Selam canım. Balık yağını ben kullanıyorum. Marincap ismi. Her gün alıyorum nerdeyse. Bazen unutuyorum ama içmeyi :26: balık yağının balığın kendisinden mi yoksa ciğerinden mi elde edildiği çok önemliymiş canım. Alırken buna dikkat et bence. Benimki balığın kendisinden üretilen bir balık yağı. Ciğerinden üretilenleri tercih etmeyin diyorlar
bir prenses daha geliyor.. tabi öncelikle sağlıklı olmasına sevindim. Demir Mg ben de kullanıyorum. dr a balık yağı soracaktım. o gün unuttum. sormadan da alabilirim herhalde.sonuçta nerdeyse iki aydır balık yemiyorum. hangisinden alıyorsunuz? az önce sağlık ocağında balık ye semiz otu ye dedi. süt, su bol bol iç yoğurt bol bol ye dedi.
tetanoz aşısı oldum canım.
Bende çok acılı bir dönem geçireceğim zannetmiştim ama olmadı çok şükür
Aaaa şimdiden başladı mı kıskanmaya:))) Eşim diyor ki bana da, sen benim canımsın, oğlumuz da canımın içi :) oğlumuzu benden daha çok sevebilirsin sana izin veriyorum diyor bi de
Kızlar selam,
Tatile gitmeyi düşünüyor musunuz? Ya da deniz kenarında yaşayanlar denize girecek misiniz? Mayo nerden alacaksınız?
bir prenses daha geliyor.. tabi öncelikle sağlıklı olmasına sevindim. Demir Mg ben de kullanıyorum. dr a balık yağı soracaktım. o gün unuttum. sormadan da alabilirim herhalde.sonuçta nerdeyse iki aydır balık yemiyorum. hangisinden alıyorsunuz? az önce sağlık ocağında balık ye semiz otu ye dedi. süt, su bol bol iç yoğurt bol bol ye dedi.
tetanoz aşısı oldum canım.
Benim ikisi de birbirini kıskanıyor
Ayyyy bugün çok yoğunum yazamıyorum bi türlü kızlar
Geçmiş olsun canım... Allah kızını sana bağışlasın. En başından beri mi 2 kilo aldın
Canım gözümüz aydın,çok sevindim,süper haberlerle gelmişsin. Prensesimize de maşallah 221 gr olmuş :)
Hoşgeldinmaşallah annesi kızımıza bir erkekten sonra bir de kız ne güzel olmuş. Bende ikincisinin kız olmasını isterim
İşin zor o zaman canım daha şimdiden kıskanıyorlarsa, ilerde nasıl olur kim bilir:))Benim ikisi de birbirini kıskanıyor
Hayırlısıyla sağlıkla canım inşallah... Bence çook güzel olmuş babanın sevineceği kadar varAslında bana çok garip geliyor kızım olacağı fikrine alışamadım henüz 6 yıldır erkek annesi olunca, çok sevindim ama nasıl olacak merak ediyorum doğrusu :) Babamızsa havalara uçtu ne alayım kızıma deyip geziyor :)
İnşallah seninde 2. bebeğin kız olur canım hayırlısıyla..
Bende Efa Daliy alıyorum , doktorum bunu önerdi . Bu nereden üretiliyor acabakarından üretilen olmalı diye biliyorum bende
Tatile gidemiyoruz ne yazıkki arabaya girmek gercekten cok yorum oluyor benim için en azından bacaklarım uyuşuyor uzatmadiğım için. Mayoyu bilmiyorum ben olsam bikini giyerdim heralde ne giyiniyor ki hamileyken
Ben tam tersi :)) direk kocişimi kıskanıyorum kızımdan. Oyle bir Günaydın iyi geceler diyorki gözleri doluyor hele normal zamanlarda konuşması bile bir başka oluyor kızımla. Şimdiden cok fazla cok cok fazla seviyor hena fiyorum canım kızım benim o diyor gelde kıskanma ya ilk kucağına alacağı zamanı cok merak ediyorum
Benim ikisi de birbirini kıskanıyor
Ben de kararsız kaldım bikini mi giysem mayo mu alsam bilemedim :26: hamile mayoları var canım ama sanırım onu giymek için erken daha.. Biz de arabayla gidicez ama nasıl olucak yolculuk bilemiyorum. İlk kez uzun yolculuk yapıcam hamilelikten sonra. Bakalım haftaya bi ankara seyahatimiz var, eğer iyi geçerse tatil yolculuğu da iyi geçer inşallah
iyiyim canım. yalnız dün aşı olmuştum akşam baş ağrısı vardı. kasıklarımda ağrı vardı. bazı arkadaşların dediği gibi akşam yemeğinden sonra karnım şişiyor. sabaha birşey kalmıyor ama akşam bayağı 9 aylık hamile gibi hareket edemiyorum.şimdi biraz iyiyim.
var canım yani bazen oluyor. bol su iç.. 5dk ara da olsa olsa her geldiğinde az olsa da sakın tutma. suyu içemiyorsan başka marka su al. bol su iç.. çünkü ben bunu farkettim. aynı sudan sürekli içtiğim zaman bazen suyu içemiyorum. geçen eşime değişik su al demiştim. unutmuş yine aynı sudan almış. su kötü değil. ancak değiştirince iyi oluyor. sonuçta onların içinde de her ne kadar yakın olsa da değerler farklı olabiliyor.
günaydın cnm sana da.
benimde senin anlattığın gibi durumum oluyordu.ama pek önemsememiştim.
sonradan kasıklarımda çok batmalar olmaya başladı. dr a gittiğimde tam idrar tahlili istedi.
tahlil sonucunda dr sanırım kum döküyorsun dedi. çünkü sanki idrar yolların tahriş olmuş gibi çıkıyor tahlilin kumu görünmüyor ama öyle dedi.
daha önceden ne kum ne taş hiç sorun yoktu böbreklerimde. dr a da söyledim bu durumu.
hamilelikte olabiliyor. böbrek ve bağırsaklar tembelleşiyormuş.
sende bi dr a git bakalm ne diyecek.
Ben bundan 2 hafta önce Sakarya'ya gittim Sakarya'nında aslında 1 saat uzak mesafesine. Giderken problem yoktu. Sakarya işte sadece 1 saat dinlenebildiğim için istanbula dönüş yolu baya yorucu geldi bide cok trafik vardı tabi. Bacaklarım falan uyuşmuştu yolda ayaklarımı uzatmak istedim ama yapamadım yanîmonde oturuyorum nereye uzatıyım. Bu sebepten tatili iptal ettik. Inşallah senin için çok rahat bir yolculuk olur senin için. Hamile mayolarını hiç bakmadım canım bilmiyorum ki bedenine uygun olursa aslında olabilir siye düşünüyorum
Ben tam tersi :)) direk kocişimi kıskanıyorum kızımdan. Oyle bir Günaydın iyi geceler diyorki gözleri doluyor hele normal zamanlarda konuşması bile bir başka oluyor kızımla. Şimdiden cok fazla cok cok fazla seviyor hena fiyorum canım kızım benim o diyor gelde kıskanma ya ilk kucağına alacağı zamanı cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?