2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Gunaydın canım bende acayıp geniz akintisi cektim daha once ve ileryanin bu formulu sayesinde 2-3 gunde kurtuldum cok sukur.eminim sende de ise yarayacaktir.tuzun kaya veya deniz tuzu olmasina dikkat et ama.gecmis olsun.

Ayy masallahhh masallahh nazarr degmesinn:)

maşallah sana bebiş çok tatlı bayağıda net çıkmış. Pazarteside ben ayrıntılıya gircem şimdiden heycanlandım inşallah rabbim sağlıklı sıhhatlı bebekler nasip eder

Sagolun ablalar teyzeler.allah herkesin melegini korusun sakinsin insallah.scana girdim kalbine baktiktan sonra git 10 dk dolas geri cagiracam dedi sanograf, (birde miymiy konusyodu birsey anlayamadik dediginden pek.)bunu duyunca butun mutlulugum endiseye dondu.nasil korktum ters birsey var diye anlatamam.stresten karnimda davul gibi gerildi sertlesti.geri girince hersey yolunda dedi de rahatladim.askim kuzum kapali duryomusta basiyla kaburgalari net gorememis once ve de benim myomum var onu sordum 3cm den kucuk ve yeri riskli degil dedi. Ama gecen sefere gore buyumus.o da endiselendirmiyor degil. :S

Canım cok cok geçmiş olsun aman troit testini ihmal etme de gerisi geçer gider
iste benim cirkinim.foto cok net degil ama buna da sukur.

Ay maşallah kuzuna ne kadarda güzel çıkmış annesi :) herşeyin yolunda olmasına cok sevindim valla kafası burnu falan gayet net çıkmış annesi cinsiyetini hiç mi merak etmiyorsun :))

Günaydınlar herkese bugun biz Esra Erol'a gidiyoruz annem ben kızımla beraber heyecanlıyız birazcık :)) inşallah televizyonda göstermezler bizi yoksa cok utanırız :))

Günaydın kızlar. Bugün ayrıntılı ultrasonum var. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. Dua edin bizim için.

Ben de 4 kilo aldım. Bilmiyorum kiloyla alakası var mıdır...

Ben sütü sevmiyorum o zaman kendimi fazla zorlamadan günde bir bardak içsem yeter sonra yoğurt:)) iş yerime de getireyim hem ara öğün olur hemde faydalı.Birde meyve çok yiyip şekerinden korkanlar için yoğurtla meyveyi karıştırıp yemek şekeri dengeliyormuş..

Herkese günaydın bu arada tatile son bir bebeğimi görmemede 8 gün var daha

Canım sen de her şeyi çok düşünüyorsun. Bu kadar düşünürsem burada hiçbir şeyi yiyemeyiz. Havası da pis bu şehrin. Yaşamamak da lazım. İşimizi başka yerde ayarlasak da gidebilsek keşke...

Günaydın :)
İlaçların içinde bu tür şeyler var zaten canım. Beni pek tedirgin etmedi. Zaten hergün kullandığım bir şey değil.

Günaydın anladım canım tabii karar senin.. Bu arada 23. haftana gelmişsin valla zaman çabuk geçiyormu geçmiyormu anlamadım bende hamileliği yarıladım ama yine de daha çabuk geçsin istiyorum bebeğimi çok merak ediyorum.

Cok sagol teyzesi.hem Hena da cok guzelki. :). Bazen merak ediyorum sonrada aman ya kizdir ya erkek diyorum geciyorum.sagligimiz iyi olsun da cinsiyetimiz surpriz olsun.

hee anladım canım benimde 12. hafta da kıza benziyor dedi ama kesin birşey diyemem dedi 16. haftaydı galiba erkek dedi kesin bakalım herhalde inşallah değişmez bende haftaya gidicem ayrıntılı ultrasona orda net görürüm artık bu arada günaydın

Günaydın kızlar. Bugün ayrıntılı ultrasonum var. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. Dua edin bizim için.

İnşallah canım herşey yolundadır. İyi haberlerle gelmen dileğiyle bende önümüzdeki hafta gidicem ayrıntılı ultrasona ne merak ediyorsundur şimdi dimi:18:

Cok heyecanlı bir randevu. Hatta hamilelik süresince gideceğin en güzel randevu :)) güzel güzel haberle ve fotoğraflarla gel olur mu?

canım günaydın inşallah güzel haberlerle gelirsin.
ben dün kan verdim demiştim tiroid için
değerlerim TSH 1.93
serbest T-3 2.2
serbest T-4 0.750
sence nasıl ben ilaç almadan aç karnına veriyorum kanı çok mu düşmüş acaba:26:

Yogurt sute gore daha yogun kalsiyim iceriyor.ozellikle paket sut gun icinde cok tuketilmemeli..

Ben dun ayrintiliya girdim. 19+5 gorundu...ayrintilida 18+6 gorundu.. herhangi bi sikinti yok sükür ama masallah bebek cok hareketli dedi.. insallah hiperaktif olmaz oglum..babasina ceker diye korkuyorum

Haziram sonunda da renkliye girecem bakalim.

Maşallah:) herşey yolundadır inşallah ki öyle anlaşılıyor:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canimm gozunaydin tatlimm bebeginle bulusmusun:) herseyin yolunda olmasina cok sevindimm:)

öncelikler hepiniz saolun kızlar.inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız.ayrıntılı ultrasona gitmeyi düşünmeyenler arkadaslara şiddetle gitmelerini öneriyorum.gercekten baya detaylı bakıyolarmıs.
pıhtılı arkadaslarım doktorum göbeğimi görünce neden buz koymuyomusun dedi,bende koyuyorum ama yinede morarıo dedim,biraz daha uzun buzu bekletmemi önerdi.ve artık bele doğru yapmaya basla dedi.bacak ve kolu pek önermiyorum cok acıdığı için,göbekten devam et gidebildiği yere kadar dedi.keşke maddi durumum biraz daha iyi olsaydıda hep bu doktora gidebilseydim ((

Hadi gözünaydın canım maşallah hareketli olması bence güzel birsey ya yada ben kızımın hareketlerini görmeyi özledim benim kızım sürekli uyuyor :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…