Günaydın kızlar. Bugün ayrıntılı ultrasonum var. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. Dua edin bizim için.
Ben dun ayrintiliya girdim. 19+5 gorundu...ayrintilida 18+6 gorundu.. herhangi bi sikinti yok sükür ama masallah bebek cok hareketli dedi..insallah hiperaktif olmaz oglum..babasina ceker diye korkuyorum
Haziram sonunda da renkliye girecem bakalim.
MaşallahBen dun ayrintiliya girdim. 19+5 gorundu...ayrintilida 18+6 gorundu.. herhangi bi sikinti yok sükür ama masallah bebek cok hareketli dedi..insallah hiperaktif olmaz oglum..babasina ceker diye korkuyorum
Haziram sonunda da renkliye girecem bakalim.
HAyırlı haberlerle gel inşallah canımGünaydın kızlar. Bugün ayrıntılı ultrasonum var. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. Dua edin bizim için.
Çirkin deme annesi üzülür sonraiste benim cirkinim.foto cok net degil ama buna da sukur.
Aaaa izlemek isterim eğer saatine yetişebilirsem, sen bir de hamilesin ya ekranlara çıkma, hatta esra erolun seni konuşturma ihtimalin çok yüksek bence:) demede demeGünaydınlar herkese bugun biz Esra Erol'a gidiyoruz annem ben kızımla beraber heyecanlıyız birazcık :)) inşallah televizyonda göstermezler bizi yoksa cok utanırız :))
Kızlar anne karnın da ki bebeğe en iyi kilo yapan şey meyvedir taze mevsim meyveleri mesela zamanından önce yediğimiz meyvelerin kıymeti yok şu donemde karpuz,kavun,kiraz,kara uzum hem kan da yapmaktadır bunları tuketirseniz ilaca bile gerek yok birde 6.aydan sonra bebeğin beslenmesi daha çok anneden olacağı için günde 3keZ keçi boynuzu pekmezi yiyin pekmez bebeğe güzel kilo aldırıyor ben son 2ay yedim bebeğim haftasında çıkardı hep ileride çıkmaya başlamıştı birçok kişi doğum tartısına önem vermez ama ben önem verenlerdenim bebek ne kadar derli toplu doğarsa o kada sıkıntısız oluyor rahat buyuyor ufak doğan bebeği beslemek sıkıntı uyutmak sıkıntı o yüzden beslenmelere dikkat ediyoruz ve şuan günde yarın lt 5ay bitiminden sonra 1lt sut tüketiyoruz 😊
kızlar galiba hastayım. benim de sinüzit var diye öbürleri gibi sandım. ne zamandır burun tıkanıklığı geniz sorunu yaşamıyordum.
boğazım ağrıyor,acıyor yanıyor. dün akşam yatarken soğuk süt içmiştim. yavaş içiyorum diye dolaptan çıkarı çıkarmaz içtim. ısıtmadım. bekletmedim.
burnum tıkalı genzim fena,başım ağrıyor,gözüm yanıyor acıyor.
sıcak birşeyler içsem faydası olur mu.
eşim kuşburnu çayı getirdi. ıhlamur falan da içsem mi..
yarın dr troiti söyleyeceğim ama bu konuyu söylesem ilaç yazar mı yazarsa alıyım mı? offf ya kullanmak istemiyorum.inşallah geçer.
Zaten işyerindeki arkadaşlar da kızdı bana, onları dinledim bugün ev yemeği ve anne yoğurdu götürdüm işe. Haklısın teyzesi, kız bana sen de
Elimizden geldiğince doğal beslenmeye çalışıyoruz bu gezegende doğal ne kadar olabilirse artık. Sebzeler babamın bahçesinden, süt yumurta komşudan, su kuyudan, ekmek anne fırınından, balık oltamızdan ama o kadar olumsuzluklar var ki çevremizde üzülüyorum minnaklarımız için. Bizler ne kadar doğal bir dünyaya doğmuşuz şimdikilere kıyasla.
iste benim cirkinim.foto cok net degil ama buna da sukur.
