2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

O su değdirmeyin dedikleri verem aşısı testiydi , hani kolumuzu çizip, sonra şişip şişmediğine bakıp, ona göre aşı yapıyorlardı. Nostalji oldu bak şimdi bana

Son düzenleme:
Tiroid ilacı aslında ilaç sayılmaz. Çünkü vücudumuzda eksik olan tiroidi dışarıdan alıyoruz, sadece bu. Yani normalde olması gereken birşey bizde olmadığından her sabah içmek zorundayız. Sakın ihmal etme, devamlı tiroid kontrollerini yaptır. Dozunu arttırması gerekebilir doktorunun. Gebelikte 2 den yüksek olmamalı tsh.

O su değdirmeyin dedikleri verem aşısı testiydi , hani kolumuzu çizip, sonra şişip şişmediğine bakıp, ona göre aşı yapıyorlardı. Nostalji oldu bak şimdi bana
Aaaa öylemiydi kanallar karışmış bende:)) olsun tedbirli olmak iyidir dimi:):):):) Bak sanada nostalji yaşattım fena mı oldu)))

Kızlar biz geldik meleğimle çok şükür ayrıntılıdaki doktorumuz cok ilgili çıktı.45 dak falan sürdü.o kadar ayrıntılı baktıki stresten bayılcaktım orada.meleğimi babasına benzettim:))

Gözünüzaydın canım. Benim yeğenim de yolda, bizim oğlumuza abla geliyor. O da babasına benziyor. Bence belli oluyor ayrıntılıda az çok. Ama tabi doğduktan sonra bile çok değişebiliyor çocuklar. Anneye benzeyen babaya dönebiliyor ya da tam tersi. Çok ilginç. Sağlıklı olsunlar, en önemlisi o. Ama oğlum fiziksel olarak babaya, huy olarak da bana benzerse sevinirim elbette

Sizin de yemek borunuz yanmaya basladı mı benimki arada cok fena oluyor. Bazen süt iyi geliyor bazen hicbir sey

Eveeeet, bende de oluyor. Normalde hiç olmazdı. Ama karnım çok büyüdü, ondan oluyor sanırım. Bir de normale göre daha fazla yiyorum. Azıcık şekerli su içiyorum, rahatlatıyor. Annemden öğrenmiştim.

Kavuna geçme zaten geçileceği zaman yazarım ben buraya :d
Şuanda tatları yok.

Vişneyi kirazı ben çekirdekleriyle yiyorum bi de. Bana ne demeli

Meyve çekirdeklerinin birçoğunda siyanür var. Ben çağla badem ve erik çıktığında birkaç kez yutuverdim çekirdeklerini de çok üzüldüm bebeğe zararı olmuş mudur diye.
Bu arada köy pazarından 2 hafta önce minik kavuncuk aldık, bal gibiydi. Ama hormonlu olabileceği için bir kerecikle yetindim. Babamın bahçesinin kavunlarını bekliyorum.

Aaaa öylemiydi kanallar karışmış bende:)) olsun tedbirli olmak iyidir dimi:):):):) Bak sanada nostalji yaşattım fena mı oldu)))

Eveeet, iyi yapmışsın yıllar önce grip aşısı olduğumda doktor arkadaş birkaç gün banyo yapma, sonuçta vücuduna dışarıdan bir madde enjekte edildi. Bir açık var kolunda demişti. Hoş bana çok da önemli gelmemişti bu açıklama, ona bakarsan sivilce sıkınca da banyo yapmayalım demiştim.

Tahlil yaptırdım bugün inş sonuç iyi çıkar haftasonu da kendi kadın doğum doktoruma muayeneye gideceğim ilk defa 4 boyutlu ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım şimdiden

Sonunda firsat bulabildim yazmaya. Kontrolumuz az stresli gecsede sonuc guzel cok sukur. Bebisim 321 gramcikmis ve tami tamina gunundeymis teyzoslari. onun dısında butun hersey normalmış. Şimdilik bukadar fotoyu gece veya yarın atabilirim xx

Sudan zarar gelmez aslında, ne oluyorsa su değince bana da anlamsız geliyor haklısın her sivice sıktığımızda banyo yapmayalım o zaman:))))) ama arkadaşında seni düşünerek söylemiştir hani, o da öyle öğrendi demek:) :) :)

Gramını yesinler tatlı şey maşallah minik kuşa resmini sabırsızlıkla bekliyoruz oğluşumla

Bnm de yemek borum yaniyor su anda ama hala dayanamayp erik y iyorum bide bsy sorcam sizde de kasik agrisi gbi cekilme oluyor mu arada? Yatakta sagdan sola dönerken ya da yururken..sadece kasikla kalmayip nasil anlatsam malum bolgenin kemikleri sizliyo gbi sanki.. iki gundur cikti bu da anlam veremedm, korktm brz acaba bebis agrlastikca tasimakta zorlaniyor mu alt taraf agri yapiyor diye..

