- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Benim oğlum da 9 aylık:)) Kader kısmet diycez artık:))
Hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Oh ne güzel bal oğluna oyun arkadaşı geliyor, beraberde büyüyecekler :)
Hoşbulduk, amin.
Ben kürtajlarımda çok ağlamıştım. Ebeler hamile kalabiliyorsun, en önemlisi bu, sorun neyse bulunur tedavi edilir üzülme demişlerdi. Bu sefer öngörülen bütün önlemleri erkenden aldık. Sadece bekliyoruz ama zaman geçmiyor :)
Yan etkisi olmayan ilaç mı var. Başka sebepten olsa kullanmazdım ama deneme yapacak lüksüm yok kendi adıma. Babam yaklaşık 5 yıldır kullanıyor corasprin önemli olan aç karna içmemek.
Hoşbulduk, amin.
Ben kürtajlarımda çok ağlamıştım. Ebeler hamile kalabiliyorsun, en önemlisi bu, sorun neyse bulunur tedavi edilir üzülme demişlerdi. Bu sefer öngörülen bütün önlemleri erkenden aldık. Sadece bekliyoruz ama zaman geçmiyor :)
Yan etkisi olmayan ilaç mı var. Başka sebepten olsa kullanmazdım ama deneme yapacak lüksüm yok kendi adıma. Babam yaklaşık 5 yıldır kullanıyor corasprin önemli olan aç karna içmemek.
kızlar bişey danışıcam şmdi bnm oğlum 7,5 aylık 8inden gün alıyor artık ama hala emiyor üzücü bi durum ama sanırım kesmem gerekmekte sütten emziren anneler varsa içinizde nasıl sütten kesmeliyim yada emzirmeye devam etsem sorun olur mu acaba ? Geceleri emmezse krize girer bnm ki napıcam ben :s yardım edin :18::18:
ilk gebeliğim çok zordu doğuma girerken hatta çıktığımda bile kustum bunda da aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum açıkçası ilk 3 ay 6 kilo vermiştim ama şimdi kusmak istemiyorum çabalıycam en azından çnkü bakmak zorunda olduğum bi oğlum var ben kendmi bırakırsam o ne olur 2. gebelik farklı olabiliyormuş bunu kız hssediyorum sağlıkla gelsin bebeciklerimiz
kızlar bişey danışıcam şmdi bnm oğlum 7,5 aylık 8inden gün alıyor artık ama hala emiyor üzücü bi durum ama sanırım kesmem gerekmekte sütten emziren anneler varsa içinizde nasıl sütten kesmeliyim yada emzirmeye devam etsem sorun olur mu acaba ? Geceleri emmezse krize girer bnm ki napıcam ben :s yardım edin :18::18:
Doktora git. Kahverengi akıntım geldi de. Büyük ihtimal sana düşük önleyici ilaç verecektir.. İhmal etme.Kızlar akıl verin lütfen daha önce yazdım kahverengi ve açık pembe lekem geldim acaba beta hcg değerim düştümü die kontrol ettirdim acilde 6544 çıktı normalmi acaba
İyi akşamlar kızlar. Gelemedim birkaç gündür. Babaannem vefat etti. Canım sıkılıyordu zaten.. Yalan dünya işte. Biri doğuyor, biri ölüyor..
Allahım rahmet eylesin..
Hanımlar merhaba. Ben de inşallah ekim 2014 annesi olacağım, 5+1 haftalık hamileyim.. firstfb, durumumuz seninle aynı hatta beklenen doğum tarihimiz de aynı. Sadece benim 4. gebeliğim. İlk ikisi 9 haftada bebek oluşmadığı için kürtajla bitti, 3. kese görünmeden 6. haftada düştü. Genetik tahlillerde pıhtılaşma tespit edildi ve 4 ay önce coraspirine başladım. Dün 4. clexane'yi yaptım. Doktor randevumu 15 şubata aldım. Merak ve endişeyle kalp atışı duymayı bekliyorum. Senin pazartesi kontrolün olduğunu okudum. Haberlerini bekleyeceğim. Umarım 9 ay bu topiği aktif kullanabilirim.
doktora git lekelenmen varsa hiç bekleme inşallah önemli bişey değildirKızlar akıl verin lütfen daha önce yazdım kahverengi ve açık pembe lekem geldim acaba beta hcg değerim düştümü die kontrol ettirdim acilde 6544 çıktı normalmi acaba
canım başınız sağol Allah Rahmet etsin Rabbim kalanlara sabır versinİyi akşamlar kızlar. Gelemedim birkaç gündür. Babaannem vefat etti. Canım sıkılıyordu zaten.. Yalan dünya işte. Biri doğuyor, biri ölüyor..
