Günaydınlar sizlere :))
Ben gönderiyim fotoğrafımı sen yorulma videoyu izlerken :) ama cok net çekemedim video içinden kendimizin fotoğrafını.
Burda kafamda taç var pembe bir taç. Yeşilli olan annem, diğer tarafındaki kayınpederim.
Eki Görüntüle 1136832
Buda yakından ben ve kızım. Nasıl büyümüşmü lale :))
Eki Görüntüle 1136833
Umarım açılır fotoğraflar. İşte bunlar biziz :))
Kamuran yazarsın herhalde saçmalama bunlar bizim en çok merak ettiğimiz şeyler olacak biliyorsun dimi :))
Bak yeni gördüm ben onları. Ee cok güzel uydurmuşsun kıyafetini. Biz seni çok beğendik
ücret verdin mi? ben bezmialemde yaptırıcam 10 haziran da 95 lira ücreti. benim gittiğim özel hastane 300 lira istedi:) inşallah benim sonuçlarım da seninki gibi iyi çıkar.
Teşekkür ederizzz :)) kazımın belli olması beni bazen utandırıyor Bazende mutlu ediyor kararsız kaldım :)
gunaydınlaaar!
ya kızlar konu açılmış da, ben de atlayayım dedim üstüne.
tartım mı bozuk çözemedim.63 ile gebe kaldım fakat 67 kilo olmuşum ben.
hamileliğimin başından beri aynı besleniyor, aynı hareketlilikte yaşıyorum.
kıyafetlerimde bi daralma da yok.
nerdeyse her hafta kilo artışı oluyor.
neler oluyor?nereye gidiyor bu kilolar?nasıl oluyor bunca kilo alımı?
Alttan hiçbir şeye bakmıyorlar canım merak etme
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Bende de var aynısından, sütyenimde leke gibi görüyordum, dün akşam ilk defa tişörtüme geçmiş direk ıslaklık, normaldir diye hiç durmuyorum üstünde
Nasıl, hangi programda gördünüz?
Yok canım ücret vermedim ben. Devlet hastanesi zaten. İnşallah her şeyi iyi çıkacak bebişinin :)
Gunaydinnn
Uzun aradan sonra merhaba arkadaslar :)
Nasilsiniz bebisleriniz nasill.biz 2. Duzey ayrintili ultrasona gidiyoruz 18.30 da.cok heyecanliyim ve endiseliyim.en son bebegimin beyininde kist vardi inslh gecmistir.bu arada ben bebegimin hareketlerini cok asiri hissediyorum.acayip hareketli.hele bugun :) napiyo ne ediyo bilemedim :))) bu arada bnm ayaklarim alev ates yaniyosizlerdede bu sorun varmi ? Bgn sorucam dr a.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen bazen bende utanıyorum , çantamı önüne çekiyorum
Günaydın :) bu ultrason çok önemli güzel haberlerini bekliyoruz , iyi bir doktora gidiyorsun değil mi?
