Canım bence de eve gidip bebeğin için hazırlık yapman gerekiyoreşine söyle bence bu durumu, kabul etmezse de öncesinde muhakkak hazırlığını yapıp gitmelisin. Bebeğin eve gelince herşeyi hazır olsun, rahat etsin hem sen hem yavrucak
slm kızlar evde değilim. ayrıntılıya girdim sonra anlatırım fakat souçlar şöyle
BPD 49,7 MM 20 HAFTA 1 GÜN
AC 140 MM 19 HAFTA 6 GÜN
FL 33,7 MM 20 HAFTA 5 GÜN
DİĞERLERİ NORMAL
BİLGİSİ OLAN VAR MI
AC 140 MM 19 HAFTA 6 GÜN
DİĞERLERİ NORMAL
BİLGİSİ OLAN VAR MI
Sormayın kızlar nasıl heyecanlıyım anlatamam3 haftadır da görmüyorum bi de çok özledim. İnşallah iyilerdir ikimizinki de tamam koyucam fotoğraf tabi gösterirse yüzünü çıkınca da yazarım anlatırım şunu yazarken bile ellerim titriyor
sendeki gibi bir durumda var canım. özellikle sabah kalktığımda kasıklarım ağrıyor. gün içinde de sürekli tuvaletim var gibi geliyor.
AC 140 MM 19 HAFTA 6 GÜN
DİĞERLERİ NORMAL
BİLGİSİ OLAN VAR MI
Taşınmak da çok zor Allah yardımcın olsun... Düşüncen çok iyi canım bence de en mantıklısı öyle yapmaköncesinde yapamam ki haziran sonu gidiyoruz şimdi ev taşıycaz evi topluyoruz okul kapanana kadar ancak taşınırız sonrada eşimin semineri var ev dizilir sonrada ramazan başlıyor en iyisi ramazandan sonra alışverişi yapıp annemde bir sürü şey almış onları alıp eve dönerim bebeğimin odasını hazırlıyıp doğum içinde kendi çantamı hazırlıyıp memlekete gitmekk en iyisi galiba ben böyle düşünüyorum ama en başta annnem olmak üzeri herkez karışacak kesinn allahım ya işallah kimse karışmaz kimseyi kırmak istemiyorum bi çocuğu olacak diye şaşmış diyecekler işallah kimse karışmaz bende kimseyi kırmak zorunda kalmam
sanada günaydın canım bende hamilelik öncesindede şişme problemi vardı tuzu çok az tüketmeme rağmen değişmiyorrrrrrr şimdide kilo almamama rağmen gene şişmeye başladım korkuyorum çok sabah ayakkabılarım canımı acıttı oysa ki en rahat ettiklerimi giymiştimmmmm((
Demek ki normal ama yine de doktora gidince soralım.. Sanırım bebişlerimiz henüz yukarı da değiller idrar torbamıza baskı yapıyor yaramazlar:)) Yerim ben onları ama
Benim doktorum ilk defa geçen gittiğimde (3 hafta önce ) 3d açtı . O zaman zaten ne olduğunu anlamadım , hatta ilk önce o ne dedim
Sonra anladım ki bu benim canımmmmmmm ..... Ayyy bu ultrasonda hep ondan bakacağız , bak yine heyecanlandım . Bide hiç hareket etmezse , eder inşallah
Taşınmak da çok zor Allah yardımcın olsun... Düşüncen çok iyi canım bence de en mantıklısı öyle yapmakBelki de hak verirler sana bebek eve gidince her şeyin hazır olması çok önemli bence, onların yardıma bile gelmeleri gerekiyor bebeğin hazırlığı için
Ev temizliğini bende yapmayı düşünüyorum doğumdan önce canım. Gelen giden olur bebek görmeye mis gibi olsunbakalım anlayışla karşılayacaklar mı ayıptır söylemesi eski kafaya çok gidiyorlar o yüzden bellki derler ki boşver kv ile doğumdan sonra gidersen 1 saate yapılırderlerse güzelce anlatırım ben evimde 2 ay olmayacağim evimi temizleyeyim çocuğamı bakayımm bebişin odasınımı hazırlıyım yemek mi yapayım kv le mi eşimlemi ilgileneyim derim artık başka çare yok gerekirse sesimi bile yükseltirim eşime karşı bu benim ilk çocuğum herşey çok güzel olsun istiyorum işiallah her kafadan bir ses çıkmazz
sanada günaydın canım bende hamilelik öncesindede şişme problemi vardı tuzu çok az tüketmeme rağmen değişmiyorrrrrrr şimdide kilo almamama rağmen gene şişmeye başladım korkuyorum çok sabah ayakkabılarım canımı acıttı oysa ki en rahat ettiklerimi giymiştimmmmm((
AC 140 MM 19 HAFTA 6 GÜN
DİĞERLERİ NORMAL
BİLGİSİ OLAN VAR MI
Ev temizliğini bende yapmayı düşünüyorum doğumdan önce canım. Gelen giden olur bebek görmeye mis gibi olsunBence hepimizin halletmesi gerekiyor doğumdan önce. Canım eşinle hiç konuştun mu belki o da senin gibi düşünüyordur. Bebeğin hazırlığının önce olması hepinize büyük rahatlık sağlar kv dene da anlat gerekirse ben hazır eve gitmek istiyorum doğumdan sonra bebeğin işleri çok olur, onunla ilgilenmem gerekir, ben hemen toparlayamam zaten dersin
Ev temizliğini bende yapmayı düşünüyorum doğumdan önce canım. Gelen giden olur bebek görmeye mis gibi olsunBence hepimizin halletmesi gerekiyor doğumdan önce. Canım eşinle hiç konuştun mu belki o da senin gibi düşünüyordur. Bebeğin hazırlığının önce olması hepinize büyük rahatlık sağlar kv dene da anlat gerekirse ben hazır eve gitmek istiyorum doğumdan sonra bebeğin işleri çok olur, onunla ilgilenmem gerekir, ben hemen toparlayamam zaten dersin
Önemli olan önce eşin ikna olması, iyi bir strateji, her zaman işe yararkv şimdi söylemem bakalım eşim ne düşünüyor benim gibi düşünmüyorsa onunda benimle aynı fikirde olana kadar kv söylemem eşim benimle aynı fikirde olunca söylerim kv annesi babası aynı fikirde olursa kv birşey demez herhaldee
Temizlik daha sonra da bebeğimizin alışverişi, kendimize pijama, nevresim takımı onlarında yeni yeni olması gerekiyor:) bebeğimizin odasını hazırlarız. Bunlar canım ne olsunBende temizliğimi doğumdan önce yapmak istiyorum .
Hazırlık olarak ne yapacaksınız ? belki atladığım şeyler vardır ,
İnşallah , tatlı yiyelim bu gün :)
Ben ondan değilde suyu çok içmiyorum , şimdi bugün ortaya çıkacak bakalım su durumu . :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?