- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
hanimlar meraba bende hic bulanti yok sadece asiri uyku hali mevcut ama bu onceden de vardi 4-5 gun oncesine kadar kasik agrilarim vardi simdilerde yok sizin gibi doktora gitmedigim icin biraz tedirginim 1 ay nasi gecicek bilmiyorum bide alttan ilk muayene ne zaman oluyo ki cok merak ediyorum ama ben cok utanirim cok acemiyim ben ya nasi asicam bunlari bilmiyorum dogumdan korkuyorum ne biliyim hersey geliyo aklima ama sonra bebegimi dusunuyorm o minicik ellerini o sesini vs vs cok mutlu oluyorum sonra sil bastan bu hamilelik mucizevi bi durumm farkindayim ama alismak epey zamanimi alicak gibi
Sende hoşgeldin aramıza. Bulantılar suanda hiç birimizde yokki sanıyorum henüz erken bulantılar için. Sat ne zaman? Ee neden gitmiyorsun kuzum doktora? Bizde cok acemeyiz ki burada birşeyler paylaşıp rahatlıyoruz. Ben alttan muamele olmadımki alttan muane yapılırmı onu da bilmiyorum ama vajinal ultrasonla görebildik bebişimizi. Bizde senin gibi heyecanlıyız utanılacak hiç birseyde olmuyor muanelerde :)) Hosgeldin Ekim anneleri olarak aramıza. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına, kucağımıza almayı nasip etsin.
bi de benim yuzumde sivilceler cikiyo onceden regl yaklasinca bi iki tane cikardi cildim temizdir aslinda bu aralar cogaldi ama bunun da gebelikten kaynaklandigini okumustum boyle biseyle karsilasan oldu mu ?
daha once konusmustuk ki beni hatirlamadin sanirim ben baku deyim 1aya turkiyeye doncem doktora orada gitmek istiyorum sat 25 aralik biraz konusmustuk iyi geldiniz bide yardimci oluyosunuz o yuzden doktordan once sizlere sormak paylasmak istedim amin insallah bebeklerimizi saglikla mutlulukla kucagimiza aliriz :))
Ay ismine bakmadan yazmıştım cok özür :))
Kızlar sıcak çikolatanın zararı var mıdır?
Damlaaaa bende de unutkanlık var.Ee Buda senin sayende oldu. Bunun için cok teşekkür ederim sana. Cok fena unutkanlık mevcut bende. Buda gebelikte olan birseymiş sanırım. Bazen 5 dakika oncesini unutuyorum resmen :) tekrardan cok teşekkür ederim uyardığın için
ben zararli olcagini dusunmuyorum hamile oldugumu bildigimden beri agzima ne kahve ne cay aldim ama icecek icmem lazim sicak cikolata iyi fikir acaba zarari var midir ki bilenler soylese yanlis yonlendirme olmasin
ben zararli olcagini dusunmuyorum hamile oldugumu bildigimden beri agzima ne kahve ne cay aldim ama icecek icmem lazim sicak cikolata iyi fikir acaba zarari var midir ki bilenler soylese yanlis yonlendirme olmasin
Damlaaaa bende de unutkanlık var.
Bu hamilelikten sonra oldu.
Bu neden oluyor ki.
[*=left]
[*=left]
[*=left]Hamilelik döneminde en iyi tüketilecek sıvılar içme suyu, taze meyve suları ve süttür. Bunun yanında sıcak içecek olarak yine süt, sıcak çikolata, salep gibi içecekler tercih edilmelidir. Kolalı içecekler, çay, yeşil çay ve kahve kafein içerikleri nedeniyle günlük kullanımı maksimum iki birim (fincan veya bardak) ile sınırlanmalıdır.
[*=left]Nette böyle yazıyor canım:) Zararı yokmuş:)
Haklısın cnm ewet insan yakinindakilerden olumsuz haber duyunca ister istemez etkileniyo ama sen dusunmemeye çalış inş Rabbim yüzümüzü guldurur bu arada doya doya hamileliğin tadını çıkarmaya bak:))Doktorum sancın olduğunda minoset içebilirsin demişti ama ben hiç içmedim hep dayandım bugüne kadar.Ama mide bulantısı için bi ilaç tavsiyesi istiycem doktorumdan.Çalışıyorum çünkü bi tutarsa bulantı naparım buralarda :)
İnşallah canım en önemlisi sağlığı zaten.O kadar üzücü hikayeler geldi ki yakınlarımın başına bende çok korkuyorum :-/ sağlıklı olduğunu öğrenene kadar tadını çıkaramayacağım galiba hamileliğimin..
Kızlar sıcak çikolatanın içinde 5 mg kafanı varmış. Doktor kafanı içeren içeçeklerin toplamı 1 kupa bardağı geçmesin demişti. Sıcak çikolatada az var. Ama bende fazlası zararlı olabilir.
Ben bazen "şu şöyle mi olmuştu" diye geriye dönük düşünüyorum. Bazen dediğin gibi 5 dakika öncesini bile düşündüğüm oluyor.Bilmiyorum ki :)) ama bazen gercekten cok kotu hissediyor insan kendini. Sende ne derece ileride :)
Nesquik katabilirsinbilgilendirme icin tesekkur ederim canim sutu hic sevmem ki ama icmemiz fazlasiyla oneriliyo acaba sade degilde karisim ile tuketsek ama icine ne katilabilir zarar icermeyen dusunmek lazim bana kokusu kotu geliyo salepte iyi fikir
onemli degil canim benim cook gecmis olsun dis agrisi da cok zordur Allah sifa versin tuzla gargara yap istersen iyi gelir hem tuzun bi zarari yokaslinda benimde cok hafif vardi dis agrim ama gecen gun bi ugradi gitti umarim seninkide kalici deildir hemen gider
Sen de hamilelik takvimi koy:)evet herseyin fazlasi zarar zaten ama herseye dikkat etmek gerekiyomus gercekten gebelik sayesinde neyin icinde ne var ne zararli ne yararli ogrenmis oluyoruz ne guzel bise aslinda :))
evet herseyin fazlasi zarar zaten ama herseye dikkat etmek gerekiyomus gercekten gebelik sayesinde neyin icinde ne var ne zararli ne yararli ogrenmis oluyoruz ne guzel bise aslinda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?