2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ne güzel annesi. Bütün çocuklar Deniz olmalı, deniz gibi olmalı. Kız ya da erkek farketmez, bizi tanıyanlar hiç sormadı bile ismini. Direkt Deniz mi geliyor dediler Biz de deniz anası oluyoruz bu durumda

hahaha deniz anası olmak var diye az düşünmedim değil bu deniz adını ama daha bebek fikri yokken bile kız da olsa erkek de olsa deniz koycaz diyorduk eşimle adını :))))
demekki siz de öyleymişsiniz. çok şaşırdım gerçekten...

Çünkü bir tutku bizler için Deniz olmak. Tanıdığım Deniz aileleri için de hep böyle. Etrafımız Deniz dolu ama bir Deniz de bizden olsun bu adaletsiz dünyaya. Belki gün gelir değiştirirler herşeyi, güzelleştirirler...

Maşallah ne tatlı bir bebiş , sağlıcakla kucağın almanı dilerim

Çirkin deme annesi üzülür sonra maşallah çok güzeller bebişlerimizin hepsi de daha ne olsun bakar bakar durursun artık fotosuna. Bu ay bizimki poz vermedi annesine

sagolun kizlar.ins gule oynaya kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz beraberce.
yook benim kuzum annesinin niye boyle dedigini biliyor ki.uzulmez o teyzesi. valla sorma canim 5te kalkip fotolarina baktim 8 gibi geri uyumusum.bir dahaki ultrasona acisini cikarirsiniz canim ya hic uzulme sanslisiniz siz istediginizde gidiyorsunuz. bu benim son ultrasonumdu ebe riskli bir durum gormedikce bebegimi goremiycem doguma kadar.

burçlar konusundan bahsetmişsiniz ben ve kızım yengeç burcuyuz kızım fiziksel olarak babasının kopyası ama burçdaş olduğumuz için karakter aynı ben Bir keyifli tatlı bi bakıyorsunuz birden öfkelenmiş ya kızım ne oldu bu kadar çabuk değiştin diyoruz eşimde kime çektiyse deyip bana bakıyor :) kendi minyatürünü görmekde çok güzel oluror

Cihangirimle annesi geldi :))))

Ayrıntılı ultrasonumuzu çektirdik. Dudaklarına varana kadar herşeyine bakıldı bebeğimin.
Çok şükür herşeyi yerli yerinde bebeğimin.
Böbrekleri, kalbindeki odacıklar, aort kapakları, elleri, ayakları, başı, ensesi, plesanta, amniyon sıvısı, omurgası, diyaframı, karnı, midesi, mesanesi, kalbindeki kan akımına kadar her şeyine bakıldı ve her şeyi normal bebeğimin çok şükür :)
Boyu 28 cm.
Hala erkek görünüyor
Rahim ağzı uzunluğum da 40 mm imiş :))))

Allahıma binlerce kez şükür olsun.

rica ederim canım.doktor ben sormadan söledi canım hatta baya bi arkaya kadar gösterdi oralara sen yapamazsan eşin yapsın dedi.benimde artık buz koymama rağmen baya bi morardı.

maşallah canım ya,çok sevindim.Çok şükür hepimiz güzel haberlere gelicez inşallah.

Gozunaydin canim cokk sevindimm masallah cihangir'ine:))

maşallah canım güzel haberlerle geldin ne güzel 30 cm lik cetvel kadar oldular maşallah:))

olur mu öyle şey canım, doğuma az kalınca daha sık gitmen gerekiyor takip için.

maşallah canım güzel haberlerle geldin ne güzel 30 cm lik cetvel kadar oldular maşallah:))

olur mu öyle şey canım, doğuma az kalınca daha sık gitmen gerekiyor takip için.

Ne yazikki burada oyle degil canim. Ebe kontrolu oluyor sadece. Risk yoksa ultrasonda yok.

ankarada olan arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz ve nerde doğum yapacaksınız 20 hafta oldu hala bi doktor hastane bulamadım birine başladım bıraktım şimdide orda burda nerdeyse muayene oluyorum :) ilk gebeliğimde akaya gittim ordaki personellle kavga ettim 22. hafta bıraktım sonra devlete gittim onuda bıraktım Batıkent bilgiye gittim doğumuda orda yaptım pek memnun kalmadım (fiyatına göre yinede iyidi) bu sefer daha içime sinen bi yer olsun diyorum fikire ihtiyacım var çok pahalı olmayan doktoru iyi özel hastane arıyorum

Son düzenleme:

Maşallah canım çok sevindim güzel güzel haberlerle gelmene Rabbim nazarlardan saklasın

Maşallah Cihangire Allah nazarlardan saklasın sağsalim kycağına al inşallah..Darısı da başımıza

Maşallah , çok şükür güzel haberlerle geldin :)
oğluşunu baya seyrettin annesi

tsh iyi de t3 ve t4 düşük canım. Doktoruna sonuçlarını göster bakalım.

oldum aşı, biraz sızladı o kadar. Bugün su vurmayın o kolunuza dediler. 1 ay sonra yine olacakmışım:)

geçmiş olsun canım benide sağlık ocağından aradılar haftaya gel dediler ben 1 doz vurulacağım önceki hamileliğimde 2 doz vurulmuştum. Su vurmayın diye bişey hatırlamıyorum ama sen yinede duş alma madem. Bide bana kilomu sordu kaç kilosun 20 haftdayım toplam 4 kilo aldım şuan 60 oldum dedim oooooooo çok hızlı gidiyorsun dikkat et dedi daha napayım açmı gezeyim bu yemenin daha azı aç kalmaktır çünkü ben ilk haftalar hiç kilo vermedim hatta aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…