Bende yanma yok şimdilik çok şükür , 2. trimester çok rahat gidiyor
Ah kiyamam sana
Canim sakaryada kayinvalidemlerde kahvalti edip ordan gecicez, ordan zaten 3,5 saat. İnsallah bisey olmaz. Dinlenmek degil de tuvalet cok korkutuyo benimola yerlerinde giremiyorum asiri midem bulaniyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende bu yüzden bazen hırka giyiyorum ince. Annemde dalga geçiyor benimle kamufle yaptıkva daha cok gözüküyor diyor bırak torunumu ya serbest kalsın falan diyor ama ben eskisi gün yine aynıyım dümde elbisenin üzerine ceket giycektim annem saçmalama ceket olurmu falan dedi de olmaz biliyorum ama utanıyorum işte ya ama bazende dediğim gibi cok hoşuma gidiyor karnımın çıkması karmançorman hallerdeyim yani :)
Hırka olmuyor artık gizleyemiyoruz , gerçi dün iş yerine bir müşteri geldi anlamadı :)Bende bu yüzden bazen hırka giyiyorum ince. Annemde dalga geçiyor benimle kamufle yaptıkva daha cok gözüküyor diyor bırak torunumu ya serbest kalsın falan diyor ama ben eskisi gün yine aynıyım dümde elbisenin üzerine ceket giycektim annem saçmalama ceket olurmu falan dedi de olmaz biliyorum ama utanıyorum işte ya ama bazende dediğim gibi cok hoşuma gidiyor karnımın çıkması karmançorman hallerdeyim yani :)
Izmirden geliyomus dr cnm.umarim iyidir.aksam yazarimm son durumu
Cok cok teşekkür ederim canımcım o senin bakış açından kaynaklanıyor :) işte bu 7 kilo almış Halim eskiden gercekten cok zayıfım şimdi oturdu vücudum eşim cok memnun aslında bu Halim'den ama ben değilim işte suratıma baksana yusyuvarlak olmuşum :))
Haklısın canım bende sokakta lavaboları kullanamam ama masalı düşün ve git idrarımızı tutmamız bizim için cpk zararlı enfeksiyon yapabiliyor. Ve bence 3,5 saat durmadan gitmeyin saat bası mola yerinde durun 10 dakika falan yürü kalk yani yerinden
:))) bence yaptığınız doğru arkadaşlar. geçen üzerimde dar bir bluz vardı çantayıda yandan taktım göüğlerde büyüyorya yanımda arkadaş var gelen geçen inanın öyle bakıyor sapık sapık bakışlardı dışarda çok sapkın bakışlar var.annemde kızıyor öyle kötü gözlere karşı kendini sergilersen o çocuktan nasıl medet umarsın diye...
Gunaydinnn
Uzun aradan sonra merhaba arkadaslar :)
Nasilsiniz bebisleriniz nasill.biz 2. Duzey ayrintili ultrasona gidiyoruz 18.30 da.cok heyecanliyim ve endiseliyim.en son bebegimin beyininde kist vardi inslh gecmistir.bu arada ben bebegimin hareketlerini cok asiri hissediyorum.acayip hareketli.hele bugun :) napiyo ne ediyo bilemedim :))) bu arada bnm ayaklarim alev ates yaniyosizlerdede bu sorun varmi ? Bgn sorucam dr a.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:))) bence yaptığınız doğru arkadaşlar. geçen üzerimde dar bir bluz vardı çantayıda yandan taktım göüğlerde büyüyorya yanımda arkadaş var gelen geçen inanın öyle bakıyor sapık sapık bakışlardı dışarda çok sapkın bakışlar var.annemde kızıyor öyle kötü gözlere karşı kendini sergilersen o çocuktan nasıl medet umarsın diye...
günaydınlar sizlere :))
ben gönderiyim fotoğrafımı sen yorulma videoyu izlerken :) ama cok net çekemedim video içinden kendimizin fotoğrafını.
Burda kafamda taç var pembe bir taç. Yeşilli olan annem, diğer tarafındaki kayınpederim.
Eki Görüntüle 1136832
buda yakından ben ve kızım. Nasıl büyümüşmü lale :))
Eki Görüntüle 1136833
umarım açılır fotoğraflar. Işte bunlar biziz :))
kamuran yazarsın herhalde saçmalama bunlar bizim en çok merak ettiğimiz şeyler olacak biliyorsun dimi :))
öyle canım ama işte dışardaki insanlar biraz ard niyetli o yüzden yoksa benimde hoşuma gidiyor.Benim göğüsler feci oldu ya :26: 3 beden attı sanırım :/ ben karnımdan utanmıyorum bilakis hoşuma gidiyor insanların anlaması hamile olmak çok doğal bir süreç utanılacak bir yanı yok bence
evet yaa bende farkettim neden bakıyorlar anlamıyorum kadınlar kızlar önce yüzüme sonra göbeğime nedir yani anlamıyorum ki ilk hamile kalan bizmiyiz valla çatasım geliyor ne bakıyorsunuz diye ama tutuyorum kendimi.. Bakışlar yüzünden utanıyor insan ister istemez bende dikkatli bakış hissedince hemen saklıyorum göbeğimi sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?