2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Oyy oyy maşallah size canim çok çok sevindim :) ne güzel haberlerle geldin . darısı başıma ve diğer annelere inşallah bizlerde senin gibi güzel haberlerle geliriz :))

Teyzeleri hepinize teşekkür ediyoruz oğlumlaa :) Allahım hepimizin her daim güzel haberlerle gelmenizi nasip etsin. Aminnnnn...

valla canım 4 kiloya hızlımı dedi.bu doktorlarda bi alem ya ben 5 kilo aldım dedim cok normal dedi.ki ben 66 kiloyla hamile kaldım 71 kilo oldum.dünkü gittiğim doktorada sordum kilom nasıl 5 kilo aldım dedim gayet iyi gidiosun dedi.

slm kızlar nasılsınzz oğluşum çok iyi ama ben iyi deyilimm dün akşamm belimin ağrısından uyuyamadım az önce dr geldim oğlum iyimiş dr olur böyle dedi nasıl gececek bilmiyorum birde ev taşıycaz ölürüm bell ağrısındann oğlumun boyu kilosu suyu iyimiş haftası ile uyumluymuşş çok mutluıyum ee sizdenn naberr

Oleeeyyyyy çok sevindim canım gözün aydın maşallah Cihangire de sana da

Masaallah canim çok sevindim

Bugün benim 5 aylık hamile olduğuma inanamadılar ve çok sevindim ben de aynı düşünüyorum canım ama yine de dobişko olmak istemiyorum yoksa doğumdan sonra toparlamak da zor oluyormuş

Ay benim geçen gün dondurma canım çekti bi türlü yiyemedim nasıl bir şekil çıkar ki dondurma yiyemezsen tövbe diyelim de bişey olmasın inşallah

MAŞALLAH CANIM OĞLUŞUNA ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN SAĞSALİM KUCAĞINA DA ALIRSIN İNŞALLAH. YARIN DA BENİM VAR AYRINTILI ULTRASONUM İNŞALLAH SENİN GİBİ İYİ HABERLERLE GELİRİZ OĞLUŞUMLA..

Üni hastanelerindeki doktorlar belki başka hastanelerde de çalışıyodur canım, ya da ayrılanlar falan olmuştur onları da araştırabilirsin. Bir kez daha şans ver ama bence de

Canın detaylı ultrasonu nerde yaptırdın? Kadın doğum uzmanı mı yaptı?

ben kilomu ve boyumu hiç söylemeyeyim bari:) ben 2-3 kilo aldım ama çok şişiyorum, ayakkabılarım filan bile olmuyo

MAŞALLAH CANIM OĞLUŞUNA ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN SAĞSALİM KUCAĞINA DA ALIRSIN İNŞALLAH. YARIN DA BENİM VAR AYRINTILI ULTRASONUM İNŞALLAH SENİN GİBİ İYİ HABERLERLE GELİRİZ OĞLUŞUMLA..

İnşallah iyi çıkar canım. İçin rahat olsun güzel haberlerle geleceksin sen de

Kaçıncı Çocuk:ilk
Son Adet Tarihi:1 ocak 2014
Tahmini Doğum Tarihi:8 ekim 2014
Bebişimizin ismioyraz

kamuran ve havva yavrularınızın iyi olmasını sevindim. allah iyiliklerini versin..

ben hastaneden geldim. durumu anlattım. dr dondu kaldı. malum devlet hastanesi gelen giden belli değil. asistanı tsh mı bakalım dedim. dr karaciğere de bakalım dedi. ben de birşey diyemedim. pazartesi kan tahlili yaptırdığımı söyledim ama sanırım kendi hastanelerinin sonuçlarına göre bakacaklar. ama kimbilir ne zaman. aynı dr a göstermemiz lazımmış. ayak üstü sordum. benden sonraki hasta orta yaş üzeri olunca onu oturtular. sonra ben boğaz ağrısıyla ilgili birşey diyemedim.zaten hemen ona geçtiler. ilaç vermesini de istemedim ayak üstü. biraz iyileşti sanki. ama tabi burun kısmı devam ediyor. onu da gargara yaparak, c vitamini nane limon içerek geçirmeyi düşünüyorum. inşallah yani. ..

yalnız kızlar randevu saatimi beklerken yarım saat falan vardı başım döndü gözümün önü karardı.midem bulanır gibi oldu düştüm düşecektim sonra aç gittiğim için olduğunu düşündüm. hemen gözlerim kapalı tostu yedim. evden çıkmadan çorba içip gidiyim dedim. ama baharatlı çorbaydı. bibere karşı alerjim olduğu için dedim bir süre biber yemeyim malum şu tıkanıklıklar geçsin başka birşey yeyim çorbayı ısıtmaya koydum ama ben unuttum. giderken de geç kaldığımı farkettim. hemen çıktım.. ben düşüncesiz bir anne mi olacağım ya .. çok üzüldüm.

hava yağmurlu kapalı gibi hani yağdı yağacak olur da içinizi karartır ya.. birşeyler yağdı ama o durum henüz geçmedi. bu havalar da benim içimi sıkar..

neyse yarın kan veriyim. en iyis kuru üzüm falan yeyim de bir de kan sorunum çıkmasın..

canım ben gitmiyorum ama özel koru hastanesini gidbilirsin. iki yer de yeri var. 4d si falan varmış. ben zekai tahir e gidiyorum. özelde de bir yere gidiyorum ama memnun değilim.cihazı eski zaten. çok karışık durumum olduğu için değiştirmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…