Günaydınlar sizlere :))
Ben gönderiyim fotoğrafımı sen yorulma videoyu izlerken :) ama cok net çekemedim video içinden kendimizin fotoğrafını.
Burda kafamda taç var pembe bir taç. Yeşilli olan annem, diğer tarafındaki kayınpederim.
Eki Görüntüle 1136832
Buda yakından ben ve kızım. Nasıl büyümüşmü lale :))
Eki Görüntüle 1136833
Umarım açılır fotoğraflar. İşte bunlar biziz :))
Kamuran yazarsın herhalde saçmalama bunlar bizim en çok merak ettiğimiz şeyler olacak biliyorsun dimi :))
Ben gönderiyim fotoğrafımı sen yorulma videoyu izlerken :) ama cok net çekemedim video içinden kendimizin fotoğrafını.
Burda kafamda taç var pembe bir taç. Yeşilli olan annem, diğer tarafındaki kayınpederim.
Eki Görüntüle 1136832
Eki Görüntüle 1136833
Kamuran yazarsın herhalde saçmalama bunlar bizim en çok merak ettiğimiz şeyler olacak biliyorsun dimi :))
kızlar hepinize günaydın,hayırlı cumalar. Allaha şükür bu haftayıda sağ salim atlattık sayılır.bebişler bi hafta daha büyücek :))
Günaydın canım. Gerçekten pahalıymış ben randevu aldım perinatolog yeşim hanım a. 250 tl ye yapıyormuş. Vajinal deyince korktum nasıl bakıyorlat kamerayla mı. Gebelikten önce baktırmıştım ben ama
ankarada olan arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz ve nerde doğum yapacaksınız 20 hafta oldu hala bi doktor hastane bulamadım birine başladım bıraktım şimdide orda burda nerdeyse muayene oluyorum :) ilk gebeliğimde akaya gittim ordaki personellle kavga ettim 22. hafta bıraktım sonra devlete gittim onuda bıraktım Batıkent bilgiye gittim doğumuda orda yaptım pek memnun kalmadım (fiyatına göre yinede iyidi) bu sefer daha içime sinen bi yer olsun diyorum fikire ihtiyacım var çok pahalı olmayan doktoru iyi özel hastane arıyorum
Ah kiyamam sana
Canim sakaryada kayinvalidemlerde kahvalti edip ordan gecicez, ordan zaten 3,5 saat. İnsallah bisey olmaz. Dinlenmek degil de tuvalet cok korkutuyo benimola yerlerinde giremiyorum asiri midem bulaniyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim gördüğüm sahne bu işte :)
Bebişin de çok büyümüş. Zaten facede de görüyorum resimlerini maşallah size
Sancı geldiğinde de inşallah yazıcam canım
Teşekkür ederiz diğer teyzesi :))ay maşallah size ya.ne tatlıymıssınhenada baya bi büyümüş
Dimiii çok ünlendik ki biz :) yüzüğü ben taksaydım işte ozaman güzel olurdu ama yapamadım işte :)Günaydın Herkese:) Damla çok tatlı çıkmışssın işte olduğum için programı izlemedim iyi ki resim koymyşssun.Hena da maşallah kocaman olmuşArtık bizimde ünlü bir arkadaşımız oldu
dün eve gider gitmez açtım ama denk gelemedim bir türlü sana canım.. Evet kızın baya büyümüş ikinizde çok tatlı görünüyorsunuz Allahım nazarlardan korusun MAŞŞALLAHHH
Bende yeni yeni fotolarını görmek istiyorum ama hiç koymuyorsun ki sen koyda bende göreyim artık ama :) tesekkür ederiz teyzesi :)
Senin tuvaletini tutmaman lazım. Zaten Esra Erol'un suratsız olduğunu biliyorum. Kameralara gülümsüyor sadece. Normalde çok sinirli ve kimseye de eyvallahı olmayan lafını sakınmayan birisi. Neyse tam nişandan önceydi işte:) o kızın nişan elbisesi de maşallah gelinlik gibiydi:))))) pembe gelinlik:)
Evet elbisesi resmen gelinliğe benziyordu. Ama kız cok şeker bir görsen hep gülüyor gülümsüyor engelli olmasına rağmen hayatla çok barışık birisi. Aile yapısı da pek iyi değil üvey babası var ve başlık parası istemiş bizimkilerden hala başlık parası devam ediyormuş öğrenmiş olduk. Kız herseye rağmen cok iyi annesi alın kurtarın diyor kızımı. Inşallah cok cok cok mutku olurlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok yaninda biri vardi takim elbiseli tam net göremedim esin sandim pardon canim yaaaasor tabi beni herkes gördü sen naptin de çok seker olmustun ama yaa bayildim sana :* bu arada umarim çok mutlu olurlar canim çok yakistilar çok tatlilardi onlarda . bir omur mutlu olurlar inşallah :) kendini izle sende ben seni görünce çok heycanlandim seni düşünemiyorum :) bi ara esra erol sana da soru soracak sandimm keşke sorsaydi daha uzun gorseydik seni
Bence günde 2kaşık pekmezin zararı olmaz hem sana kan yapar hem bebişe yarar inan benim doğum yaptıktan sonra 4kilom kalmıştı 55ile gebe kalmıştım 64 ile doğuma gitmiştim sağlamda yiyordum,artık havalar güzel spor yapabilirsin yürüyüş mesela yemeğini ye at kendini sokağa alışveriş vs derken bebek alacağını alır sen de fazlasını yakarsın balığı bende 2 gebeliğimde de tuketemedim omega yağı kullandım biraz ama onuda devam etmedim üzülme ama Gönül ister yiyelim tabi benim oğlum,2 dk durmayan afacan bşey balık yesem nolurdu die düşünmeden edemiyorum dert etme yani bebişine ek gıdaya geçince balık çorbaları yemekleri yedirirsin içinde kalmaz 😊
Maşallah kocaman olmuş göbüşün damlaaaGünaydınlar sizlere :))
Maşallah kocaman olmuş göbüşün damlaaaanlaşılmaması mümkün değil çokta tatlı olmuşsun, hamilelerin bu kadar dikkat çekmesi iyi olmaz, nazar değer mazallah
Eki Görüntüle 1136832
Eki Görüntüle 1136833
gunaydınlaaar!
ya kızlar konu açılmış da, ben de atlayayım dedim üstüne.
tartım mı bozuk çözemedim.63 ile gebe kaldım fakat 67 kilo olmuşum ben.
hamileliğimin başından beri aynı besleniyor, aynı hareketlilikte yaşıyorum.
kıyafetlerimde bi daralma da yok.
nerdeyse her hafta kilo artışı oluyor.
neler oluyor?nereye gidiyor bu kilolar?nasıl oluyor bunca kilo alımı?
Geçen haftaki düğünden iki fotoğrafım var facede. Bakabilirsin :))
Lütfi kırdar devlet hastanesinde yaptırdım canım. 15 dakika baktı ilk. Sonra pozisyonunu değiştirmesi için git gez dolaş gel dedi. Sonrasında da 15 dakika baktı.
Çok hoş hatunsun canım , kızında baya belli maşallah size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?