2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

gözünaydın canım.benimkiside bir hafta geriden gidiodu şimdi normale döndü zaten doktorum onları dikkate alma geri gider,ileri gider .her gebelikte olan şeyler bunlar demişti.benim kızım çok tembeldi dün doktor göbeğimi salladıda öle döndü azcık yoksa kalbine bakamıcaktı :))

Maşallah demek bebeğini gördün kıpır kıpır, için nasıl rahatlamıştır demi annesi

Günaydın kızlar. Bugün ayrıntılı ultrasonum var. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. Dua edin bizim için.
HAyırlı haberlerle gel inşallah canım oğluşundan güzel güzel haberler getir:)) çok büyük bir merakla bekliyorum seni
iste benim cirkinim.foto cok net degil ama buna da sukur.
Çirkin deme annesi üzülür sonra maşallah çok güzeller bebişlerimizin hepsi de daha ne olsun bakar bakar durursun artık fotosuna. Bu ay bizimki poz vermedi annesine
Günaydınlar herkese bugun biz Esra Erol'a gidiyoruz annem ben kızımla beraber heyecanlıyız birazcık :)) inşallah televizyonda göstermezler bizi yoksa cok utanırız :))
Aaaa izlemek isterim eğer saatine yetişebilirsem, sen bir de hamilesin ya ekranlara çıkma, hatta esra erolun seni konuşturma ihtimalin çok yüksek bence:) demede deme

Merhaba güzel anneler... bugünlerde uykum çok fazla nedendir anlamadım. Hepinizin yorunlarını okuyorum maş. bebekleriniz ve siz sağlıklı ve mutlusun allah hepimizin mutluluğunu artırsın inş.

Tecrübeli anneler kendilerini hemen belli ediyorlar :) verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz . Pekmez bize de kilo aldırır diye düşünüyorum , çünkü çok şeker var onda . Meyve de kararında yemek gerekir ama mevsim meyvelerine denk geldi hamileliğimiz çok şükür , sadece balık yiyemediğim için üzgünüm

Çok geçmiş olsun canım , üşütün mü acaba ? Dikkat et kendine , bebeğini düşün . ilaç içmeden geçer inş.

Çok güzel bir yerde siniz kıymetini bilin :) Bizler o kadar düşünürsek taşınmamız gerek , çok kalabalık bir şehirdeyiz . Trafiği, gürültüsü , inanları ayrı bir dert . Annemin bahçesi sizin ki kadar olmasa da idare ediyoruz bizde işte . Şu an yeşil soğan , nane , maydanoz , alabiliyoruz sadece

iste benim cirkinim.foto cok net degil ama buna da sukur.

Maşallah ne tatlı bir bebiş , sağlıcakla kucağın almanı dilerim

Ayrıntılı da kızını bol bol izledin , çok güzel oluyor demi :) Bir de iyi bir doktor olunca deymeyin keyfine Maşallah ikinize de

Günaydın kızlar..z bugün benimde ayrıntılı ultrasonum var inşallah güzel şeyler duyarım.. Çok heyecanlıyım
musmutlu dönersin inşallah
kontrole mi gittin canım keyifli gelmişsin anlaşılan:)) ne mutlu sana, geçmişi okuyamadım. Allah kolaylık versin size canım, her gün iğne yapmak gerçekten zor...

Annesini tekme manyağı yapan ama babası elini koyduğunda kendini naza ceken kızımla günaydınlar dileriz :)

Muhtemelen çıkarım gibi hissediyorum eşimin kuzeninin nişanı ve bugun orada oyüzden gidiyoruz eğer bide esta Erol hamile olduğumu anlarsa kesin konusturur ama cok utanırım ben :)

Merhaba güzel anneler... bugünlerde uykum çok fazla nedendir anlamadım. Hepinizin yorunlarını okuyorum maş. bebekleriniz ve siz sağlıklı ve mutlusun allah hepimizin mutluluğunu artırsın inş.

merhaba güzel anne :) bugünlerde bende de çok uyku var gecede 2-3 defa uyanıyorum ona rağmen. Bir mutsuzluk bezginlik ooff psikolojimidir nedir anlamadım allahım seninde mutluluğunu arttırsın canım

Muhtemelen çıkarım gibi hissediyorum eşimin kuzeninin nişanı ve bugun orada oyüzden gidiyoruz eğer bide esta Erol hamile olduğumu anlarsa kesin konusturur ama cok utanırım ben :)
Göbeğin anlattığın gibiyse muhakkak anlar:)) saat kaçtaydı bende seyretmek istiyorum:)

Cok heyecanlı evet farklı birşey olacak bizim için ama çok utandım hele bide televizyona çıkarsam yandım ki ne yandım

Ay bende olsam utancımdan yerin dibine girerdim çok heycanlanirim ve utanirim ama olsun canım tadını cikart her zaman basa gelecek birşey değil :) güzel bir ani olur inşallah sizin için :*

Günaydın kızlar..z bugün benimde ayrıntılı ultrasonum var inşallah güzel şeyler duyarım.. Çok heyecanlıyım

Hayırlı hayırlı haberlerle gel inşallah sonra da güzel güzel fotoğraflar paylaş bizimle.

Beylül, canım geçmişi çok okudum ama bulamadım ayrıntılıyı girdin sanırım ve hersey yolunda dimi oh oh ne güzel cok sevindim senin adına

Göbeğin anlattığın gibiyse muhakkak anlar:)) saat kaçtaydı bende seyretmek istiyorum:)

Şimdi sen boyle söyledin ya dedim acaba büyük değil mi enim göbeğim ama valla büyük ya :) bol bi elbise giycem görünür yine diye düşünüyorum 4.30 da başlıyor :))

musmutlu dönersin inşallah

kontrole mi gittin canım keyifli gelmişsin anlaşılan:)) ne mutlu sana, geçmişi okuyamadım. Allah kolaylık versin size canım, her gün iğne yapmak gerçekten zor...

evet canım.maşallah diyim canım çok şükür bi sıkıntı cıkmadı.Ama tabi ayrıntılı ultrason sadece %70 ini görebilio,malesef her şeyi göremiyo doktorlar.Alalhım kötü bişey yasatmasın bebeklerimize.ayrıntılı ultrasonda bebeğimi uzun uzun seyredemedim aslında sadece organlarına teker teker uzun uzun baktı doktor.hatta dayanamayıp eşime dedim ben bayılıcam heralde burada çok heyecanlandım.önemli olan da o zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…