2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Geçmiş olsun canım.Bebek vücudundaki kalsiyumu emiyo demekki.Dişlerinden ve kemiklerinden alırmış kalsiyumu :) bol bol yoğurt peynir yemeye süt içmeye çalış.Ben gebelikte minoset dışında bir ağrı kesici önerdiklerini hiç duymadım.Heleki apranax gibi ağır bir ilaç :-/ bence içme canım yine de sen bilirsin.Ben Eyüp pierre lotinin arkasında oturuyorum.Beşiktaş'ta çalışıyorum canım.

Hosbuldumm kizlar ben de istdayim ogretmenim ucretsiz izindeyim tam baslayacakken bu surpriz yumurta geldi )
Hepinizin ilk gebeligi saniyorum cok heyecanlisiniz dogal olarak ayrica bi ark kiz hissediyorum demis ne kdr mutlu oldum cunku gercekten hayirlisiyla kiz olmasini cok istiyorum :))

Bu arada doktor bana decavit verdi haricen folic asid icmene gerek yok dedi ama ilk gebelikte 3 aya kdr folic asid sonra.decavit almistm sasirdim sizlere ne verdiler

Minoset iyimidir ki? Ben hiç kullanmadım o ilacı. Genelde hep majezik içerdim ama şimdi hamilelik dolasıyla içemiyorum hiç birsey. Çevrende minoset kullanan oldu mu hiç? Bende oyle duydum ama bebek bu kadar çabuk baslarmı ki kalsiyumu emmeye :)

Berkandamla geçmiş olsun canım diş ağrısı kötüdür biliyorum ama minoset veya parol kullan onun dışında kullanmayın diyorlar.benimde baş agrım çok oluyor.bu aralarda sıklaştı mecbur parol kullandım birkaç kere doktorun tavsiyesi olmasına rağmen içim hiç rahat değil.

Son düzenleme:

Çok çok özür dilerim apranax değil parolmüş. Parol demiş bana doktor. Şimdi tekrar aradım yalnış anlamışsın parol dedim ben sana dedi. Bu zarar verirmi ki? Acaba ben doktorumdan daha cok buraya neden güveniyorum bunu da anlamadım :)

Önceden de dişinde bi problem varsa bu şekilde hortlamış olabilir canım :) Aynısı arkadaşımın başına geldi o ağrıyan bölgeye buz tuttu sadece.
Ablamda 10 haftalık hamile ona da kasık ağrıları için doktor minoset verdi o kullandı bir kaç sefer.Sen yine de doktoruna sormadan kullanma.Apranax yerine minoset içsem olur mu diye bi sor istersen.Bende regl dönemi ağrılarımda hep majezik içtim can yoldaşımdı majezik :) şimdi 9 ay bi kenarda duracak inşallah :)

Benimde değil. Oyuzden hala kullanmadım. Ama yemek yiyebilmek için mecbur içmem gerekli. Teşekkür ederim canımcım sana da cok gecmiş olsun

:))) ay çok güldüm canım haklısın birbirimizin doktoru olabiliriz bence ekimde de birbirimizi doğurturuz artık nollcek :)
Parol da zarar vermez.Ablam 4 haftalık hamileyken ateşlenmişti acile götürdük.Parolun serumunu taktılar ateşi düşmüştü.
Parolun ağrı kesici ateş düşürücü özelliği var.Kullan doktorun önerdiyse.

Uzaktan birisi için ilk defa boyle birşey hissettim. Sonucu merak ediyorum şimdiden :) haber verirsen cok sevinirim. Bende senin gibi cok fazla kız olmasını isterim ama erkek olacak gibi hissediyorum ama en önemlisi sağlıklı olması. Sağlıklı olsun 9 ay sonra kucağımıza alalım baska birsey istemiyorum bende.

Tamm canım şimdi gönül rahatlığıyla içebilirim :)) yerimde baska birisi olsa kızım sen kafayı yemişsin derdim. Bütün gün tabletin basındasın. Doktoruna değil oraya inanıyorsun diye dalga gecerdim. Ama burada yaşanmışlıklar çok fazla herkesin cevresi gördükleri ettikleri var. İşte onlara güveniyorum ben :)

Aynen canım tecrübeliler iyi oluyor.İyiki ilacın adını teyit ettin de apranax içmedin..

Aynen canım tecrübeliler iyi oluyor.İyiki ilacın adını teyit ettin de apranax içmedin..

Ee Buda senin sayende oldu. Bunun için cok teşekkür ederim sana. Cok fena unutkanlık mevcut bende. Buda gebelikte olan birseymiş sanırım. Bazen 5 dakika oncesini unutuyorum resmen :) tekrardan cok teşekkür ederim uyardığın için

Haber veririm vermezmiyim ama daha cok var o gunlere ben de su anda oglumu memeden kesmeye ugrasiyorum emmeye asiri duskun bi cocuk nasil kesicem.bilmiyorum surekli.memeee emmmdiye agliyo :/

Rica ederim canım ne demek.
Sende bilinçli bi anne adayısın zaten araştırmadan içmezdin eminim.
Onun için B12 içeren şeyleri yani haftada en az 2 kere balık yemen lazım.Ben evde balık yaptırmıyordum eşim diyor ki evde balık pişebilecek çok mutluyum :)) Ayrıca ceviz yememiz lazım falan filan :)

hanimlar meraba bende hic bulanti yok sadece asiri uyku hali mevcut ama bu onceden de vardi 4-5 gun oncesine kadar kasik agrilarim vardi simdilerde yok sizin gibi doktora gitmedigim icin biraz tedirginim 1 ay nasi gecicek bilmiyorum bide alttan ilk muayene ne zaman oluyo ki cok merak ediyorum ama ben cok utanirim cok acemiyim ben ya nasi asicam bunlari bilmiyorum dogumdan korkuyorum ne biliyim hersey geliyo aklima ama sonra bebegimi dusunuyorm o minicik ellerini o sesini vs vs cok mutlu oluyorum sonra sil bastan bu hamilelik mucizevi bi durumm farkindayim ama alismak epey zamanimi alicak gibi

bi de benim yuzumde sivilceler cikiyo onceden regl yaklasinca bi iki tane cikardi cildim temizdir aslinda bu aralar cogaldi ama bunun da gebelikten kaynaklandigini okumustum boyle biseyle karsilasan oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…