Hayırlı haberlerle gel inşallah canım :) Fotoğraflarını bekliyorum :)
Lansinoh;
Lansinoh göğüs ucu kremi emziren annelerin en sık yaşadıkları göğüs ucu ağrısı ve çatlaklarına çözüm bulmak üzere geliştirilmiştir.
İçeriğinde sadece %1oo doğal lanolin bulunur.
Hiç bir katkı maddesi, koruyucu madde ya da bebekte alerjiye neden olabilecek papatya, kabuklu yemiş yağları, E vitamini vs. İçermez.
Emzirmeden önce silinmesine gerek yoktur.
Emziren annelerin göğüs ucu ağrılarını hızla dindirir.
Her emzirmeden sonra uygulanılması önerilir.
Emzirmeye kolay bir başlangıç yapılabilmesi için hamileliğin 32. haftasından sonra sabah akşam uygulanılması tavsiye edilir.
Kızlar yeni öğrendim böyle bir krem olduğunu. Emzirirken kolaylık sağlıyor, göğsümüzün yara olmasını engelliyormuş. Ben 32. haftada kullanmayı düşünüyorum. İki arkadaşım kullanıyor ve memnunlar
Önemli olan önce eşin ikna olması, iyi bir strateji, her zaman işe yarar
Temizlik daha sonra da bebeğimizin alışverişi, kendimize pijama, nevresim takımı onlarında yeni yeni olması gerekiyor:) bebeğimizin odasını hazırlarız. Bunlar canım ne olsun
Arkadaşım 38. haftada başlamış, bende o zamanlar başlarım inşallahcanim, evet ben kullanmistim ama yara olduktan sonra fayda etmedi tabi, kesinlikle yara olmadan once kullanmak lazim cokta erkenden baslama canim dogumdan 1 yada 2 hafta once baslayabilirsin tabi yinede kendin bilirsin
Önemli olan önce eşin ikna olması, iyi bir strateji, her zaman işe yarar
Temizlik daha sonra da bebeğimizin alışverişi, kendimize pijama, nevresim takımı onlarında yeni yeni olması gerekiyor:) bebeğimizin odasını hazırlarız. Bunlar canım ne olsun
Oooo sen hızlı çıktın deseneaynen canım ikna ederimişlahh ben kendime pijama aldım 2 tane doğum öncesi ve sonrası için ön kısmı düğmeli aldım ki emzirirken zorluk çekmiyimm mevresim takımınıda beşiğide annemlerle birlikte alıcaz daha çok şeyy var şimdi aklımda deyilll
Bende ağustosta başlıcam alışverişlere inşallahAnladım canım teşekkürler :) bende bunları düşünüyorum , fakat ben alışverişi kısmetse temmuz , ağustosta yapayım diyorum .
Evet yiyelim :)
Ben de içmiyoruminşallah bir sorun yoktur canım ya
aynen canım ikna ederimişlahh ben kendime pijama aldım 2 tane doğum öncesi ve sonrası için ön kısmı düğmeli aldım ki emzirirken zorluk çekmiyimm mevresim takımınıda beşiğide annemlerle birlikte alıcaz daha çok şeyy var şimdi aklımda deyilll
Arkadaşım 38. haftada başlamış, bende o zamanlar başlarım inşallahteşekkür ederim tavsiyen için, tecrübelilerden bu tür şeyler duymak daha iyi oluyor
Oooo sen hızlı çıktın desene
Bende ağustosta başlıcam alışverişlere inşallah
slm kızlar evde değilim. ayrıntılıya girdim sonra anlatırım fakat souçlar şöyle
BPD 49,7 MM 20 HAFTA 1 GÜN
AC 140 MM 19 HAFTA 6 GÜN
FL 33,7 MM 20 HAFTA 5 GÜN
DİĞERLERİ NORMAL
BİLGİSİ OLAN VAR MI
Umarım sorun yoktur ...
