2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Günaydın Herkese:) Damla çok tatlı çıkmışssın işte olduğum için programı izlemedim iyi ki resim koymyşssun.Hena da maşallah kocaman olmuş Artık bizimde ünlü bir arkadaşımız oldu

dün eve gider gitmez açtım ama denk gelemedim bir türlü sana canım.. Evet kızın baya büyümüş ikinizde çok tatlı görünüyorsunuz Allahım nazarlardan korusun MAŞŞALLAHHH

kızlar hepinize günaydın,hayırlı cumalar. Allaha şükür bu haftayıda sağ salim atlattık sayılır.bebişler bi hafta daha büyücek :))

günaydın canım eveeett çok şükür yaa zaman geçsin artık valla ben iyice meraklanmaya başladım artık

Günaydın,
normal vajinal ultrason ile zaten ona 1 dk da flan baktı.ben de beni odaya aldıklarında korktum ne gördü acaba da beni buraya aldılar dedim .tam giriş anında hemşirenin eline sarılmışım:)

canım merhaba bn ankaradayım yüzüncüyıl meral hanıma gdiyorum cok memnunum muayene ücreti 60tl güzel hastane dogum sezeryan normal farketmiyo 1650 ve test fiyatları cok uygun

Haklısın canım bende sokakta lavaboları kullanamam ama masalı düşün ve git idrarımızı tutmamız bizim için cpk zararlı enfeksiyon yapabiliyor. Ve bence 3,5 saat durmadan gitmeyin saat bası mola yerinde durun 10 dakika falan yürü kalk yani yerinden

Benim gördüğüm sahne bu işte :)
Bebişin de çok büyümüş. Zaten facede de görüyorum resimlerini maşallah size
Sancı geldiğinde de inşallah yazıcam canım

Bende yeni yeni fotolarını görmek istiyorum ama hiç koymuyorsun ki sen koyda bende göreyim artık ama :) tesekkür ederiz teyzesi :)

ay maşallah size ya.ne tatlıymıssınhenada baya bi büyümüş
Teşekkür ederiz diğer teyzesi :))

Günaydın Herkese:) Damla çok tatlı çıkmışssın işte olduğum için programı izlemedim iyi ki resim koymyşssun.Hena da maşallah kocaman olmuş Artık bizimde ünlü bir arkadaşımız oldu
Dimiii çok ünlendik ki biz :) yüzüğü ben taksaydım işte ozaman güzel olurdu ama yapamadım işte :)

dün eve gider gitmez açtım ama denk gelemedim bir türlü sana canım.. Evet kızın baya büyümüş ikinizde çok tatlı görünüyorsunuz Allahım nazarlardan korusun MAŞŞALLAHHH

Cok teşekkür ederiz cok cok teşekkür ederiz hemde âmin canım Rabbim hepimizi nazarlardan kem gözlersen korusun saklasın

Bende oyle sandım ama nişanı son vakte aldılar yetişmedi oyüzden. Nişan bile ne kadar hızlı geçti. Inşallah canım inşallah cpk cok mutlu olurlar onlar cpk daha fazla hakediyorlar mutluluğu

Bende alayım keçi pekmezi :) 9 kilo aldın yani hamileliğinde , çok güzel . Ben doktoruma sordum 12 kilo normali dedi . Ben şimdi 5.5 kilo aldım , 6.6 kg kaldı
son 4 ay son aylar 2,şer kilo alsam . Yine olmayacak galiba :) sen maşallah çok iyi almışsın . Benim yürüyüş yapacak vaktim olmuyor canım . 7 de çıkıyorum , 20:00 de geliyorum . Hafta sonları yürümeye vakit ayıracağım artık . Günde 3 öğün meyve yiyorum ben 1 er adet olarak . Omega içiyorum 2- 3 günde bir ,

Maşallah kocaman olmuş göbüşün damlaaa anlaşılmaması mümkün değil çokta tatlı olmuşsun, hamilelerin bu kadar dikkat çekmesi iyi olmaz, nazar değer mazallah

gunaydınlaaar!
ya kızlar konu açılmış da, ben de atlayayım dedim üstüne.
tartım mı bozuk çözemedim.63 ile gebe kaldım fakat 67 kilo olmuşum ben.
hamileliğimin başından beri aynı besleniyor, aynı hareketlilikte yaşıyorum.
kıyafetlerimde bi daralma da yok.
nerdeyse her hafta kilo artışı oluyor.
neler oluyor?nereye gidiyor bu kilolar?nasıl oluyor bunca kilo alımı?

Maşallah kocaman olmuş göbüşün damlaaa anlaşılmaması mümkün değil çokta tatlı olmuşsun, hamilelerin bu kadar dikkat çekmesi iyi olmaz, nazar değer mazallah

Çok teşekkür ederiz canımm :)) Rabbim hepimizi nazarlardan korusun inşallah

Çok hoş hatunsun canım , kızında baya belli maşallah size :)

Semiyi alıyorsun yine. Ben aman akşam yemek yemiyim sakın. Çarşamba sabah tartıldım 54,5 dum bu sabah tartıldım 59,8 im 1 günde neredeyse 1,5 kilo nasıl alır bir insan? Su toplanmıştır diye düşünüyorum bide dün hep oturduğum için ayaklarımı da hiç kaldıramadım ödem falan oldu Heralde. Seninde belki öyledir. Yani oyle olsun lütfen

Gunaydinnn
Uzun aradan sonra merhaba arkadaslar :)
Nasilsiniz bebisleriniz nasill.biz 2. Duzey ayrintili ultrasona gidiyoruz 18.30 da.cok heyecanliyim ve endiseliyim.en son bebegimin beyininde kist vardi inslh gecmistir.bu arada ben bebegimin hareketlerini cok asiri hissediyorum.acayip hareketli.hele bugun :) napiyo ne ediyo bilemedim :))) bu arada bnm ayaklarim alev ates yaniyo sizlerdede bu sorun varmi ? Bgn sorucam dr a.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lütfi kırdar devlet hastanesinde yaptırdım canım. 15 dakika baktı ilk. Sonra pozisyonunu değiştirmesi için git gez dolaş gel dedi. Sonrasında da 15 dakika baktı.

ücret verdin mi? ben bezmialemde yaptırıcam 10 haziran da 95 lira ücreti. benim gittiğim özel hastane 300 lira istedi:) inşallah benim sonuçlarım da seninki gibi iyi çıkar.

merhaba, hayırlı cumalar canlar:) bayanlar bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? ben pek bir şey hissedemiyorum ya, bu da moralimi bozuyor arada bir nabız atması gibi tık tık hareketler hissediyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…