Ben tok gitmiştim canım. Önemli değil aç tok sanırım. Hemşireler hiç sormadılar bana. Aşıdan sonra 2 gün duş almadım ben söylemediler ama küçük çocuklara öyle yaparlar ya, aklımda öyle kalmıştı onun için duş almadım bendekolum az bir şey şişti ve kaşındı ama hiç ağrım olmadı
Tiroid ilacı aslında ilaç sayılmaz. Çünkü vücudumuzda eksik olan tiroidi dışarıdan alıyoruz, sadece bu. Yani normalde olması gereken birşey bizde olmadığından her sabah içmek zorundayız. Sakın ihmal etme, devamlı tiroid kontrollerini yaptır. Dozunu arttırması gerekebilir doktorunun. Gebelikte 2 den yüksek olmamalı tsh.mrb tiroid ilacını görünce bişe sormak istedim. ben de 22 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce tsh ım 4.28 çıkmıştı doktor bana ilaç verdi 25 mg lık euthyrox die. hamile kaldıktan sonra da sordum bebeğe zarar edermi bu ilaç die doktorlar zararı yok dior ama yine de emin olamıyorum içim huzursuz bu konuda sizin doktorlarınız ne cevap veriyor ?
Aaaa öylemiydi kanallar karışmış bende:)) olsun tedbirli olmak iyidir dimi:):):):) Bak sanada nostalji yaşattım fena mı olduO su değdirmeyin dedikleri verem aşısı testiydi , hani kolumuzu çizip, sonra şişip şişmediğine bakıp, ona göre aşı yapıyorlardı. Nostalji oldu bak şimdi bana
Kızlar biz geldik meleğimle çok şükür ayrıntılıdaki doktorumuz cok ilgili çıktı.45 dak falan sürdü.o kadar ayrıntılı baktıki stresten bayılcaktım orada.meleğimi babasına benzettim:))
Sizin de yemek borunuz yanmaya basladı mı benimki arada cok fena oluyor. Bazen süt iyi geliyor bazen hicbir sey
Kavuna geçme zaten geçileceği zaman yazarım ben buraya :d
Şuanda tatları yok.
Vişneyi kirazı ben çekirdekleriyle yiyorum bi de. Bana ne demeli
Aaaa öylemiydi kanallar karışmış bende:)) olsun tedbirli olmak iyidir dimi:):):):) Bak sanada nostalji yaşattım fena mı oldu)))
Tiroid ilacı aslında ilaç sayılmaz. Çünkü vücudumuzda eksik olan tiroidi dışarıdan alıyoruz, sadece bu. Yani normalde olması gereken birşey bizde olmadığından her sabah içmek zorundayız. Sakın ihmal etme, devamlı tiroid kontrollerini yaptır. Dozunu arttırması gerekebilir doktorunun. Gebelikte 2 den yüksek olmamalı tsh.
Sudan zarar gelmez aslında, ne oluyorsa su değince bana da anlamsız geliyorEveeet, iyi yapmışsınyıllar önce grip aşısı olduğumda doktor arkadaş birkaç gün banyo yapma, sonuçta vücuduna dışarıdan bir madde enjekte edildi. Bir açık var kolunda demişti. Hoş bana çok da önemli gelmemişti bu açıklama, ona bakarsan sivilce sıkınca da banyo yapmayalım demiştim.
Sonunda firsat bulabildim yazmaya. Kontrolumuz az stresli gecsede sonuc guzel cok sukur. Bebisim 321 gramcikmis ve tami tamina gunundeymis teyzoslari.onun dısında butun hersey normalmış. Şimdilik bukadar fotoyu gece veya yarın atabilirim xx
Zaten işyerindeki arkadaşlar da kızdı bana, onları dinledim bugün ev yemeği ve anne yoğurdu götürdüm işe. Haklısın teyzesi, kız bana sen de
Elimizden geldiğince doğal beslenmeye çalışıyoruz bu gezegende doğal ne kadar olabilirse artık. Sebzeler babamın bahçesinden, süt yumurta komşudan, su kuyudan, ekmek anne fırınından, balık oltamızdan ama o kadar olumsuzluklar var ki çevremizde üzülüyorum minnaklarımız için. Bizler ne kadar doğal bir dünyaya doğmuşuz şimdikilere kıyasla.
Bnm de yemek borum yaniyor su anda ama hala dayanamayp erik y iyorumbide bsy sorcam sizde de kasik agrisi gbi cekilme oluyor mu arada? Yatakta sagdan sola dönerken ya da yururken..sadece kasikla kalmayip nasil anlatsam malum bolgenin kemikleri sizliyo gbi sanki.. iki gundur cikti bu da anlam veremedm, korktm brz acaba bebis agrlastikca tasimakta zorlaniyor mu alt taraf agri yapiyor diye..
Zaten işyerindeki arkadaşlar da kızdı bana, onları dinledim bugün ev yemeği ve anne yoğurdu götürdüm işe. Haklısın teyzesi, kız bana sen de
Elimizden geldiğince doğal beslenmeye çalışıyoruz bu gezegende doğal ne kadar olabilirse artık. Sebzeler babamın bahçesinden, süt yumurta komşudan, su kuyudan, ekmek anne fırınından, balık oltamızdan ama o kadar olumsuzluklar var ki çevremizde üzülüyorum minnaklarımız için. Bizler ne kadar doğal bir dünyaya doğmuşuz şimdikilere kıyasla.
iste benim cirkinim.foto cok net degil ama buna da sukur.
evet cok enteresan bir kocaya sahibim canım ya :)) ne desem aldı sağolsun facede fotoğraf tarihine baktımda ilk karpuz açılışını 21 Mart'ta yapmışız :)) sağol paylaşım yaptığın için doktora ilk randevumda teyit amaçlı soracağım bende.
Kıyamam :)) annesinin karnında rahatı tabi hanfendi :)) evet senin durumun cok farklıymıs ama sonu hayırlı bitmiş maşallah. Ben şimdi hiç sıkına çekmediğim için rahat rahat gidiyorum sanırım Rabbim sıkıntısını göstermeden hepimize bitirmeyi nasip etsin
iste benim cirkinim.foto cok net degil ama buna da sukur.
Canım bir su bardağı suya bir çay kaşığı karbonat, yarım çay kaşığı tuz ekleyip, burnuna genzine çek, gargara yap. Mucize gibi. Ayrıca adaçayını sıcak suya koy, kısa süre sonra çıkar. Ilıyınca gargara yap, ama sakın yutma. Ben bunlarla ilaçsız atlattım. Çok geçmiş olsun. Tiroid olayın ne? Okumadım öncekileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?