2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar bana akıl verin lütfennnnnnnnnn :.daha önc eyazmıstım kahverengi pembe akıntım var beta hcg 6544 çıkmıştı.bugun DR gittim keseyi görmek için bugun itibariyla 5 haftalık belkide 4+6 tam bilmiorum ama kesem vajinal ultrasonla görüldü .karınadn göremedi sizce normalmi???bu durumu yasıyan varmı
 

ben 25 yıl meyce yemeyen insandım o portakala resmen ağzım sulanıyo :) ayvada çok rahatlatıyor.
 
Merhaba 2014'ün Ekim anneleri,

Ben de aranıza yeni katıldım. 6+4' teyiz biz de. Çok şükür hafta sonu bebeğimin kalp atışlarını duyduk. Nasıl heyecanlı, ne tarif edilemez bir duygu..Allah duymayanlara tez zamanda yaşatsın :)

Benim bebeğim tüp bebek, biraz sıkıntılı bir süreç atlattık. Ama çok şükür pozitifi görünce hepsini unuttuk. SAT' a göre Eylül sonunda gelecek bizim ki ama transfer tarihine göre de 2 Ekim'de. Biraz karışık yani :)
Düne kadar göğüslerimin şişliği dışında hiç bir belirtim yok diye göbek atıyordum ama dün nur topu gibi bir bulantım başladı. Çok şiddetli değil ama keyifsizlik veren cinsten. İnşallah çabucak geçer ve artmaz.
Hepinize sağlıklı ve bulantısız bir hafta dilerim.
 
:)))) aynı anda birinin daha iğne yapması nedense insana iyi geliyor :) keşke kimse yapmasa tabi ama :))) ohh be bugünü de atlattık kaldı 200 küsür iğne :)

ben geldimm:)

minik kesemizi gördükk tatlım ,güzel yere yerleşmiş dedi doktor :) cuma günü tekrar cagırdı bakalım gelişmeleri biraz sık aralıklarla izlicekmişiz bisüre,bi de progestan iğne oldum kalçadan haftada 1 de ona basladık bakalım:)

sen napıosun ne var ne yok?
 

Aramızda 3 gün var yani. Benimde 7 mm gözüküyordu. Yani bizim bebek desinde cok net değildi ama duyuluyordu yani güm güm diye. Boyle bir baya sesli çıkıyordu bir susuyordu yani cok atmıyordu henüz doktorda yeni oluşuyor merak etme demişti. Bidahaki randevun ne zaman peki?
 

Aklım sendeydi benim de, hadi çok şükür çok sevindim canım, darısı kalp atışlarını duymaya inşallah.Progestan iğnesine neden gerek duydu peki?

yahu her yerimiz delik deşik oldu :))) Ben de sabah tekrar beta hcg için kan verdim, akşam göbek, sabah kol damarı derken bi de kalça mı çıkacak yaaa :)))
 

kızlar yardımmmm,fikir bekliyorum
 

Aramıza hoşgeldin, kalp atışlarını duymana çok sevindim, biz de duymak için günlerin geçmesini bekliyoruz :)

Her ne kadar sıkıntılı ve zor olarak hamile kalsakda umuyorum ki, bu süreci sağlıkla ve başarıyla atlatacağız, tekrar tebrik ederim
 

Bizimki de aynen anlattığın şekilde duyuldu canım, ben tam anlatamadım:) 15 gün sonraya randevu verdi canım. Normalde 1 ay sonraya verirdim ama sen daha önce düşük yaşamışsın 15 gün sonra gel dedi. sen ne zaman gidiyosun?
 
 

stres yapmayın lütfen , değerin de güzel daha küçük demek ki annesi , biraz zaman ihtiyacı var demek ki
 

: )) aynen öylee cnm yaa..

aslında bence gerek duymayacaktı da ben kendim kaşındım...sordu bana lekelenme var mı diye yok dedim tamam cok güzel dedi...sonra bikaç dk gecti ben dedim progestan kullanmayacak mıyım o da dediki senin durumundakilerde haptan cok iğneyi tercih edioruz hatta sen bgun ilk igneyi vurdur haftaya bida vurdurcaksın:)

eşim de diyo ki sormasan hiç iğne demicekti aslında haklı lekelenme flan olmadıgı için suan belki gerek yoktu ama bnde her tedbiri almaya calısıyo sanırım doktorum:)
 
stres yapmayın lütfen , değerin de güzel daha küçük demek ki annesi , biraz zaman ihtiyacı var demek ki

saol arkadaşım benim satım da 30 aralıktı.ama eşimle ilişkiye girme tarihimi 19 ocaktan sonraydı.dr geç döllenme demişti.hesaplamalara göre olan haftadan bir hafta çıkıcaksın.hesaplamalarda 6 diorsa 5 haftalıksın dedi.umarım bir sıkıntı yoktur hakkımızda hayırlısı olur inşallah.benim hesaplarıma görede beta hcgye görede 4+6 yaklaşık
 

Hoşgeldiniz :) Hayırlı olsun inş.. mide bulantısı bende de yok olacak mı diyorsun yani
 

Biliyomusun benim de aklımdaydı progestanı sormak ama iğne olabileceği hiç aklımda yoktu, şimdi bi kere daha düşüneceğim sormadan önce :))

Bu arada senin doktorun kim,sakıncası yoksa öğrenebilir miyim. Ben Prof.Dr Engin Oral'a gidiyorum, memnunumda.
 

benimde sat 27 aralık yani bende mi 1 hafta çıkacakmışım ?
 

Bizede 1 ay sonraya verdi. Normalde 6 Mart'a geliyor ama biz 17 Mart'ta gideceğiz. Ozaman 12+2 günlük olacağız. Belki cinsiyeti görürüz diye Rabbim izin verirse tabi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…