2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba, ben evdeyim hiç kalkmadan yatıyorum, koltuğa çivilenmiş durumdayım, bilgisayarın bayanda oturamıyorum, Hafta sonu iki gün böyle yapmayı düşünüyorum. Aklımda bir yandan sizlerde umarım herşey yolundadır.

Cnm sen kalp atisi icin nezaman gidiceksin? Ayni gunlugunuz de benm pazartesiye randevum var 6+2 olucaz acaba o haftada duyulurmu ki duyan varmi kizlar?? Benim keseyi karindan gormustu acaba kalp atisi icin vajinal mi bakilir ki?? Birde folik asiti ac karna mi iciyosunuz kizlar? Ben onceden beri hep tok iciyorum cunku ac ictigimde midemi agritiyordu...

Acaba ben de mi senin gibi yapsam:18:daha önce düşüğüm de olmuştu.hafif evi toparlıyorum ama çok da huzursuzum bişi olcak diye.bir de sürekli regl olcakmışım gibi karnımda hareket var.sizlerde de aynı durum var mı arkadaşlar ?

Ya ben bıktım bu folik asitten. Doktorum yemeklrrden once iç dedi. Ama ben içemiyorum. Yani gündüz içtiğimde mide bulantısındn arttırıyor o ilaç. Ve sürekli acıktırıyor. 2 gündür gece yatarken içiyorum. Ama ne zaman bitecek bu ilacı içmemiz? Benimkini karından duydu tatlım. Keseyi vajinal bakmıştı ama cok şükür kalbinde ona gerek kalmadı.

bende bilmiyorum nasıl yapıldığını sen daha aktifsin aslında keşke kazen e sorup ilk sayfayı alsan diyorum

Tabletteyim ben bilgisayarda olsam yaparım zaten ama bilgisyar zor geliyor bana. Bilgisayarı olanlar yapsa aslında wordden

bendede var canım valla elimi sürmem bişeye.. yıkanırken bile elimi başımın üstüne kaldırırken korkuyorum uzanmak tehlikeli diye.. öylece yatıyorum kramp tarzı agrı var gaz sancısı var.. Allahım esirgesin..

Yat yat ohh dinlen. Haftanın acısını çıkar böylece :))

Walla cnm bende biraz once dayanamayip evi supurdum sildim ama suan kadiklarimda bayma var bacaklarimi uzattim dinleniyorumm galiba su 3 ayi mumkun dugunca bisey ypmadan atlatsak daha ii olcak

merhaba kizlar herkes iyidir umarim hafta sonu oldugundan kimseler yok bende bi halsizlik varki sormayin gitsin sizde de varmi acaba offfff daha buyuk temizlik yapcam ama bu halsizlikLe nasil yaparim bilmiyorum bi turlu vakit bulamiyorumki sizede eslik ediyim insss gecer bu gunler enejimiz yerine gelirrr

ohhhhh beeee sukur birisi geldi damlacim merhaba nasilsin bebis nasil

Walla cnm bende biraz once dayanamayip evi supurdum sildim ama suan kadiklarimda bayma var bacaklarimi uzattim dinleniyorumm galiba su 3 ayi mumkun dugunca bisey ypmadan atlatsak daha ii olcak

Canım o normal sanırım ama kendimize hakim olmalıyız,isterse ev tozdan görünmesin,önemli olan bebek ama tabi duramıyo insan.ben de çok yoruldum, şimdi uzandım,dinleniyorum

Canım o normal sanırım ama kendimize hakim olmalıyız,isterse ev tozdan görünmesin,önemli olan bebek ama tabi duramıyo insan.ben de çok yoruldum, şimdi uzandım,dinleniyorum

Evet maalesef duramiyoruz artikk uzattim bacagimii dinleniyorumm uzun sure is yapmak yok:))

O durum bende de var. Ilk günler daha yoğun oluyor merak etme. Sonrasında azalıyor yavaş yavaş yerini farklı ağrılara bırakarak:)

Bugünden itibaren Yasin okumaya başlamıştım zaten. Ama mülk tabareke yi hiç duymamıştım teşekkür ederim paylaşım için :)

yasin suresini sabah namazından sonra tebarekeyide akşamdan sonra dedi halam ama ne kadar mümkün olur bilmiyorum okuyamazsakda gün içersinde okuruz olmazsa

Benim evime ayda bir büyük temizliğe gelen bir bayan var. Okullar tatilde çocuklarıyla vakit geçirsin diye bekliyorum. Haftaya çağıracağım inşallah. Günlük temizliğe eşim de yardım ediyor zaten

ohhhhh beeee sukur birisi geldi damlacim merhaba nasilsin bebis nasil

Canım merhaba. Telefonda internet acık olduğu için özellikle de bu sayfa hep acık gözüküyorum ben sanırım. Evet haftasonu dolayısıyla kimsecikler yok olsa da yazmıyor.

Ben mide bulantısından ölüyorum. Adam akıllı yemek yiyemiyprım. Ac ac dolaşıyorum. Yiyebildiğim tek sey meyve. Oda doyurmuyor aslında ama idare etmeye çalışıyorum. Temizlik yapmasan yada eşinle beraber yapsan bebişin için cok zararlı eğilip kalkman kendimi zorlaman. Hemde halsizsin yapma bence yat dinlen (

kızlar dr a gittim geldim. keseyi gördük.. küçükmüş ama olsun betaya göre normal ama adet gününe göre küçük demişti. yani benim 1-2 sinde olmam gerekiyordu adet ona göre küçük dedi.. ancak önemli bir şey değil dedi.. 5 mm di sanırım kesem.

neyse kızlar gerçekten su içerek gitmemin avantajı varmış. karından bakınca keseyi gördü ama iyice görelim diye alttan da baktı..
diğerinde 8 haftalık bitmişti de karından görülmemişti..

dr un özellikle tavsiye ettiklerini söyleyim. bol su iç dedi.. şişeni yanından ayırma dedi. su içilmezse allah korusun kendiliğinden düşüyormuş..

kola fanta içme dedi. kahveyi hiç içme dedi. çay sadece kahvaltılarda açık içebilirsin dedi. PEynir süt yoğurt yemeyi ihmal etme..

asla öğün atlama dedi. kahvaltıyı mutlaka yap dedi ayriyetten atlarsan da kabızlık vs olur dedi..her tuvaletin geldiğinde mutlaka git dedi.

bir hafta sonra genetik testi istedi. diğer tahliller için de.. kalbini duyduktan sonra başlayalım kan sulandırıcılara dedi.. coraspirin devam dedi.. tsh için ben ilaç içiyordum.onu da ihmal etme birden yükselmesin dedi..

şimdi gidiyim birazdan gelirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…