2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
slm kızlar evde değilim. ayrıntılıya girdim sonra anlatırım fakat souçlar şöyle

BPD 49,7 MM 20 HAFTA 1 GÜN
AC 140 MM 19 HAFTA 6 GÜN
FL 33,7 MM 20 HAFTA 5 GÜN

DİĞERLERİ NORMAL

BİLGİSİ OLAN VAR MI

öncesinde yapamam ki haziran sonu gidiyoruz şimdi ev taşıycaz evi topluyoruz okul kapanana kadar ancak taşınırız sonrada eşimin semineri var ev dizilir sonrada ramazan başlıyor en iyisi ramazandan sonra alışverişi yapıp annemde bir sürü şey almış onları alıp eve dönerim bebeğimin odasını hazırlıyıp doğum içinde kendi çantamı hazırlıyıp memlekete gitmekk en iyisi galiba ben böyle düşünüyorum ama en başta annnem olmak üzeri herkez karışacak kesinn allahım ya işallah kimse karışmaz kimseyi kırmak istemiyorum bi çocuğu olacak diye şaşmış diyecekler işallah kimse karışmaz bende kimseyi kırmak zorunda kalmam

canım hiç bilgim yoktur..
dr ssöylemedimi sonuçların iyi çıkıp çıkmadığı işallah bi sıkıntı yokturrr.....

Son düzenleme:

BPD:Başın kulaklarüzerindeki bölümünden ölçülen çapı
AC: Karın Çevresi
FL: Uyluk kemiği uzunluğu
Femur (Uyluk Kemiği) vücudumuzun en uzun kemiğidir.Dördüncü aydan itibaren bebeğinizin boyu hakkında fikir sahibi olmak için kullanılacak ölçü budur.Kabaca FL değerini 7 ile çarptığınızda bebeğinizin boyunu tahmin edebilirsiniz

AÇILIMLARI BUNLAR CANIM BEN DAHA ÖNCE OKUMUŞTUM BUNLARI AMA DEĞERLERİ İYİMİ DEĞİLMİ ONU BİLMİYORUM AMA BİŞİY DEMEDİYSE İYİDİR SONUÇLARI CANIM 21. HAFTADASIN ŞİMDİ UYUMLU GİBİ SONUÇLARIN

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım :) Fotoğraflarını bekliyorum :)

sendeki gibi bir durumda var canım. özellikle sabah kalktığımda kasıklarım ağrıyor. gün içinde de sürekli tuvaletim var gibi geliyor.

Demek ki normal ama yine de doktora gidince soralım.. Sanırım bebişlerimiz henüz yukarı da değiller idrar torbamıza baskı yapıyor yaramazlar:)) Yerim ben onları ama

Canım bir sorun olduğunu sanmıyorum olsa doktorun söylerdi mutlaka. Ayrıca bu değerler hakkında kesin çözümlere ulaşılamaz ki. Değişebilirmiş var 1 hata az yada çok çıkabiliyor diye biliyorum.

Taşınmak da çok zor Allah yardımcın olsun... Düşüncen çok iyi canım bence de en mantıklısı öyle yapmak Belki de hak verirler sana bebek eve gidince her şeyin hazır olması çok önemli bence, onların yardıma bile gelmeleri gerekiyor bebeğin hazırlığı için

albümin olmayız inşallah

Lansinoh;
Lansinoh göğüs ucu kremi emziren annelerin en sık yaşadıkları göğüs ucu ağrısı ve çatlaklarına çözüm bulmak üzere geliştirilmiştir.
İçeriğinde sadece %1oo doğal lanolin bulunur.
Hiç bir katkı maddesi, koruyucu madde ya da bebekte alerjiye neden olabilecek papatya, kabuklu yemiş yağları, E vitamini vs. İçermez.
Emzirmeden önce silinmesine gerek yoktur.
Emziren annelerin göğüs ucu ağrılarını hızla dindirir.
Her emzirmeden sonra uygulanılması önerilir.
Emzirmeye kolay bir başlangıç yapılabilmesi için hamileliğin 32. haftasından sonra sabah akşam uygulanılması tavsiye edilir.

Kızlar yeni öğrendim böyle bir krem olduğunu. Emzirirken kolaylık sağlıyor, göğsümüzün yara olmasını engelliyormuş. Ben 32. haftada kullanmayı düşünüyorum. İki arkadaşım kullanıyor ve memnunlar

valla canım cumartesi gittiğimde kontrole benimkisi iki eliyle yüzünü kapattı açmadı bitürlü bi esnerken açtı hemen kapadı tekrar göstermedi annesiyle babasına kendisini:)) eşimde dioki aşkım hadi gidelim bizi görmek istemiyo doktorda gülmeye başladı.:)

bakalım anlayışla karşılayacaklar mı ayıptır söylemesi eski kafaya çok gidiyorlar o yüzden bellki derler ki boşver kv ile doğumdan sonra gidersen 1 saate yapılırderlerse güzelce anlatırım ben evimde 2 ay olmayacağim evimi temizleyeyim çocuğamı bakayımm bebişin odasınımı hazırlıyım yemek mi yapayım kv le mi eşimlemi ilgileneyim derim artık başka çare yok gerekirse sesimi bile yükseltirim eşime karşı bu benim ilk çocuğum herşey çok güzel olsun istiyorum işiallah her kafadan bir ses çıkmazz

Ev temizliğini bende yapmayı düşünüyorum doğumdan önce canım. Gelen giden olur bebek görmeye mis gibi olsun Bence hepimizin halletmesi gerekiyor doğumdan önce. Canım eşinle hiç konuştun mu belki o da senin gibi düşünüyordur. Bebeğin hazırlığının önce olması hepinize büyük rahatlık sağlar kv dene da anlat gerekirse ben hazır eve gitmek istiyorum doğumdan sonra bebeğin işleri çok olur, onunla ilgilenmem gerekir, ben hemen toparlayamam zaten dersin

merhaba canim, bende sisiyorum galiba ellerim ve ayaklarim yaniyor ve agriyor sabahlari soguk suyla yikayinca rahatlatiyor, cok erken basladi fazlada bi cozum yok galiba hayirlisi insallah bol su icmeye gayret edecem, annem ananas yada greyfurt suyu ic diyor tuzuda cok az tuketmek lazim tabii bu sismeyle alakali baska cozum bilenler varsa cok iyi olur sicaklarda halim nolur bilmiyorummm

canım anlamadım bu değerlerden?? doktorun ne dediki merak ettim ..umarım kötü bişey yoktur.

kv şimdi söylemem bakalım eşim ne düşünüyor benim gibi düşünmüyorsa onunda benimle aynı fikirde olana kadar kv söylemem eşim benimle aynı fikirde olunca söylerim kv annesi babası aynı fikirde olursa kv birşey demez herhaldee

Bende temizliğimi doğumdan önce yapmak istiyorum .
Hazırlık olarak ne yapacaksınız ? belki atladığım şeyler vardır ,

Önemli olan önce eşin ikna olması, iyi bir strateji, her zaman işe yarar
Bende temizliğimi doğumdan önce yapmak istiyorum .
Hazırlık olarak ne yapacaksınız ? belki atladığım şeyler vardır ,
Temizlik daha sonra da bebeğimizin alışverişi, kendimize pijama, nevresim takımı onlarında yeni yeni olması gerekiyor:) bebeğimizin odasını hazırlarız. Bunlar canım ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…