Yok yine de izlemek isterdimesra erola da şaşırdım demek göründüğü gibi değilmiş. Ben de o konularda çok utangacım ya seni çok iyi anlıyorum.
İzlerim canım yarın iş yerinde
Valla benimki de kızar:))) sancımız başladığında onlar evde olacak mı bakalım bi de o varinşallah gece başlamaz:)
Yok canım gündüz çalışıyorEşin gece mi çalışıyor ki canım? Son zamanlarımızda annemiz bizde kalır zaten yalnız kalamayız evde. Eşlerimize bi telefon hemen atlar gelirler. Zaten ilk sancılar küçük vuruyormuş:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım gündüz çalışıyorben gece gece yollara düşmekten korkuyorum da:)) inş. gündüz doğar oğluşum gündüz eşime bi telefon hemen gelir problem olmaz. Çok heyecan verici bir tecrübe olacak bizim için. İnşallah sorunsuz atlatırız
Hurmayı duymuştum; yemeyi de düşünüyordum. Ama zem zemi duymamıştım ondan da içerim inşallah. Gece kalkar giderim ben öyle bir şey olursa:))))İnşallah canım. Aminnn. Ben de gündüz doğumu istiyorum. Ama gündüz doğması için geceden ufak sancıların başlaması gerekiyormuş:) hayırlısıyla başaralım bu işi inşallah. Hurma ve zemzem suyu içicem ben. Sen de iç o zamanlar canım.
Tamam canım, hatırladım. Kusura bakma, konuşuyorduk seninle. Egepol sana tersti. Doktorum beni hiç bekletmiyor ama evet yoğun elbette. Fuat beyi duydum ama benim doktorum Sermet Sağol'u ve Yakup Erata'yı önerdi. 400 tl Yakup beyin ayrıntılısı. Randevu aldım pazartesiye. Sermet beye mi gitsem Yakup beye mi kararsızım. Sermet bey Ege'nin doktoru, Yakup bey Dokuz Eylül'ün. Dokuz Eylül bize çok yakın, sanırım o nedenle Yakup beyi seçeceğim. Belki tahlillerde falan hastaneye yönlendirir. Perinatolog olması önemli elbette. Çınarlı'da perinatolog varsa sana yakın, orayı ara sor derim. Ücreti de uygunmuş oranın. Ben en iyisi olsun diye direttiğimden Gökalp bey bu iki doktoru önerdi.
Ben de cok merak ettim izliycem netten :) canim bu arada seker testin cikti mi? Merak ettim
canım funda hanımı duymadım ben tunç beye gidiyorum bir de orçun beyi duydum .hepsi çok iyi doktorlar.ben 507 tl verdim kentte.Çınarlı gerçekten uygun ben girerken bilmiyordum bu kadar pahalı olduğunu ama olsun .bir de ben rahim ağzı kısalığı var mı diye ayrıntılıdan sonra başka bir odaya alıp vajinal baktılar.çok şükür bir problem çıkmadı.
Günaydın canım dün oraya gidince alamadım sonuclarımı. Bugün alcam inşallah bende cok merak ediyorum bakalım nasıl sonuclarım
Damlayı görmek için kel adamın olduğu sahneyi izle:) o adamla kadın görüşmeye giderken damlayı gösteriyor kamera:))) sancım başladığında telefonu eşimden alabilirsen yazıcam ama kızar bana bu durumda telefona nasıl bakarsın diye:)))))) çaktırmadan iki kelime SANCIM BAŞLADI yazabilirim herhalde:)))))) servikal uzunlukta da doktorlar 2 buçuk ve üstünü de normal kabul edebiliyorlarmış. Bilgin olsun:)
evet canım yengeç ve tüm özelliklerini taşıyorum ya sen? evci anaç hem neşeli hem melankolik yemek yapmayı da yemeyi de seven fazla müdahaleci ilk bakışta biraz soğuk yada çekingen ama tanıyınca tam bir fırlama :) sen????
Herkese gunaydiiiinnnn :) nihayet cuma geldi cok mutluyum :) yarin dugun icin ankaraya gidiyoruz insallah yolda zorlanmayiz
Günaydınlar sizlere :))
Ben gönderiyim fotoğrafımı sen yorulma videoyu izlerken :) ama cok net çekemedim video içinden kendimizin fotoğrafını.
Burda kafamda taç var pembe bir taç. Yeşilli olan annem, diğer tarafındaki kayınpederim.
Eki Görüntüle 1136832
Buda yakından ben ve kızım. Nasıl büyümüşmü lale :))
Eki Görüntüle 1136833
Umarım açılır fotoğraflar. İşte bunlar biziz :))
Kamuran yazarsın herhalde saçmalama bunlar bizim en çok merak ettiğimiz şeyler olacak biliyorsun dimi :))
Ben dün cok yorulduğum için Herakde bütün gece kramp girdi iki bacağıma birden bol bol dinlenerek gitmeye çalış tammı
Ay damlaaa be kadar tatlisin :) karnin da baya buyumus ama yine de cok zayifsin cok guzel masallah masallah sana canim :)
Benim gördüğüm sahne bu işte :)Günaydınlar sizlere :))
Ben gönderiyim fotoğrafımı sen yorulma videoyu izlerken :) ama cok net çekemedim video içinden kendimizin fotoğrafını.
Burda kafamda taç var pembe bir taç. Yeşilli olan annem, diğer tarafındaki kayınpederim.
Eki Görüntüle 1136832
Eki Görüntüle 1136833
Kamuran yazarsın herhalde saçmalama bunlar bizim en çok merak ettiğimiz şeyler olacak biliyorsun dimi :))
Merhaba Herkese,
Hepinize coook rahat; saglikli, keyifli ve su gibi akip giden hamilelikler diliyorum.
Ben de oglumu 21 ekimde kucagima aldim, darisi en guzel sekilde basiniza olsun insallah...dilerseniz dogum hikayemi de okuyabilirsiniz.
Henuz 3 aylik bir anne olsam da danismak istedikleriniz olursa seve seve sizlere yardimci olurum.
Mini mini bebisleri ve sizleri opuyorum :)
Günaydınlar sizlere :))
Eki Görüntüle 1136832
Eki Görüntüle 1136833
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?