2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım sen de her şeyi çok düşünüyorsun. Bu kadar düşünürsem burada hiçbir şeyi yiyemeyiz. Havası da pis bu şehrin. Yaşamamak da lazım. İşimizi başka yerde ayarlasak da gidebilsek keşke...

Olsun, sen yine de meyvelerin çekirdeklerini yeme annesi Eşimle konuşuruz hep bu konuları, taş devrinde yaşamayı çok isterdik. Gezegenin hali üzüyor bizi.

Günaydın kızlar. Bugün ayrıntılı ultrasonum var. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. Dua edin bizim için.

Guzel haberlerini bekliyorum canim enim cihangirine de bizden selam soylee:))

Ayy canim su bele dogru kayma olayini iyiki soledin bnde sormayi dusunuyodum doktora illa bu alana mi yapmak zorundayiz biraz yanlara dogru kayamazmiyiz diye nasil sevindim anlatamam benim de morluklarim artmisti iyi oldu bu:)

Günaydın kızlar..z bugün benimde ayrıntılı ultrasonum var inşallah güzel şeyler duyarım.. Çok heyecanlıyım

İnsallah sende guzel haberlerle geleceksin canim dualarimiz sizlerle:)

Gunaydın canım bende acayıp geniz akintisi cektim daha once ve ileryanin bu formulu sayesinde 2-3 gunde kurtuldum cok sukur.eminim sende de ise yarayacaktir.tuzun kaya veya deniz tuzu olmasina dikkat et ama.gecmis olsun.
gece normal tuzdan yaptım biraz rahatlattı uyumuşum sonra tabi ara ara tekrar oldu. şimdi kahvaltımı yaptım birazdan yine yapacağım. boğazım kötü çünkü.kaya tuzu kv demde kalma vardı herhalde. bir soruyum o kaya tuzu muymuş. bir de canım burnuma çekmedim zaten az nefes alıyorum iyice nefes alamamaktan korktum.

Canım cok cok geçmiş olsun aman troit testini ihmal etme de gerisi geçer gider

:))

sağol canım inşallah.

Günaydınlar herkese bugun biz Esra Erol'a gidiyoruz annem ben kızımla beraber heyecanlıyız birazcık :)) inşallah televizyonda göstermezler bizi yoksa cok utanırız :))

dr dan gelince bakarım umarım çıkarsınız.. Kızını görmek için:))

Günaydın kızlar. Bugün ayrıntılı ultrasonum var. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. Dua edin bizim için.
inşallah canım.

tsh ın çok iyi canım.

Çok geçmiş olsun canım , üşütün mü acaba ? Dikkat et kendine , bebeğini düşün . ilaç içmeden geçer inş.

sağol canım inşallah.

canım kent i düşünüyorum bende, orada funda hanım varmış onu tavsiye ettiler bugün arkadaşlar. sen duydun mu hiç? çınarlı da çok uygunmuş fiyat ben 300tl falan diye duydum özelde.

canım funda hanımı duymadım ben tunç beye gidiyorum bir de orçun beyi duydum .hepsi çok iyi doktorlar.ben 507 tl verdim kentte.Çınarlı gerçekten uygun ben girerken bilmiyordum bu kadar pahalı olduğunu ama olsun .bir de ben rahim ağzı kısalığı var mı diye ayrıntılıdan sonra başka bir odaya alıp vajinal baktılar.çok şükür bir problem çıkmadı.

Kıyamam ya, adaçayı gargarasını da yutmadan dene bak, çok çok iyi geliyor. tsh yüksek çıkmış biraz. Bazı doktorlar ilaç içip gel diyor, bazıları içmeden gel diyor. Netten araştırmıştım, bir prof ilacın üstünden en az 9 saat geçmeli kan vermek için yazıyordu. Ben bazen ilaçlı bazen ilaçsız veriyorum ama pek farklı çıkmıyor sonuç. Demir ilacını mutlaka uzun zaman geçtikten sonra al. Ben sabah tiroidi içiyorum. Öğlen demiri. Gece yatarken de demir içiyorum ben, ikiye çıkardı doktor. Et yemediğimden kansızlık oldu doğal olarak. Demir ilacını C vitamini ile beraber alırsan daha etkili oluyormuş. Ben portakal suyu ile içiyorum bazen.

Oooo harika, annelerimiz benziyor Bizimkiler emekli olmaya yakın böyle bir hayatı seçtiler. Doğanın içinde, mümkün olduğunca sakin ve doğal yaşamaya çalışıyorlar. Kirazları kuşlarla paylaşıyoruz biz. Yaramazlar vişneyi yemiyorlar, benim kirazlarımı yiyorlar Çileklerime de kara tavuk kuşumuz var sık sık gelir, o dadanmıştı. Biraz onlar, biraz biz. Paylaşıyoruz toprak ananın cömertliğini. Doğa, gezegen hepimizin.

Damlacığım, sen bilinçli bir annesin, öyle düşünme lütfen. Ben de yedim yaz gelmeden domates, salatalık. Normalde yemezdim ama canım çok çekti. Dikkat etmek zorundayız, çünkü insanoğlu herşeyi çok zararlı hale getirdi kendi elleriyle. Sizi de bekliyoruz bu taraflara. Beklemeyin o kadar, ömür geçip gidiyor.

