Bizede 1 ay sonraya verdi. Normalde 6 Mart'a geliyor ama biz 17 Mart'ta gideceğiz. Ozaman 12+2 günlük olacağız. Belki cinsiyeti görürüz diye Rabbim izin verirse tabi.
Biliyomusun benim de aklımdaydı progestanı sormak ama iğne olabileceği hiç aklımda yoktu, şimdi bi kere daha düşüneceğim sormadan önce :))
Bu arada senin doktorun kim,sakıncası yoksa öğrenebilir miyim. Ben Prof.Dr Engin Oral'a gidiyorum, memnunumda.
Herşeyden nefret ediyorum!!!!!
Merhaba hanımlar nasılsınız?
Bizde cuma günü kesemizi gördük,kısmetse çarşambada kalp atışımızı duyacağız inşallah
Kızlar iğneden korkmayın. Haftada bir olmamız bizim için önemli bence. Benim de kanamam yok ama her gün vajinadan progestan tüpüm var, birde haftalık iğnem. İyi bişey yani :)
Biliyomusun benim de aklımdaydı progestanı sormak ama iğne olabileceği hiç aklımda yoktu, şimdi bi kere daha düşüneceğim sormadan önce :))
Bu arada senin doktorun kim,sakıncası yoksa öğrenebilir miyim. Ben Prof.Dr Engin Oral'a gidiyorum, memnunumda.
canım geçecek, eminim ki çok zordur ama bebiş için her şeye katlanılır. Sabır diliyorum sana.
Kızlar iğneden korkmayın. Haftada bir olmamız bizim için önemli bence. Benim de kanamam yok ama her gün vajinadan progestan tüpüm var, birde haftalık iğnem. İyi bişey yani :)
hepsi geçecek canım sıkma canını benimde midem bulanıyo şuan öğle yemeğini nasıl yiycem diye düşünüyorum
genetik testi yaptirip sonuclari almak 1 ay suruyor, gebelik olmadan once yaptirsaydin keske, ilk dusuk yaptiktan sonra .
ben dusukten sonra yaptirdim, kanda pihtilasma var dedi doktor.. bu gebeliktede hergun corasprin kullaniyorum, prs gunu kan sulandirici igne yazicak sanirim doktor.
Benim oğlum da 9 aylık ve emziriyorum. Gittiği yere kadar da emzireceğim inşallah. Benim oğlan seninki kadar istekli değil ama ben çok istekliyim:)) Oğlum devam ederse (ki hiç sanmıyorum) ikisini beraber bile emzirebilirim. Dünyada çok örneği var.
neydi senin sorun canımneden kimse bnm sorularıma cvp vermiyo kızlar nasıl topik burası böleeeeeeeeeeeeeeeee
merhaba kızlar bnde 2014 ekim annesi olacagımı ögrendim ve hemen bi hesap açıp katılmak istedim aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?