2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar benim göbeğim oraları çok ağrıyor. istifar ettim.
halen ağrıyor.. su içiyorum ama yine ağrıyor. eşim gelene kadar böyle ağrırsa acile gidecem dayanabilirsem tabi. çok ağrıyor.

Canım benim de günlerdir göbeğim ve etrafı ağrıyor ama biz eşimle göbek öne doğru çıkmaya başladığı için ağrıdığını düşünüyoruz.

maşalalh canım benim.cok sevindim .valla bende telefonuma yükledim resmini acıp acıp öpüyorum :))

halen ağrıyor.. su içiyorum ama yine ağrıyor. eşim gelene kadar böyle ağrırsa acile gidecem dayanabilirsem tabi. çok ağrıyor.

canım gecmiş olsun.bi doktoruna telefon ac istersen hemen ne yapman gerektiğini söler en azından.

çok ağrıyor acile gitmeye hazırlanıyorum. inşallah birşey yoktur.

inşallah yoktur cnm bişey. aklına kötü şeyler getirme.
sakin ol ki bebişin de iyi olsun. bence karnın büyüyor ya ondan oluyor.
hamile bi arkadaşımın da öyle olmuş ve dr a gittiğinde bebekte bişey yoktu.
oluyormuş yani böyle şeyler. bazı insanlarının çok ağrıyormuş.

Merhaba hanımlar ayrıntılı ultrasyon için cerrahpaşayı düşünüyorum. Daha önce oraya giden varmı aranızda yada bilgisi olan ?

Kızlar benim göğüslerimden sıvı geliyor. Südyenim ıslanıyor. Süt gelir yazıyor internette ama var mı sizde?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar televizyonda damlayı gördüm:) pembe giyinmiş çok tatlı yaa:))

slm annişler herkes iyi inş. bayadır giremedim koşuşturmalar vardı aile içinde vakit bulamadım. 20 haftayı eride bırakıyorum herşey iyi şükürler olsun. 2 li testden başka bir test yapmadım. bu hafta gittim bir tek veeee cinsiyetimiz kız kesin olarak belli artık. hiç bir sıkıntımız yok onunda benimde.. doğum hastanemizde belli oldu artık sadece bebeğimi bekliyorum..:18::18: ve işte 20 haftamız ve miniğimmm teyzelerii hepinizi

Eklentiler

• $bebeðimmm 20 haftaa.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $bebeðimmm 20 haftaa.webp
    1 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:

slm canımmm cinsiyetimiz kesin olarak kız listeye ekleyebilirsin.. tşk ederim sevgiler

Buğün ayrintili ultrasona girdim veee prensesim 520 gr olmuş teyzElerii 22+4

Ya canııım, hemen doktora git lütfen. Bize de haber ver dönünce. Çok geçmiş olsun.

Buğün ayrintili ultrasona girdim veee prensesim 520 gr olmuş teyzElerii 22+4

Maşallah fıstığa annesiiii. Ayrıntılıya giren arkadaşlara gözünaydın, benim gibi heyecanla ayrıntılıyı bekleyenlere de hayırlı haberler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…