2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Merak etme tatlim yarin bhcg degerin superr cikicakk:))
Sabah bnm 9:30 da randevum doner donmezz yazicam merak etme:)
Doktor gobegimdeki morluklara ne dicekk cok merak ediyorum :))

İkinci bebeğim olmasına rağmen unutmuşum. 6. haftamın içindeyim (Tam tarihi bilemiyorum ama 5+1 - 5+4 arası olmalı). Çarşamba doktora gidicem, sizce kesenin içinde bebeğimi de görebilir miyim? Bebeğini gören arkadaşlar varsa, kaçıncı haftada gördüler?

Kizlar bende kalp atislarini sorucam kacinci haftalarda ogrendiniz ben 6+2 olucam yarin duyarmiyiz ki?

Merak etme tatlim yarin bhcg degerin superr cikicakk:))
Sabah bnm 9:30 da randevum doner donmezz yazicam merak etme:)
Doktor gobegimdeki morluklara ne dicekk cok merak ediyorum :))

Türkiye haritası gibi :) benim daha morarmadı ama yakındır daha yeniyim :)
Ne dicek biliyomusun "anne olmak zordur" dicektir :)

İnsallah hangi beceriksiz bunu boyle morartti demez:) kocacim cok bozulur walla:)

Yok canım demez öyle :) hem adam ne yapsın ya, morartmayacak olsa hastanede çalışır zaten,eşine iğne yapmak zordur hem seni sevdiği için yapamadı

:)))) aynı anda birinin daha iğne yapması nedense insana iyi geliyor :) keşke kimse yapmasa tabi ama :))) ohh be bugünü de atlattık kaldı 200 küsür iğne :)

Ayy evet yaa ayni seyleri hissediyoruzz walla:) 200 kusur diyince biraz fazla geldi gozume ilk 10 tanelik kutum bu aksam birti boyle soyleyince kendimi daha ii hissediyorum:))

kızlar genetik testi için hangileri yapılıyor..içeriyor...ben geçmişte yapılmış mı içeriyor mu ona bakacağım. neden benden bu zamana kadar istemediler diye.. haftaya yaptırmam lazım..

genetik testi yaptirip sonuclari almak 1 ay suruyor, gebelik olmadan once yaptirsaydin keske, ilk dusuk yaptiktan sonra .

ben dusukten sonra yaptirdim, kanda pihtilasma var dedi doktor.. bu gebeliktede hergun corasprin kullaniyorum, prs gunu kan sulandirici igne yazicak sanirim doktor.

berkandamla 2 gundur girmiyordum 8 .hafta olmus bebislerimiz masallah. hemde 2gr olmus ufaklik:))

bidahi randevun ne zaman ? benim prs gunu.

canim cok gecmis olsun rabbim sifa wersin gerçekten okudum cok uzuldum sen kendini uzmemeye calis ins atlatirsin bu zor gunleri rabbim beterinden korusun tez vakitte rabbim anaannenin yardimcisi olsunn

canim cok gecmis olsun rabbim sifa wersin gerçekten okudum cok uzuldum sen kendini uzmemeye calis ins atlatirsin bu zor gunleri rabbim beterinden korusun tez vakitte rabbim anaannenin yardimcisi olsunn

Cok teşekkür ederim ev hastane derken buraya hiç giremiyorum. Umarım hastanede mikrop kapmam ama annanem yatarken bem evde oturamamki. Dua edin olurmu hamilelerin duası kabul olurmuş Rabbim anananemi bize bağışlasın

Son düzenleyen: Moderatör:
berkandamla 2 gundur girmiyordum 8 .hafta olmus bebislerimiz masallah. hemde 2gr olmus ufaklik:))

bidahi randevun ne zaman ? benim prs gunu.

Günaydın tatlım. Evet hızla büyüyor ufaklıklar. Bir dahaki randevu 6 Mart'ta aslında ama biz 17 Mart'ta falan gitcez bebeğin cinsiyetini görürüz belki diye. Ozaman 12+2 günlük oluyoruz Rabbim izin verirse.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım dün akşam gittim.benimde sat 2 ocak ben yumurtlama testi kullanıyodum cnm ve 14.gün çift çizgiyi yakaladım o gün ve sonrası oldu ilişki..

Berkandamla geçmiş oksun canımm ananene acil şifalar inşallah

Kamuran başınız sağ olsun canım

Bende aynı senin gibi merak ediyorum korkuyorum .maşallah senin kesende bir sorum yokmuş.ağrın tam olarak nerde canım??

canım valla ara ara kasıklarıma vuruyor agrı bacaklarım belim ara ara ağrıyo dr biraz içimi rahatlattı şükür normalmiş hepsi hiç bi sorun yokmuş..

cnı seninki biraz süprüz olmuş sanırım.. Allah bagışlasın.. ama ben inşallah ilkini saglkla alayım kucagıma 9 ay emzirdikten sonra ikinciyi kendim isterim birlikte büyüsünler istiyorum

Allahım ne büyük bebek kısmetiyle gelir derlerdi dogruymuş ben sınıf ögretmeniyim ve atanmam nerdeyse imkansız gibiydi ama şimdi zihinsel eng ögretmeni olarak kadroya alıcaklarmış bizi.. bir senedir özelde zihinsel eng. ögrtm yapıyorum hem kolay hemde çok maneviyatı büyük bi iş.. şükürleer olsun bebegim kısmetiyle geldi ve çalıştıgım bölümde kadroya alınıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…