- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Kızlar akıl verin lütfen daha önce yazdım kahverengi ve açık pembe lekem geldim acaba beta hcg değerim düştümü die kontrol ettirdim acilde 6544 çıktı normalmi acaba
canim oncelikle emzirmeye devam et benimde bebegim var emziriyorum hatta bunun icin doktora da gittim sen iyi beslendikten sonra emzir dedi kizim 13 bucuk aylık memeye cok duskun ben genellikle geceleri weriyorum seninkide cok kucukmus daha cok ihtiyaci var anne sutune yani anne iyi beslendikten sonra bi problem yok
Canım hoşgeldin, mesajını okuyunca yazmak istedim, ben de kan pıhtılaşması nedeniyle gebelik kaybı yaşadım ve şimdi yine hamileyim.iğnelerime çok erken başladım ve de umutla bu sefer sorun olmaması için dua ediyorum.inşallah hepimiz bu iğneler sayesinde bebeğimizi kucağımıza alabileceğiz.
First canım, pıhtılılar olarak gittikçe çoğalıyoruz :)
rica ederim cnm ne demek bende hamileligimi duydugumda kizim. aklima geldi senin gibi olmustum ayni benim kizimda senin oglun gibi geceleri cok istiyo yok azalmaz cnm sutun ins en azindan 1 yasina kadar emzirirsin oglunu:)hb öncelikle valla içime su serptiniz ben oğlum emsinde 100 kilo olmaya razıyım iyi beslenirim zaten dkktte ediyorum beslenmeme onun için bundan snra ayrı bi itina gerektrcek çok tşkrler bnm içinde aslında en önemlisi geceleri gündz bi şekilde ek gıda devam sütü derken geçirir ama gece memeyi okşuyo emiyo seviyo öyle uyuyo hayırlısı olsun inş sütüm gtmez
İyi akşamlar kızlar. Gelemedim birkaç gündür. Babaannem vefat etti. Canım sıkılıyordu zaten.. Yalan dünya işte. Biri doğuyor, biri ölüyor..
Allahım rahmet eylesin..
kızlar genetik testi için hangileri yapılıyor..içeriyor...ben geçmişte yapılmış mı içeriyor mu ona bakacağım. neden benden bu zamana kadar istemediler diye.. haftaya yaptırmam lazım..
Genetik testi nedir kuzum?
Canım hoşgeldin, mesajını okuyunca yazmak istedim, ben de kan pıhtılaşması nedeniyle gebelik kaybı yaşadım ve şimdi yine hamileyim.iğnelerime çok erken başladım ve de umutla bu sefer sorun olmaması için dua ediyorum.inşallah hepimiz bu iğneler sayesinde bebeğimizi kucağımıza alabileceğiz.
First canım, pıhtılılar olarak gittikçe çoğalıyoruz :)
Tatlım başın sağolsun. Rabbim gani gani rahmet eylesin. Günahları afolsun kabir azabıyla sınamasın inşallah. Benimde annem hastanede yatıyor şimdi dünden beri ağla ağla içim kurudu. Annenem yere düştü ve hem kalçasını kırdı hemde omzunu. Ameliyat olması gerekiyor. Annanemin kalbinde pil olduğu için ameliyatı cok riskli. Nolur dua edinbenim dünyada en fazla değer verdiğim insan annanemdir. Beni büyütten yetiştiren annanemdir. Cok kötüyüm kızlar ya
İyi akşamlar kızlar. Gelemedim birkaç gündür. Babaannem vefat etti. Canım sıkılıyordu zaten.. Yalan dünya işte. Biri doğuyor, biri ölüyor..
Allahım rahmet eylesin..
Tatlım başın sağolsun. Rabbim gani gani rahmet eylesin. Günahları afolsun kabir azabıyla sınamasın inşallah. Benimde annem hastanede yatıyor şimdi dünden beri ağla ağla içim kurudu. Annenem yere düştü ve hem kalçasını kırdı hemde omzunu. Ameliyat olması gerekiyor. Annanemin kalbinde pil olduğu için ameliyatı cok riskli. Nolur dua edinbenim dünyada en fazla değer verdiğim insan annanemdir. Beni büyütten yetiştiren annanemdir. Cok kötüyüm kızlar ya
kızlar genetik testi için hangileri yapılıyor..içeriyor...ben geçmişte yapılmış mı içeriyor mu ona bakacağım. neden benden bu zamana kadar istemediler diye.. haftaya yaptırmam lazım..
selam kızlar ..sizlere çok ihtiyacım var bana biraz akıl verin ..cok pimpirikli oldum ben hiç bi sorun yokken bişey olcakmış gibi geliyo kuran okuyorum dua okuyorum geçecek inşallahh..ağrılarım çok vardı ve çokda meraklıyım dayanamadım dr a gittim dr herşey çok ii kesen 5,5 mm dedi korkulcak bişey yok dedi şu merakımı ne yapıcam kızlar yaaaa :18:
kan pıhtılaşması var mı diye.. düşük yapanlar için istiyorlar.. ama düşük yapınca benden istememişlerdi. hayır sanki deneme yanılma yöntemiyle bulacaklar.. bakın önceden işte..
Canım genetik testleri her hastane yapamıyor demişlerdi bize, biz Zeynep Kamilde yaptırmıştık, Protein C ve S ile Faktör II, Faktör 5, MTHFR gibi genlere bakılmıştı, birde heterozigot, homozigot olduğunu da belirtiyorlar.
...
Evet cnm ya aslinda hani bu sevinilcek bisey diil ama ne biliyim ben benden birilerini gorunce mutlu oluyorum birbirimize destek oluyoruz diye dusunuyorum:)
Bu arada yrn kontrolum var cok heyecanliyim cok da korkuyorum dua et bana olur muu
Canım genetik testleri her hastane yapamıyor demişlerdi bize, biz Zeynep Kamilde yaptırmıştık, Protein C ve S ile Faktör II, Faktör 5, MTHFR gibi genlere bakılmıştı, birde heterozigot, homozigot olduğunu da belirtiyorlar.
...
yerleşme kanaması olmuştur büyük ihtimalle değerde güzel bence
selam kızlar ..sizlere çok ihtiyacım var bana biraz akıl verin ..cok pimpirikli oldum ben hiç bi sorun yokken bişey olcakmış gibi geliyo kuran okuyorum dua okuyorum geçecek inşallahh..ağrılarım çok vardı ve çokda meraklıyım dayanamadım dr a gittim dr herşey çok ii kesen 5,5 mm dedi korkulcak bişey yok dedi şu merakımı ne yapıcam kızlar yaaaa :18:
kızlar bişey danışıcam şmdi bnm oğlum 7,5 aylık 8inden gün alıyor artık ama hala emiyor üzücü bi durum ama sanırım kesmem gerekmekte sütten emziren anneler varsa içinizde nasıl sütten kesmeliyim yada emzirmeye devam etsem sorun olur mu acaba ? Geceleri emmezse krize girer bnm ki napıcam ben :s yardım edin :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?