Kızlar merhaba, ben evdeyim hiç kalkmadan yatıyorum, koltuğa çivilenmiş durumdayım, bilgisayarın bayanda oturamıyorum, Hafta sonu iki gün böyle yapmayı düşünüyorum. Aklımda bir yandan sizlerde umarım herşey yolundadır.
Kızlar merhaba, ben evdeyim hiç kalkmadan yatıyorum, koltuğa çivilenmiş durumdayım, bilgisayarın bayanda oturamıyorum, Hafta sonu iki gün böyle yapmayı düşünüyorum. Aklımda bir yandan sizlerde umarım herşey yolundadır.
Evet kutucukları birileri yapsa herkesin topiğinde var bi bizde yok
Cnm sen kalp atisi icin nezaman gidiceksin? Ayni gunlugunuz de benm pazartesiye randevum var 6+2 olucaz acaba o haftada duyulurmu ki duyan varmi kizlar?? Benim keseyi karindan gormustu acaba kalp atisi icin vajinal mi bakilir ki?? Birde folik asiti ac karna mi iciyosunuz kizlar? Ben onceden beri hep tok iciyorum cunku ac ictigimde midemi agritiyordu...
bende bilmiyorum nasıl yapıldığını sen daha aktifsin aslında keşke kazen e sorup ilk sayfayı alsan diyorum
Acaba ben de mi senin gibi yapsam:18:daha önce düşüğüm de olmuştu.hafif evi toparlıyorum ama çok da huzursuzum bişi olcak diye.bir de sürekli regl olcakmışım gibi karnımda hareket var.sizlerde de aynı durum var mı arkadaşlar ?
Tabletteyim ben bilgisayarda olsam yaparım zaten ama bilgisyar zor geliyor bana. Bilgisayarı olanlar yapsa aslında wordden
Acaba ben de mi senin gibi yapsam:18:daha önce düşüğüm de olmuştu.hafif evi toparlıyorum ama çok da huzursuzum bişi olcak diye.bir de sürekli regl olcakmışım gibi karnımda hareket var.sizlerde de aynı durum var mı arkadaşlar ?
Walla cnm bende biraz once dayanamayip evi supurdum sildim ama suan kadiklarimda bayma var bacaklarimi uzattim dinleniyorumm galiba su 3 ayi mumkun dugunca bisey ypmadan atlatsak daha ii olcak
Canım o normal sanırım ama kendimize hakim olmalıyız,isterse ev tozdan görünmesin,önemli olan bebek ama tabi duramıyo insan.ben de çok yoruldum, şimdi uzandım,dinleniyorum
Benim ki de çok kabullenmiş durumda arada fazla öpme kaza olabilir diyo
Pazartesiye son bir gün yaşasınnnnnn
Bugünden itibaren Yasin okumaya başlamıştım zaten. Ama mülk tabareke yi hiç duymamıştım teşekkür ederim paylaşım için :)
merhaba kizlar herkes iyidir umarim hafta sonu oldugundan kimseler yok bende bi halsizlik varki sormayin gitsin sizde de varmi acaba offfff daha buyuk temizlik yapcamama bu halsizlikLe nasil yaparim bilmiyorum bi turlu vakit bulamiyorumki sizede eslik ediyim insss gecer bu gunler enejimiz yerine gelirrr
ohhhhh beeee sukur birisi geldi damlacim merhaba nasilsin bebis nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?