2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ilk gebeliğim çok zordu doğuma girerken hatta çıktığımda bile kustum bunda da aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum açıkçası ilk 3 ay 6 kilo vermiştim ama şimdi kusmak istemiyorum çabalıycam en azından çnkü bakmak zorunda olduğum bi oğlum var ben kendmi bırakırsam o ne olur 2. gebelik farklı olabiliyormuş bunu kız hssediyorum sağlıkla gelsin bebeciklerimiz

Hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Oh ne güzel bal oğluna oyun arkadaşı geliyor, beraberde büyüyecekler :)

aminn cümlemizin hb bu arada tşkrler :) aynen öyle bakalım artık evin altını üstüne mi getirirler umutsuz ev kadını gibi mi olurum nasip oğlum gibi uslu olur inş bnm obur oğlumun önüne yemek ver gıkı çıkmaz

kızlar bişey danışıcam şmdi bnm oğlum 7,5 aylık 8inden gün alıyor artık ama hala emiyor üzücü bi durum ama sanırım kesmem gerekmekte sütten emziren anneler varsa içinizde nasıl sütten kesmeliyim yada emzirmeye devam etsem sorun olur mu acaba ? Geceleri emmezse krize girer bnm ki napıcam ben :s yardım edin :18::18:

Evet bende cok aglamistim kurtajlarimda hayirlisi boyleymis napalimm insallah bu defa bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder allahim:) coraspin icin bnde mutlaka tok karnina ic diye uyari almistim doktorumdan ama onun haricinde bisey solememisti...

Zaten babamda 4-5 sene sonra mide kanaması geçirdi çok tehlikeli bir ilaç.dikkatli kullanmak gerekiyor hekim eşliğinde mide koruyucu içip sonra içmek gerekir aralarında yarım saat olması gerekiyor.sonra çıkıyor acısı mide koruyucusu almazsan limonlu suda kan pıhtılaşmasına önlüyor

Bebekler anne hamile olduğunda içtiği sütü çıkarıyor içmiyor içiyorsa belki hamile değilsindir hcg ye baktır derim

Limon ye iç yada ve zencefilli su iç kusman gider harika öneririm

arkadaşlar merhabalar bende katıldım aranıza :) sat 29 aralık yanlış hatırlamıyorsam :) bu durumda 6 haftalık gebe oluyorum ilk öğrendiğim tarih 31 ocak değer 47 cıktı cok düşük diye doktorda şaşırdı 5 gün sonrada bu değer 415 oldu önümüzdeki hafta gidicem doktora sizce değerler normalmi neden düşük ?

Sorun olmaz canım emzirmeye devam edebilirsin bebeğin tiksinmediği müddetçe.. Sende kansızlık vs gibi bir sorun olmadığı sürece devam edebilirsin. Hatta bir arkadaşım doğumdan sonra da büyük olan çocuğunu emzirmeye devam etmişti bir müddet daha..

canım nasılsın? inanmıyorum sana hamile mi kaldın offf

Kızlar akıl verin lütfen daha önce yazdım kahverengi ve açık pembe lekem geldim acaba beta hcg değerim düştümü die kontrol ettirdim acilde 6544 çıktı normalmi acaba

İyi akşamlar kızlar. Gelemedim birkaç gündür. Babaannem vefat etti. Canım sıkılıyordu zaten.. Yalan dünya işte. Biri doğuyor, biri ölüyor..
Allahım rahmet eylesin..

Kızlar akıl verin lütfen daha önce yazdım kahverengi ve açık pembe lekem geldim acaba beta hcg değerim düştümü die kontrol ettirdim acilde 6544 çıktı normalmi acaba
Doktora git. Kahverengi akıntım geldi de. Büyük ihtimal sana düşük önleyici ilaç verecektir.. İhmal etme.

İyi akşamlar kızlar. Gelemedim birkaç gündür. Babaannem vefat etti. Canım sıkılıyordu zaten.. Yalan dünya işte. Biri doğuyor, biri ölüyor..
Allahım rahmet eylesin..

Basınız salosun arkadasım drum progestan vermişti yarın ilk işim Dr gitmek olucak büyük ihtimalle iğne vericek.hakkımda hayırlısı artık

Canım hoşgeldin, mesajını okuyunca yazmak istedim, ben de kan pıhtılaşması nedeniyle gebelik kaybı yaşadım ve şimdi yine hamileyim.iğnelerime çok erken başladım ve de umutla bu sefer sorun olmaması için dua ediyorum.inşallah hepimiz bu iğneler sayesinde bebeğimizi kucağımıza alabileceğiz.

First canım, pıhtılılar olarak gittikçe çoğalıyoruz :)

doktora git lekelenmen varsa hiç bekleme inşallah önemli bişey değildir
Allahım rahmet eylesin..
canım başınız sağol Allah Rahmet etsin Rabbim kalanlara sabır versin

Merhaba, Ben de 2013 Nisan annesiyim, 2014 Ekim annesi adayıyım.
Hosgeldin canim aramiza ins saglicakla eline alirsin bebegini:)
Hosgeldin canim ah ne guzel kesmissin sütten Benim ki daha emiyo nasil yapcam bilmiyorum

Allahım rahmet eylesin..

Basin sag olsun kamuran. Bende kasim'in 24 ünde kaybettim babannemi. Uzun sure kendime gelememistim. InsaAllah sen hemen toparlanirsin. Artik ici can tasiyorsun. Rabbim mekanini cennet eylesin sizlere de sabir versin.

canım nasılsın? inanmıyorum sana hamile mi kaldın offf
ay sorma peram :s eh işte alışamadım bebeğe henüz sen napıosun minnoş nasıl
Allahım rahmet eylesin..

allah rahmet eylesin başınız sağolsun
Bebekler anne hamile olduğunda içtiği sütü çıkarıyor içmiyor içiyorsa belki hamile değilsindir hcg ye baktır derim

ay olurmuymuş ki öyle şey zaten baktırıcam cnm yrn kanda da baktıralım netleşsin iyice
Limon ye iç yada ve zencefilli su iç kusman gider harika öneririm
bakalım cnm inş yaşamam diyelim yaşarsam deniycem

beslenmeme dikkat ederim kesinlikle kansızlık yok çok şükür oğlumdada bendede olmadı çok şükür öyle olurda inş en azından yaşını gecene kdr emzirsem yeter kış ayı malum hastalıklar kol geziyo üzülüyorum bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…