2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Anladım canım, önemli bi ölçümmüş. Benim hiç ölçmedi doktor. Seninki de iyi çıkmış maşallah. Erkek bebeklerin hep gününden erken doğduklarını duyuyorum, kızlar geç doğuyormuş. Dayımın kızı 10 gün geç doğmuştu bdt den. Boyuna da maşallah. Doğacakları boyun yarısını geçtiler öyle böyle derkenben 25 eylülde doğum yaparım diye düşünüyorum:))) rüyaların bazen tersi çıkıyor ama göreceğiz bakalım. Hangimiz önce doğuracağız aceba:)))

Sen beni gördün mü :)) nasıl çıkmıştım herkes görmüş ama kociş görmemiş nasıl çıkmıştım Kamuran :)) izleyemedim bugünkü yayını hala eve gidemedim

Kel bi adam çıktı ya bi kızın karşısına. Kız önce hayır dedi sonra konuşmaya gitti. İştr onlar giderken kamera seni gösterdi :) çok tatlı görünüyordun:) saçında taç ya da bant vardı:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim sancımız bir iki gün arayla Anca olur herhalde:)) yada aynı gün:)) zaten 20 Eylül'den sonra doğumu bekleriz artık çünkü son günler çok ağır geliyormuş anneye.sen de doktoruna söyle servikal uzunluğu ölçsün canım:) mutlaka seninki de 40 ve üstü çıkar:)

O kadar net göremedim canim çok az gorundun çok tatliydin amaaaaa yaaaa eşinde annende hepiniz :)))

Cok cok tesekkür ederim canım benim ama o eşim değildi ki eşimin babası yani nişanı yapılan kişinin amcasıydı. Eşim sağolsun göremedi bizi yada izlemedi orası muamma eve gidiyim sorcam bdn ona

Tamam canım bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu inşallah normal çıkar. Buraya yazarız sancılar başlayınca:)) aklımıza gelirse telaştan bende yarın netten esra erolu izlicem damlayı görmek için anlatıyosunuz merak ettim:))

Canım zaten rutin testler yaptırdım yeni şükür sorn çıkmadı ama ben karpuz kiraz çok tüketiyorum kan yapıyı onlarda yemeye dikkat edersek sıkıntı olmuyor

Evet evet nişandan hemen önce :)) dur gidiyim de hemen iZliyim bende orayı cok tesekkür ederim ki :)) evet o meşhur tacım varya benim işte yine o vardı. Ama varya dışardan göründüğü gibi değil orası hiç askeri gibi resmen. Esra Erol suratsızın teki. Tuvaletim geldi zor gittim valla arada askeri yer gibi

Ben izleyemedim(((

Zaten hiç konuşmadım ki bem çiçek verecektik sonra olmadı utandım yüzükleri bdn takacaktım yine takamadım cpk utangacım normalde orada da dona kaldım :) boşver izlemediğin iyi olmuş canımm :)

Ya benim de çıktı ama hala bazı insanlar hamile olduğumu anlamıyor keşke anlaşılsa da göbek değil bebek olduğu ortaya çıksa

Sen yengeç burcu msn canım bu arada ben de yengecim

evet canım yengeç ve tüm özelliklerini taşıyorum ya sen? evci anaç hem neşeli hem melankolik yemek yapmayı da yemeyi de seven fazla müdahaleci ilk bakışta biraz soğuk yada çekingen ama tanıyınca tam bir fırlama :) sen????

Ben de cok merak ettim izliycem netten :) canim bu arada seker testin cikti mi? Merak ettim

Herkese çok tşk ederiiz.. darisi sizlere olsun guzel haberlerle gelin inş. Buarada buğün tetanozun 1. Dozunu vurundum kolum ağrimaya başladi..

Bence günde 2kaşık pekmezin zararı olmaz hem sana kan yapar hem bebişe yarar inan benim doğum yaptıktan sonra 4kilom kalmıştı 55ile gebe kalmıştım 64 ile doğuma gitmiştim sağlamda yiyordum,artık havalar güzel spor yapabilirsin yürüyüş mesela yemeğini ye at kendini sokağa alışveriş vs derken bebek alacağını alır sen de fazlasını yakarsın balığı bende 2 gebeliğimde de tuketemedim omega yağı kullandım biraz ama onuda devam etmedim üzülme ama Gönül ister yiyelim tabi benim oğlum,2 dk durmayan afacan bşey balık yesem nolurdu die düşünmeden edemiyorum dert etme yani bebişine ek gıdaya geçince balık çorbaları yemekleri yedirirsin içinde kalmaz 😊

Damlayı görmek için kel adamın olduğu sahneyi izle:) o adamla kadın görüşmeye giderken damlayı gösteriyor kamera:))) sancım başladığında telefonu eşimden alabilirsen yazıcam ama kızar bana bu durumda telefona nasıl bakarsın diye:)))))) çaktırmadan iki kelime SANCIM BAŞLADI yazabilirim herhalde:)))))) servikal uzunlukta da doktorlar 2 buçuk ve üstünü de normal kabul edebiliyorlarmış. Bilgin olsun:)

Senin tuvaletini tutmaman lazım. Zaten Esra Erol'un suratsız olduğunu biliyorum. Kameralara gülümsüyor sadece. Normalde çok sinirli ve kimseye de eyvallahı olmayan lafını sakınmayan birisi. Neyse tam nişandan önceydi işte:) o kızın nişan elbisesi de maşallah gelinlik gibiydi:))))) pembe gelinlik:)

Cok cok tesekkür ederim canım benim ama o eşim değildi ki eşimin babası yani nişanı yapılan kişinin amcasıydı. Eşim sağolsun göremedi bizi yada izlemedi orası muamma eve gidiyim sorcam bdn ona

Yok yaninda biri vardi takim elbiseli tam net göremedim esin sandim pardon canim yaaaa sor tabi beni herkes gördü sen naptin de çok seker olmustun ama yaa bayildim sana :* bu arada umarim çok mutlu olurlar canim çok yakistilar çok tatlilardi onlarda . bir omur mutlu olurlar inşallah :) kendini izle sende ben seni görünce çok heycanlandim seni düşünemiyorum :) bi ara esra erol sana da soru soracak sandimm keşke sorsaydi daha uzun gorseydik seni

sabah damla esra erola gidiyorum deyince sırf seni görmek için bende izlemek istedim ama o programa tahammül edemiyorum izleyemedim ama senide merak ettim pembeler falan çok güzel bir hamile olmuşsundur

Zaten hiç konuşmadım ki bem çiçek verecektik sonra olmadı utandım yüzükleri bdn takacaktım yine takamadım cpk utangacım normalde orada da dona kaldım :) boşver izlemediğin iyi olmuş canımm :)
Yok yine de izlemek isterdim esra erola da şaşırdım demek göründüğü gibi değilmiş. Ben de o konularda çok utangacım ya seni çok iyi anlıyorum.
İzlerim canım yarın iş yerinde
Valla benimki de kızar:))) sancımız başladığında onlar evde olacak mı bakalım bi de o var inşallah gece başlamaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…