- 17 Kasım 2012
- 971
- 1.836
- 333
çok kötüyüm 1 saat kadar uyuyabilmişim. yatakta dön dön kalbim sıkıştı. ben de kalktım. boğazım acıyor bağdemciklerim şişti galiba. geniz akıntısı,burun tıkanıklığı ve akıntısı. başım ağrıyor.berbat durumdayım.
karbonat yok evde. market de 10 da açılıyor. bakkaldan bulabilir miyim bilmiyorum.
şimdi evde sadece tuz var tuzla yapıyım.
dr İlaç yazarsa almayım mı? hani hamilelerde kullanacağı ilaçlar oluyor ya onlardan verirse..
ben taşındığım için troid takibi yaptırdığım yer çok uzak. değiştirmek istemiyorum ama orası paralı hem de dediğim gibi çok uzak.26 sında kadın doğum hast. tsh ıma baktırdım 2,77 çıktı. sonucunu da buraya yakın yerdeki devlet hastanesi var oraya göstereceğim. randevu aldım. bir şekilde takibinin buradan yapılması gerekiyor.
bir de kan verdiğim gün ilacımı alıp öyle mi gideceğim onu soracağım. ben ilaç almadan gidiyordum. ayrıca demir ilacını çoğu zaman troit ilacıyla 2 saat ara yapmam lazım ama sanırım her zaman o kadar ara veremedim. belki ondan da etkisi az olmuş olabilir. her gün 100 mg pazar günü 75 içiyorum.
teşekkür ederim.
Ayy masallahhh masallahh nazarr degmesinn:)
maşallah sana bebiş çok tatlı bayağıda net çıkmış. Pazarteside ben ayrıntılıya gircem şimdiden heycanlandım inşallah rabbim sağlıklı sıhhatlı bebekler nasip eder
çok kötüyüm 1 saat kadar uyuyabilmişim. yatakta dön dön kalbim sıkıştı. ben de kalktım. boğazım acıyor bağdemciklerim şişti galiba. geniz akıntısı,burun tıkanıklığı ve akıntısı. başım ağrıyor.berbat durumdayım.
karbonat yok evde. market de 10 da açılıyor. bakkaldan bulabilir miyim bilmiyorum.
şimdi evde sadece tuz var tuzla yapıyım.
dr İlaç yazarsa almayım mı? hani hamilelerde kullanacağı ilaçlar oluyor ya onlardan verirse..
ben taşındığım için troid takibi yaptırdığım yer çok uzak. değiştirmek istemiyorum ama orası paralı hem de dediğim gibi çok uzak.26 sında kadın doğum hast. tsh ıma baktırdım 2,77 çıktı. sonucunu da buraya yakın yerdeki devlet hastanesi var oraya göstereceğim. randevu aldım. bir şekilde takibinin buradan yapılması gerekiyor.
bir de kan verdiğim gün ilacımı alıp öyle mi gideceğim onu soracağım. ben ilaç almadan gidiyordum. ayrıca demir ilacını çoğu zaman troit ilacıyla 2 saat ara yapmam lazım ama sanırım her zaman o kadar ara veremedim. belki ondan da etkisi az olmuş olabilir. her gün 100 mg pazar günü 75 içiyorum.
teşekkür ederim.
iste benim cirkinim.foto cok net degil ama buna da sukur.