Allahım rahmet eylesin..
Hosgeldin canim aramiza ins saglicakla eline alirsin bebegini:)Merhaba, Ben de 2013 Nisan annesiyim, 2014 Ekim annesi adayıyım.
Hosgeldin canim ah ne guzel kesmissin sütten Benim ki daha emiyo nasil yapcam bilmiyorumBende bugün test yaptım pozitif çıktı 15 ekim annesi gözüküyorum hesaplamalarıma göre... Pazartesi randevu aldım dr.a gideceğim.. Rabbim herkein gönlüne göre versin..
Buradaki paylaşımın mutluluğunu çok özlemişim 2011 25 Ekim doğumlu bir oğlum var. Aralık anneleriyle paylaşıyordum mutluluğumu zira benim afacan erken geldi ekim bebeği oldu... Bu arada sütten yeni kestim oğluşumu tam isabet olmuş :)
bende geldim :) 2013 haziran annesiyim ve şimdi ekim annesi oldum oğlum 7,5 aylık henüz ama napalım nasibimizde böyleymiş herkese hayırlı doğumlar [/QUOTE
hosgeldin ins saglicakla kucagina alirsin bebegini oglun kucukmus ama rabbim ins kolaylik werir:))))
sende hosgeldin canim morelini bozma belki yerlesme kanamasidir ama yinede ben doktora gorun derimKızlar bende inşallah Ekim annesi olucam.ama dün çok moralim bozuldu öğlen kahverengi leke akşamınada pembe leke geldi ve inanılmaz kötü oldum.bugun itibariyle 4+6 günlük hamileyim ve göğüslerin cok az acıo korkuyorum ne olur fikir verin.dr kontrolüm çarsambaydı ama ben yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım keseyi görücekmiyiz???bide göğüslerin acımaması normalmi)
Hosgeldin canim ins iyi haberlerle gelirsin:)))))Herkese merhabalar, ben de kısmetse ekim annesi oluyorum:) ilk başta kabullenmekte zorlandık ama şu anda sabırsızlanıyorum, Allah sağlıkla, huzurla kuzularımıza kavuştursun
canim oncelikle emzirmeye devam et benimde bebegim var emziriyorum hatta bunun icin doktora da gittim sen iyi beslendikten sonra emzir dedi kizim 13 bucuk aylık memeye cok duskun ben genellikle geceleri weriyorum seninkide cok kucukmus daha cok ihtiyaci var anne sutune yani anne iyi beslendikten sonra bi problem yokkızlar bişey danışıcam şmdi bnm oğlum 7,5 aylık 8inden gün alıyor artık ama hala emiyor üzücü bi durum ama sanırım kesmem gerekmekte sütten emziren anneler varsa içinizde nasıl sütten kesmeliyim yada emzirmeye devam etsem sorun olur mu acaba ? Geceleri emmezse krize girer bnm ki napıcam ben :s yardım edin :18::18:
İyi akşamlar kızlar. Gelemedim birkaç gündür. Babaannem vefat etti. Canım sıkılıyordu zaten.. Yalan dünya işte. Biri doğuyor, biri ölüyor..
Allahım rahmet eylesin..
basiniz sagolsun allah mekanini cennet eylesin rabbim kalanlara omur versin
Allahım rahmet eylesin..
ay sorma peram :s eh işte alışamadım bebeğe henüz sen napıosun minnoş nasılcanım nasılsın? inanmıyorum sana hamile mi kaldın offf
Allahım rahmet eylesin..
Bebekler anne hamile olduğunda içtiği sütü çıkarıyor içmiyor içiyorsa belki hamile değilsindir hcg ye baktır derim
bakalım cnm inş yaşamam diyelim yaşarsam deniycemLimon ye iç yada ve zencefilli su iç kusman gider harika öneririm
Sorun olmaz canım emzirmeye devam edebilirsin bebeğin tiksinmediği müddetçe.. Sende kansızlık vs gibi bir sorun olmadığı sürece devam edebilirsin. Hatta bir arkadaşım doğumdan sonra da büyük olan çocuğunu emzirmeye devam etmişti bir müddet daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?