2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar benim göğüslerimden sıvı geliyor. Südyenim ıslanıyor. Süt gelir yazıyor internette ama var mı sizde?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim gelmesi cok normal ama sakin sikma o ilk sivi bebek icin cok faydali bebegin dogdugunda ceksin onlarida yarasın bebisine

Canim gelmesi cok normal ama sakin sikma o ilk sivi bebek icin cok faydali bebegin dogdugunda ceksin onlarida yarasın bebisine

Canım Sağol ya arkadaşlarda olmamış tedirgin oldum ben de. Sıkmıyorum kendiliğinden geliyor südyene. Çıkarınca görüyorum. Bebişimle yarar inşallah sütüm:))) lale teyzesi ve prenus teyzesi size de teşekkür ederiz cevaplarınız için:)

Canim masallah cok sevindim her seyin yolunda olmasina :) ben de surekli bakiyorum inceliyorum falan ay annesinin kuzusu diyorum :) sanirim kafayi yedim :/

Masallah masallah prensesine cok tatli :) hayirli olsun kiziniz canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Kızlar benim göğüslerimden sıvı geliyor. Südyenim ıslanıyor. Süt gelir yazıyor internette ama var mı sizde?

selam tatlim gozun aydin olsun bebisini saglikla gordun geldin sende bende de geliyor o sivi.gogus ucumda kuruyup kaliyor arada sutyende leke gibi de goruyorum

Intenetimizde problem var surekli kesiliyo oyuzden son gunlerde pek ugrayamiyorum bicok kisi ayrintili ultrasona girmis maasallah guzel ha erlerle gelmis darisi basimiza insallah bizim ayrintiliya daha 3 hafta var... ben ve oglusumda cok iyiyiz muhammed 'imiz cok sukur tekmelere basladi son zamanlarda hatta bugun uzandim karnimi seyrettim bi vurdu vurdugu yer sisti bi an disardan gorebildim maasallah benim kuzuma Allah im kucagimizda koklamayida nasip eder insallah

Nasi yani canim nerde gordun hangi programda ay cok merak ettim simdi

ayrıntılı ultrasona giden arkadaşlar rahim uzunluğu ölçümü dr nasıl yapıyor?
alttan değil inşallah?
Alttan hiçbir şeye bakmıyorlar canım merak etme

çok ağrıyor acile gitmeye hazırlanıyorum. inşallah birşey yoktur.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Bende de var aynısından, sütyenimde leke gibi görüyordum, dün akşam ilk defa tişörtüme geçmiş direk ıslaklık, normaldir diye hiç durmuyorum üstünde

Nasıl, hangi programda gördünüz?

selam tatlim gozun aydin olsun bebisini saglikla gordun geldin sende bende de geliyor o sivi.gogus ucumda kuruyup kaliyor arada sutyende leke gibi de goruyorum

Çok şükür canım sağolasın:) bende de aynı şekilde oluyor işte. Südyende leke gibi duruyor açık sarı bi renk.

ayrıntılı ultrasona giden arkadaşlar rahim uzunluğu ölçümü dr nasıl yapıyor?
alttan değil inşallah?

Alttan yapmadı benimkini. Ama alt tarafıma bayağı indirdi ultrason cihazını.

çok ağrıyor acile gitmeye hazırlanıyorum. inşallah birşey yoktur.
Güzel haberlerle gelirsin inş. Bekliyoruz seni canım.
Maşallah prensesine kızlar erkekleri geçti:)
Buğün ayrintili ultrasona girdim veee prensesim 520 gr olmuş teyzElerii 22+4

Yarım kiloyu geçiyo demekki miniklerimiz bu hafta maşallah

Alttan yapmadı benimkini. Ama alt tarafıma bayağı indirdi ultrason cihazını.

Rahim uzunluğunu neden ölçüyorlar ki? Bir de cihangirin boyunu ve kilosunu söylemiş miydin hatırlayamadım da tel den geçmişe bakmak zor oluyor.

Esra Erol'a gitti:)))

Sen beni gördün mü :)) nasıl çıkmıştım herkes görmüş ama kociş görmemiş nasıl çıkmıştım Kamuran :)) izleyemedim bugünkü yayını hala eve gidemedim

Rahim uzunluğunu neden ölçüyorlar ki? Bir de cihangirin boyunu ve kilosunu söylemiş miydin hatırlayamadım da tel den geçmişe bakmak zor oluyor.

Canım servikal uzunluk diyorlar buna. Eğer 30 mm altında çıkarsa erken doğum riskin var demektir. Benimki 40 mm çıktı çok şükür. Gerçi iKimiz de rüyamızda cihangirimi erken doğmuş görmüştük ama:) hayırlısı olsun sağlıklı gelsinler yeter ki. Oğlumun boyu 28 cm çıktı teyzesi. Kiloyu söylemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…