2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bende Efa Daliy alıyorum , doktorum bunu önerdi . Bu nereden üretiliyor acaba karından üretilen olmalı diye biliyorum bende

aaa ben de olayım işten izin alıpta.

Benim ikisi de birbirini kıskanıyor

Ayyyy bugün çok yoğunum yazamıyorum bi türlü kızlar

Kızlar selam,

Tatile gitmeyi düşünüyor musunuz? Ya da deniz kenarında yaşayanlar denize girecek misiniz? Mayo nerden alacaksınız?

Tatile gidemiyoruz ne yazıkki arabaya girmek gercekten cok yorum oluyor benim için en azından bacaklarım uyuşuyor uzatmadiğım için. Mayoyu bilmiyorum ben olsam bikini giyerdim heralde ne giyiniyor ki hamileyken

Marincap 500 mg omega 3 balık yağı konsantresi verdi canım gün aşırı iç her gün içmene gerek yok dedi..

Benim ikisi de birbirini kıskanıyor

Ayyyy bugün çok yoğunum yazamıyorum bi türlü kızlar

Ben tam tersi :)) direk kocişimi kıskanıyorum kızımdan. Oyle bir Günaydın iyi geceler diyorki gözleri doluyor hele normal zamanlarda konuşması bile bir başka oluyor kızımla. Şimdiden cok fazla cok cok fazla seviyor hena fiyorum canım kızım benim o diyor gelde kıskanma ya ilk kucağına alacağı zamanı cok merak ediyorum

Geçmiş olsun canım... Allah kızını sana bağışlasın. En başından beri mi 2 kilo aldın

Sağol canım, yoo hayır tabiki bu sadece bu ay aldığım kilo :) toplamda 4-4,5 kilo falan aldım sanırım biraz fazla yiyorum iştahım çok açık..

Hoşgeldin maşallah annesi kızımıza bir erkekten sonra bir de kız ne güzel olmuş. Bende ikincisinin kız olmasını isterim

Aslında bana çok garip geliyor kızım olacağı fikrine alışamadım henüz 6 yıldır erkek annesi olunca, çok sevindim ama nasıl olacak merak ediyorum doğrusu :) Babamızsa havalara uçtu ne alayım kızıma deyip geziyor :)

İnşallah seninde 2. bebeğin kız olur canım hayırlısıyla..

Hayırlısıyla sağlıkla canım inşallah... Bence çook güzel olmuş babanın sevineceği kadar var

Tatile gidemiyoruz ne yazıkki arabaya girmek gercekten cok yorum oluyor benim için en azından bacaklarım uyuşuyor uzatmadiğım için. Mayoyu bilmiyorum ben olsam bikini giyerdim heralde ne giyiniyor ki hamileyken

Ben de kararsız kaldım bikini mi giysem mayo mu alsam bilemedim :26: hamile mayoları var canım ama sanırım onu giymek için erken daha.. Biz de arabayla gidicez ama nasıl olucak yolculuk bilemiyorum. İlk kez uzun yolculuk yapıcam hamilelikten sonra. Bakalım haftaya bi ankara seyahatimiz var, eğer iyi geçerse tatil yolculuğu da iyi geçer inşallah

Ay sorma bizimki de bi havalarda.. yok kızı ona aşık olucakmış yok bilmem neymiş nasıl seviniyor nasıl mutlu oluyor. Ben de tabi sinir oluyorum bu duruma zaten şimdiden çevremizdeki tüm kız çocukları aşık kendisini artık kızımızı düşünemiyorum

Ben bundan 2 hafta önce Sakarya'ya gittim Sakarya'nında aslında 1 saat uzak mesafesine. Giderken problem yoktu. Sakarya işte sadece 1 saat dinlenebildiğim için istanbula dönüş yolu baya yorucu geldi bide cok trafik vardı tabi. Bacaklarım falan uyuşmuştu yolda ayaklarımı uzatmak istedim ama yapamadım yanîmonde oturuyorum nereye uzatıyım. Bu sebepten tatili iptal ettik. Inşallah senin için çok rahat bir yolculuk olur senin için. Hamile mayolarını hiç bakmadım canım bilmiyorum ki bedenine uygun olursa aslında olabilir siye düşünüyorum

Bende bol su içmeye çalışıyorum ama bazen atlanıyor tabii..

Bana da doktor tam idrar tahlili yaptırdı ama bir ay olmuştur.Bu gittiğimde bir daha söyliyim dediğin gibi kum dökme falan olabilir( umarım değildir) bazen idrar yaparken böbreklerimde sızı oluyor sanki off korktum.Sana doktor ilaç veya başka birşey verdi mi peki?

Ben her gün en az 2.5 saat yolda geçiriyorum trafik sebebiyle canım ama uzun yollarda hep mola verip yürüyün diyorlar. Öyle yapacağız artık mecburen. Şimdi tatil yapmazsam çok mutsuz olabilirim ilerleyen dönemlerde diye düşündüm. Ankara seyahati göstericek bakalım her şeyi, deneyimlerimi paylaşırım

Ben de tatilde ankaradan istanbula hatta trakyaya gittim hem de cuma işimden dolayı 19.00da çıkabildik yola, gece 3 te eşimin memleketine ulaşabildik, yolculuk beni mahvetti ama..
Kendi arabamız olmasına rağmen uyuştum hep bi de sürekli su içip tuvalete giden biriyimdir, mola tesisi beklemekten gına geldi..
Yola çıkacak olanlar kaza, trafik vs vs için kendinizi en kötüsüne hazırlayın bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bende eşimi kıskanırım die düşünürken eşimi bi dert aldı benim pabucumu dama atma askm valla kıskanırım anneme yollarım kızı dio.ama tabi doğunca ne olucak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…