2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canim, evet ben kullanmistim ama yara olduktan sonra fayda etmedi tabi, kesinlikle yara olmadan once kullanmak lazim cokta erkenden baslama canim dogumdan 1 yada 2 hafta once baslayabilirsin tabi yinede kendin bilirsin

aynen canım ikna ederim işlahh ben kendime pijama aldım 2 tane doğum öncesi ve sonrası için ön kısmı düğmeli aldım ki emzirirken zorluk çekmiyimm mevresim takımınıda beşiğide annemlerle birlikte alıcaz daha çok şeyy var şimdi aklımda deyilll

canim, evet ben kullanmistim ama yara olduktan sonra fayda etmedi tabi, kesinlikle yara olmadan once kullanmak lazim cokta erkenden baslama canim dogumdan 1 yada 2 hafta once baslayabilirsin tabi yinede kendin bilirsin
Arkadaşım 38. haftada başlamış, bende o zamanlar başlarım inşallah teşekkür ederim tavsiyen için, tecrübelilerden bu tür şeyler duymak daha iyi oluyor

Anladım canım teşekkürler :) bende bunları düşünüyorum , fakat ben alışverişi kısmetse temmuz , ağustosta yapayım diyorum .

Oooo sen hızlı çıktın desene
Anladım canım teşekkürler :) bende bunları düşünüyorum , fakat ben alışverişi kısmetse temmuz , ağustosta yapayım diyorum .
Bende ağustosta başlıcam alışverişlere inşallah

Son düzenleme:
Evet yiyelim :)

Ben de içmiyorum inşallah bir sorun yoktur canım ya

Umarım sorun yoktur ...

Bunlar tatlı telaşlar :))) Bende de kendime ait olanlar var çok şükür ,

Arkadaşım 38. haftada başlamış, bende o zamanlar başlarım inşallah teşekkür ederim tavsiyen için, tecrübelilerden bu tür şeyler duymak daha iyi oluyor

bisey degil canim, bide egerki yara olursa, bebegi emzirmeden ve emzirdikten sonra kendi sutunuzden yaranin ustune ve etrafina yayin, hemen iyilestiriyo hatta bebeginizin poposu falan yara olursa kendi sutunuzden de calabilirsiniz anne sutunun iyilestirici oldugu doktorlar tarafindan da onaylaniyor...

Canim yazdigin dgerler her ultrasona girisimizde olculn degerler BPD=bebegin bas cevresinin olcumu FL=bacak kemigi AC=karin bolgesi olcumu olcumlerinde haftasiyla uyumlu gorunuyo 3-5 gun asagi yukari cikmasinin bi onemi yok hep oyle oluyo zaten onmli olan doktorun diger yorumlari organlarla plasentayla damarlarla suyuyla ilgili kalp bobrek ve diger organlarin normal olup olmadigi doktor zaten bunlari bi rapor sen klinde sunacak kendi doktorunda yorumlayacaktir Allah in izniyle hersey yolundadir sen hic merak etme...

Son düzenleme:
Umarım sorun yoktur ...

Bunlar tatlı telaşlar :))) Bende de kendime ait olanlar var çok şükür ,

Oooo sen hızlı çıktın desene

Bende ağustosta başlıcam alışverişlere inşallah

tatlım her konturole gittiğinde birşey alsan sonra zorluk çekmezsin düşünsene son aya bıraktın hepsini birlikte alayım diye sonra ayakların şişer o koca göbüşle zor yürürsün çok yorulursun artı unuttuğun şeyler olur bir daha çıkmak zorunda kalırsın en iyisi liste yapmak her konturole gittiğinde listeyi götür 1, 2 bişey al listeden sil birde yeni ve daha güzel şeyle gördükce alırsın canımm ben böyle yapıyorummm

Rica ederim canım sağma pompası elektrikli alııcaksan avent oneriyo Bi diğer anneler ama ilk amacımız bebiş anne memesinden emsin manuel almıştım ben wee baby idi iyide çıktı rahat sağıyodum 5dk da doluyordu sut çalışacaksan elektrikli iyi ben evde olduğum için bana yetiyordu arabada falan bile manuel ile rahat sağılıyor sana kalmış orası aklıma geldikçe yazarım ben

bana ağustos cok gec geliyor. ne olur ne olmaz belki erken gelir yada sıcakta o halde yürümek istemem belli mi olur. bu yüzden biz kısmetse haziranda başlıyoruz yatagımızı aldık yarın arabamızıda alcaz geri kalanlarıda en gec temmuza kadar bitircez. sonra bebeğimin odasını pembeye boyatmak istiyorum bide kadın tutup evi komple temizlettik mi tammdır :)

tamam canım kayda aldım hepsini
Geç olmuyor demi :) ben 32. haftadan sonra çıkacağım için , gezerek alayım diyorum .
Bence geç olmaz canım hem yürümek iyi olur bize bebek mağazalarında aradığımız her şeyi bulabiliyoruz artık. Doğduktan sonra da alırız. Önemli olan parçaları 1-2 ay idare edecek olanları alırız. Çok çabuk büyüyorlarmış zaten ilk aylar hem bizim korkumuz var ben şahsen o nedenle de son aylara erteliyorum alışverişi Rabbim korusun yavrularımızı
Canım büyük bebek mağazalarında istediğimiz her şeyi bulabiliyoruz. Listeyi yapar toplu alıp arabaya yükler geliriz ne olacak Zaten yeni doğan için alıp sonraki aylarda kilosuna boyuna mevsimine göre tekrar alırız. Öncelikli ihtiyaçlarını aldıktan sonra gerisi kolay

Ohhh her şey tamamlanıyor desene ben mecburen temmuz yada ağustos diyorum cnm . Çalıştığım için gidemem , havuzlu hana gidip almak istiyorum kısmet olursa . Belki temmmuzun son haftası olabilir tatilde :) Oda yapmayacağım , kendi odamda dolaplarda yerler ayarlandı ama:) raflar bebişin kıyafetlerini bekliyor :))) bana bir akrabamız park yatak verdi oğlunun , kullanıp kullanmamakta tereddütüm var . Yeni mi alsam acaba ?

sen bilirsin canımm ben yavaş yavaş alırım herkezin kendi kararı canımm ayy tatlı telaşlar olacakk bi kucağima alsam oğluşumu başka birşey istemiyoumm

sen bilirsin canımm ben yavaş yavaş alırım herkezin kendi kararı canımm ayy tatlı telaşlar olacakk bi kucağima alsam oğluşumu başka birşey istemiyoumm

gerçekten biran önce zaman geçsin kucaklarımız dolsun inşallah ne kadar heyecanlı bir süreç. Ben oğluşumu çok merak ediyorum:))

canm varsa bence hiç gidip alma. yada ilk cocugun canım bilemiyorum hiç. çünkü sanıyorum ki sende beşikten park yataga donmuştun son anda dimi? eger beşikte kararlıysan odasına koyarsın beşiği, park yatağıda yatak odasına alırsın. ama ben olsam veren kişiyi tanıyorsam hijyenikse ve sağlamsa park yatağı kullanırım canım ekstra masraf yapmam yani. bizde birtek pazarları gidiyoruz zaten canım alışverişe. e-bebekte ki kampanyaları takip ediyoruz genel olarak. kıyafetlerini de mothercare ve c&a dan alcaz oralarda da indirim oluyor. havuzlu han sanırım pazarları kapalı dimi ben hiç bilmiyorum orasını. nerede orası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…