Canım sen de her şeyi çok düşünüyorsun. Bu kadar düşünürsem burada hiçbir şeyi yiyemeyiz. Havası da pis bu şehrin. Yaşamamak da lazım. İşimizi başka yerde ayarlasak da gidebilsek keşke...
Günaydın kızlar. Bugün ayrıntılı ultrasonum var. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. Dua edin bizim için.
öncelikler hepiniz saolun kızlar.inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız.ayrıntılı ultrasona gitmeyi düşünmeyenler arkadaslara şiddetle gitmelerini öneriyorum.gercekten baya detaylı bakıyolarmıs.
pıhtılı arkadaslarım doktorum göbeğimi görünce neden buz koymuyomusun dedi,bende koyuyorum ama yinede morarıo dedim,biraz daha uzun buzu bekletmemi önerdi.ve artık bele doğru yapmaya basla dedi.bacak ve kolu pek önermiyorum cok acıdığı için,göbekten devam et gidebildiği yere kadar dedi.keşke maddi durumum biraz daha iyi olsaydıda hep bu doktora gidebilseydim((
Günaydın kızlar..z bugün benimde ayrıntılı ultrasonum varinşallah güzel şeyler duyarım.. Çok heyecanlıyım
gece normal tuzdan yaptım biraz rahatlattı uyumuşum sonra tabi ara ara tekrar oldu. şimdi kahvaltımı yaptım birazdan yine yapacağım. boğazım kötü çünkü.kaya tuzu kv demde kalma vardı herhalde. bir soruyum o kaya tuzu muymuş. bir de canım burnuma çekmedim zaten az nefes alıyorum iyice nefes alamamaktan korktum.Gunaydın canım bende acayıp geniz akintisi cektim daha once ve ileryanin bu formulu sayesinde 2-3 gunde kurtuldum cok sukur.eminim sende de ise yarayacaktir.tuzun kaya veya deniz tuzu olmasina dikkat et ama.gecmis olsun.
Canım cok cok geçmiş olsun aman troit testini ihmal etme de gerisi geçer gider
:))
Günaydınlar herkese bugun biz Esra Erol'a gidiyoruz annem ben kızımla beraber heyecanlıyız birazcık :)) inşallah televizyonda göstermezler bizi yoksa cok utanırız :))
inşallah canım.Günaydın kızlar. Bugün ayrıntılı ultrasonum var. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. Dua edin bizim için.
tsh ın çok iyi canım.canım günaydın inşallah güzel haberlerle gelirsin.
ben dün kan verdim demiştim tiroid için
değerlerim TSH 1.93
serbest T-3 2.2
serbest T-4 0.750
sence nasıl ben ilaç almadan aç karnına veriyorum kanı çok mu düşmüş acaba:26:
Çok geçmiş olsun canım , üşütün mü acaba ? Dikkat et kendine , bebeğini düşün . ilaç içmeden geçer inş.
canım kent i düşünüyorum bende, orada funda hanım varmış onu tavsiye ettiler bugün arkadaşlar. sen duydun mu hiç? çınarlı da çok uygunmuş fiyat ben 300tl falan diye duydum özelde.
çok kötüyüm 1 saat kadar uyuyabilmişim. yatakta dön dön kalbim sıkıştı. ben de kalktım. boğazım acıyor bağdemciklerim şişti galiba. geniz akıntısı,burun tıkanıklığı ve akıntısı. başım ağrıyor.berbat durumdayım.
karbonat yok evde. market de 10 da açılıyor. bakkaldan bulabilir miyim bilmiyorum.
şimdi evde sadece tuz var tuzla yapıyım.
dr İlaç yazarsa almayım mı? hani hamilelerde kullanacağı ilaçlar oluyor ya onlardan verirse..
ben taşındığım için troid takibi yaptırdığım yer çok uzak. değiştirmek istemiyorum ama orası paralı hem de dediğim gibi çok uzak.26 sında kadın doğum hast. tsh ıma baktırdım 2,77 çıktı. sonucunu da buraya yakın yerdeki devlet hastanesi var oraya göstereceğim. randevu aldım. bir şekilde takibinin buradan yapılması gerekiyor.
bir de kan verdiğim gün ilacımı alıp öyle mi gideceğim onu soracağım. ben ilaç almadan gidiyordum. ayrıca demir ilacını çoğu zaman troit ilacıyla 2 saat ara yapmam lazım ama sanırım her zaman o kadar ara veremedim. belki ondan da etkisi az olmuş olabilir. her gün 100 mg pazar günü 75 içiyorum.
teşekkür ederim.
