Merhaba hayirli olsun o akinti bende de oluyo normal birde kasik agrisi ilk zamanlar olur kizimda da oluyodu
Ins hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz bebislerimizi
Zaman geçmiyor gibi:)
Tam bir hafta kaldı:)
Bebişimin kesesini bi görsem hayırlısıyla:)
Seninle aşağı yukarı aynı gidiyoruz canım:)Bwnim daha 12 gün var nasıl sabredeceğim bilmiyorum canım :)
inşallah meleğin sana süpriz yaparda kalp atışını da duyabilirsin
Seninle aşağı yukarı aynı gidiyoruz canım:)
İnşallah kalp atışını da duyarım. İnşallah kesem yerindedir ve iyice yerleşmiştir. Korkuyorum kötü bir şey duymaktan. Allahım korusun.
Zaman geçmiyor gibi:)
Tam bir hafta kaldı:)
Bebişimin kesesini bi görsem hayırlısıyla:)
Susam tanesi mi:))))4+1 olduk biz bugün canım.9 ay nasıl geçecek bu heyecanla hiç bilmiyorum.
Şuan susam tanesi kadarmış ya inanabiliyor musun :)
Rabbimin mucizesi,kaç gündür sabah ezanında uyanıp dualar şükürler ediyorum..
İnşallah güzel haberler alırız canım. Sen keseyi görmüştün herhalde. Bide ben görsem de rahat etsem. Sen alttan görmüştün dimi?Haftaya ikimiz içinde güzel bir hafta olacak ozaman :) evet zaman geçmiyor keske uyuyp uyansakta bi baksak bir hafta geçse :)
merhaba canım çok içten ve tatlısın :) bende 24 yaşımdayım son adet tarihim 31 aralık.
çok şükür sen keseni görmüşsün.Bizde 10 şubatta kontrole gidicez o zaman hem kese hem kalp atışını görüp duyarız inşallah :)
Ben çalışıyorum ama Allahtan bütün gün oturuyorum.Eve gidince de yemeğimi yiyip uzun oturuyorum yada uzanıyorum :) Eşimde bişey yapmama izin vermiyo saolsun.
Ben ilk öğrendiğim akşam tavuktan iğrendim ve 2 kere çıkardım hatta o akşam çok korktum benim hep böyle mi geçecek diye ama çok şükür bi daha bi vukuatım olmadı :) hatta sabahları yumurta yiyebildiğim için çok mutluyum bebeğime yarar hepsi :)
sende sigara içmemeye çalış canım.Sigaranın içindeki o kötü maddeler kanına karışıyo ve o kan bebeğinin gelişimini sağlıyo.Hep bunu düşün kanımı ve bebeğimi zehirlemeyeceğim de kendi kendine.Umarım en kısa zamanda bırakabilirsin.
merhaba arkadaşlar. Bende 4+4 günlük hamileyim. Sat 27 aralık. 26 ocakta beta hcg 1040 çıktı. Dün keseyi gördük, 10 gün sonraya randevu verdi doktor. İnşallah bebeği ve kalp atımını da duyarız o gün, merakla bekliyorum. beklenen doğum tarihi 3 ekim :)
Susam tanesi mi:))))
Gerçekten çok minik ya:)
Ama kendini bazen nasıl da hissettiriyor dimi:) Ağrı yapıyor bende günde en az bir defa:)
İnşallah güzel haberler alırız canım. Sen keseyi görmüştün herhalde. Bide ben görsem de rahat etsem. Sen alttan görmüştün dimi?
Günaydın ve Hosgeldin tatlım aramıza :) Rabbim sağsalim bebişin kavuşmanı nasip etsin. Benimde sat 20 Aralık suanda 5+3 günşük hamileyim. Beta baya yüksek çıkmış benim adet günümde 520 çıkmıştı resmen iki katı.
Bu sefer karnından da görünecek annesi:)Evet ama benimki ozaman baya küçüktü. Tahminen 4+4 günlüktü bebeğim gözükmedi karından
Hoşbulduk canım. Aminnn. Benim 8 ay önce kürtaj geçmişim var. İnşallah bu sefer Rabbim bize bağışlar. İyi bişey mi bilmiyorum yüksek çıkması:) Beta 2000 in üzerine çıkınca kese görünüyormuş doktor öyle söyledi. Benim adetim 2 gün geçmesine rağmen hemen keseyi gördük. Darısı bebeğimi görmeye... 8 şubatta randevum var. Ara ara sancım oluyodu kramp şeklinde ama azaldı bugün ise hiç olmadı..
Benim sat da 26 aralık:)merhaba arkadaşlar. Bende 4+4 günlük hamileyim. Sat 27 aralık. 26 ocakta beta hcg 1040 çıktı. Dün keseyi gördük, 10 gün sonraya randevu verdi doktor. İnşallah bebeği ve kalp atımını da duyarız o gün, merakla bekliyorum. beklenen doğum tarihi 3 ekim :)
maşallah canım bırakırsın rahat ol herşey bebeğin için benim sat 2 ocaktıbugün ikinci günüm içmeyeli. Sigara içmek istedikçe bebeğimi düşünüyorum. Ve kendimi inanılmaz huzurluyum hissediyorum sigara içmediğim için. En azından vicdan azabı çekmiyorum ve kasık ağrılarım azaldı. Benim miğde bulantım henüz hiç olmadı. Sadece kokulara karşı cok hassasiyetim var. Güzel gelmeyen kokuların hepsinden kaçıyorum resmen :) buzdolabının içinde enteresan bir koku olur ya bügünde ona takmış bulunmaktayım, dolabı açamıyorum :)) benim de son adet tarihi 20 aralıktı gecti gitti ya şuan tam olarak 5+2 haftalığım. Burada takılınca zaman daha hızlı geçiyor sanki
hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin tüm isteyenlere nasip etsinmerhaba arkadaşlar. Bende 4+4 günlük hamileyim. Sat 27 aralık. 26 ocakta beta hcg 1040 çıktı. Dün keseyi gördük, 10 gün sonraya randevu verdi doktor. İnşallah bebeği ve kalp atımını da duyarız o gün, merakla bekliyorum. beklenen doğum tarihi 3 ekim :)
ooo çok güzel süpriz hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinKizlar merhaba
Ben 2012 temmuz annesiyim yani 1.5 yasinda bir oglum var supriz bi sekilde hamile oldugumu ogrendik Allah in lutfu...
Sat 20 aralik hcg iki gun once 161 cikti doktor gec yumurtlama olabilir dedi...Hepinizin bebisleri hayirli olsun umarim cok rahat bi hamilelik.geciririz...
Bu sefer karnından da görünecek annesi:)
Rahimde olduğunu biliyorsun ya ne güzel. İnşallah ben de duyarım bunu doktordan.
Benim korkum rahimde olmaması. Ne bileyim bi sürü şey okuyorum burdan. Dış gebelik kimyasal gebelik falan.. ALLAHIM KORUSUN.
4+1 olduk biz bugün canım.9 ay nasıl geçecek bu heyecanla hiç bilmiyorum.
Şuan susam tanesi kadarmış ya inanabiliyor musun :)
Rabbimin mucizesi,kaç gündür sabah ezanında uyanıp dualar şükürler ediyorum..
Acaba ikiz mi ki? Karından gördün bide adetin iki gün geçmesine rağmen :) maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın bu sefer. Ama burda ilk defa bukadar yüksek beta gördüm :)) Ekim annelerinin en yüksek betasına sahip olan anne adayısın. Sen 8 şubattan once duyarsın bence kalp atışlarını aman maşallah geliyor tosun gibi bir bebiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?