Günaydınlar
Biraz geçmişi okudum da özel hastane doktorlarının ne kadar paragöz olduğundan söz edilmiş, ben de öyle düşünüyorum bazen .
Doktorum çok iyi ama her gittiğimde bir test , zaten muane ücreti 100 tl birde test paraları ekleniyor beni zorluyor artık.
Bu randevum çok önemli ayrıntılı yapıcak , ama 100 tl muane ayrıntılı da 212 tl , 312 tl para yaptı eee az paramı bu şimdi ,
Ben ne zorlıklarla kazanıyorum bu parayı . Geçen acile gittim orada da hiç ilgilenmiyorlar . Ne yapıcam ben . Başka bir doktora geçiş yapayım desem
güvenemiyorum da , tek bildiğim bu testler beni çok zorluyor . 3 randevudur ne 2 lisi , ne 3 lüsü . Bütün harçlığımız bu testlere gidiyor . Muane ücretinide geçtim hadi
Maltepe ve kartalda oturan arkadaslarım. Annem oradan ev almayıdüşünüyor bizde oraya taşınacağız. Dün orada yeni yapılan Park'taydık muhteşem yapmışlar hena için cok hoşumuza gitti. 3-4 yıllığına tabi sonrasına gidiyoruz inşallah buralardan. Şimdi size sormak istiyorum oralarda hiç bir fikrim yok sahile yakın nezih önerebiledeğiniz mahalle varmı ona göre emlakçıya gitcez bügünde. Maltepe yalı Mahallesi adatepe diyesüşündük Kartal da Ata'lar dedik ama tabi bilmiyoruz
Maltepe ve kartalda oturan arkadaslarım. Annem oradan ev almayıdüşünüyor bizde oraya taşınacağız. Dün orada yeni yapılan Park'taydık muhteşem yapmışlar hena için cok hoşumuza gitti. 3-4 yıllığına tabi sonrasına gidiyoruz inşallah buralardan. Şimdi size sormak istiyorum oralarda hiç bir fikrim yok sahile yakın nezih önerebiledeğiniz mahalle varmı ona göre emlakçıya gitcez bügünde. Maltepe yalı Mahallesi adatepe diyesüşündük Kartal da Ata'lar dedik ama tabi bilmiyoruz
Günaydınlar
Biraz geçmişi okudum da özel hastane doktorlarının ne kadar paragöz olduğundan söz edilmiş, ben de öyle düşünüyorum bazen .
Doktorum çok iyi ama her gittiğimde bir test , zaten muane ücreti 100 tl birde test paraları ekleniyor beni zorluyor artık.
Bu randevum çok önemli ayrıntılı yapıcak , ama 100 tl muane ayrıntılı da 212 tl , 312 tl para yaptı eee az paramı bu şimdi ,
Ben ne zorlıklarla kazanıyorum bu parayı . Geçen acile gittim orada da hiç ilgilenmiyorlar . Ne yapıcam ben . Başka bir doktora geçiş yapayım desem
güvenemiyorum da , tek bildiğim bu testler beni çok zorluyor . 3 randevudur ne 2 lisi , ne 3 lüsü . Bütün harçlığımız bu testlere gidiyor . Muane ücretinide geçtim hadi
Evet arkadaşım haklısın paragöz doktorlar var ama bütün meslek gruplarında var ;( ama aslında burda yanlış olan hastane politikası.. Doktorlar bizim ödediğimiz paradan sadece ondalık alıyor ama onların haklı olduğunu göstermez tabiki... Keşke hastaneler biraz daha farklı yaklaşsalar... Ama yapacak bişey yok bizim ülkemizde sağlık pahalı maalesef ;( gerçi yurtdışındaki bi çok ülkeye görede ucuZ ... Bi çok ülkeye görede ilaçlarda ucuz... Allah hepimize kolaylık versin... Arkadaşım Göztepe SSK hastanesine gidiyor ve çok memnunmuş.. İsmini bilmiyorum ama her gittiğinde mutlu olarak dönüyor.. Bütün testlerini orda yaptırdı
Bu arada hangi hastaneye gidiyorsun bilmiyorum ama ayrıntılı ultrason yapılınca muayene ücreti ödememen lazım.. Çünkü ben haftaya gitmem sorduğumda öyle dediler.. Muayene ücreti yok dediler
Günaydınlar
Günaydınlar
Canım çok şükür bebeğin iyi. Sen de benim gibi hiç tat alamamışsın bu randevudan. Beş ay bittikten sonra anladım ki özel hastanenin doktorları bize baktıklarında para görüyorlar. Açıkçası bu yani.
