- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Kizlar merhaba
Ben 2012 temmuz annesiyim yani 1.5 yasinda bir oglum var supriz bi sekilde hamile oldugumu ogrendik Allah in lutfu...
Sat 20 aralik hcg iki gun once 161 cikti doktor gec yumurtlama olabilir dedi...Hepinizin bebisleri hayirli olsun umarim cok rahat bi hamilelik.geciririz...
Bu sefer karnından da görünecek annesi:)
Rahimde olduğunu biliyorsun ya ne güzel. İnşallah ben de duyarım bunu doktordan.
Benim korkum rahimde olmaması. Ne bileyim bi sürü şey okuyorum burdan. Dış gebelik kimyasal gebelik falan.. ALLAHIM KORUSUN.
Benim sat da 26 aralık:)
Ben de 5 şubatta gidiyorum keseyi görmeye. Ne güzel erkenden görmüşsün..
Acaba kalp atışını duyar mıyız o gün? Bana da doktor duyarsın dedi ama sanki 7. haftada falan anca duyuluyormuş diye okudum buradan..
Canım ne kadar pozitif bi insansın maşallah:) Bize de aktarıyorsun pozitifliğini:)Okuma oyle seyler kötü çekme bosu bosuna kendine. Olacak olacak rahimin içinde göreceksin kuzunu hatta belki bebişinin kalp atışını bile duyarsın. Sen bol bol su iç ve dua et. Rabb'imin izni ile orada korunur kuzun. Içini ferah tut. Ben inanıyorum cok güzel seyler duyacaksın :))
İnsan bir şeyler hakkında çok bilgi edindiği zaman da iyi olmuyor:)))))))kötü şeyler okuma lütfen dikkat et kendine herşey güzel olacak iyi düşün
İnşallah duyarız inşallah:))))Muhtemelen duyarız kalp atışlarını canım, inşallah. İlk gebeliğimde 6 haftalıkken duymuştum... 1 gün var aramızda demek :)
Canım ne kadar pozitif bi insansın maşallah:) Bize de aktarıyorsun pozitifliğini:)
Hep dua ediyorum. Allahım hepimizin yavrularını eylül yada ekimde kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin bizlere:)
Bu arada hala midem bulanmıyor benim:)))
Dediği gibi geç döllenme olmuştur canım:)Kizlar merhaba
Ben 2012 temmuz annesiyim yani 1.5 yasinda bir oglum var supriz bi sekilde hamile oldugumu ogrendik Allah in lutfu...
Sat 20 aralik hcg iki gun once 161 cikti doktor gec yumurtlama olabilir dedi...Hepinizin bebisleri hayirli olsun umarim cok rahat bi hamilelik.geciririz...
canım benimde sat 2 ocak tahmini hesaplayıcılara göre beklenen doğum 8.10.2014
ve tam 4 haftalık bir gün var aramızda
ben doktora yarın gidecem bakalım ne diyecek 27. gece acilde yaptırdığım test 93 çıktı
Ben bazen konuşuyorum onunlaBenimde bulanmıyor. Zaten ilk basta koku hassasiyeti daha sonra bulantılar başlarmış. Napcaksın bulanmasın :) bulanmaya başlayınca su bile zor içeceğiz iyi böyle gercekten :))
Pozitif olmamız lazım canım benim. Iyi seyler düşünelim ki hersey iyi olsun iyi ilerlesin. Kuantum fiziğini bilirmisin? Ne kadar com kotu şey düşünürsen emn ol onlar bir şekilde gelir bulur seni. Dünyanın cekim yasasıdır buda. Kötü seyleri okadar korkarak düşünürüz ki ben mutlaka yasarım. Ben kendim için ve burada ki herkes için dua ediyorum Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben biyerde okudum ama nekadar doğru bilmiyorum. Bebişlerimiz dokunusumuza karşı artık reaksiyon veriyormuş. Tabi biz farketmiyoruz bu reaksiyonları ama ufaklığımız farkediyormuş. Bu sebepten dokun sende bebeğine. Hem güzel seyler konus onunla. Dualar oku. Emin ol iyi gelecek. Ve hersey cok güzel ilerleyecek :)
Ben bazen konuşuyorum onunla
Kız mısın erkek misin sen bakıyım diyorum
Bazen de babasına dokun diyorum:) Elini üstüne koyuyor göbişimin
Demek hissediyor bunları bebişimiz he
Ben bazen konuşuyorum onunla
Kız mısın erkek misin sen bakıyım diyorum
Bazen de babasına dokun diyorum:) Elini üstüne koyuyor göbişimin
Demek hissediyor bunları bebişimiz he
İnşallah duyarız inşallah:))))
Ama babası işlerinden dolayı gelemezse kalp atışını duyamazsa üzülürüm ben. Neyse telefona kaydederim sesini:) Dinletirim sonra:) Annemle gidicem ben. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız canım:)))
Aramızda 1 gün var. Galiba biz seninle eylül annesi olucaz:)))
Bende öyleyim canım. Bide okudum internette sola yatın diyor. Ben de alışmışım ömrüm boyunca sağa yatmaya:)))kızlar yaa bende yatakta nasıl yatacağımı şaşırıyorum sizde öyle misiniz ?
