekliyorum.dayanamayıp tekrar beta hcg değerim düşmüşmü çıkmışmı diye acile gittim yarım saate sonucum çıkar umarım iyidir yarın Dr randevum değil ama gidicem kuşkular beni iyice strese sokuyor çünkü Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Merhaba arkadaşım, benim ilk hamileliğimde de yaklaşık senin zamanlarına denk gelen günlerde anlattığın gibi kanamam olmuştu biraz da sancım. Yarım gün sürmüştü. Doktora gittik, görünen bir sorun yok dedi ve olmadı da. Gel gelelim bu gebeliğime, bunda da oldu ama ben adetim gecikmişti ya, adet başlangıcı dedim. Hiç hamile olduğumu düşünemedim. Yani ikisinde de bahsettiğin leke-kanama yaşadım. Umarım sende de bir sorun yoktur. İçini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?