Ayy masallah allah saglikla kucagina almayi nasip etsin arkadasim :) ilk gebeligin mi ?
S4
17. Haftadayim benimki erkek. Ama bu topikte kiz bebisler cogunlukta
oluyor canım merak etmeKizlar bugun belim ve kasiklarimda agri var. Kalcamda genisliyor gibi agri var.Sizde de oluyor mu? Korku sardi beni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tebrikler bi kız annesi daha geldi aramızabuarada bende 17.haftadayım kızım olucakmıs
Bende doktoruma sorup yaptırmayı düşünüyorumKizlar bugunku konu asi galiba bende fikrimi yazmak istiyorum.ben iki dogum yaptim ikiside sezeryan oldu simdi 3.cu sezeryanimi olucam ama hicbir gebeligimde asi olmadim doktorumda mecbur degilsin evde dogum yapmiyorsun dedi zaten hastanenizin hijyenine ve doktorunuza guveniyorsaniz bence sorun etmeyin.yinede karar sizin.Allah'ima sukurler olsunki sezeryan ameliyatlarimda cok basarili gecti dikislerimde herhangi bir sorun cikmadi
İğne konusunda hassasız :) Neyseki yarıladık canım, dün saydım bugüne kadar 100 iğne yapmışım kendime...
Bu arada ben son 10 gündür bacaklarıma geçtim, sen göbekten mi devam ediyorsun canım ? Karnın şiştikçe göbekten iğne olmak zorlaşıyormu ki?
ben en son bacaklarıma yaptıklarımı hep morarttım ve altları beze olduhala da düzelmedi o yüzden göbekten yapıyorum Allaha sukur göbege rahat rahat giriyo bikaç gündür artık göbiş sertleşince yine bacaga dönerim:)
iyiyiz bizkızlar napıyorsunuz
iyiyiz bizoğlum hareket etsin diye bekliyorum ama bugün pek niyeti yok:) az kıpırdıyor o kadar:)) siz nasılsınız
ben de çikolata yedim ama bana mısın demiyor biraz titreşim yapıyor seninki gibi o kadarbende açık çayla bisküvi yedim biraz titreşim yapıyor aşkım kızım yürüyüş yaptım kızıma yastık aldım sen ne yaptın alışveriş işini büyük parçaları almaya ne zaman başlasak
O neymiş ki, bana vermediler öyle bir şeyönemli bir şeyse biz de alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?