Ne güzel annesi. Bütün çocuklar Deniz olmalı, deniz gibi olmalı. Kız ya da erkek farketmez, bizi tanıyanlar hiç sormadı bile ismini. Direkt Deniz mi geliyor dedilerBiz de deniz anası oluyoruz bu durumda
hahaha deniz anası olmak var diye az düşünmedim değil bu deniz adını ama daha bebek fikri yokken bile kız da olsa erkek de olsa deniz koycaz diyorduk eşimle adını :))))
demekki siz de öyleymişsiniz. çok şaşırdım gerçekten...
Çünkü bir tutku bizler için Deniz olmak. Tanıdığım Deniz aileleri için de hep böyle. Etrafımız Deniz dolu ama bir Deniz de bizden olsun bu adaletsiz dünyaya. Belki gün gelir değiştirirler herşeyi, güzelleştirirler...
gece normal tuzdan yaptım biraz rahatlattı uyumuşum sonra tabi ara ara tekrar oldu. şimdi kahvaltımı yaptım birazdan yine yapacağım. boğazım kötü çünkü.kaya tuzu kv demde kalma vardı herhalde. bir soruyum o kaya tuzu muymuş. bir de canım burnuma çekmedim zaten az nefes alıyorum iyice nefes alamamaktan korktum.
hic korkma canim ben cekebildiysem burnuma herkes cekebilir diye dusunuyorum.genzi ve sinusleri okadar guzel temizliyorki anlatamam.biraz igrenc ama gunlerce iskence cekecegine istedigin zaman lavaboda onu yapmak daha mantikli.toptan cikariyorsunve sonrasinda rahat nefes aliyorsun.bir de sana tavsiyem sut ve sut urunlerinden uzak dur geniz akintin gecene kadar cunku bakterileri azdiriyor.
Guzel haberlerini bekliyorum canim enim cihangirine de bizden selam soylee:))
Ayy canim su bele dogru kayma olayini iyiki soledin bnde sormayi dusunuyodum doktora illa bu alana mi yapmak zorundayiz biraz yanlara dogru kayamazmiyiz diye nasil sevindim anlatamam benim de morluklarim artmisti iyi oldu bu:)
İnsallah sende guzel haberlerle geleceksin canim dualarimiz sizlerle:)
Cihangirimle annesi geldi :))))
Ayrıntılı ultrasonumuzu çektirdik. Dudaklarına varana kadar herşeyine bakıldı bebeğimin.
Çok şükür herşeyi yerli yerinde bebeğimin.
Böbrekleri, kalbindeki odacıklar, aort kapakları, elleri, ayakları, başı, ensesi, plesanta, amniyon sıvısı, omurgası, diyaframı, karnı, midesi, mesanesi, kalbindeki kan akımına kadar her şeyine bakıldı ve her şeyi normal bebeğimin çok şükür :)
Boyu 28 cm.
Hala erkek görünüyor
Rahim ağzı uzunluğum da 40 mm imiş :))))
Allahıma binlerce kez şükür olsun.
Ayrıntılı ultrasonumuzu çektirdik. Dudaklarına varana kadar herşeyine bakıldı bebeğimin.
Böbrekleri, kalbindeki odacıklar, aort kapakları, elleri, ayakları, başı, ensesi, plesanta, amniyon sıvısı, omurgası, diyaframı, karnı, midesi, mesanesi, kalbindeki kan akımına kadar her şeyine bakıldı ve her şeyi normal bebeğimin çok şükür :)
Boyu 28 cm.
Hala erkek görünüyor
maşallah canım güzel haberlerle geldin ne güzelCihangirimle annesi geldi :))))
Boyu 28 cm.
Hala erkek görünüyor
Maşallah ne tatlı bir bebiş , sağlıcakla kucağın almanı dilerim
Çirkin deme annesi üzülür sonramaşallah çok güzeller bebişlerimizin hepsi de daha ne olsun bakar bakar durursun artık fotosuna. Bu ay bizimki poz vermedi annesine
sagolun kizlar.ins gule oynaya kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz beraberce.
yook benim kuzum annesinin niye boyle dedigini biliyor ki.uzulmez o teyzesi. valla sorma canim 5te kalkip fotolarina baktim 8 gibi geri uyumusum.bir dahaki ultrasona acisini cikarirsiniz canim ya hic uzulme sanslisiniz siz istediginizde gidiyorsunuz. bu benim son ultrasonumdu ebe riskli bir durum gormedikce bebegimi goremiycem doguma kadar.
maşallah canım güzel haberlerle geldin ne güzel30 cm lik cetvel kadar oldular maşallah:))
olur mu öyle şey canım, doğuma az kalınca daha sık gitmen gerekiyor takip için.
Boyu 28 cm.
Hala erkek görünüyor
Boyu 28 cm.
Hala erkek görünüyor
Boyu 28 cm.
Hala erkek görünüyor
canım günaydın inşallah güzel haberlerle gelirsin.
ben dün kan verdim demiştim tiroid için
değerlerim TSH 1.93
serbest T-3 2.2
serbest T-4 0.750
sence nasıl ben ilaç almadan aç karnına veriyorum kanı çok mu düşmüş acaba:26:
rica ederim canım
Olsun, sen yine de meyvelerin çekirdeklerini yeme annesiEşimle konuşuruz hep bu konuları, taş devrinde yaşamayı çok isterdik. Gezegenin hali üzüyor bizi.
oldum aşı, biraz sızladı o kadar. Bugün su vurmayın o kolunuza dediler. 1 ay sonra yine olacakmışım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?