2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hosgeldin canım benim aramıza :)) Rabbim sağlıklı huzurlu bir 9 ay geçirmeni nasip etsin. Bence oğluna kız kardeş geliyor :) ilk defa böyle birsey hissettim. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Takma betanı kafana bence de gec dollenmiştir.

kötü şeyler okuma lütfen dikkat et kendine herşey güzel olacak iyi düşün

Muhtemelen duyarız kalp atışlarını canım, inşallah. İlk gebeliğimde 6 haftalıkken duymuştum... 1 gün var aramızda demek :)

Son düzenleme:
Canım ne kadar pozitif bi insansın maşallah:) Bize de aktarıyorsun pozitifliğini:)
Hep dua ediyorum. Allahım hepimizin yavrularını eylül yada ekimde kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin bizlere:)

Bu arada hala midem bulanmıyor benim:)))

kötü şeyler okuma lütfen dikkat et kendine herşey güzel olacak iyi düşün
İnsan bir şeyler hakkında çok bilgi edindiği zaman da iyi olmuyor:)))))))
Endişeler oluyor ama Allahıma şükür çok rahat bi hamileliğim var. İnşallah böyle gider..
Sen hamile misin canım?

Muhtemelen duyarız kalp atışlarını canım, inşallah. İlk gebeliğimde 6 haftalıkken duymuştum... 1 gün var aramızda demek :)
İnşallah duyarız inşallah:))))
Ama babası işlerinden dolayı gelemezse kalp atışını duyamazsa üzülürüm ben. Neyse telefona kaydederim sesini:) Dinletirim sonra:) Annemle gidicem ben. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız canım:)))

Aramızda 1 gün var. Galiba biz seninle eylül annesi olucaz:)))

Benimde bulanmıyor. Zaten ilk basta koku hassasiyeti daha sonra bulantılar başlarmış. Napcaksın bulanmasın :) bulanmaya başlayınca su bile zor içeceğiz iyi böyle gercekten :))

Pozitif olmamız lazım canım benim. Iyi seyler düşünelim ki hersey iyi olsun iyi ilerlesin. Kuantum fiziğini bilirmisin? Ne kadar com kotu şey düşünürsen emn ol onlar bir şekilde gelir bulur seni. Dünyanın cekim yasasıdır buda. Kötü seyleri okadar korkarak düşünürüz ki ben mutlaka yasarım. Ben kendim için ve burada ki herkes için dua ediyorum Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Ben biyerde okudum ama nekadar doğru bilmiyorum. Bebişlerimiz dokunusumuza karşı artık reaksiyon veriyormuş. Tabi biz farketmiyoruz bu reaksiyonları ama ufaklığımız farkediyormuş. Bu sebepten dokun sende bebeğine. Hem güzel seyler konus onunla. Dualar oku. Emin ol iyi gelecek. Ve hersey cok güzel ilerleyecek :)

Dediği gibi geç döllenme olmuştur canım:)
Aramıza hoşgeldin:) Normalde son adet tarihine göre benden 6 gün öndesin
Bugün tekrar hcg yaptırsan için rahat ederdi:)

hayırlı olsun canım.benimde 520 çıktı ilk tahlilim.Seninki geç döllenmedir aramızda bir kaç gün var zaten.Hergün o sayı iki katına çıkacak zaten.bi git bakalım doktora mutlaka haber ver bize de.büyük ihtimal bişey göremeyecek ama olsun 2 hafta sonra tekrar çağırır.folic asit içiyo musun?

Ben bazen konuşuyorum onunla
Kız mısın erkek misin sen bakıyım diyorum

Bazen de babasına dokun diyorum:) Elini üstüne koyuyor göbişimin
Demek hissediyor bunları bebişimiz he

kızlar yaa bende yatakta nasıl yatacağımı şaşırıyorum sizde öyle misiniz ?
Düz mü yatsam sağıma da dönsem soluma mı dönsem
Ay sabah kalktığımda onun göbüşümde olduğunu bilmek muhteşemmm
Rabbime binlerce şükürler olsuunnn

Internette boyle okudum ben reaksiyon gösterir ama siz hissetmezsiniz yazıyordu ama nekadar güvenilir bilmiyorum doktora bi sormak lazım. Tatlımı istiyor canın daha cok ekşimi :)

Kısmet artık ama buraya yazalım yine de genelde geç doğuyo bebekler:)) Babası da bi dahakine duyar inşallah, hemde görür. Çünkü daha da büyüyo gün geçtikçe. Kalbinin sesini duymak çok güzel. Ekranda o kalp hareketini görmenin mutluluğu ise tarif edilemez, sanki orda bir kuş kanat çırpıyormuş gibi bi hareket görüyosun.

Bende öyleyim canım. Bide okudum internette sola yatın diyor. Ben de alışmışım ömrüm boyunca sağa yatmaya:)))
Uykumda kafama göre yatıyorum. Allahım korur inşallah:)

Internette boyle okudum ben reaksiyon gösterir ama siz hissetmezsiniz yazıyordu ama nekadar güvenilir bilmiyorum doktora bi sormak lazım. Tatlımı istiyor canın daha cok ekşimi :)
Ben tatlıyı da çok yiyorum ekşiyi de.
Dün oturdum bi sürü turşu yedim:) Genelde ekşi yiyorum. Mesela ayvayı çok severim:)

Görüntüde de mi kalp atışını görücem:)))) Ayyy heveslendim çok:) Neyse az kaldı çarşambaya:) Bide ertesi gün diş randevum var. Bi dolgu yaptırmak istiyorum..

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim daha önce misafir olarak bilgilerinizden faydalanıyordum,burda olmak çok güzel...sat tarihim 8 ocak ovulasyon testleri ile yumurtlama günümü tespit ettik 2-3 günlük bir çalışma oldu ilk denememiz çok heyecanlıyım inş. bende ekim annesi olarak aranıza katılırım.

Görüntüde de mi kalp atışını görücem:)))) Ayyy heveslendim çok:) Neyse az kaldı çarşambaya:) Bide ertesi gün diş randevum var. Bi dolgu yaptırmak istiyorum..

Evet görüntüde hareket eden bişey göreceksin inşallah.. çoook güzel bi duygu Diş tedavisi hamileyken yapılmaz diye biliyorum, istersen doktora bi danış.

Bende öyleyim canım. Bide okudum internette sola yatın diyor. Ben de alışmışım ömrüm boyunca sağa yatmaya:)))
Uykumda kafama göre yatıyorum. Allahım korur inşallah:)

evet bende okudum onu.Büyüdüğü zaman 6 kilo oluyormuş bebişimiz plesentasıyla birlikte.Kalbimize çok baskı yapmaması için daha çok yan yatın hatta solunuza yatın diyordu.Bende hep soluma yatarım

inşallah canım hadi bakalım sende katılırsın aramıza

Allah nasip ederse evet hamileyim 2 ocak sat 27 ocaktaki testim 93 çıktı yarın gidecem dokotra bakalım ne diyecek otomatik heseplayıcılara göre 4 haftalıkmış
canım ben ateş ölçüyordum geç döllenme değil bi doktorumu aradım 2 ocak adetim ben 27 sinde yaptırdım dedim güzel dedi
sen adet gününde mi yaptırdın
yarın 2,5 gün geçmiş olacak testin üstünden bakalım ne olmuş
canım folik asit 7-8 aydır içiyorum 7. ayımda gebe kalabildim çok şükğr Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizde sağlık alalım kucağımıza inşallah
hoş geldin canım gönlündeki Rabbim hayırlısı ile nasip etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…