2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
yasin suresini sabah namazından sonra tebarekeyide akşamdan sonra dedi halam ama ne kadar mümkün olur bilmiyorum okuyamazsakda gün içersinde okuruz olmazsa

Teşekkür ederim tatlım bilgi için. Rabbim yolundan şaşırtmasın. Herkesi huzurumda dinlemeyi nasip etsin inşallah

Benim evime ayda bir büyük temizliğe gelen bir bayan var. Okullar tatilde çocuklarıyla vakit geçirsin diye bekliyorum. Haftaya çağıracağım inşallah. Günlük temizliğe eşim de yardım ediyor zaten

Benimde evime üç haftada bir bayan geliyor. Köpeğimiz olduğu için bazen iki haftaya iniyor. Ama sanırım mariamelikem İngiltere de yaşıyordu. Yalnış hayırlamıyorsam. Yurt dışında temizlikci bayan bulmak burada ki gibi kolay değil. Biz bulamamıstık polonyadayken.

Seni cok tebrik ediyorum cnm gozunaydin keseyi gormussun allah kalp atislarini duymayi da nasip etsin insallahh:)

Bizde de kedi var iki tane, o yüzden tuvaletlerini her temizlediğimizde mecburen makineyi çalıştırıyoruz o alanda. Ama hamileliğinin ilerleyen dönemlerinde haftaya bir çağırmak zorunda kalırım gibi geliyor.

Seni cok tebrik ediyorum cnm gozunaydin keseyi gormussun allah kalp atislarini duymayi da nasip etsin insallahh:)

teşekkür ederim. valla su içip gitmemi tavsiye eden arkadaşa da teşekkür ederim. tabi bol su içsem de o an içince daha iyi oluyormuş..

inşallah canım kalp atışlarını da duyarım. sizce nasıl yani adeti şubat 1 gibi bekleyip gebe olanların ne kadar kese..

yalnız sıkıntı etme dedi. iyi düşün dedi..

Edit: bulantılar 6 haftadan sonra başlar dedi...

Son düzenleme:
Benim evime ayda bir büyük temizliğe gelen bir bayan var. Okullar tatilde çocuklarıyla vakit geçirsin diye bekliyorum. Haftaya çağıracağım inşallah. Günlük temizliğe eşim de yardım ediyor zaten
ahhhhh canim ne sanslisin sen ben yurt disinda yasadigim icin maalesef turk temizlikci yok zaten birde ben Londra disinda oturuyorum sadece ingilizler var oda bi sefer tuttum beni tutacagima rezil etti temiz yapmiyolar bir iki sey soyle hemen birakip gidiyorlar cok dik kafalilar oyuzden mecbur benim yapmam gerek esim gorse ben yapiyorum temizlik beni k esin sinirinden oldurur hamile oldugum ,icin fazla titriyo ustume aslinda o diyo sen soyle ben yaparim ama iste kiyamiyorum cunku cok agir calisiyo sabah 2 den gece yarisi 3 kadar calisiyo iste böyle neyse cok uzattim kusura, bakma
onemli degil canim ah kiyamam ya sana valla mide bulantisi zor birsey bende ilk hamileligim de yasadigim icin biliyorum rabbim yardimcin olsun elinden geliyosa ilk up ay bol bol balik birde çeviz badem ye bebek icin cok faydaliymis canim iste yukarda anlattigim gibi esimin isi nedeniyle diyemiyorum haklisin aslinda ama iste yapmasamda tahammul edemiyorum bole pis kotu huyum varmaalesef

tebrik ederim canim masallah keseyi gormussun darisi diger arkadaslarimizin basina doktorun soylediklerini bizimle ayretten paylasdigin icin tesekkurler

Evet evet su kesinlikle cok önemli. Bende su içmeyiniz direk kasıklarının ağrısı artıyor. Cok sevindim bebişinin kesesini görmene. Kac günlük olmuş? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
Evet evet su kesinlikle cok önemli. Bende su içmeyiniz direk kasıklarının ağrısı artıyor. Cok sevindim bebişinin kesesini görmene. Kac günlük olmuş? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

evet dr da öyle dedi. su içerek kasık ağrılarını hafifletirsin dedi. 5+2 ama tabi bu sata göre hesaplıyorlar. 3-4 haftalık falan..

Bende bugün test yaptım pozitif çıktı 15 ekim annesi gözüküyorum hesaplamalarıma göre... Pazartesi randevu aldım dr.a gideceğim.. Rabbim herkein gönlüne göre versin..
Buradaki paylaşımın mutluluğunu çok özlemişim 2011 25 Ekim doğumlu bir oğlum var. Aralık anneleriyle paylaşıyordum mutluluğumu zira benim afacan erken geldi ekim bebeği oldu... Bu arada sütten yeni kestim oğluşumu tam isabet olmuş :)

Hanımlar merhaba. Ben de inşallah ekim 2014 annesi olacağım, 5+1 haftalık hamileyim.. firstfb, durumumuz seninle aynı hatta beklenen doğum tarihimiz de aynı. Sadece benim 4. gebeliğim. İlk ikisi 9 haftada bebek oluşmadığı için kürtajla bitti, 3. kese görünmeden 6. haftada düştü. Genetik tahlillerde pıhtılaşma tespit edildi ve 4 ay önce coraspirine başladım. Dün 4. clexane'yi yaptım. Doktor randevumu 15 şubata aldım. Merak ve endişeyle kalp atışı duymayı bekliyorum. Senin pazartesi kontrolün olduğunu okudum. Haberlerini bekleyeceğim. Umarım 9 ay bu topiği aktif kullanabilirim.

Merhaba kan pıhtılaşmasına karşı yarım bardak suya bir yarım limon iç pıhtıyı önlemesi için ve bu gibi durumlara ayda 1 kez bir iğne olunuyor diye biliyorum acil şifalar dilerim...

Merhaba aynı şeyi o arkadaşlada yazdım İbrahim Saraçoğlu demişti.bazı kadınlarda hamilelikte pıhtılaşmasına olduğunu ve yarım bardak suya yarım limon sıkıp içmek çok faydalı olduğunu biliyorum.vede bir yakınımzda böyleydi her ay bir iğne oluyordu hamileliğinde ve 2 kız çocuğu var sapa sağlam üzülmeyin herşeyin çaresi var...

Kızlar cok kilo almadım ama artık eski taytlarım rahatsız ediyor beni. Henüz 1 kilo aldım. Sadece karnımın altında ufak bir şişlik var. Benim gibi artık eski kıyafetlerini giyerken rahatsız olan var mı?

Selammm
Bende aynı dertten muzdaribim tartıda bir değişiklik yok ama sürekli gaz sancım ve şişkinliğim var. Bu gece dışarı çıkarken kot giyme gafletinde bulundum. Ne oturabildim ne kalkabildim iyiki kazağım uzunduda düğmelerimi açtım çaktırmadan öyle biraz rahat ettim :) Sanırım bundan sonra kotlarımla uzun bir süre görüşemeyeceğiz ...

Merhaba, Ben de 2013 Nisan annesiyim, 2014 Ekim annesi adayıyım.

Hoşgeldiniz tatlı anneler, Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin. Bu başlıkta hep umut var, kötü ihtimallere kulağınızı kapatıp umutla bakalım önümüze. Herşey çok güzel gidecek inşallah :)

bende geldim :) 2013 haziran annesiyim ve şimdi ekim annesi oldum oğlum 7,5 aylık henüz ama napalım nasibimizde böyleymiş herkese hayırlı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…