2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ayy masallah allah saglikla kucagina almayi nasip etsin arkadasim :) ilk gebeligin mi ?

S4

Hmm anladim cnm allah meleklerimizi korusun ins bu sefer saglikla alirsin kucagina :) nerde yasiyorsun ?

S4

Kizlar bugunku konu asi galiba bende fikrimi yazmak istiyorum.ben iki dogum yaptim ikiside sezeryan oldu simdi 3.cu sezeryanimi olucam ama hicbir gebeligimde asi olmadim doktorumda mecbur degilsin evde dogum yapmiyorsun dedi zaten hastanenizin hijyenine ve doktorunuza guveniyorsaniz bence sorun etmeyin.yinede karar sizin.Allah'ima sukurler olsunki sezeryan ameliyatlarimda cok basarili gecti dikislerimde herhangi bir sorun cikmadi

Kizlar bugun belim ve kasiklarimda agri var. Kalcamda genisliyor gibi agri var.Sizde de oluyor mu? Korku sardi beni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar bugun benımde kalcamda ve basımda agrı var sanırımcokyoruyorum kendımı
aşı bende olmadım

Kizlar bugun belim ve kasiklarimda agri var. Kalcamda genisliyor gibi agri var.Sizde de oluyor mu? Korku sardi beni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oluyor canım merak etme normal bir durum ben yarın doktoruma soracağım unutmazsam

karsıklarımda agrıyla uyanıyorum acaba üstüyormuyum bilmiyorum haftaya doktara gideceğim meraklaniyorumm

buarada bende 17.haftadayım kızım olucakmıs
Tebrikler bi kız annesi daha geldi aramıza
Bende doktoruma sorup yaptırmayı düşünüyorum eğer yaptırma derse yaptırmam

valla gercekten hassasım kızlar iğne konusunda.ben 2 hafta önce bacagıma geciyim dedim bir iğneden sonra resmen mosmor oldu ve cok acıdı .sonra hep göbeğimden yapıyorum baya göbeğimde cıktı ama zorlanmıyorum.

kızlar ben gecen haftalarda baya bu ağrılardan çektim doktoruma gittim ve magnezyum verdi suda eriyen. okadar etkili olduki anlatamam,4-5 günde tamamen geçti diyebilirim.sizde doktorlarınıza bi danışın...

iyiyiz biz oğlum hareket etsin diye bekliyorum ama bugün pek niyeti yok:) az kıpırdıyor o kadar:)) siz nasılsınız

bende açık çayla bisküvi yedim biraz titreşim yapıyor aşkım kızım yürüyüş yaptım kızıma yastık aldım sen ne yaptın alışveriş işini büyük parçaları almaya ne zaman başlasak

ben de çikolata yedim ama bana mısın demiyor biraz titreşim yapıyor seninki gibi o kadar) valla ben daha hiiiç bir şey almadım. Sadece bir tane zıbını var:)) 32. haftam bitsin alışverişe başlıcam inşallah Biraz daha ilerlesin istiyorum gebeliğim... Ama bir taraftan da araştırıyorum alış veriş yapacağım yerleri. Mesela park yataklara baktım geçen hafta, internetten ne lazım yeni doğan için onlara bakıyorum. Şu aşamada araştırma yapmakla meşgulüm anlıcan

selam kızlarrr umarımm hepinizz çok çok sağlıklı ve iyisinizdir işlerden vakit bulup yazamıyorum bi türlü bebeğim biraz daha büyüsün bende mola vericem işlere ve bol bol yazıcam inşallah

Kızlar bugün doktor teyzemize gittik kızımla. Maşallah Defnem pek güzeldi. Doktor herşeyini çok beğendi, haftasıyla uyumlu buldu. Şimdi 3 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için çağırdı. Bu 4 boyutlu dediğimiz mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…