- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
yasin suresini sabah namazından sonra tebarekeyide akşamdan sonra dedi halam ama ne kadar mümkün olur bilmiyorum okuyamazsakda gün içersinde okuruz olmazsa
Benim evime ayda bir büyük temizliğe gelen bir bayan var. Okullar tatilde çocuklarıyla vakit geçirsin diye bekliyorum. Haftaya çağıracağım inşallah. Günlük temizliğe eşim de yardım ediyor zaten
Teşekkür ederim tatlım bilgi için. Rabbim yolundan şaşırtmasın. Herkesi huzurumda dinlemeyi nasip etsin inşallah
kızlar dr a gittim geldim. keseyi gördük.. küçükmüş ama olsun betaya göre normal ama adet gününe göre küçük demişti. yani benim 1-2 sinde olmam gerekiyordu adet ona göre küçük dedi.. ancak önemli bir şey değil dedi.. 5 mm di sanırım kesem.
neyse kızlar gerçekten su içerek gitmemin avantajı varmış. karından bakınca keseyi gördü ama iyice görelim diye alttan da baktı..
diğerinde 8 haftalık bitmişti de karından görülmemişti..
dr un özellikle tavsiye ettiklerini söyleyim. bol su iç dedi.. şişeni yanından ayırma dedi. su içilmezse allah korusun kendiliğinden düşüyormuş..
kola fanta içme dedi. kahveyi hiç içme dedi. çay sadece kahvaltılarda açık içebilirsin dedi. PEynir süt yoğurt yemeyi ihmal etme..
asla öğün atlama dedi. kahvaltıyı mutlaka yap dedi ayriyetten atlarsan da kabızlık vs olur dedi..her tuvaletin geldiğinde mutlaka git dedi.
bir hafta sonra genetik testi istedi. diğer tahliller için de.. kalbini duyduktan sonra başlayalım kan sulandırıcılara dedi.. coraspirin devam dedi.. tsh için ben ilaç içiyordum.onu da ihmal etme birden yükselmesin dedi..
şimdi gidiyim birazdan gelirim..
Benimde evime üç haftada bir bayan geliyor. Köpeğimiz olduğu için bazen iki haftaya iniyor. Ama sanırım mariamelikem İngiltere de yaşıyordu. Yalnış hayırlamıyorsam. Yurt dışında temizlikci bayan bulmak burada ki gibi kolay değil. Biz bulamamıstık polonyadayken.
Seni cok tebrik ediyorum cnm gozunaydin keseyi gormussun allah kalp atislarini duymayi da nasip etsin insallahh:)
ahhhhh canim ne sanslisin sen ben yurt disinda yasadigim icin maalesef turk temizlikci yok zaten birde ben Londra disinda oturuyorum sadece ingilizler var oda bi sefer tuttum beni tutacagima rezil etti temiz yapmiyolar bir iki sey soyle hemen birakip gidiyorlar cok dik kafalilar oyuzden mecbur benim yapmam gerek esim gorse ben yapiyorum temizlik beni k esin sinirinden oldurur hamile oldugum ,icin fazla titriyo ustumeBenim evime ayda bir büyük temizliğe gelen bir bayan var. Okullar tatilde çocuklarıyla vakit geçirsin diye bekliyorum. Haftaya çağıracağım inşallah. Günlük temizliğe eşim de yardım ediyor zaten
onemli degil canim ah kiyamam ya sana valla mide bulantisi zor birsey bende ilk hamileligim de yasadigim icin biliyorum rabbim yardimcin olsun elinden geliyosa ilk up ay bol bol balik birde çeviz badem ye bebek icin cok faydaliymis canim iste yukarda anlattigim gibi esimin isi nedeniyle diyemiyorum haklisin aslinda ama iste yapmasamda tahammul edemiyorum bole pis kotu huyum varmaalesefCanım merhaba. Telefonda internet acık olduğu için özellikle de bu sayfa hep acık gözüküyorum ben sanırım. Evet haftasonu dolayısıyla kimsecikler yok olsa da yazmıyor.
Ben mide bulantısından ölüyorum. Adam akıllı yemek yiyemiyprım. Ac ac dolaşıyorum. Yiyebildiğim tek sey meyve. Oda doyurmuyor aslında ama idare etmeye çalışıyorum. Temizlik yapmasan yada eşinle beraber yapsan bebişin için cok zararlı eğilip kalkman kendimi zorlaman. Hemde halsizsin yapma bence yat dinlen(
tebrik ederim canim masallah keseyi gormussun darisi diger arkadaslarimizin basina doktorun soylediklerini bizimle ayretten paylasdigin icin tesekkurlerkızlar dr a gittim geldim. keseyi gördük.. küçükmüş ama olsun betaya göre normal ama adet gününe göre küçük demişti. yani benim 1-2 sinde olmam gerekiyordu adet ona göre küçük dedi.. ancak önemli bir şey değil dedi.. 5 mm di sanırım kesem.
neyse kızlar gerçekten su içerek gitmemin avantajı varmış. karından bakınca keseyi gördü ama iyice görelim diye alttan da baktı..
dr un özellikle tavsiye ettiklerini söyleyim. bol su iç dedi.. şişeni yanından ayırma dedi. su içilmezse allah korusun kendiliğinden düşüyormuş..
kola fanta içme dedi. kahveyi hiç içme dedi. çay sadece kahvaltılarda açık içebilirsin dedi. PEynir süt yoğurt yemeyi ihmal etme..
