2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Eşin gece mi çalışıyor ki canım? Son zamanlarımızda annemiz bizde kalır zaten yalnız kalamayız evde. Eşlerimize bi telefon hemen atlar gelirler. Zaten ilk sancılar küçük vuruyormuş:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım gündüz çalışıyor ben gece gece yollara düşmekten korkuyorum da:)) inş. gündüz doğar oğluşum gündüz eşime bi telefon hemen gelir problem olmaz. Çok heyecan verici bir tecrübe olacak bizim için. İnşallah sorunsuz atlatırız

İnşallah canım. Aminnn. Ben de gündüz doğumu istiyorum. Ama gündüz doğması için geceden ufak sancıların başlaması gerekiyormuş:) hayırlısıyla başaralım bu işi inşallah. Hurma ve zemzem suyu içicem ben. Sen de iç o zamanlar canım.

Hurmayı duymuştum; yemeyi de düşünüyordum. Ama zem zemi duymamıştım ondan da içerim inşallah. Gece kalkar giderim ben öyle bir şey olursa:))))

Günaydın canım. Bir tane perinatolog buldum prof. 250 tl ye yapıyormuş aldım randevuyu. İnş her şey güzel gider bakalım 20 haziranda gideceğim inş

Günaydın anneler
Herkes nasıl? Ben bu aralar giremiyorum pek malum okulun son haftaları işler yoğunlaşıyor. Çok öpüyorum herkesi.

Ben de cok merak ettim izliycem netten :) canim bu arada seker testin cikti mi? Merak ettim

Günaydın canım dün oraya gidince alamadım sonuclarımı. Bugün alcam inşallah bende cok merak ediyorum bakalım nasıl sonuclarım

Günaydın canım. Gerçekten pahalıymış ben randevu aldım perinatolog yeşim hanım a. 250 tl ye yapıyormuş. Vajinal deyince korktum nasıl bakıyorlat kamerayla mı. Gebelikten önce baktırmıştım ben ama

Herkese gunaydiiiinnnn :) nihayet cuma geldi cok mutluyum :) yarin dugun icin ankaraya gidiyoruz insallah yolda zorlanmayiz

Günaydınlar sizlere :))

Ben gönderiyim fotoğrafımı sen yorulma videoyu izlerken :) ama cok net çekemedim video içinden kendimizin fotoğrafını.

Burda kafamda taç var pembe bir taç. Yeşilli olan annem, diğer tarafındaki kayınpederim.

Buda yakından ben ve kızım. Nasıl büyümüşmü lale :))

Umarım açılır fotoğraflar. İşte bunlar biziz :))

Kamuran yazarsın herhalde saçmalama bunlar bizim en çok merak ettiğimiz şeyler olacak biliyorsun dimi :))

Ben de canim aynen oyle bir de fazla duygusal, fedakar ve daginik :/ bi de cok iyi niyetli.. kizimiz terazi olucak insallah bakalim anlasabilecek miyiz :)

Herkese gunaydiiiinnnn :) nihayet cuma geldi cok mutluyum :) yarin dugun icin ankaraya gidiyoruz insallah yolda zorlanmayiz

Ben dün cok yorulduğum için Herakde bütün gece kramp girdi iki bacağıma birden bol bol dinlenerek gitmeye çalış tammı

Ay damlaaa be kadar tatlisin :) karnin da baya buyumus ama yine de cok zayifsin cok guzel masallah masallah sana canim :)

Ben dün cok yorulduğum için Herakde bütün gece kramp girdi iki bacağıma birden bol bol dinlenerek gitmeye çalış tammı

Ah kiyamam sana
Canim sakaryada kayinvalidemlerde kahvalti edip ordan gecicez, ordan zaten 3,5 saat. İnsallah bisey olmaz. Dinlenmek degil de tuvalet cok korkutuyo beni mola yerlerinde giremiyorum asiri midem bulaniyo

Ay damlaaa be kadar tatlisin :) karnin da baya buyumus ama yine de cok zayifsin cok guzel masallah masallah sana canim :)

Cok cok teşekkür ederim canımcım o senin bakış açından kaynaklanıyor :) işte bu 7 kilo almış Halim eskiden gercekten cok zayıfım şimdi oturdu vücudum eşim cok memnun aslında bu Halim'den ama ben değilim işte suratıma baksana yusyuvarlak olmuşum :))

Benim gördüğüm sahne bu işte :)
Bebişin de çok büyümüş. Zaten facede de görüyorum resimlerini maşallah size
Sancı geldiğinde de inşallah yazıcam canım

merhaba doğum hikayenizi nereden okuyabiliriz çok merak ettim

kızlar hepinize günaydın,hayırlı cumalar. allaha şükür bu haftayıda sağ salim atlattık sayılır.bebişler bi hafta daha büyücek :))

ay maşallah size ya.ne tatlıymıssınhenada baya bi büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…