2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar akıl verin lütfen daha önce yazdım kahverengi ve açık pembe lekem geldim acaba beta hcg değerim düştümü die kontrol ettirdim acilde 6544 çıktı normalmi acaba

yerleşme kanaması olmuştur büyük ihtimalle değerde güzel bence

hb öncelikle valla içime su serptiniz ben oğlum emsinde 100 kilo olmaya razıyım iyi beslenirim zaten dkktte ediyorum beslenmeme onun için bundan snra ayrı bi itina gerektrcek çok tşkrler bnm içinde aslında en önemlisi geceleri gündz bi şekilde ek gıda devam sütü derken geçirir ama gece memeyi okşuyo emiyo seviyo öyle uyuyo hayırlısı olsun inş sütüm gtmez

Evet cnm ya aslinda hani bu sevinilcek bisey diil ama ne biliyim ben benden birilerini gorunce mutlu oluyorum birbirimize destek oluyoruz diye dusunuyorum:)
Bu arada yrn kontrolum var cok heyecanliyim cok da korkuyorum dua et bana olur muu

rica ederim cnm ne demek bende hamileligimi duydugumda kizim. aklima geldi senin gibi olmustum ayni benim kizimda senin oglun gibi geceleri cok istiyo yok azalmaz cnm sutun ins en azindan 1 yasina kadar emzirirsin oglunu:)

İyi akşamlar kızlar. Gelemedim birkaç gündür. Babaannem vefat etti. Canım sıkılıyordu zaten.. Yalan dünya işte. Biri doğuyor, biri ölüyor..
Allahım rahmet eylesin..

Tatlım başın sağolsun. Rabbim gani gani rahmet eylesin. Günahları afolsun kabir azabıyla sınamasın inşallah. Benimde annem hastanede yatıyor şimdi dünden beri ağla ağla içim kurudu. Annenem yere düştü ve hem kalçasını kırdı hemde omzunu. Ameliyat olması gerekiyor. Annanemin kalbinde pil olduğu için ameliyatı cok riskli. Nolur dua edin benim dünyada en fazla değer verdiğim insan annanemdir. Beni büyütten yetiştiren annanemdir. Cok kötüyüm kızlar ya

kızlar genetik testi için hangileri yapılıyor..içeriyor...ben geçmişte yapılmış mı içeriyor mu ona bakacağım. neden benden bu zamana kadar istemediler diye.. haftaya yaptırmam lazım..

kızlar genetik testi için hangileri yapılıyor..içeriyor...ben geçmişte yapılmış mı içeriyor mu ona bakacağım. neden benden bu zamana kadar istemediler diye.. haftaya yaptırmam lazım..

Genetik testi nedir kuzum?

İnşallah pıhtılı annelere terfi edeceğiz:) Herkesin paylaşımı önemli tabii ama sizlerinki daha çok dikkatimi çekiyor.

Kamuran başınız sağolsun.

Geçmiş olsun, acil şifalar. Dualarımız sizinle.

selam kızlar ..sizlere çok ihtiyacım var bana biraz akıl verin ..cok pimpirikli oldum ben hiç bi sorun yokken bişey olcakmış gibi geliyo kuran okuyorum dua okuyorum geçecek inşallahh..ağrılarım çok vardı ve çokda meraklıyım dayanamadım dr a gittim dr herşey çok ii kesen 5,5 mm dedi korkulcak bişey yok dedi şu merakımı ne yapıcam kızlar yaaaa :18:

İyi akşamlar kızlar. Gelemedim birkaç gündür. Babaannem vefat etti. Canım sıkılıyordu zaten.. Yalan dünya işte. Biri doğuyor, biri ölüyor..
Allahım rahmet eylesin..

Başınız sağolsun, Allah taksiratını affetsin canım. Dediğin gibi dünya bir han gibi,kimse kalıcı değil ki...