asla öğün atlama dedi. kahvaltıyı mutlaka yap dedi ayriyetten atlarsan da kabızlık vs olur dedi..her tuvaletin geldiğinde mutlaka git dedi.
bir hafta sonra genetik testi istedi. diğer tahliller için de.. kalbini duyduktan sonra başlayalım kan sulandırıcılara dedi.. coraspirin devam dedi.. tsh için ben ilaç içiyordum.onu da ihmal etme birden yükselmesin dedi..
kızlar dr a gittim geldim. keseyi gördük.. küçükmüş ama olsun betaya göre normal ama adet gününe göre küçük demişti. yani benim 1-2 sinde olmam gerekiyordu adet ona göre küçük dedi.. ancak önemli bir şey değil dedi.. 5 mm di sanırım kesem.
ahhhhh canim ne sanslisin sen ben yurt disinda yasadigim icin maalesef turk temizlikci yok zaten birde ben Londra disinda oturuyorum sadece ingilizler var oda bi sefer tuttum beni tutacagima rezil etti temiz yapmiyolar bir iki sey soyle hemen birakip gidiyorlar cok dik kafalilar oyuzden mecbur benim yapmam gerek esim gorse ben yapiyorum temizlik beni k esin sinirinden oldurur hamile oldugum ,icin fazla titriyo ustumeaslinda o diyo sen soyle ben yaparim ama iste kiyamiyorum cunku cok agir calisiyo sabah 2 den gece yarisi 3 kadar calisiyo iste böyle neyse cok uzattim kusura, bakma Ya insan kıyamıyor evet ama sen iki canlısın. Normalde temizlik yaparken ne kadar yorulduğumuzu önemsemesek de bu dönemde dikkat etmek zorundayız:)
Evet evet su kesinlikle cok önemli. Bende su içmeyiniz direk kasıklarının ağrısı artıyor. Cok sevindim bebişinin kesesini görmene. Kac günlük olmuş? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
merhabalar,
daha kimsecikler gelmemis neden bu kadar bos bu topik ?? gelsin ekim annelleriiiii
2012 eylul annesiyim ve simdide ekim annesi olucam insallah ...
simdiden herkesin bebegi hayirli olsun insallah
Arkadaslar merhaba,
Bende 1 hafta once ekim 2014 annesi olacagimi ogrendim ve o gunden beri burda yazdiginiz herseyi heyecanla ve gozyaslariyla okuyorum... daha once kan pihtilasmasi nedeniyle 2 kaybim oldugu icin bebegimin kalp atisini duymadan sizlere yazmak istememistim ama benim gibi kan pihtilasmasindan muzdarip bi arkadasin daha oldugunu gorunce dayanamadim yazdimm...pazartesi gunu kontrole gidicem ve dualariniza cok ihtiyacim var lutfen eksik etmeyin...
Seni cok tebrik ediyorum cnm gozunaydin keseyi gormussun allah kalp atislarini duymayi da nasip etsin insallahh:)
Ahahahahahaklı valla ben bile garanti veremem kendime
Hanımlar merhaba. Ben de inşallah ekim 2014 annesi olacağım, 5+1 haftalık hamileyim.. firstfb, durumumuz seninle aynı hatta beklenen doğum tarihimiz de aynı. Sadece benim 4. gebeliğim. İlk ikisi 9 haftada bebek oluşmadığı için kürtajla bitti, 3. kese görünmeden 6. haftada düştü. Genetik tahlillerde pıhtılaşma tespit edildi ve 4 ay önce coraspirine başladım. Dün 4. clexane'yi yaptım. Doktor randevumu 15 şubata aldım. Merak ve endişeyle kalp atışı duymayı bekliyorum. Senin pazartesi kontrolün olduğunu okudum. Haberlerini bekleyeceğim. Umarım 9 ay bu topiği aktif kullanabilirim.
Kızlar cok kilo almadım ama artık eski taytlarım rahatsız ediyor beni. Henüz 1 kilo aldım. Sadece karnımın altında ufak bir şişlik var. Benim gibi artık eski kıyafetlerini giyerken rahatsız olan var mı?
Merhaba, Ben de 2013 Nisan annesiyim, 2014 Ekim annesi adayıyım.
Bende bugün test yaptım pozitif çıktı 15 ekim annesi gözüküyorum hesaplamalarıma göre... Pazartesi randevu aldım dr.a gideceğim.. Rabbim herkein gönlüne göre versin..
Buradaki paylaşımın mutluluğunu çok özlemişim 2011 25 Ekim doğumlu bir oğlum var. Aralık anneleriyle paylaşıyordum mutluluğumu zira benim afacan erken geldi ekim bebeği oldu... Bu arada sütten yeni kestim oğluşumu tam isabet olmuş :)
Hanımlar merhaba. Ben de inşallah ekim 2014 annesi olacağım, 5+1 haftalık hamileyim.. firstfb, durumumuz seninle aynı hatta beklenen doğum tarihimiz de aynı. Sadece benim 4. gebeliğim. İlk ikisi 9 haftada bebek oluşmadığı için kürtajla bitti, 3. kese görünmeden 6. haftada düştü. Genetik tahlillerde pıhtılaşma tespit edildi ve 4 ay önce coraspirine başladım. Dün 4. clexane'yi yaptım. Doktor randevumu 15 şubata aldım. Merak ve endişeyle kalp atışı duymayı bekliyorum. Senin pazartesi kontrolün olduğunu okudum. Haberlerini bekleyeceğim. Umarım 9 ay bu topiği aktif kullanabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?