2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın arkadaşlar. Cuma günü bende doktora gittim. 6+2 günlük olmuş bebeğim ve karından kalp atışlarını duyduk çok şükür. Çooook mutluyum. Berkandamla senin dediğin gibi net duyulmuyodu, biraz uzaktan bi sesti ama hareketi belli oluyordu kalbinin. Ben 3 ekim diye hesaplıyordum bdt yi, doktorun şimdilik söylediğine göre biraz daha büyük çıktı bebeğim ve 1 ekim oldu bdt. Rabbim bu güzel sesi hepinize en kısa zamanda duyursun inşallah. Bebeğimin boyuda 5 mm olmuş

günaydin arkadaşlarr

haftasonu hiç giremedim o yüzden özledim sizii.Ben bütün gece hiç uyuyamadım :-/
Midemde acayip bir yanma var ve ateş bastı bütün gece yorgan battaniye ne varsa üzerimde attım :)
Yine sabah ezanıyla uyandım ve peynir ekmek yedim her sabah olduğu gibi.Nasıl bir acıkmadır bu anlamıyorum..
Doktorum emedur verdi aç karnına iç dedi.Öğle yemeğinden önce içicem bakalım :-/
Hem yanıyo hem bulanıyo öğüre öğüre geldim işe..6. haftamız bitiyo sanırım başlayacak bulantılarımız
Sizler nasılsınız?

Bende hem acıkıyorum hem bulanıp hiç bişey yemek istemiyorum . Öğürme yok bende ama tuhaf bişey içim almıyo resmen belli şeyleri. Sütten nefret ediyorum mesela. Yemek kokusu bulandırıyo vs. vs. ... Midem kazınıyo gibide, bulanıyo gibi de, yanıyo gibide bende anlamadım:)) Akşamları ateş basması var, gözlerim kapanıyo hemen uyuyorum.Ama tüm bunlardan çok mutluyum :)

hayırlı olsun canım rahatlamışsındır biraz daha.. darısı bizlere inşallah

Günaydın Kızlar,
hafta sonu çok giremedim , hep yatmaya çalıştım . Dinlendim çok şükür bu arada Kamuran başın sağolsun cnm, berkandamla anenen için geçmiş olsun . Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler ben bi tuhafım ya hem acıkıyorum hem 1 kaşık yiyince doyuyorum anlamadım ki ayrıcada karnım hala ağrıyor.

rahatlamışsındır, maşallah bebişine

Rica ederim cnm, bi iyiligim dokunduysa cok sevinirim.

senden iyi haber aldım daha iyi oldum canım ... bir ara okudum endişelendim baya .. neyse Allah'a şükür iyiymişsin .. kalp sesimi yerim ben onu ya :)))) çok tatlı maşallah .. ben iyiyim bu ay ovulasyon testi yaptım bakalım ne olacak .. bat 20 yada 22 şubat bazen 28 bazen 30 gün oluyor.. hayırlısı bakalım .. adet öncesi bir depresyon süreci oluyor ya henüz ona girmedim. sanal bir mutluluk var üzerimde ...

günaydın sevgili hamişler :) benim ilk hamileliğim bi halsizlik aman bi uyku .. 25 kere uyanıyorum uykumda. o kadar hazırlık yaptım çuvalla ceviz 5 kilo pekmez sipariş ettim meyve dolu her yer ama benim canım hiç bişey istemiyor. kızlar siz ne yapıyorsunuz neler yiyorsunuz birbirimize bi akıl verelim..?

bende belirtilerden çok mutluyum ama çalışınca çok zor oluyo yaa.Bi de ben oturduğum yerden bişey yiyemiyorum sadece su içmek serbest :-/ molalarımı dört gözle bekliyorum

Benimde canım istemiyo nolcak böyle. Akşamları 1 kase yoğurt yiyorum, sütü içemediğim için. Zorla fındık ve ceviz yiyorum midem bulanarak. Meyveyi çok güzel canım isteyerek yiyorum ama, hiç bulantı yapmıyo, özellikle c vitaminli olanlar daha çok ilgimi çekiyo:))

bende belirtilerden çok mutluyum ama çalışınca çok zor oluyo yaa.Bi de ben oturduğum yerden bişey yiyemiyorum sadece su içmek serbest :-/ molalarımı dört gözle bekliyorum

Bende çalışıyorum canım anlıyorum seni. Allah yardımcımız olsun Benim öğürme tarzı bulantılarım olmadığı için biraz avantajlıyım.

Günaydın kızlar ...

Benimde mide bulantılarım var ama bulanması bi yandan hoşuma gidior. Ilk hamileliğimde düşük yaşadım onda hiç böyle belirtilerim yoktu midem bulanınca mutlu oluyorum :) bizimde çarşamba günü meleğimizle randevumuz var dua edin kızlar o minik kalbinin sesini duyalım...

bende ALLAH ın izniyle kızlar ekim annesi olcam.bende sadece halsizlik var bıde sabahları pek canm bişey istemiyo çok yorgun hissediyorm kendimi benim sat 26 aralık ama geçen hafta doktor yaklaşık 4 haftalık hamilesin dedi ben anlayamıyorum bu tarihi.ama benimle aynı sat ı olanlar 7 haftalık diyo burda.kalp atışı içinde geçen hafta iki hafta sonra bakalım dedi bir hafta daha bekliycm onun için beni aydınlatacak olan var mı acaba ? (

ben haftasonlarını hiç sevmemeye başladım ya evde olunca resmen düzensiz ve geçiştirmek için bişeyler yiyorum.
İşyerinde olunca herşey zamanlı ve yemekler önüme geliyor :) hamilelikte çalışmak bu yönden çok yararlı bence :)
bende haftada 2 kez balık yemeye çalışıyorum.Eşim fırında levrek yapıyor o çok kokmuyor allahtan yiyebiliyorum.
Ceviz,muz,mandalina yiyorum.Portakalın suyu çok asitli olduğu için midemi yakıyo yiyemiyorum :-/
Bir de Sade soda çok yararlıymış.İçindeki mineral bebişlerimizin kemik gelişimine yardımcı olurmuş.
İçebilenler içsin arkadaşlar :)

işteyken sıkıntım yok ama evde bana bişeyler oluyor eşim banamı naz yapıyorsun diyo :) hiçbir hizmetimdende geri kalmıyor ALLAH için[/QUOTE]

Aynneenn canım bende öyleyim :)) saolsun benim eşimde yardımcı o olmasa altından kalkamazdım zaten..
Demet Akalın da aynı şeyi söylemişti hahaha :)

bende balık yemek istedim ama levreğin içinde çok çinkomu ne varmış yemeyin diye uyardılar internetten bi bak istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…