Canın detaylı ultrasonu nerde yaptırdın? Kadın doğum uzmanı mı yaptı?
hic korkma canim ben cekebildiysem burnuma herkes cekebilir diye dusunuyorum.genzi ve sinusleri okadar guzel temizliyorki anlatamam.biraz igrenc ama gunlerce iskence cekecegine istedigin zaman lavaboda onu nyapmak daha mantikli.toptan cikariyorsunve sonrasinda rahat nefes aliyorsun.bir de sana tavsiyem sut ve sut urunlerinden uzak dur geniz akintin gecene kadar cunku bakterileri azdiriyor.
Ne güzel annesi. Bütün çocuklar Deniz olmalı, deniz gibi olmalı. Kız ya da erkek farketmez, bizi tanıyanlar hiç sormadı bile ismini. Direkt Deniz mi geliyor dedilerBiz de deniz anası oluyoruz bu durumda
Devlet hastanesinde yaptırdım canım. Doçent doktor yaptı. Zaten bu işi hastanede sadece o yapıyor.
bezmialem üniversitesinde mi yaptırdın?:) kaç dakika sürdü canım?
Lütfi kırdar devlet hastanesinde yaptırdım canım. 15 dakika baktı ilk. Sonra pozisyonunu değiştirmesi için git gez dolaş gel dedi. Sonrasında da 15 dakika baktı.
tabiki deneyeceğim. karbonat almayı unuttum. daha doğrusu eve zor düştüm.. markette vardır değil mi eşim gelirken alsın.
Deniz kadar engin. Deniz kadar çoşkun.....
allah uzun ömür versin..
Çok eski ama çok güzel bir isimdir , Deniz ler artsın :)
Yayım ben ama senn gb araştırmayı doğayı hatta eskiyi çok seviyorum. Birazcıkta dağınığım. Hena yandı bizm dağınıklıığımızla. Sonuc olarak benziyoruz birbirimize :)
burçlar konusundan bahsetmişsiniz ben ve kızım yengeç burcuyuz kızım fiziksel olarak babasının kopyası ama burçdaş olduğumuz için karakter aynı ben Bir keyifli tatlı bi bakıyorsunuz birden öfkelenmiş ya kızım ne oldu bu kadar çabuk değiştin diyoruz eşimde kime çektiyse deyip bana bakıyor :) kendi minyatürünü görmekde çok güzel oluror
Arkadaşlar merhaba,
İkinci kızımızı bekliyoruz... İlk kızımın adı CEMRE, siz ne isim düşünüyorsunuz bebekleriniz için ?
geçmiş olsun canım benide sağlık ocağından aradılar haftaya gel dediler ben 1 doz vurulacağım önceki hamileliğimde 2 doz vurulmuştum. Su vurmayın diye bişey hatırlamıyorum ama sen yinede duş alma madem. Bide bana kilomu sordu kaç kilosun 20 haftdayım toplam 4 kilo aldım şuan 60 oldum dedim oooooooo çok hızlı gidiyorsun dikkat et dedi daha napayım açmı gezeyim bu yemenin daha azı aç kalmaktır çünkü ben ilk haftalar hiç kilo vermedim hatta aldım
kamuran ve havva yavrularınızın iyi olmasını sevindim. allah iyiliklerini versin..
ben hastaneden geldim. durumu anlattım. dr dondu kaldı. malum devlet hastanesi gelen giden belli değil. asistanı tsh mı bakalım dedim. dr karaciğere de bakalım dedi. ben de birşey diyemedim. pazartesi kan tahlili yaptırdığımı söyledim ama sanırım kendi hastanelerinin sonuçlarına göre bakacaklar. ama kimbilir ne zaman. aynı dr a göstermemiz lazımmış. ayak üstü sordum. benden sonraki hasta orta yaş üzeri olunca onu oturtular. sonra ben boğaz ağrısıyla ilgili birşey diyemedim.zaten hemen ona geçtiler. ilaç vermesini de istemedim ayak üstü. biraz iyileşti sanki. ama tabi burun kısmı devam ediyor. onu da gargara yaparak, c vitamini nane limon içerek geçirmeyi düşünüyorum. inşallah yani. ..
yalnız kızlar randevu saatimi beklerken yarım saat falan vardı başım döndü gözümün önü karardı.midem bulanır gibi oldu düştüm düşecektim sonra aç gittiğim için olduğunu düşündüm. hemen gözlerim kapalı tostu yedim. evden çıkmadan çorba içip gidiyim dedim. ama baharatlı çorbaydı. bibere karşı alerjim olduğu için dedim bir süre biber yemeyim malum şu tıkanıklıklar geçsin başka birşey yeyim çorbayı ısıtmaya koydum ama ben unuttum. giderken de geç kaldığımı farkettim. hemen çıktım.. ben düşüncesiz bir anne mi olacağım ya .. çok üzüldüm.
hava yağmurlu kapalı gibi hani yağdı yağacak olur da içinizi karartır ya.. birşeyler yağdı ama o durum henüz geçmedi. bu havalar da benim içimi sıkar..
neyse yarın kan veriyim. en iyis kuru üzüm falan yeyim de bir de kan sorunum çıkmasın..
iste benim cirkinim.foto cok net degil ama buna da sukur.
ankarada olan arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz ve nerde doğum yapacaksınız 20 hafta oldu hala bi doktor hastane bulamadım birine başladım bıraktım şimdide orda burda nerdeyse muayene oluyorum :) ilk gebeliğimde akaya gittim ordaki personellle kavga ettim 22. hafta bıraktım sonra devlete gittim onuda bıraktım Batıkent bilgiye gittim doğumuda orda yaptım pek memnun kalmadım (fiyatına göre yinede iyidi) bu sefer daha içime sinen bi yer olsun diyorum fikire ihtiyacım var çok pahalı olmayan doktoru iyi özel hastane arıyorum
Ben dun ayrintiliya girdim. 19+5 gorundu...ayrintilida 18+6 gorundu.. herhangi bi sikinti yok sükür ama masallah bebek cok hareketli dedi..insallah hiperaktif olmaz oglum..babasina ceker diye korkuyorum
Haziram sonunda da renkliye girecem bakalim.
slm kızlar nasılsınzz oğluşum çok iyi ama ben iyi deyilimm dün akşamm belimin ağrısından uyuyamadım az önce dr geldim oğlum iyimiş dr olur böyle dedi nasıl gececek bilmiyorum birde ev taşıycaz ölürüm bell ağrısındann oğlumun boyu kilosu suyu iyimiş haftası ile uyumluymuşş çok mutluıyum ee sizdenn naberr
o zaman zayıf ve boylu poslu bir bayansın benim 4 kilom belli oluyor popom bacaklarım kalınlaştı
Çünkü bir tutku bizler için Deniz olmak. Tanıdığım Deniz aileleri için de hep böyle. Etrafımız Deniz dolu ama bir Deniz de bizden olsun bu adaletsiz dünyaya. Belki gün gelir değiştirirler herşeyi, güzelleştirirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?