2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bizede 1 ay sonraya verdi. Normalde 6 Mart'a geliyor ama biz 17 Mart'ta gideceğiz. Ozaman 12+2 günlük olacağız. Belki cinsiyeti görürüz diye Rabbim izin verirse tabi.

Canım Rabbim şifa versin şimdi okudum ananenin durumunu..
Anane bir başka sevilir..Benim tontonum 2 yıl önce vefat etti..
Bi masada toplaştığımızda onun yokluğunu hissedip ağlarız hala..
Rabbim uzun,sağlıklı ömürler nasıl etsin inşallah..

Merhaba hanımlar nasılsınız?
Bizde cuma günü kesemizi gördük,kısmetse çarşambada kalp atışımızı duyacağız inşallah

Kızlar iğneden korkmayın. Haftada bir olmamız bizim için önemli bence. Benim de kanamam yok ama her gün vajinadan progestan tüpüm var, birde haftalık iğnem. İyi bişey yani :)

kızlar keseleriniz kaçıncı haftanızda gördünüz bgn bn tm 5.haftamdayım çarsamba gel baalım keseye dedi dr 5+2 olucam acaba görebilirmiyim kesecigimi....birde bnm sag kasıgımda ara ara batmalar oluyo sizlerde de oluyo mu normalmidir bnm ilk hamileligim ve cok heyecanlıyım birde cok sinirli ve gergin hiç anlam veremiyorum kendime...

Kızlar iğneden korkmayın. Haftada bir olmamız bizim için önemli bence. Benim de kanamam yok ama her gün vajinadan progestan tüpüm var, birde haftalık iğnem. İyi bişey yani :)

Haklısın canım, zaten hergün göbekten kendimize iğne yapıyoruz, eğer gerekirse kalçadan progestanı da oluruz, yeter ki bi sorun olmasın...

Ama tabi insan ister istemez sinir bozukluğundan gülüyor, yani bir o iğne eksikti diye :)))

ben istanbul da diilim artık cnm mugladayım...
olsun sen yine de sor doktoruna progestanı:) belki hap verir korkma:)

evet iğne bizler için çok önemli cnm haklısın...ama o kdr heryerim delik deşik oldu ki sinirden gülüyorum artık:) neyse bebişlerr sağlıklı olsun da katlanılır hepsine...

hepsi geçecek canım sıkma canını benimde midem bulanıyo şuan öğle yemeğini nasıl yiycem diye düşünüyorum

Sorma canim zor ama napalim ben bak sabahtan beri yemiyorum bi çubuk kraker ve su o kadar hicbirsey yemek istemiyorum.bebek gelisirmi sence böyle üzülüyorumda yemiyorum diye eşimde kiziyor bana bu bulantilar 12.hafta bitiyormuş galiba 7.haftadayim daha sikicaz dişimizi artik :))))))

canım pro c v s yi yaptırdım düşükten sonra gittiğim başka dr istedi. normal çıktı. gerçi sınırda idi.ama diğerlerini istemedi işte..çok kötü bir durum..zamanımda vardı..acaba yakın bir zamanda mı olmak zorunda o var birde..yani gebelikle belki değişime uğruyordur değerler..
önce yaptırsalar olmaz mı sanki. yani kürtajdan sonra istemeleri lazım. çünkü gebe kalmak sonra düşürmek deneme yanılma yöntemiyle ulaşılacak bir şey mi.. yani önceden önlemlerini alırsın ona göre devam edersin..

neyse canım.. 2 saat kadar önce kahverengi lekelenme oldu. dr aradım. kapattı müsait olunca arar herhalde. ama aramadı halen..

progestan iç dememişti..
korkuyorum..

hayırlısını ver allahım ne olur.. kucağımı bu sefer boş bırakma..

Son düzenleme:
selamlar arkadaşlar ,

benim bu sabah itibari ile bulantım başladı.
şimdi yemekten döndüm ama çorbayı bile kendimi zorlaya zorlaya bitirdim.
leblebi aldım onu yiyorum sürekliinş. devamlı olmaz zaten çok kuvettli bir bünyem yok ayrıca her sabah burnum kanıyor .evimiz sıcak ama su koyuyorum peteklerin üstüne yine de kanıyor burnum anlamadım. sizler neler yapıyorsunuz? berkandamla çok geçmiş olsun canım,inş. birlikte oyunlar oynadıkları günleri görürsünüz. Kamurancım başın sağolsun.

maşallah size hanımlar.
ben de 10 aylık kızım olmasına rağmen ikinciyi istiyorum ama emzirme konusu beni düşündürüyordu. kızım emzik emmiyor, biberon dahi kabul etmiyor. meme olmadan mümkünü yok uykuya dalmaz. sırf kızıma kıyamadığımdan ikinciyi geç düşünüyordum ama gebelikte emzirmek anne ve bebekler için (hem dışarda hem içerde olanlar :)) sorun teşkil etmiyorsa 2. yi istiyorum ya

keselerinizi kacıncı haftada gördügünüzü merak etmiştim bnm dr çarsamba cagırdı gel die 5+2 olucm görebilirmiyim acaba birde sag tarafımda ara ara batmalar oluyo tek taraflı bunu yasayanlar oldu mu aranızda die sormuştum bide tbrk ederim hepinizi...Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin yawrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…