Mükemmel biyerde yasıyorsun valla cok kıskanıyorum oradaki hayatları. İnşallah bizde geleceğiz 2-3 yıl içinde. Ben senin kadar doğal beslensem hiç birşeyden korkmam. Yapabildiğim tek şey Migros'un organik reyonundan alışveriş yapmak ama onlarada güven olmuyor artık inanmıyorum. Çünkü en son kavun aldığımızda tadında resmen açılış vardı muhtemelen ilaçtı o attık çöpe. İşte ben mevsiminde meyve yemiyorum yemedim karpuzda kavunda hep cıkar çıkmaz gidip yedim bunlarda zararlı oldu tabi kızım için. Cok detaylı düşünmek istemiyorum ya sonucta mevsiminde olsa dahi hormonu basıyorlar artık. Evet artık hersey eskilerde kaldı keske hiç bukadar ilerlemeseydikde doğal olan hersey tine bizimle olsaydı. Bazen cok sklıyorym çünkü doğalı ayırt etmeye çalışmaktan

merhaba, o dedigin malum bolgenin sizlamalari bende de vardi gecen haftalarda basta onemsemedim sonra surekli agri hissedince yani haftalarca surdu diyebilirim, kasik agrilariyla yogunlasti gecen hafta acile gitmistim muayene idrar falan testi yaptilar hicbisey cikmamisti, ki bu hafta ayrintilida hersey guzel cikti cok sukur, artik basen ve kemiklerimiz genislemeye baslicak ondan kaynaklaniyodur haliyle o bolgenin kemiklerinede agri yapiyodur ( ilkinde son aylarda kemik agrilarim vardi ama daha cok kalca kisimlarinda oluyodu )

merhaba canim, dedigin gibi bu zamanda dogal bulmak cok zor ama annemin bahcesi var kisin pek dogal tuketemiyoruz ama yazin gercekten cok faydali seyler ekiyor annem bahceye ( salatalik domates,,biber marul, yesil fasulye, misir, cekirdek, nane....)su an turp ve yesil soganla basladik meyvelerden kirazlar kizarmis dun ve bugun yedim elmalar armutlar daha kucuk beklicez bakalim... bide tavuk ta besliyor ama yumurtasi pek yetmiyor bazen oglum icin getiriyorum :)) neyse fazla saymayayim kiskannanlar olur hehe ::)) hatta yufka falanda acariz senede bi kac gun... annemin cok buyuk bahcesi var bu sekilde degerlendiriyor

Son düzenleme:
iste benim cirkinim.foto cok net degil ama buna da sukur.

Eklentiler

• $WIN_20140528_220324 (2).webp
    21 KB · Görüntüleme: 38

amin canım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin rabbim. Sen hamileliğin tadını çıkar ben ilkinde yapamadım bunda yapıyorum akışına bırakıyorum hopidik hopidik göbek geziyorum ortalarda

çok kötüyüm 1 saat kadar uyuyabilmişim. yatakta dön dön kalbim sıkıştı. ben de kalktım. boğazım acıyor bağdemciklerim şişti galiba. geniz akıntısı,burun tıkanıklığı ve akıntısı. başım ağrıyor.berbat durumdayım.

karbonat yok evde. market de 10 da açılıyor. bakkaldan bulabilir miyim bilmiyorum.
şimdi evde sadece tuz var tuzla yapıyım.
dr İlaç yazarsa almayım mı? hani hamilelerde kullanacağı ilaçlar oluyor ya onlardan verirse..

ben taşındığım için troid takibi yaptırdığım yer çok uzak. değiştirmek istemiyorum ama orası paralı hem de dediğim gibi çok uzak.26 sında kadın doğum hast. tsh ıma baktırdım 2,77 çıktı. sonucunu da buraya yakın yerdeki devlet hastanesi var oraya göstereceğim. randevu aldım. bir şekilde takibinin buradan yapılması gerekiyor.

bir de kan verdiğim gün ilacımı alıp öyle mi gideceğim onu soracağım. ben ilaç almadan gidiyordum. ayrıca demir ilacını çoğu zaman troit ilacıyla 2 saat ara yapmam lazım ama sanırım her zaman o kadar ara veremedim. belki ondan da etkisi az olmuş olabilir. her gün 100 mg pazar günü 75 içiyorum.

teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…