2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Sende hoşgeldin aramıza. Bulantılar suanda hiç birimizde yokki sanıyorum henüz erken bulantılar için. Sat ne zaman? Ee neden gitmiyorsun kuzum doktora? Bizde cok acemeyiz ki burada birşeyler paylaşıp rahatlıyoruz. Ben alttan muamele olmadımki alttan muane yapılırmı onu da bilmiyorum ama vajinal ultrasonla görebildik bebişimizi. Bizde senin gibi heyecanlıyız utanılacak hiç birseyde olmuyor muanelerde :)) Hosgeldin Ekim anneleri olarak aramıza. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına, kucağımıza almayı nasip etsin.

daha once konusmustuk ki beni hatirlamadin sanirim ben baku deyim 1aya turkiyeye doncem doktora orada gitmek istiyorum sat 25 aralik biraz konusmustuk iyi geldiniz bide yardimci oluyosunuz o yuzden doktordan once sizlere sormak paylasmak istedim amin insallah bebeklerimizi saglikla mutlulukla kucagimiza aliriz :))

bi de benim yuzumde sivilceler cikiyo onceden regl yaklasinca bi iki tane cikardi cildim temizdir aslinda bu aralar cogaldi ama bunun da gebelikten kaynaklandigini okumustum boyle biseyle karsilasan oldu mu ?

Bilmiyorum ki bende henüz sivilce çıkmadı. Ama doğru bende oyle birşeyler okumuştum. Benimde bundan iki gün önce karnım kasıklarım cok ciddi ağrıyordu ama iki gündür iyim cok şükür, bugün ki diş ağrısını saymazsak :) bak benimde dişim ağrıdı ama burada daha kimseden duymadım dişim ağrıyor diye. Her gebede her şikayet aynı olmazmış. Senrahat olmaya çalış ve biraz once bence doktorundan randevu almaya çalış, bebeğin için

Ay ismine bakmadan yazmıştım cok özür :))

Ay ismine bakmadan yazmıştım cok özür :))

onemli degil canim benim cook gecmis olsun dis agrisi da cok zordur Allah sifa versin tuzla gargara yap istersen iyi gelir hem tuzun bi zarari yok aslinda benimde cok hafif vardi dis agrim ama gecen gun bi ugradi gitti umarim seninkide kalici deildir hemen gider

Kızlar sıcak çikolatanın zararı var mıdır?

ben zararli olcagini dusunmuyorum hamile oldugumu bildigimden beri agzima ne kahve ne cay aldim ama icecek icmem lazim sicak cikolata iyi fikir acaba zarari var midir ki bilenler soylese yanlis yonlendirme olmasin

Damlaaaa bende de unutkanlık var.
Bu hamilelikten sonra oldu.
Bu neden oluyor ki.

ben zararli olcagini dusunmuyorum hamile oldugumu bildigimden beri agzima ne kahve ne cay aldim ama icecek icmem lazim sicak cikolata iyi fikir acaba zarari var midir ki bilenler soylese yanlis yonlendirme olmasin

• [*=left]
    [*=left]
    [*=left]Hamilelik döneminde en iyi tüketilecek sıvılar içme suyu, taze meyve suları ve süttür. Bunun yanında sıcak içecek olarak yine süt, sıcak çikolata, salep gibi içecekler tercih edilmelidir. Kolalı içecekler, çay, yeşil çay ve kahve kafein içerikleri nedeniyle günlük kullanımı maksimum iki birim (fincan veya bardak) ile sınırlanmalıdır.
    [*=left]Nette böyle yazıyor canım:) Zararı yokmuş:)

Kızlar sıcak çikolatanın içinde 5 mg kafanı varmış. Doktor kafanı içeren içeçeklerin toplamı 1 kupa bardağı geçmesin demişti. Sıcak çikolatada az var. Ama bende fazlası zararlı olabilir.

bilgilendirme icin tesekkur ederim canim sutu hic sevmem ki ama icmemiz fazlasiyla oneriliyo acaba sade degilde karisim ile tuketsek ama icine ne katilabilir zarar icermeyen dusunmek lazim bana kokusu kotu geliyo salepte iyi fikir

Haklısın cnm ewet insan yakinindakilerden olumsuz haber duyunca ister istemez etkileniyo ama sen dusunmemeye çalış inş Rabbim yüzümüzü guldurur bu arada doya doya hamileliğin tadını çıkarmaya bak:))

Kızlar sıcak çikolatanın içinde 5 mg kafanı varmış. Doktor kafanı içeren içeçeklerin toplamı 1 kupa bardağı geçmesin demişti. Sıcak çikolatada az var. Ama bende fazlası zararlı olabilir.

evet herseyin fazlasi zarar zaten ama herseye dikkat etmek gerekiyomus gercekten gebelik sayesinde neyin icinde ne var ne zararli ne yararli ogrenmis oluyoruz ne guzel bise aslinda :))

Bilmiyorum ki :)) ama bazen gercekten cok kotu hissediyor insan kendini. Sende ne derece ileride :)
Ben bazen "şu şöyle mi olmuştu" diye geriye dönük düşünüyorum. Bazen dediğin gibi 5 dakika öncesini bile düşündüğüm oluyor.

bilgilendirme icin tesekkur ederim canim sutu hic sevmem ki ama icmemiz fazlasiyla oneriliyo acaba sade degilde karisim ile tuketsek ama icine ne katilabilir zarar icermeyen dusunmek lazim bana kokusu kotu geliyo salepte iyi fikir
Nesquik katabilirsin

Bende yine ilaç içmedim uyuyakalmışım simdi daha iyim. Yine tutarsa ağrısı tuzlu gargara yaparım teşekkür ederim canımcım :)

Herkese merhaba kızlar umarım iyisiniz ben
Sık giremiyorum kizimdan dolayi size birsey
Danışmak istiyorum ben emzirirken hamile kaldım kızımı biturlu biraktiramiyorum burdaki doktor bebeğin dogana kadar emzir dedi çok kafam karıştı sizce napmaliyim

evet herseyin fazlasi zarar zaten ama herseye dikkat etmek gerekiyomus gercekten gebelik sayesinde neyin icinde ne var ne zararli ne yararli ogrenmis oluyoruz ne guzel bise aslinda :))
Sen de hamilelik takvimi koy:)
Böyle ne kadarlık olduğun belli değil:)
İstiyorum

İşte Buda geleceğe hazırlıyor bizi. Daha bilinçli anneler olmamıza yarar sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…