Kızlar benim göğüslerimden sıvı geliyor. Südyenim ıslanıyor. Süt gelir yazıyor internette ama var mı sizde?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim gelmesi cok normal ama sakin sikma o ilk sivi bebek icin cok faydali bebegin dogdugunda ceksin onlarida yarasın bebisine
çok ağrıyor acile gitmeye hazırlanıyorum. inşallah birşey yoktur.
Bu arada hanımlar bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Çok güzel geçti 365 gr olmuş Defnem, doktor herşeyini çok beğend,i maşallah. Ama elini çektiremedik yüzünden, inat etti dr ne yaptıysa olmadı. Zoraki bir ara kafasının üzerine aldı da bir poz yakalayabildik. Akşam inşallah eve gidince yüklerim buraya da.
ve işin ilginç yanı muayene için yattıktan sonra kasıtlı olarak şekil değiştirdi. Hissettim yerleşimini değiştirdiğini. Çok enteresan ama şimdiden karakterleri var bebiklerimizin
Ve sanırım ben kızıma aşık oldum, açıp açıp bakıyorum resmine
Buğün ayrintili ultrasona girdim veee prensesim 520 gr olmuş teyzElerii 22+4
slm annişler herkes iyi inş. bayadır giremedim koşuşturmalar vardı aile içinde vakit bulamadım.20 haftayı eride bırakıyorum herşey iyi şükürler olsun. 2 li testden başka bir test yapmadım. bu hafta gittim bir tek veeee cinsiyetimiz kız kesin olarak belli artık. hiç bir sıkıntımız yok onunda benimde.. doğum hastanemizde belli oldu artık sadece bebeğimi bekliyorum..:18::18: ve işte 20 haftamız ve miniğimmm teyzelerii hepinizi
canım geçen sana via hospitalda dopleri sormuştum ya bi sorum daha var görüntüler renkli miydi
Kızlar benim göğüslerimden sıvı geliyor. Südyenim ıslanıyor. Süt gelir yazıyor internette ama var mı sizde?
Kızlar televizyonda damlayı gördüm:) pembe giyinmiş çok tatlı yaa:))
Alttan hiçbir şeye bakmıyorlar canım merak etmeayrıntılı ultrasona giden arkadaşlar rahim uzunluğu ölçümü dr nasıl yapıyor?
alttan değil inşallah?
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımçok ağrıyor acile gitmeye hazırlanıyorum. inşallah birşey yoktur.
Bende de var aynısından, sütyenimde leke gibi görüyordum, dün akşam ilk defa tişörtüme geçmiş direk ıslaklık, normaldir diye hiç durmuyorum üstündeKızlar benim göğüslerimden sıvı geliyor. Südyenim ıslanıyor. Süt gelir yazıyor internette ama var mı sizde?
Kızlar televizyonda damlayı gördüm:) pembe giyinmiş çok tatlı yaa:))
selam tatlim gozun aydin olsun bebisini saglikla gordun geldin sendebende de geliyor o sivi.gogus ucumda kuruyup kaliyor arada sutyende leke gibi de goruyorum
Nasi yani canim nerde gordun hangi programda ay cok merak ettim simdi
ayrıntılı ultrasona giden arkadaşlar rahim uzunluğu ölçümü dr nasıl yapıyor?
alttan değil inşallah?
Güzel haberlerle gelirsin inş. Bekliyoruz seni canım.çok ağrıyor acile gitmeye hazırlanıyorum. inşallah birşey yoktur.
Maşallah prensesineslm annişler herkes iyi inş. bayadır giremedim koşuşturmalar vardı aile içinde vakit bulamadım.20 haftayı eride bırakıyorum herşey iyi şükürler olsun. 2 li testden başka bir test yapmadım. bu hafta gittim bir tek veeee cinsiyetimiz kız kesin olarak belli artık. hiç bir sıkıntımız yok onunda benimde.. doğum hastanemizde belli oldu artık sadece bebeğimi bekliyorum..:18::18: ve işte 20 haftamız ve miniğimmm teyzelerii hepinizi
Buğün ayrintili ultrasona girdim veee prensesim 520 gr olmuş teyzElerii 22+4
Rahim uzunluğunu neden ölçüyorlar ki? Bir de cihangirin boyunu ve kilosunu söylemiş miydin hatırlayamadım daAlttan yapmadı benimkini. Ama alt tarafıma bayağı indirdi ultrason cihazını.
Esra Erol'a gitti:)))
Rahim uzunluğunu neden ölçüyorlar ki? Bir de cihangirin boyunu ve kilosunu söylemiş miydin hatırlayamadım datel den geçmişe bakmak zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?