2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

tabiki deneyeceğim. karbonat almayı unuttum. daha doğrusu eve zor düştüm.. markette vardır değil mi eşim gelirken alsın.

Ne güzel annesi. Bütün çocuklar Deniz olmalı, deniz gibi olmalı. Kız ya da erkek farketmez, bizi tanıyanlar hiç sormadı bile ismini. Direkt Deniz mi geliyor dediler Biz de deniz anası oluyoruz bu durumda

Deniz kadar engin. Deniz kadar çoşkun.....

allah uzun ömür versin..

Arkadaşlar merhaba,
İkinci kızımızı bekliyoruz... İlk kızımın adı CEMRE, siz ne isim düşünüyorsunuz bebekleriniz için ?

bezmialem üniversitesinde mi yaptırdın?:) kaç dakika sürdü canım?

Lütfi kırdar devlet hastanesinde yaptırdım canım. 15 dakika baktı ilk. Sonra pozisyonunu değiştirmesi için git gez dolaş gel dedi. Sonrasında da 15 dakika baktı.

Lütfi kırdar devlet hastanesinde yaptırdım canım. 15 dakika baktı ilk. Sonra pozisyonunu değiştirmesi için git gez dolaş gel dedi. Sonrasında da 15 dakika baktı.

ilk defa devlet hastanesinde ayrıntılı ultrasyona ayrıntılı bakıldığını duydum.aferin oraya..

tabiki deneyeceğim. karbonat almayı unuttum. daha doğrusu eve zor düştüm.. markette vardır değil mi eşim gelirken alsın.

Deniz kadar engin. Deniz kadar çoşkun.....

allah uzun ömür versin..

Amin canım, cümlemizinkine.
Eczaneden alıyor babam karbonatı. Yanlışlıkla kabartma tozu almayasınız

Yayım ben ama senn gb araştırmayı doğayı hatta eskiyi çok seviyorum. Birazcıkta dağınığım. Hena yandı bizm dağınıklıığımızla. Sonuc olarak benziyoruz birbirimize :)

E ama Hena kız çocuğu, annesine yardım eder. Ben ufakken çok yardım ederdim. Büyüyünce bozuldum Bizim Deniz babasına da çekse anasına da çekse farketmiyor, aileye bir dağınık daha gelecek, durum onu gösteriyor

Ayyyy kız olsaydı benden bir tane daha, acırdım eşime Yengeç en sevdiğim burçtuuur, eşim de yengeç Oğlum da yengeç olsun isterdim. Kardeşim terazi, hiiiiç anlaşamayız. Çok kız delisi oluyorlar

Arkadaşlar merhaba,
İkinci kızımızı bekliyoruz... İlk kızımın adı CEMRE, siz ne isim düşünüyorsunuz bebekleriniz için ?

Hayırlı olsun annesi, sağlıkla gelsin. Cemre'ye Defne ne de güzel olur diye geçiverdi hemen aklımdan

E ben 5 kilo aldım, 6 da olmuş olabilir. Hatta son ay 3 kilo almışım. Alcam ya, hiç dikkat edemem. Hepsini geri veremezsem de biraz tombik bir hatun olurum bundan sonra n'olcak. Kocam sevdi beni böyle etli butlu Hem oturunca kemiklerim de batmıyor orama burama artık. Bugün otobüs durağında teyzeler sordu kaç aylık diye, söyledim. Ooooo bu ne göbek dediler, nazar etmeseler bari

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun, hemen öyle düşünme Allahın izniyle hepimiz çok iyi birer anne olacağız yağmurlu havalar benim de içimi çok sıkıyor neyse ki yaz geldi sayılır artık hep güneş

Bir arkadaşımız Bayındır Hastanesinde doktordu, iyi bir hastane olduğunu söylüyordu. Ama şu an Ankara'da çalışmıyor. İstersen orayı araştır arkadaşım.

Canım çok sevindim maşallah oğluşuna erkek çocuk hareketli olur genelde inşallah hiperaktif olmaz tabi canım hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsin de..

Canımm iyiyiz. Benim de bazen belim çok ağrıyor yastık koyuyorum, eşime masaj yaptırıyorum geçmiyor bikaç gün ağrıyabiliyor, işte kemikler genişliyor, bel içeri doğru kıvrılıyor falan ya ondan sanırım..

Oğlunun iyi olmasına çok sevindim canım, maşallah ikinize de

o zaman zayıf ve boylu poslu bir bayansın benim 4 kilom belli oluyor popom bacaklarım kalınlaştı

yok yahu. nerede boy pos :) 163 boyum var 36-38 bedendim işte hamilelikten önce. şimdi de 38-40 oldum. Benim de bacaklarım kalınlaştı, ama orantılı aldım herhalde insanlar iyisin diyorlar, hatta ablamın nikahında kuzenim "gördüğüm en seksi hamilesin" demişti

Bu arada hanımlar bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Çok güzel geçti 365 gr olmuş Defnem, doktor herşeyini çok beğend,i maşallah. Ama elini çektiremedik yüzünden, inat etti dr ne yaptıysa olmadı. Zoraki bir ara kafasının üzerine aldı da bir poz yakalayabildik. Akşam inşallah eve gidince yüklerim buraya da.
ve işin ilginç yanı muayene için yattıktan sonra kasıtlı olarak şekil değiştirdi. Hissettim yerleşimini değiştirdiğini. Çok enteresan ama şimdiden karakterleri var bebiklerimizin
Ve sanırım ben kızıma aşık oldum, açıp açıp bakıyorum resmine

kızlar benim göbeğim oraları çok ağrıyor. istifar ettim.
halen ağrıyor.. su içiyorum ama yine ağrıyor. eşim gelene kadar böyle ağrırsa acile gidecem dayanabilirsem tabi. çok ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…