merhaba canim, dedigin gibi bu zamanda dogal bulmak cok zor ama annemin bahcesi var kisin pek dogal tuketemiyoruz ama yazin gercekten cok faydali seyler ekiyor annem bahceye ( salatalik domates,,biber marul, yesil fasulye, misir, cekirdek, nane....)su an turp ve yesil soganla basladik meyvelerden kirazlar kizarmis dun ve bugun yedim elmalar armutlar daha kucuk beklicez bakalim... bide tavuk ta besliyor ama yumurtasi pek yetmiyor bazen oglum icin getiriyorum :)) neyse fazla saymayayim kiskannanlar olur hehe ::)) hatta yufka falanda acariz senede bi kac gun... annemin cok buyuk bahcesi var bu sekilde degerlendiriyor
Mükemmel biyerde yasıyorsun valla cok kıskanıyorum oradaki hayatları. İnşallah bizde geleceğiz 2-3 yıl içinde. Ben senin kadar doğal beslensem hiç birşeyden korkmam. Yapabildiğim tek şey Migros'un organik reyonundan alışveriş yapmak ama onlarada güven olmuyor artık inanmıyorum. Çünkü en son kavun aldığımızda tadında resmen açılış vardı muhtemelen ilaçtı o attık çöpe. İşte ben mevsiminde meyve yemiyorum yemedim karpuzda kavunda hep cıkar çıkmaz gidip yedim bunlarda zararlı oldu tabi kızım için. Cok detaylı düşünmek istemiyorum ya sonucta mevsiminde olsa dahi hormonu basıyorlar artık. Evet artık hersey eskilerde kaldı keske hiç bukadar ilerlemeseydikde doğal olan hersey tine bizimle olsaydı. Bazen cok sklıyorym çünkü doğalı ayırt etmeye çalışmaktan
Tahlil yaptırdım bugün inş sonuç iyi çıkar haftasonu da kendi kadın doğum doktoruma muayeneye gideceğim ilk defa 4 boyutlu ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım şimdiden
Damlacığım, sen bilinçli bir annesin, öyle düşünme lütfen. Ben de yedim yaz gelmeden domates, salatalık. Normalde yemezdim ama canım çok çekti. Dikkat etmek zorundayız, çünkü insanoğlu herşeyi çok zararlı hale getirdi kendi elleriyle. Sizi de bekliyoruz bu taraflara. Beklemeyin o kadar, ömür geçip gidiyor.
Ahh ahh bana kalsa yemin ediyorum yarın pılımı partımı toplar gelirim oralara ama eşimin işini oturtmasını bekliyoruz canım mecbur oturttuktan sonra konuştuğumuz gibi o taraflarda biyerde yasamayı düşünüyoruz butik otel açıp. Kısmet tabi hersey. Çok merak ettim sen hangi burçsun?
kızlar birşey dikkatimi çekti üstte ankette kızlar erkekleri 1 farkla sollamış.. Ne ara bu kadar fark oluştu şaşırdım erkekler daha fazlaydı açık ara
Ankette erkkler ondeydi canim ama topikte kizlar ezici cogunlukta...burda yazanlarin cogu kiz bekliyor..
Canım, hayırlısıyla gelin bir an önce o zaman. Teraziyim ben, kısmet olursa bebeklerimiz de terazi olacak değil mi? Deniz başak olursa yandı yavrum, biraz dağınığızdır da karı koca, anlaşamam başaklarla
Şey içn sordum sende benm gibi araştırmayı çok seviyorsunuz her konuda bilgi sahibi olmayı amaçlıyorsun ve süreki geliştirmeye çalışıyorsunbece deniz çok şanslıbir anneye sahip olacak. Beimkzım başak burcu olacak. Enson doktorum 12-15 Eylül arasıdoğum olacak dedi. Ya tamamen başak burcuyuz biz
Maşallah, bişeycikleri yok yavrularımızın. Herşey yolunda çok şükürevet canım.maşallah diyim canım çok şükür bi sıkıntı cıkmadı.Ama tabi ayrıntılı ultrason sadece %70 ini görebilio,malesef her şeyi göremiyo doktorlar.Alalhım kötü bişey yasatmasın bebeklerimize.ayrıntılı ultrasonda bebeğimi uzun uzun seyredemedim aslında sadece organlarına teker teker uzun uzun baktı doktor.hatta dayanamayıp eşime dedim ben bayılıcam heralde burada çok heyecanlandım.önemli olan da o zaten .
Artık saklayamıyoruz göbüşleri:)) büyüktür kesin belli oluyor hamile olduğumuzŞimdi sen boyle söyledin ya dedim acaba büyük değil mi enim göbeğim ama valla büyük ya :) bol bi elbise giycem görünür yine diye düşünüyorum 4.30 da başlıyor :))
Hena da çok şanslı annesi. Ben de kendime yakın hissediyorum seni. Benziyoruz sanırım. Senin burcun ne ? Yengeç misin yoksaaa
Sanırım erkeklerin cinsiyetini doktorlar daha önceden görebildiği için böyle oldu anket. Ben de üzülüyordum hep erkek doğuyor, oğluma kız bulamayacağız diyeEtrafta da hep erkek bebekler var. Hatta kankamın çocuğu da erkek, o da bir kız gelse de kukusunu görsem diye iple çekiyormuş yavrum. Şu an o konuya takmış durumda da kendileri Deniz'in erkek olacağını söylediğimde " Ya teyzeee, kız yok muyduuu?" diye üzüldü
benim muhtemel doğumm tarihim senle aynı ve bende KIZIM ın adını Allah nasip ederse deniz koyucam. çok şaşırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?