Benimde canım istemiyo nolcak böyle. Akşamları 1 kase yoğurt yiyorum, sütü içemediğim için. Zorla fındık ve ceviz yiyorum midem bulanarak. Meyveyi çok güzel canım isteyerek yiyorum ama, hiç bulantı yapmıyo, özellikle c vitaminli olanlar daha çok ilgimi çekiyo:))
bende balık yemek istedim ama levreğin içinde çok çinkomu ne varmış yemeyin diye uyardılar internetten bi bak istersen canım
:)))) aynı anda birinin daha iğne yapması nedense insana iyi geliyor :) keşke kimse yapmasa tabi ama :))) ohh be bugünü de atlattık kaldı 200 küsür iğne :)
günaydın arkadaşlar. Cuma günü bende doktora gittim. 6+2 günlük olmuş bebeğim ve karından kalp atışlarını duyduk çok şükür. Çooook mutluyum. Berkandamla senin dediğin gibi net duyulmuyodu, biraz uzaktan bi sesti ama hareketi belli oluyordu kalbinin. Ben 3 ekim diye hesaplıyordum bdt yi, doktorun şimdilik söylediğine göre biraz daha büyük çıktı bebeğim ve 1 ekim oldu bdt. Rabbim bu güzel sesi hepinize en kısa zamanda duyursun inşallah. Bebeğimin boyuda 5 mm olmuş
ben geldimm:)
minik kesemizi gördükk tatlım ,güzel yere yerleşmiş dedi doktor :) cuma günü tekrar cagırdı bakalım gelişmeleri biraz sık aralıklarla izlicekmişiz bisüre,bi de progestan iğne oldum kalçadan haftada 1 de ona basladık bakalım:)
sen napıosun ne var ne yok?
kızlar bana akıl verin lütfennnnnnnnnn :.daha önc eyazmıstım kahverengi pembe akıntım var beta hcg 6544 çıkmıştı.bugun DR gittim keseyi görmek için bugun itibariyla 5 haftalık belkide 4+6 tam bilmiorum ama kesem vajinal ultrasonla görüldü .karınadn göremedi sizce normalmi???bu durumu yasıyan varmı
Merhaba 2014'ün Ekim anneleri,
Ben de aranıza yeni katıldım. 6+4' teyiz biz de. Çok şükür hafta sonu bebeğimin kalp atışlarını duyduk. Nasıl heyecanlı, ne tarif edilemez bir duygu..Allah duymayanlara tez zamanda yaşatsın :)
Benim bebeğim tüp bebek, biraz sıkıntılı bir süreç atlattık. Ama çok şükür pozitifi görünce hepsini unuttuk. SAT' a göre Eylül sonunda gelecek bizim ki ama transfer tarihine göre de 2 Ekim'de. Biraz karışık yani :)
Düne kadar göğüslerimin şişliği dışında hiç bir belirtim yok diye göbek atıyordum ama dün nur topu gibi bir bulantım başladı. Çok şiddetli değil ama keyifsizlik veren cinsten. İnşallah çabucak geçer ve artmaz.
Hepinize sağlıklı ve bulantısız bir hafta dilerim.
Aramızda 3 gün var yani. Benimde 7 mm gözüküyordu. Yani bizim bebek desinde cok net değildi ama duyuluyordu yani güm güm diye. Boyle bir baya sesli çıkıyordu bir susuyordu yani cok atmıyordu henüz doktorda yeni oluşuyor merak etme demişti. Bidahaki randevun ne zaman peki?
bende ALLAH ın izniyle kızlar ekim annesi olcam.bende sadece halsizlik var bıde sabahları pek canm bişey istemiyo çok yorgun hissediyorm kendimibenim sat 26 aralık ama geçen hafta doktor yaklaşık 4 haftalık hamilesin dedi ben anlayamıyorum bu tarihi.ama benimle aynı sat ı olanlar 7 haftalık diyo burda.kalp atışı içinde geçen hafta iki hafta sonra bakalım dedi bir hafta daha bekliycm onun için beni aydınlatacak olan var mı acaba ? ([/QUOTH
Hayırlı olsun arkadaşım:) bu tarih işini bende anlamadım . bu gün bir siteden baktım 5+3 diyor burada 7 hangisi gerçek acaba?
kızlar bana akıl verin lütfennnnnnnnnn :.daha önc eyazmıstım kahverengi pembe akıntım var beta hcg 6544 çıkmıştı.bugun DR gittim keseyi görmek için bugun itibariyla 5 haftalık belkide 4+6 tam bilmiorum ama kesem vajinal ultrasonla görüldü .karınadn göremedi sizce normalmi???bu durumu yasıyan varmı
Aklım sendeydi benim de, hadi çok şükür çok sevindim canım, darısı kalp atışlarını duymaya inşallah.Progestan iğnesine neden gerek duydu peki?
yahu her yerimiz delik deşik oldu :))) Ben de sabah tekrar beta hcg için kan verdim, akşam göbek, sabah kol damarı derken bi de kalça mı çıkacak yaaa :)))
stres yapmayın lütfen , değerin de güzel daha küçük demek ki annesi , biraz zaman ihtiyacı var demek ki
Merhaba 2014'ün Ekim anneleri,
Ben de aranıza yeni katıldım. 6+4' teyiz biz de. Çok şükür hafta sonu bebeğimin kalp atışlarını duyduk. Nasıl heyecanlı, ne tarif edilemez bir duygu..Allah duymayanlara tez zamanda yaşatsın :)
Benim bebeğim tüp bebek, biraz sıkıntılı bir süreç atlattık. Ama çok şükür pozitifi görünce hepsini unuttuk. SAT' a göre Eylül sonunda gelecek bizim ki ama transfer tarihine göre de 2 Ekim'de. Biraz karışık yani :)
Düne kadar göğüslerimin şişliği dışında hiç bir belirtim yok diye göbek atıyordum ama dün nur topu gibi bir bulantım başladı. Çok şiddetli değil ama keyifsizlik veren cinsten. İnşallah çabucak geçer ve artmaz.
Hepinize sağlıklı ve bulantısız bir hafta dilerim.
: )) aynen öylee cnm yaa..
aslında bence gerek duymayacaktı da ben kendim kaşındım...sordu bana lekelenme var mı diye yok dedim tamam cok güzel dedi...sonra bikaç dk gecti ben dedim progestan kullanmayacak mıyım o da dediki senin durumundakilerde haptan cok iğneyi tercih edioruz hatta sen bgun ilk igneyi vurdur haftaya bida vurdurcaksın:)
eşim de diyo ki sormasan hiç iğne demicekti aslında haklı lekelenme flan olmadıgı için suan belki gerek yoktu ama bnde her tedbiri almaya calısıyo sanırım doktorum:)
saol arkadaşım benim satım da 30 aralıktı.ama eşimle ilişkiye girme tarihimi 19 ocaktan sonraydı.dr geç döllenme demişti.hesaplamalara göre olan haftadan bir hafta çıkıcaksın.hesaplamalarda 6 diorsa 5 haftalıksın dedi.umarım bir sıkıntı yoktur hakkımızda hayırlısı olur inşallah.benim hesaplarıma görede beta hcgye görede 4+6 yaklaşık
Bizimki de aynen anlattığın şekilde duyuldu canım, ben tam anlatamadım:) 15 gün sonraya randevu verdi canım. Normalde 1 ay sonraya verirdim ama sen daha önce düşük yaşamışsın 15 gün sonra gel dedi. sen ne zaman gidiyosun?
Herşeyden nefret ediyorum!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?