Tahlil yaptırdım bugün inş sonuç iyi çıkar haftasonu da kendi kadın doğum doktoruma muayeneye gideceğim ilk defa 4 boyutlu ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım şimdiden

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. Benim de cumartesi ayrıntılım var, heyecanlıyım.

Ahh ahh bana kalsa yemin ediyorum yarın pılımı partımı toplar gelirim oralara ama eşimin işini oturtmasını bekliyoruz canım mecbur oturttuktan sonra konuştuğumuz gibi o taraflarda biyerde yasamayı düşünüyoruz butik otel açıp. Kısmet tabi hersey. Çok merak ettim sen hangi burçsun?

Canimm artikk gunaydin yazdigini da gormuyorum walla meraklardayimm bende sinavdan dolayi cok giremiyorum ama yazilanlari takip etmeye calisiyorum senin yazdigin hicbiseyi gormedimm umarim hersey yolundadirr canim...

kızlar birşey dikkatimi çekti üstte ankette kızlar erkekleri 1 farkla sollamış.. Ne ara bu kadar fark oluştu şaşırdım erkekler daha fazlaydı açık ara

Canım, hayırlısıyla gelin bir an önce o zaman. Teraziyim ben, kısmet olursa bebeklerimiz de terazi olacak değil mi? Deniz başak olursa yandı yavrum, biraz dağınığızdır da karı koca, anlaşamam başaklarla

kızlar birşey dikkatimi çekti üstte ankette kızlar erkekleri 1 farkla sollamış.. Ne ara bu kadar fark oluştu şaşırdım erkekler daha fazlaydı açık ara

Ankette erkkler ondeydi canim ama topikte kizlar ezici cogunlukta...burda yazanlarin cogu kiz bekliyor..

Ankette erkkler ondeydi canim ama topikte kizlar ezici cogunlukta...burda yazanlarin cogu kiz bekliyor..

Sanırım erkeklerin cinsiyetini doktorlar daha önceden görebildiği için böyle oldu anket. Ben de üzülüyordum hep erkek doğuyor, oğluma kız bulamayacağız diye Etrafta da hep erkek bebekler var. Hatta kankamın çocuğu da erkek, o da bir kız gelse de kukusunu görsem diye iple çekiyormuş yavrum. Şu an o konuya takmış durumda da kendileri Deniz'in erkek olacağını söylediğimde " Ya teyzeee, kız yok muyduuu?" diye üzüldü

Şey içn sordum sende benm gibi araştırmayı çok seviyorsunuz her konuda bilgi sahibi olmayı amaçlıyorsun ve süreki geliştirmeye çalışıyorsunbece deniz çok şanslıbir anneye sahip olacak. Beimkzım başak burcu olacak. Enson doktorum 12-15 Eylül arasıdoğum olacak dedi. Ya tamamen başak burcuyuz biz

Hena da çok şanslı annesi. Ben de kendime yakın hissediyorum seni. Benziyoruz sanırım. Senin burcun ne ? Yengeç misin yoksaaa

Maşallah, bişeycikleri yok yavrularımızın. Herşey yolunda çok şükür Allah bozmasın. Organları önemli annesi bu dönemde, bebeğin tamamını göremiyoruz zaten tek tek inceliyor doktor. Ben hemen kıpırdasa da görsem diyorum gittiğimizde ama fazla hareket etmiyor, ayaklarını elini oynatıyor arada o kadar, daha çok uyuyor yavrum benim:)) Muhteşem bir heyecan yaşatıyorlar bize
Şimdi sen boyle söyledin ya dedim acaba büyük değil mi enim göbeğim ama valla büyük ya :) bol bi elbise giycem görünür yine diye düşünüyorum 4.30 da başlıyor :))
Artık saklayamıyoruz göbüşleri:)) büyüktür kesin belli oluyor hamile olduğumuz Bol da giysen kaçamazsın ben işte oluyorum o saatlerde ama izlemeye çalışırım kadınlar kulübüne selam söylersin ekranlardan

Hena da çok şanslı annesi. Ben de kendime yakın hissediyorum seni. Benziyoruz sanırım. Senin burcun ne ? Yengeç misin yoksaaa

Yayım ben ama senn gb araştırmayı doğayı hatta eskiyi çok seviyorum. Birazcıkta dağınığım. Hena yandı bizm dağınıklıığımızla. Sonuc olarak benziyoruz birbirimize :)

benim muhtemel doğumm tarihim senle aynı ve bende KIZIM ın adını Allah nasip ederse deniz koyucam. çok şaşırdım :)

benim muhtemel doğumm tarihim senle aynı ve bende KIZIM ın adını Allah nasip ederse deniz koyucam. çok şaşırdım :)

Ne güzel annesi. Bütün çocuklar Deniz olmalı, deniz gibi olmalı. Kız ya da erkek farketmez, bizi tanıyanlar hiç sormadı bile ismini. Direkt Deniz mi geliyor dediler Biz de deniz anası oluyoruz bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…