öncelikler hepiniz saolun kızlar.inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız.ayrıntılı ultrasona gitmeyi düşünmeyenler arkadaslara şiddetle gitmelerini öneriyorum.gercekten baya detaylı bakıyolarmıs.
pıhtılı arkadaslarım doktorum göbeğimi görünce neden buz koymuyomusun dedi,bende koyuyorum ama yinede morarıo dedim,biraz daha uzun buzu bekletmemi önerdi.ve artık bele doğru yapmaya basla dedi.bacak ve kolu pek önermiyorum cok acıdığı için,göbekten devam et gidebildiği yere kadar dedi.keşke maddi durumum biraz daha iyi olsaydıda hep bu doktora gidebilseydim((
musmutlu dönersin inşallahGünaydın kızlar..z bugün benimde ayrıntılı ultrasonum varinşallah güzel şeyler duyarım.. Çok heyecanlıyım
kontrole mi gittin canımöncelikler hepiniz saolun kızlar.inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız.ayrıntılı ultrasona gitmeyi düşünmeyenler arkadaslara şiddetle gitmelerini öneriyorum.gercekten baya detaylı bakıyolarmıs.
pıhtılı arkadaslarım doktorum göbeğimi görünce neden buz koymuyomusun dedi,bende koyuyorum ama yinede morarıo dedim,biraz daha uzun buzu bekletmemi önerdi.ve artık bele doğru yapmaya basla dedi.bacak ve kolu pek önermiyorum cok acıdığı için,göbekten devam et gidebildiği yere kadar dedi.keşke maddi durumum biraz daha iyi olsaydıda hep bu doktora gidebilseydim((
Günaydınlar herkese bugun biz Esra Erol'a gidiyoruz annem ben kızımla beraber heyecanlıyız birazcık :)) inşallah televizyonda göstermezler bizi yoksa cok utanırız :))
Maşallahdemek bebeğini gördün kıpır kıpır, için nasıl rahatlamıştır demi annesi
HAyırlı haberlerle gel inşallah canımoğluşundan güzel güzel haberler getir:)) çok büyük bir merakla bekliyorum seni
Çirkin deme annesi üzülür sonramaşallah çok güzeller bebişlerimizin hepsi de daha ne olsun bakar bakar durursun artık fotosuna. Bu ay bizimki poz vermedi annesine
Aaaa izlemek isterim eğer saatine yetişebilirsem, sen bir de hamilesin ya ekranlara çıkma, hatta esra erolun seni konuşturma ihtimalin çok yüksek bence:) demede deme
Merhaba güzel anneler... bugünlerde uykum çok fazla nedendir anlamadım. Hepinizin yorunlarını okuyorum maş. bebekleriniz ve siz sağlıklı ve mutlusun allah hepimizin mutluluğunu artırsın inş.
Günaydin canimmmm :) ayyy ne heyecanlı yaa görünün kız bizde izleyelim sizi :) takipteyiz
Göbeğin anlattığın gibiyse muhakkak anlar:)) saat kaçtaydı bende seyretmek istiyorum:)Muhtemelen çıkarım gibi hissediyorum eşimin kuzeninin nişanı ve bugun orada oyüzden gidiyoruz eğer bide esta Erol hamile olduğumu anlarsa kesin konusturur ama cok utanırım ben :)
GünaydınAnnesini tekme manyağı yapan ama babası elini koyduğunda kendini naza ceken kızımla günaydınlar dileriz :)
Cok heyecanlı evet farklı birşey olacak bizim için ama çok utandım hele bide televizyona çıkarsam yandım ki ne yandım
Günaydın kızlar..z bugün benimde ayrıntılı ultrasonum varinşallah güzel şeyler duyarım.. Çok heyecanlıyım
Annesini tekme manyağı yapan ama babası elini koyduğunda kendini naza ceken kızımla günaydınlar dileriz :)
Göbeğin anlattığın gibiyse muhakkak anlar:)) saat kaçtaydı bende seyretmek istiyorum:)
musmutlu dönersin inşallah
kontrole mi gittin canımkeyifli gelmişsin anlaşılan:)) ne mutlu sana, geçmişi okuyamadım. Allah kolaylık versin size canım, her gün iğne yapmak gerçekten zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?