alıyorum canım hatta doktor ilacı aldıktan sonra 1 saat hiçbir şey yeme dediği için saat kurup öyle alıyorum ilacı. daha bugün kan tahlili verdim tsh için her ay yaptırmaya çalışıyorum son tahlillerde 1.8 falan çıkmıştı inş bu tahlilde de sıkıntı olmaz
bi de bu ilacın kilo alımıyla bir ilgisi var mı acaba ben henüz 2 kilo aldım
Saraçoğlu ve birçok uzman sütün iyi bir kalsiyum kaynağı olmadığını hep söylüyor. Arkadaşımın doktoru da demiş ki, "Doğaya bak, hangi hayvanın yetişkini süt ile besleniyor? Sütü boşver, yoğurt ye." Yoğurt, brokoli, dereotu, badem vs tercih edebilirsin. Ben öyle yapmaya çalışıyorum. Hoş sütü seviyorum ama faydası olmadığını düşünüyorum. Ayrıca pastörize edilen sütlerin süt proteini yapısı yüksek ısıl işlemlerden dolayı bozulduğundan faydadan çok zararı var. Anneciğim sağolsun, komşunun çiftliğinden ılık ılık süt alıp, yoğurt yapıyor. Ama ben yeterince yemiyorum
Meyve çekirdeklerinin birçoğunda siyanür var. Ben çağla badem ve erik çıktığında birkaç kez yutuverdim çekirdeklerini de çok üzüldüm bebeğe zararı olmuş mudur diye.
Bu arada köy pazarından 2 hafta önce minik kavuncuk aldık, bal gibiydi. Ama hormonlu olabileceği için bir kerecikle yetindim. Babamın bahçesinin kavunlarını bekliyorum.
Günaydın kızlar. Bugün ayrıntılı ultrasonum var. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. Dua edin bizim için.
Günaydın :)
İlaçların içinde bu tür şeyler var zaten canım. Beni pek tedirgin etmedi. Zaten hergün kullandığım bir şey değil.
Canım cok cok geçmiş olsun aman troit testini ihmal etme de gerisi geçer gider
Ay maşallah kuzuna ne kadarda güzel çıkmış annesi :) herşeyin yolunda olmasına cok sevindim valla kafası burnu falan gayet net çıkmış annesi cinsiyetini hiç mi merak etmiyorsun :))
canım bana çok erkendi erkeğe benziyor demişti daha 12. haftada ama kesin değil kimseye söylemeyin demişti. Şimdi 18. haftadayım kız dedi, çok hızlı baktı bu sefer ben de emin olamıyorum ama değişmez artık her halde bakalım ayrıntılı da net görürüz inş
Günaydın kızlar. Bugün ayrıntılı ultrasonum var. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. Dua edin bizim için.
Saraçoğlu ve birçok uzman sütün iyi bir kalsiyum kaynağı olmadığını hep söylüyor. Arkadaşımın doktoru da demiş ki, "Doğaya bak, hangi hayvanın yetişkini süt ile besleniyor? Sütü boşver, yoğurt ye." Yoğurt, brokoli, dereotu, badem vs tercih edebilirsin. Ben öyle yapmaya çalışıyorum. Hoş sütü seviyorum ama faydası olmadığını düşünüyorum. Ayrıca pastörize edilen sütlerin süt proteini yapısı yüksek ısıl işlemlerden dolayı bozulduğundan faydadan çok zararı var. Anneciğim sağolsun, komşunun çiftliğinden ılık ılık süt alıp, yoğurt yapıyor. Ama ben yeterince yemiyorum
Maşallah:) herşey yolundadır inşallah ki öyle anlaşılıyor:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canimm gozunaydin tatlimm bebeginle bulusmusun:) herseyin yolunda olmasina cok sevindimm:)
Gözünüzaydın canım. Benim yeğenim de yolda, bizim oğlumuza abla geliyor. O da babasına benziyor. Bence belli oluyor ayrıntılıda az çok. Ama tabi doğduktan sonra bile çok değişebiliyor çocuklar. Anneye benzeyen babaya dönebiliyor ya da tam tersi. Çok ilginç. Sağlıklı olsunlar, en önemlisi o. Ama oğlum fiziksel olarak babaya, huy olarak da bana benzerse sevinirim elbette
Ben dun ayrintiliya girdim. 19+5 gorundu...ayrintilida 18+6 gorundu.. herhangi bi sikinti yok sükür ama masallah bebek cok hareketli dedi..insallah hiperaktif olmaz oglum..babasina ceker diye korkuyorum
Haziram sonunda da renkliye girecem bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?