2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bende geldim :) 2013 haziran annesiyim ve şimdi ekim annesi oldum oğlum 7,5 aylık henüz ama napalım nasibimizde böyleymiş herkese hayırlı doğumlar

Hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Oh ne güzel bal oğluna oyun arkadaşı geliyor, beraberde büyüyecekler :)
 
Kızlar bende inşallah Ekim annesi olucam.ama dün çok moralim bozuldu öğlen kahverengi leke akşamınada pembe leke geldi ve inanılmaz kötü oldum.bugun itibariyle 4+6 günlük hamileyim ve göğüslerin cok az acıo korkuyorum ne olur fikir verin.dr kontrolüm çarsambaydı ama ben yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım keseyi görücekmiyiz???bide göğüslerin acımaması normalmi
 

Hayırlı olsun canım. Korkma belki de yerleşme kanaması gibi birşeydir ama yine de ihmal etme git tabi ki. Göğüs acımasını da bilemedim, doktora gittiğinde ona sor, en doğru yorumu o yapacaktır. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin :)
 

Âmin canım inşallah hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin.yarın drum inşallah iyi şeyler söyler ama korkuyorum her lavobaya gittiğimde kalbim resmen hızlı çarpıyo
 
Herkese merhabalar, ben de kısmetse ekim annesi oluyorum:) ilk başta kabullenmekte zorlandık ama şu anda sabırsızlanıyorum, Allah sağlıkla, huzurla kuzularımıza kavuştursun
 
Merhaba kan pıhtılaşmasına karşı yarım bardak suya bir yarım limon iç pıhtıyı önlemesi için ve bu gibi durumlara ayda 1 kez bir iğne olunuyor diye biliyorum acil şifalar dilerim...

Evet ibrahim
Saracoglundan bnde dinlemistim onu ama biturlu yapmak nasip olmadi cok tsk ederim bilgilendirme icin denicem insallah, igneyi ben hergun vuruluyorum sanirim o ayda 1 yapilan igne farkli bisey
 

Merhaba arkadasim hosgeldin,
Oncelikle gecmis olsun hikayeni okuyunca cok yzuldum ama bizim durumumuzdakileri dusununce en azindan rahatsizligimizin ne oldugunu biliyoruz ve allah sukur ki bunun tedavisi var suan bicok kan pihtilasmasi olan arkadasimiz burda hamile ve hepimiz ignelere erken erken baslamis durumdayiz bu bana unut veriyo:) evet ben yarin gidiyorum ama sanirim sadece keseyi gorebiliriz kalp atisi icin biraz erken ama yine de yarin dr donusu mutlaka yazarim gelismeleri ,dr un solediklerini...bu paylasimlar bizim icin cok onemli irtibati kesmeyelim lutfen:)
 

Teriklerr arkadasimm allah saglikla kucagina almayi nasipp etsinn:)
 

Canım bende aynı senin durumundayım hiçbir belirti yok gibi sadece sol tarafım ağrıyo Malesef bide kahverengi ardından pembe lekem geldi cok endişeliyim Çarşamba Dr kontrolüm ama ben yarın gidicem sok taraftaki ağrıyı sorulan henüz keseyi görmedim senin kaç haftalık? Keseyi görmüşmüydün
 

Merhaba arkadaşım, benim ilk hamileliğimde de yaklaşık senin zamanlarına denk gelen günlerde anlattığın gibi kanamam olmuştu biraz da sancım. Yarım gün sürmüştü. Doktora gittik, görünen bir sorun yok dedi ve olmadı da. Gel gelelim bu gebeliğime, bunda da oldu ama ben adetim gecikmişti ya, adet başlangıcı dedim. Hiç hamile olduğumu düşünemedim. Yani ikisinde de bahsettiğin leke-kanama yaşadım. Umarım sende de bir sorun yoktur. İçini ferah tut.
 