Damlacım sen de gönlünü ferah tut, doktorlar farklı tespitlerde bulunabiliyorlar bazen, inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşir,toparlar anneannen. Allah beterinden korusun canım.

Canım genetik testleri her hastane yapamıyor demişlerdi bize, biz Zeynep Kamilde yaptırmıştık, Protein C ve S ile Faktör II, Faktör 5, MTHFR gibi genlere bakılmıştı, birde heterozigot, homozigot olduğunu da belirtiyorlar.

Maşallah herşey yolundaymış, ne güzel Kuranda okuyormuşsun, istersen İnşirah suresini oku canım, gönle ferahlık verir. Hepimiz Allaha emanetiz canım, Rabbim iki cihanda da güzellikler nasip etsin hepimize...

kan pıhtılaşması var mı diye.. düşük yapanlar için istiyorlar.. ama düşük yapınca benden istememişlerdi. hayır sanki deneme yanılma yöntemiyle bulacaklar.. bakın önceden işte..

Evet ya. Oeki kan pıhtışaşması varmı yok mi diye ayrı bir test yaptırsak olmazmı? Baska bir yere olabilir yada doktora?

sağol canım. benden protein c ve s ye bakılmıştı.. sanırım diğerlerine bakılmadı. kağıtları bir karıştırıyım bakıyım..

Evet cnm ya aslinda hani bu sevinilcek bisey diil ama ne biliyim ben benden birilerini gorunce mutlu oluyorum birbirimize destek oluyoruz diye dusunuyorum:)
Bu arada yrn kontrolum var cok heyecanliyim cok da korkuyorum dua et bana olur muu

Canım benim, bütün dualarım seninle,inşallah iyi haberlerle geleceksin ve hepimizi mutlu edeceksin.YArın kaçta randevun, gelir gelmez yaz kontrolü lütfen.

Tabiki inşallah kimsenin böyle bir sorunu olmaz ama , pıhtılaşmaya rağmen hamile kalınabilinmesine seviniyorum, bi de birbirimize destek oluruz diye, senin bana iğne konusunda olduğun gibi.

Ben de yarın beta hcg testi yaptıracağım,dr artışı izlemek için 3. Kez kan testi istedi.inşallah 1000 leri görürüm

canım baktım dediğim gibi protein c v s var sadece.

acaba diğerleri gebelikten sonra olması daha mı iyi.. yani hani belki öncesinde sınırdadır ama gebelikle birlikte olması gereken değerlerin altına iner veya çıkar.. ya işte saçmalıyorum ben de..
ilk gebeliğim kalbi durmasıyla olmuştu. düşük sonrası bu dr a gittim. o zaman birşey dememişti. ama bu gebeliğimde o zaman kalbinin durması kan pıhtılaşma olur bebeğe gitmez kalbi durabilir dedi.. o an kötü oldum ki.. bir de başka özel dr a gitmiştim.

neyse allah onun acısını bir daha yaşatmasın.. inşallah bu sefer hayallerimde gibi bebeğimi kucağıma alırım.. hayallerim dediğimse, herkesin bebeğini kucağına alması gibi ben de bebeğimi kucağıma alırım.. inşallahh..

Bende aynı senin gibi merak ediyorum korkuyorum .maşallah senin kesende bir sorum yokmuş.ağrın tam olarak nerde canım??

canım ne zaman gittin..benim de seninle aynı gün.. 5,1 mm çıktı. cts günü gitmiştim. sat 02 ocak gece 23 deydi. ilişki 8 ve sonrasıydı.. hatırlıyorsam canım senin ne zamandı. hani herkes farklı olur da yine de mağdem paylaşıyoruz merak ettim.

Benim oğlum da 9 aylık ve emziriyorum. Gittiği yere kadar da emzireceğim inşallah. Benim oğlan seninki kadar istekli değil ama ben çok istekliyim:)) Oğlum devam ederse (ki hiç sanmıyorum) ikisini beraber bile emzirebilirim. Dünyada çok örneği var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…