Canım benim, bütün dualarım seninle,inşallah iyi haberlerle geleceksin ve hepimizi mutlu edeceksin.YArın kaçta randevun, gelir gelmez yaz kontrolü lütfen.
Tabiki inşallah kimsenin böyle bir sorunu olmaz ama , pıhtılaşmaya rağmen hamile kalınabilinmesine seviniyorum, bi de birbirimize destek oluruz diye, senin bana iğne konusunda olduğun gibi.
Ben de yarın beta hcg testi yaptıracağım,dr artışı izlemek için 3. Kez kan testi istedi.inşallah 1000 leri görürüm
Merak etme tatlim yarin bhcg degerin superr cikicakk:))
Sabah bnm 9:30 da randevum doner donmezz yazicam merak etme:)
Doktor gobegimdeki morluklara ne dicekk cok merak ediyorum :))
Türkiye haritası gibi :) benim daha morarmadı ama yakındır daha yeniyim :)
Ne dicek biliyomusun "anne olmak zordur" dicektir :)
İnsallah hangi beceriksiz bunu boyle morartti demez:) kocacim cok bozulur walla:)
Yok canım demez öyle :) hem adam ne yapsın ya, morartmayacak olsa hastanede çalışır zaten,eşine iğne yapmak zordur hem seni sevdiği için yapamadı
İgneee zamaniii:))
:)))) aynı anda birinin daha iğne yapması nedense insana iyi geliyor :) keşke kimse yapmasa tabi ama :))) ohh be bugünü de atlattık kaldı 200 küsür iğne :)
Kizlar bende kalp atislarini sorucam kacinci haftalarda ogrendiniz ben 6+2 olucam yarin duyarmiyiz ki?
kızlar genetik testi için hangileri yapılıyor..içeriyor...ben geçmişte yapılmış mı içeriyor mu ona bakacağım. neden benden bu zamana kadar istemediler diye.. haftaya yaptırmam lazım..
Tatlım başın sağolsun. Rabbim gani gani rahmet eylesin. Günahları afolsun kabir azabıyla sınamasın inşallah. Benimde annem hastanede yatıyor şimdi dünden beri ağla ağla içim kurudu. Annenem yere düştü ve hem kalçasını kırdı hemde omzunu. Ameliyat olması gerekiyor. Annanemin kalbinde pil olduğu için ameliyatı cok riskli. Nolur dua edinbenim dünyada en fazla değer verdiğim insan annanemdir. Beni büyütten yetiştiren annanemdir. Cok kötüyüm kızlar ya
canim cok gecmis olsun rabbim sifa wersin gerçekten okudum cok uzuldum sen kendini uzmemeye calis ins atlatirsin bu zor gunleri rabbim beterinden korusun tez vakitte rabbim anaannenin yardimcisi olsunn
berkandamla 2 gundur girmiyordum 8 .hafta olmus bebislerimiz masallah. hemde 2gr olmus ufaklik:))
bidahi randevun ne zaman ? benim prs gunu.
canım ne zaman gittin..benim de seninle aynı gün.. 5,1 mm çıktı. cts günü gitmiştim. sat 02 ocak gece 23 deydi. ilişki 8 ve sonrasıydı.. hatırlıyorsam canım senin ne zamandı. hani herkes farklı olur da yine de mağdem paylaşıyoruz merak ettim.
Bende aynı senin gibi merak ediyorum korkuyorum .maşallah senin kesende bir sorum yokmuş.ağrın tam olarak nerde canım??
ilk gebeliğim çok zordu doğuma girerken hatta çıktığımda bile kustum bunda da aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum açıkçası ilk 3 ay 6 kilo vermiştim ama şimdi kusmak istemiyorum çabalıycam en azından çnkü bakmak zorunda olduğum bi oğlum var ben kendmi bırakırsam o ne olur 2. gebelik farklı olabiliyormuş bunu kız hssediyorum sağlıkla gelsin bebeciklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?