Ayrıntılıyı ben yaptırmıcam. Çünkü oğlumun hiçbir şeyi olmadığına Allah'ın izniyle ben eminim. Bugüne kadar bebeğim beni hiç üzmedi ve gelişimi de normal. Sen de tedirgin olma ama sütünü etini iyi ye canım. Bak o zaman çok üzdün kendini sen, bebeğini etkilemişsin. Bundan sonra üzülmek yok. Bol bol vitamin protein alacaksın. Sen vitamin ve Demir ilacını kullanıyor musun bakıyım?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm bebişin kız mı kız ise geç oynar çoğu kadında böyle olur dua et geç oynasın 6 aydan snra nolur çocuğum az durda uyuyun dicen çok uykusuz kalıosun hareketlenince ama ayrı Bi duygu tabi inş hissedersin sende bian önce sut iç uzan yan şekilde 5 dk snra hissedersin inş
Kamuran seni ve cihangiri rüyamda gördüm. Gecerken size uğruyormuşuz, cihangir bizimkinden önce doğmuş ona bakıyorum ben daha doğum yapmamışım:))) çok tatlı ve iyi gördüm maşallah. Sonra tekrar rüya gördüm bu seferde benim oğluşum doğmuş onu emzirmeye çalışıyordum:)))Canım benim canım çok yandı bu durumdan. Hadi tamam verelim ücretini ama insan değiller ki. Hele benim gibi testlerini tahlillerini devlette yaptır git de bak bakalım ne kötü ne ilgisiz davranıyorlar sana.. Benim kocam dayanamadı da bugün iki buçuğa ayrıntılıya randevu aldı ama gitmicem. Dün konuştum eşimle. Bizim elin zengin ilgisiz doktorlarına verecek paramız yok.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet cnm bebegim kiz oynasin yeterki ya raziyim o anlari hissetmeye cnm doktorumda 20 den sonra hareket eder demisti annelik baska biseymis insan her an merak icinde valla
merhabalar,
kızlar kontrolden geldik.. bebeğim iyiymiş.. durun söyleyim cinsiyeti belli oldu. KIZ ımız olacakmış.. içerde bayağı tekmeliyordu ama ben hissetmiyordum bile.. yani kızlar hissetmeyen üzülmesin..
boya şu durumda bakmıyoruz dedi. kaç diye sormuştum da. neyse Fl 30,6.. burdan neyi buluyorduk?
a.s yi önerir misin dedim? ayrıntılıya bakalım dedim. coraspirin,iğne oluyorsun dolayısıyla a.s senin için daha riskli dedi. ben de düşünmüyorum dedim. neyse allah sağlıklı versin.
tetanoz aşısını sordum vurun dedi. boynum kıldan ince.. yalnız internetten sorgulatıyorum eski oturduğumuz sağlık ocağı çıkıyor. neyse yarın bir soruyum.
magnezyum yazdı. onun dışında yemene içmene dikkat et dedi. yumurtaya alerjim olduğu için tavuk ciğeri yiyebilirsin dedi. temiz bildik bir yerden. tavuk ciğerinin dışında yeme dedi. karışık da olmasın dedi.
ben gidiyim anketi cevaplayayım.
ismine gelince eşim evlenmeden önce yabancı bir filmde Destan ismini duymuş. erkek olsaydı ismi o olacaktı. kız olunca aklımızda olan simay,alya,ece. düşünüyoruz.duru yu istiyorum ama yeğenimin adı. başka 4 yaşındaki yeğenim, bebeğim daha 2 aylıkken adı hazır alya olacak dedi. :)) neyse biz simaya daha sıcak bakıyoruz ama tabi allahın izniyle bir doğsun o zaman karar vereceğim dedim. en azından bir kaç önceden..
merhabalar,
kızlar kontrolden geldik.. bebeğim iyiymiş.. durun söyleyim cinsiyeti belli oldu. KIZ ımız olacakmış.. içerde bayağı tekmeliyordu ama ben hissetmiyordum bile.. yani kızlar hissetmeyen üzülmesin..
boya şu durumda bakmıyoruz dedi. kaç diye sormuştum da. neyse Fl 30,6.. burdan neyi buluyorduk?
a.s yi önerir misin dedim? ayrıntılıya bakalım dedim. coraspirin,iğne oluyorsun dolayısıyla a.s senin için daha riskli dedi. ben de düşünmüyorum dedim. neyse allah sağlıklı versin.
tetanoz aşısını sordum vurun dedi. boynum kıldan ince.. yalnız internetten sorgulatıyorum eski oturduğumuz sağlık ocağı çıkıyor. neyse yarın bir soruyum.
magnezyum yazdı. onun dışında yemene içmene dikkat et dedi. yumurtaya alerjim olduğu için tavuk ciğeri yiyebilirsin dedi. temiz bildik bir yerden. tavuk ciğerinin dışında yeme dedi. karışık da olmasın dedi.
ismine gelince eşim evlenmeden önce yabancı bir filmde Destan ismini duymuş. erkek olsaydı ismi o olacaktı. kız olunca aklımızda olan simay,alya,ece. düşünüyoruz.duru yu istiyorum ama yeğenimin adı. başka 4 yaşındaki yeğenim, bebeğim daha 2 aylıkken adı hazır alya olacak dedi. :)) neyse biz simaya daha sıcak bakıyoruz ama tabi allahın izniyle bir doğsun o zaman karar vereceğim dedim. en azından bir kaç önceden..
merhabalar,
ismine gelince eşim evlenmeden önce yabancı bir filmde Destan ismini duymuş. erkek olsaydı ismi o olacaktı. kız olunca aklımızda olan simay,alya,ece. düşünüyoruz.duru yu istiyorum ama yeğenimin adı. başka 4 yaşındaki yeğenim, bebeğim daha 2 aylıkken adı hazır alya olacak dedi. :)) neyse biz simaya daha sıcak bakıyoruz ama tabi allahın izniyle bir doğsun o zaman karar receğim dedim. en azından bir kaç önceden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?