Çarşamba günü sorarım kadın doğum doktoruna. Ama sanırım dolgu yapmakta problem olmuyormuş. Yine de sorarım:)Evet görüntüde hareket eden bişey göreceksin inşallah.. çoook güzel bi duyguDiş tedavisi hamileyken yapılmaz diye biliyorum, istersen doktora bi danış.
Uyku başımda her türlü yatıyorum ben. Birtek yüzüstü yatmam:)evet bende okudum onu.Büyüdüğü zaman 6 kilo oluyormuş bebişimiz plesentasıyla birlikte.Kalbimize çok baskı yapmaması için daha çok yan yatın hatta solunuza yatın diyordu.Bende hep soluma yatarım
Ben tatlıyı da çok yiyorum ekşiyi de.
Dün oturdum bi sürü turşu yedim:) Genelde ekşi yiyorum. Mesela ayvayı çok severim:)
merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim daha önce misafir olarak bilgilerinizden faydalanıyordum,burda olmak çok güzel...sat tarihim 8 ocak ovulasyon testleri ile yumurtlama günümü tespit ettik 2-3 günlük bir çalışma oldu ilk denememiz çok heyecanlıyım inş. bende ekim annesi olarak aranıza katılırım.
Çiğköfte yeme canım. Çiğ et sonuçta. Ne kadar baharatla pişse de hamilelikte sakıncalı olabilir. Doktoruna bi sor. Bana da yazarsın:)Ozaman kocaman kocaman hamleleri olan bir bebişin olacakmış. Bende bebişinin gazelleri olsun diye ayva aldım ama henüz yiyemedim, hiç sevmem de. Bende deli gibi çiğ köfte mübtelasıyım :)
Çiğköfte yeme canım. Çiğ et sonuçta. Ne kadar baharatla pişse de hamilelikte sakıncalı olabilir. Doktoruna bi sor. Bana da yazarsın:)
Etsizde problem olacağını zannetmiyorum. Ben çiğ et olduğu için etli çiğ köfte yemekten tereddüt ediyorum.Ama etsiz yiyorum vejeteryanım ben. Etsiz olanda zarar verirmi ki?
elif23 kuzum nerelerdesin sen? Bir problemin yok değilmi? Çok merak ettim
burdayım canım bir sorun yok günde 20 defa giriyorum kk ama bişey yazmıyorum kablosuz klavye benimki eşim kızıyo zararlıymış tuz lambası alcakmış ondan sonra serbes :) istediğim kadar yazarım artık pazartesi hcg sonucum 255 çıktı hayırlısı artık inşallah sağ salim kucağımıza alırız
Adetini kaç gün geçtikten sonra 255 çıktı canım?burdayım canım bir sorun yok günde 20 defa giriyorum kk ama bişey yazmıyorum kablosuz klavye benimki eşim kızıyo zararlıymış tuz lambası alcakmış ondan sonra serbes :) istediğim kadar yazarım artık pazartesi hcg sonucum 255 çıktı hayırlısı artık inşallah sağ salim kucağımıza alırız
Ohh ohh cok sevindim yükselmiş ne güzel değerin. Tamm ozaman canım arayı açma yaz yine. Öpüyorum
Adetini kaç gün geçtikten sonra 255 çıktı canım?
Benim hcg değerime yakın bi değer :)))ç
adeti 1 gün geçmişti yarın bidaha test yapcaz ona göre dr keseyi görmek için randevu vercek hayırlısı inşallah
Ben İstanbuldayım. Bende 4 buçukta mesai bitiyor:) Sende mi devlet dairesindesin? :)kızlar istanbulda hava kapalı yağmurlu nasıl uyku bastı anlatamam.
Çalışıyorum bide saat hemencik 5 olsun da eve gidip uyuyayım diyorum :)
siz hangi şehirlerdesiniz?
kızlar istanbulda hava kapalı yağmurlu nasıl uyku bastı anlatamam.
Benim hcg değerime yakın bi değer :)))
Hayırlısıyla görürsün inşallah:)
Ben İstanbuldayım. Bende 4 buçukta mesai bitiyor:) Sende mi devlet dairesindesin? :)
Ben Ankaradayım, mesaim 6 da bitiyo....Bi takvim yapsak iyi olur aslında, işi bilen birisi varsa bi zahmet takvim hazırlasa
çok sağol canım ya ben daha kimseye söylemedim içimden taşıyo zaten bir şekilde herkese söylemek istiyorum ama kalp atışlarını beklicem benim daha hiç belirtim yok sizinde başlamamış takip ettiğim kadarıyla acaba ne zaman başlıyo bu bulantılar aşermeler akşam eşimi kandırdım aşeriyorum dondurma al diye saat 23.45 zavallım kalktı giyiniyo sonra kıyamadım söyledim şaka yaptığımı :)
adeti 1 gün geçmişti yarın bidaha test yapcaz ona göre dr keseyi görmek için randevu vercek hayırlısı inşallah[/Q
merhaba.Değerlerimiz yaklaşık olarak aynı.ben kesemi dün gördüm yani test yaptıktan 7 gün sonra.bendede henüz ne aşerme nede mide bulantısı var.Umarım olmaz çok sıkıntı yaşayanları gördüm :)
Ben doğuma kadar bırakmayı düşünmüyorum. Senin dediğin gibi sıcaklarda sıkıntı verirse elbette orası ayrı. Allah yardımcımız olsun..yok canım özel bi şirkette resepsiyonda çalışıyorum.Alah nasip ederse mayıs ayında 6 aylık hamileyken işten ayrılmayı düşünüyorum.Sıcaklarda çalışmak çok zor olur :-/
kızlar istanbulda hava kapalı yağmurlu nasıl uyku bastı anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?