Düz mü yatsam sağıma da dönsem soluma mı dönsem
Ay sabah kalktığımda onun göbüşümde olduğunu bilmek muhteşemmm
Rabbime binlerce şükürler olsuunnn
Ben tatlıyı da çok yiyorum ekşiyi de.Internette boyle okudum ben reaksiyon gösterir ama siz hissetmezsiniz yazıyordu ama nekadar güvenilir bilmiyorum doktora bi sormak lazım. Tatlımı istiyor canın daha cok ekşimi :)
Görüntüde de mi kalp atışını görücem:)))) Ayyy heveslendim çok:) Neyse az kaldı çarşambaya:) Bide ertesi gün diş randevum var. Bi dolgu yaptırmak istiyorum..Kısmet artık ama buraya yazalım yine degenelde geç doğuyo bebekler:)) Babası da bi dahakine duyar inşallah, hemde görür. Çünkü daha da büyüyo gün geçtikçe. Kalbinin sesini duymak çok güzel. Ekranda o kalp hareketini görmenin mutluluğu ise tarif edilemez, sanki orda bir kuş kanat çırpıyormuş gibi bi hareket görüyosun.
Görüntüde de mi kalp atışını görücem:)))) Ayyy heveslendim çok:) Neyse az kaldı çarşambaya:) Bide ertesi gün diş randevum var. Bi dolgu yaptırmak istiyorum..
Bende öyleyim canım. Bide okudum internette sola yatın diyor. Ben de alışmışım ömrüm boyunca sağa yatmaya:)))
Uykumda kafama göre yatıyorum. Allahım korur inşallah:)
merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim daha önce misafir olarak bilgilerinizden faydalanıyordum,burda olmak çok güzel...sat tarihim 8 ocak ovulasyon testleri ile yumurtlama günümü tespit ettik 2-3 günlük bir çalışma oldu ilk denememiz çok heyecanlıyım inş. bende ekim annesi olarak aranıza katılırım.
Allah nasip ederse evet hamileyim 2 ocak sat 27 ocaktaki testim 93 çıktı yarın gidecem dokotra bakalım ne diyecek otomatik heseplayıcılara göre 4 haftalıkmışİnsan bir şeyler hakkında çok bilgi edindiği zaman da iyi olmuyor:)))))))
Endişeler oluyor ama Allahıma şükür çok rahat bi hamileliğim var. İnşallah böyle gider..
Sen hamile misin canım?
İnşallah duyarız inşallah:))))
Ama babası işlerinden dolayı gelemezse kalp atışını duyamazsa üzülürüm ben. Neyse telefona kaydederim sesini:) Dinletirim sonra:) Annemle gidicem ben. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız canım:)))
Aramızda 1 gün var. Galiba biz seninle eylül annesi olucaz:)))
canım ben ateş ölçüyordum geç döllenme değil bi doktorumu aradım 2 ocak adetim ben 27 sinde yaptırdım dedim güzel dedihayırlı olsun canım.benimde 520 çıktı ilk tahlilim.Seninki geç döllenmedir aramızda bir kaç gün var zaten.Hergün o sayı iki katına çıkacak zaten.bi git bakalım doktora mutlaka haber ver bize de.büyük ihtimal bişey göremeyecek ama olsun 2 hafta sonra tekrar çağırır.folic asit içiyo musun?
hoş geldin canım gönlündeki Rabbim hayırlısı ile nasip etsin sanamerhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim daha önce misafir olarak bilgilerinizden faydalanıyordum,burda olmak çok güzel...sat tarihim 8 ocak ovulasyon testleri ile yumurtlama günümü tespit ettik 2-3 günlük bir çalışma oldu ilk denememiz çok heyecanlıyım inş. bende ekim annesi olarak aranıza katılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?