Bunlar tatlı telaşlar :))) Bende de kendime ait olanlar var çok şükür ,
Oooo sen hızlı çıktın desene
Bende ağustosta başlıcam alışverişlere inşallah
Canım süpersin sen ya. Ben yarın işyerimden bu listenin bi çıktısını alırım. Sonra da almaya başlarım. Ay çok Sağol ya:) bilinçli bir anne olunca markasına kadar yazıyor böyle:) sağma pompayı da avent alacaktım ddeğil mi:) başka aklına gelince de mutlaka yaz canım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım çok sağol, inşallah verirlerse hemen koyacağımsenin de az kaldı 2 gün dimi
Anladım canım teşekkürler :) bende bunları düşünüyorum , fakat ben alışverişi kısmetse temmuz , ağustosta yapayım diyorum .
tamam canım kayda aldım hepsinibisey degil canim, bide egerki yara olursa, bebegi emzirmeden ve emzirdikten sonra kendi sutunuzden yaranin ustune ve etrafina yayin, hemen iyilestiriyo hatta bebeginizin poposu falan yara olursa kendi sutunuzden de calabilirsiniz anne sutunun iyilestirici oldugu doktorlar tarafindan da onaylaniyor...
Bence geç olmaz canımGeç olmuyor demi :) ben 32. haftadan sonra çıkacağım için , gezerek alayım diyorum .
Canım büyük bebek mağazalarında istediğimiz her şeyi bulabiliyoruz. Listeyi yapar toplu alıp arabaya yükler geliriz ne olacaktatlım her konturole gittiğinde birşey alsan sonra zorluk çekmezsin düşünsene son aya bıraktın hepsini birlikte alayım diye sonra ayakların şişer o koca göbüşle zor yürürsün çok yorulursun artı unuttuğun şeyler olur bir daha çıkmak zorunda kalırsın en iyisi liste yapmak her konturole gittiğinde listeyi götür 1, 2 bişey al listeden sil birde yeni ve daha güzel şeyle gördükce alırsın canımm ben böyle yapıyorummm
bana ağustos cok gec geliyor. ne olur ne olmaz belki erken gelir yada sıcakta o halde yürümek istemem belli mi olur. bu yüzden biz kısmetse haziranda başlıyoruz yatagımızı aldık yarın arabamızıda alcaz geri kalanlarıda en gec temmuza kadar bitircez. sonra bebeğimin odasını pembeye boyatmak istiyorum bide kadın tutup evi komple temizlettik mi tammdır :)
tamam canım kayda aldım hepsini
Bence geç olmaz canımhem yürümek iyi olur bize bebek mağazalarında aradığımız her şeyi bulabiliyoruz artık. Doğduktan sonra da alırız. Önemli olan parçaları 1-2 ay idare edecek olanları alırız. Çok çabuk büyüyorlarmış zaten ilk aylar hem bizim korkumuz var ben şahsen o nedenle de son aylara erteliyorum alışverişi Rabbim korusun yavrularımızı
Canım büyük bebek mağazalarında istediğimiz her şeyi bulabiliyoruz. Listeyi yapar toplu alıp arabaya yükler geliriz ne olacakZaten yeni doğan için alıp sonraki aylarda kilosuna boyuna mevsimine göre tekrar alırız. Öncelikli ihtiyaçlarını aldıktan sonra gerisi kolay
bunun için siz mi ayrıntılı ultrason istiyoruz diyorsunuz yoksa doktor belli bir haftadan sonra mı yapıyor merak ettim arkadaşlar bende oğluşumu görmek istiyorum renkli hiç olmadı
sen bilirsin canımm ben yavaş yavaş alırım herkezin kendi kararı canımm ayy tatlı telaşlar olacakk bi kucağima alsam oğluşumu başka birşey istemiyoumm
Ohhh her şey tamamlanıyor deseneben mecburen temmuz yada ağustos diyorum cnm . Çalıştığım için gidemem , havuzlu hana gidip almak istiyorum kısmet olursa . Belki temmmuzun son haftası olabilir tatilde :) Oda yapmayacağım , kendi odamda dolaplarda yerler ayarlandı ama:) raflar bebişin kıyafetlerini bekliyor :))) bana bir akrabamız park yatak verdi oğlunun , kullanıp kullanmamakta tereddütüm var . Yeni mi alsam acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?