Evet ibrahim
Saracoglundan bnde dinlemistim onu ama biturlu yapmak nasip olmadi cok tsk ederim bilgilendirme icin denicem insallah, igneyi ben hergun vuruluyorum sanirim o ayda 1 yapilan igne farkli bisey

Sakın coraspirin falan içmeyin ama tabii doktor veriyorsa iyi bir hekimde olabilir ama mide koruyucuya alın mideniz iyi durumda olsa bile çünki mide kanaması yapıyor kızlar...en güzeli limonlu su bitki mucezileri var işte bi kullanın inşallah iyi olur şifa verir bu durumlardaki kızlara yazarsan sevinirim babam mide kanaması geçirmişti bu aspirinler yüzünden midesi iyi diye mide koruyucu vermiyorlar şaşılacak bir durum dikkat edin iyi şeyler düşünün sevgiler :)))))
 

Canım ben Çarşamba günü doktora gittiğimde Rabbime çok şükür karından keseyi gördük, kal atışı için de 10 gün sonra gel dedi. Ben de senin dönüşünü bekleyeceğim, acaba karından duyacak mısın? İnş.duyarsın, folik asiti tok karnına içiyorum, vitaminler tok karnına içilir diye biliyorum.


Bence fırsat buldukça dinlen, kendini yorma, benim karın ağrım hiç geçmiyor ki, dün akşam doktoru aradım, bir sorun var mı diye sordum, rahimin genişlediğinden olduğunu söyledi.

Yat yat ohh dinlen. Haftanın acısını çıkar böylece :))

Teşekkürler canım:)
 

Yaa walla ben 3.5 aydir coRaspin iciyorum hic bilmiyodum mideye zarar verdigini ilk defa duydum yarin dr randevum var mutlaka sorarim kedisine cok tsk ederim bilgilendrme yaptigin icin cnm...
 

Hoşbulduk, amin.


Ben kürtajlarımda çok ağlamıştım. Ebeler hamile kalabiliyorsun, en önemlisi bu, sorun neyse bulunur tedavi edilir üzülme demişlerdi. Bu sefer öngörülen bütün önlemleri erkenden aldık. Sadece bekliyoruz ama zaman geçmiyor :)



Yan etkisi olmayan ilaç mı var. Başka sebepten olsa kullanmazdım ama deneme yapacak lüksüm yok kendi adıma. Babam yaklaşık 5 yıldır kullanıyor corasprin önemli olan aç karna içmemek.
 

canım dün gittim dr çok şükür keseyi gördük. benim de sol tarafımda kramplar hissediyordum sadece bir iki kere sağ tarafta hissettim. dr sağ tarafta dedi:)))

canım bol su iç.. kasık ağrıların sebebi ondan oluyormuş.. şişeni yanından ayırma dedi. günde en az 1,5 lt su içmemiz lazım hatta 2-3 lt normal olanı.. su içmek önemli susuz kalmamalıymış..

akıntı yoktu ben de muayene olurken çıkarırken çamaşırımda gördüm. hatta ben refleksle hemen kapattım ama dr bakıyım dedi.. kahverengimsi açık bir akıntıydı. korkma olabilir böyle şeyler dedi. yine su iç dedi. vücutta bir takım akıntıları atmamız lazımmış.. akıntılar olurmuş şeffafı normal.zaten şeffafla bir olunca açık renk olmuş.

şimdi tam gün bilinmediği için sat a göre yapıyorlar ya.. benim sat 02 ocaktı. ama ilişki 8 den sonraydı.. sata göre 5 haftalık 3 günlük ama normalde 4 haftalık falan..

dr dedi ki endişeyi kafandan sil.. ne olursa olsun endişelenme.. iyi şeyler düşün dedi..

6 haftadan sonra belirtiler başlar dedi. benim bu gece göğsüm sızladı resmen bir kaç kez..

canım inşallah sen de keseyi görürsün.. sonra kalp atışlarını duyarsın. inşallah sağlıcakla kuşağımıza alırız..

allah olmayanlara isteyenlere versin...
 
Son düzenleme:
 

Sanada cok teşekkür ederim arkadasım.sizlerin sayesinde moralim düzeliyor biraz umarım dediğin gibi bir sorun yoktur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…