- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
ayyy evet çok tatlıydı bende gördüm :)))))
Anladım canım, önemli bi ölçümmüş. Benim hiç ölçmedi doktor. Seninki de iyi çıkmış maşallah. Erkek bebeklerin hep gününden erken doğduklarını duyuyorum, kızlar geç doğuyormuş. Dayımın kızı 10 gün geç doğmuştu bdt den. Boyuna da maşallah. Doğacakları boyun yarısını geçtiler öyle böyle derkenCanım servikal uzunluk diyorlar buna. Eğer 30 mm altında çıkarsa erken doğum riskin var demektir. Benimki 40 mm çıktı çok şükür. Gerçi iKimiz de rüyamızda cihangirimi erken doğmuş görmüştük ama:) hayırlısı olsun sağlıklı gelsinler yeter ki. Oğlumun boyu 28 cm çıktı teyzesi. Kiloyu söylemedi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay cok tesekkür ederim ağzım beş karış gülüyorum şuanda utancımdan :) en cpk kızımı merak ediyorum belli oluyormuydu :)
Ben izleyemedimAy cok tesekkür ederim ağzım beş karış gülüyorum şuanda utancımdan :) en cpk kızımı merak ediyorum belli oluyormuydu :)
Sen beni gördün mü :)) nasıl çıkmıştım herkes görmüş ama kociş görmemiş nasıl çıkmıştım Kamuran :)) izleyemedim bugünkü yayını hala eve gidemedim
Anladım canım, önemli bi ölçümmüş. Benim hiç ölçmedi doktor. Seninki de iyi çıkmış maşallah. Erkek bebeklerin hep gününden erken doğduklarını duyuyorum, kızlar geç doğuyormuş. Dayımın kızı 10 gün geç doğmuştu bdt den. Boyuna da maşallah. Doğacakları boyun yarısını geçtiler öyle böyle derkenben 25 eylülde doğum yaparım diye düşünüyorum:))) rüyaların bazen tersi çıkıyor ama göreceğiz bakalım. Hangimiz önce doğuracağız aceba:)))
O kadar net göremedim canim çok az gorundun çok tatliydin amaaaaa yaaaa eşinde annende hepiniz :)))
Tamam canım bu bilgiyi öğrendiğim iyi olduBizim sancımız bir iki gün arayla Anca olur herhalde:)) yada aynı gün:)) zaten 20 Eylül'den sonra doğumu bekleriz artık çünkü son günler çok ağır geliyormuş anneye.sen de doktoruna söyle servikal uzunluğu ölçsün canım:) mutlaka seninki de 40 ve üstü çıkar:)
Bak sende hiç kullanmamıssın. Bence sen kan tahlili yaptır eger cok düşükse değerlerinden ilaçla hemde doğal yollarla takviye yaparsın ama benim küçükken resmen anemi derecesinde kansızlığım vardı hiç bir ilaç işe yaramadı sonra hergün pekmez meyve suyu içtim fırladı kanım doktor bile şaşırdıı noldu diye bende tamamen senin dediğin gibi düşünüyorum meyveler bir mucize ve müthiş kan yapıyorlar
Kel bi adam çıktı ya bi kızın karşısına. Kız önce hayır dedi sonra konuşmaya gitti. İştr onlar giderken kamera seni gösterdi :) çok tatlı görünüyordun:) saçında taç ya da bant vardı:)
Ben izleyemedim(((
Ya benim de çıktı ama hala bazı insanlar hamile olduğumu anlamıyor keşke anlaşılsa da göbek değil bebek olduğu ortaya çıksa
Sen yengeç burcu msn canım bu arada ben de yengecim
Evet evet nişandan hemen önce :)) dur gidiyim de hemen iZliyim bende orayı cok tesekkür ederim ki :)) evet o meşhur tacım varya benim işte yine o vardı. Ama varya dışardan göründüğü gibi değil orası hiç askeri gibi resmen. Esra Erol suratsızın teki. Tuvaletim geldi zor gittim valla arada askeri yer gibi
Tecrübeli anneler kendilerini hemen belli ediyorlar :) verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz . Pekmez bize de kilo aldırır diye düşünüyorum , çünkü çok şeker var onda . Meyve de kararında yemek gerekir ama mevsim meyvelerine denk geldi hamileliğimiz çok şükür , sadece balık yiyemediğim için üzgünüm
Tamam canım bu bilgiyi öğrendiğim iyi olduinşallah normal çıkar. Buraya yazarız sancılar başlayınca:)) aklımıza gelirse telaştan bende yarın netten esra erolu izlicem damlayı görmek için anlatıyosunuz merak ettim:))
Senin tuvaletini tutmaman lazım. Zaten Esra Erol'un suratsız olduğunu biliyorum. Kameralara gülümsüyor sadece. Normalde çok sinirli ve kimseye de eyvallahı olmayan lafını sakınmayan birisi. Neyse tam nişandan önceydi işte:) o kızın nişan elbisesi de maşallah gelinlik gibiydi:))))) pembe gelinlik:)Evet evet nişandan hemen önce :)) dur gidiyim de hemen iZliyim bende orayı cok tesekkür ederim ki :)) evet o meşhur tacım varya benim işte yine o vardı. Ama varya dışardan göründüğü gibi değil orası hiç askeri gibi resmen. Esra Erol suratsızın teki. Tuvaletim geldi zor gittim valla arada askeri yer gibi
Cok cok tesekkür ederim canım benimama o eşim değildi ki eşimin babası yani nişanı yapılan kişinin amcasıydı. Eşim sağolsun göremedi bizi yada izlemedi orası muamma eve gidiyim sorcam bdn ona
Yok yine de izlemek isterdimZaten hiç konuşmadım ki bem çiçek verecektik sonra olmadı utandım yüzükleri bdn takacaktım yine takamadım cpk utangacım normalde orada da dona kaldım :) boşver izlemediğin iyi olmuş canımm :)
İzlerim canım yarın iş yerindeDamlayı görmek için kel adamın olduğu sahneyi izle:) o adamla kadın görüşmeye giderken damlayı gösteriyor kamera:))) sancım başladığında telefonu eşimden alabilirsen yazıcam ama kızar bana bu durumda telefona nasıl bakarsın diye:)))))) çaktırmadan iki kelime SANCIM BAŞLADI yazabilirim herhalde:)))))) servikal uzunlukta da doktorlar 2 buçuk ve üstünü de normal kabul edebiliyorlarmış. Bilgin olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?