2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Tatlimm sen de kizin da cok guzell gorunuyosunuz masallah size:)

ücret verdin mi? ben bezmialemde yaptırıcam 10 haziran da 95 lira ücreti. benim gittiğim özel hastane 300 lira istedi:) inşallah benim sonuçlarım da seninki gibi iyi çıkar.

Yok canım ücret vermedim ben. Devlet hastanesi zaten. İnşallah her şeyi iyi çıkacak bebişinin :)

Kilolar bir yere gitmiyor canım , kendi aralarında dağılım yaptıkları için biz anlayamıyoruz tartı gerçeği söylüyor
Sen yine az almışsın çok değil ki , o kadar olacak ve daha da artacak . Kıyafetlerini giyebilmen güzel bence ,

iyi o zaman saol cnm cevabın için.

Günaydın :) bu ultrason çok önemli güzel haberlerini bekliyoruz , iyi bir doktora gidiyorsun değil mi?
Bende yanma yok şimdilik çok şükür , 2. trimester çok rahat gidiyor

Aynen bazen bende utanıyorum , çantamı önüne çekiyorum

Bende bu yüzden bazen hırka giyiyorum ince. Annemde dalga geçiyor benimle kamufle yaptıkva daha cok gözüküyor diyor bırak torunumu ya serbest kalsın falan diyor ama ben eskisi gün yine aynıyım dümde elbisenin üzerine ceket giycektim annem saçmalama ceket olurmu falan dedi de olmaz biliyorum ama utanıyorum işte ya ama bazende dediğim gibi cok hoşuma gidiyor karnımın çıkması karmançorman hallerdeyim yani :)

Günaydın :) bu ultrason çok önemli güzel haberlerini bekliyoruz , iyi bir doktora gidiyorsun değil mi?
Bende yanma yok şimdilik çok şükür , 2. trimester çok rahat gidiyor

Izmirden geliyomus dr cnm.umarim iyidir.aksam yazarimm son durumu

:))) bence yaptığınız doğru arkadaşlar. geçen üzerimde dar bir bluz vardı çantayıda yandan taktım göüğlerde büyüyorya yanımda arkadaş var gelen geçen inanın öyle bakıyor sapık sapık bakışlardı dışarda çok sapkın bakışlar var. annemde kızıyor öyle kötü gözlere karşı kendini sergilersen o çocuktan nasıl medet umarsın diye...

Hırka olmuyor artık gizleyemiyoruz , gerçi dün iş yerine bir müşteri geldi anlamadı :)
dünkü kıyafetine ceket olmazdı , iyi ki böyle gitmişsin hamiş elbisesi de almışsın :)
Ben daha sadece tayt aldım , artık alacağım çok almıcam ama

Izmirden geliyomus dr cnm.umarim iyidir.aksam yazarimm son durumu

tama canım bekliyoruz :)

senin suratın yuvarlaksa benimkini hiç görme bence geçici kilolar bunlar hayatım kızlarımız için değer bu arada elbiseni çok beğendim nerden aldın? Ben de tatil için alışveriş yapıcam ama bi türlü gönlüme göre elbise bulamıyorum

artık mecbur giricem napıyım :26: evet evet dururuz arada zaten yoksa şişer ayaklarım

Benim göğüsler feci oldu ya :26: 3 beden attı sanırım :/ ben karnımdan utanmıyorum bilakis hoşuma gidiyor insanların anlaması hamile olmak çok doğal bir süreç utanılacak bir yanı yok bence

Günaydın canım. Hadi hayırlısı olsun iyidir annesi bebişkon endişelenme benim de ayaklarım çok yanıyo canım ya işe gelip giderken sandalet giyicem artık burda değiştiricem ayakkabımı

Günaydın güzel annelerr hayırlı cumalar diliyorum hepinize. Beklediğimiz gün geldi sonunda ayrıntılı ultrasonumuz var akşam olmaz bana artık :) çok heyecanlıyım inşallah çok çok çok güzel haberlerle gelirim.

evet yaa bende farkettim neden bakıyorlar anlamıyorum kadınlar kızlar önce yüzüme sonra göbeğime nedir yani anlamıyorum ki ilk hamile kalan bizmiyiz valla çatasım geliyor ne bakıyorsunuz diye ama tutuyorum kendimi.. Bakışlar yüzünden utanıyor insan ister istemez bende dikkatli bakış hissedince hemen saklıyorum göbeğimi sinir oluyorum

canım maşallah prenses iyice belli etmiş kendini çok hoş gözüküyorsun maşallah allahım nazarlardan korusun sizi.... Dün yoktum ama yazılanlardan merak ettim seni geçmişten buldum :)

Benim göğüsler feci oldu ya :26: 3 beden attı sanırım :/ ben karnımdan utanmıyorum bilakis hoşuma gidiyor insanların anlaması hamile olmak çok doğal bir süreç utanılacak bir yanı yok bence
öyle canım ama işte dışardaki insanlar biraz ard niyetli o yüzden yoksa benimde hoşuma gidiyor.

:)) Aynısı bende de oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…