2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hadi bakalım, bugün seyre doyma gitsin en güzel muane

Inşallah güzel güzel haberlerle geleceksin hemen haber ver bize de olur mu?

Tatlimm sen de kizin da cok guzell gorunuyosunuz masallah size:)

Teşekkür ederiz canımmcım :)

canım maşallah prenses iyice belli etmiş kendini çok hoş gözüküyorsun maşallah allahım nazarlardan korusun sizi.... Dün yoktum ama yazılanlardan merak ettim seni geçmişten buldum :)

Tesekkür ederiz canım seninde bıgun ayrıntılı ultrasonunmu var? Güzel hüzel haberlerle gelirsin inşallah fotoğraf paylaşmayı unutma ama olurmu

Lcw almıştım ama nisan yada Mart'ta almıştım indirime girmişti ozaman 12 lira gibi birseyealmıştım sanırım yalnış hatırlamıyorsam şimdi bende bulamıyorum elbise falan. 30-40 liraya ancak var. Bitane beğendim aslında 40 lira defactoda indirime girsin diye bekliyorum :)) inşallah geçicidir canım geçmezse yandık valla :)

Evet olmazdı hiç olmazdı hemde ama işte kapatmak istedim ama hırka falan giyince direk ortaya cıkıyor ben buradayım diyor. Ee al canım artık 3 ay kaldı hamileliğin bitmesine şimdi almazsan ne zaman alıp giyeceksin. Bana şimdi m beden
oluyor hersey ama L mi alsam acaba diye düşünüyorum. S bedenden L ye çıkmak ayrı kötü yapıyor insanı :s bu arada cpk erken aldım canım ben o kıyafeti indirimdeydi.

Hayırlı cumalar size de bebeğini mi göreceksin demek, Güzel haberlerini bekliyoruz

Günaydın canım. Bir tane perinatolog buldum prof. 250 tl ye yapıyormuş aldım randevuyu. İnş her şey güzel gider bakalım 20 haziranda gideceğim inş

Günaydııın. İsmi ne hocanın? Fiyatı çok uygunmuş. Benim doktorum 400'e yapıyor.

Yarın sabah annemlere kahvaltıya gidicez. Sonrasında da sahile pikniğe gitmeyi düşünüyoruz.
Geçen hafta kandil günü annemden fırçayı yedim ağladım yine..
Eşim de anneme kızıyor ben ağlayınca ama elimde değil üzülüyorum..
İnşallah yarın moralimi bozacak bir şey söylemez yine.

Güzel haberrlerle gel canım :))

4 ay var canım , 5 ayım yeni bitti . Alıcam , diğer kıyafetlerim oluyordu o nedenle almadım . Artık sıkıyor , zamanı geldi :)
Ben L beden alırım , ancak haklar

Yarın bizde sahile pikniğe gitmeyi düşünüyoruz , yakalayacağım seni orada
Annenin söylediklerine üzülme canım , annen o kötülüğüne söylemez .
Eşine üzüntünü pek yansıtma , annenden soğumasın

Noldu canım yine neden ağladın kandil kandil ne istiyor annem smden anlamadım

hadi bakalım, bugün seyre doyma gitsin En güzel muane

tesekkür ederiz canım seninde bıgun ayrıntılı ultrasonunmu var? Güzel hüzel haberlerle gelirsin inşallah fotoğraf paylaşmayı unutma ama olurmu

hayırlı cumalar size de bebeğini mi göreceksin demek, güzel haberlerini bekliyoruz

güzel haberrlerle gel canım :))

teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için saat 20:30 da randevumuz yarın atmaya çalışırım miniğimin resimlerini :) içim içime sığmıyo resmen yahuuu

Günaydınnnnnnn Ekim anneleri:)
Aranıza yeni katıldım kısmetse 18 Ekim civarı kızımı kucağıma alacağım:) 20.hft bitti..çalışırken hamilelik zor ama idare ediyoruz bir sekilde:)) size sorum arada ellerinizde uyuşma ve bacaklarınızda kramp oluyor mu?ben süt içemiyorum hiç midem kaldırmıyor yoğurt peynir ayran takılıyorum:) acaba yeterince kalsiyum alamadıgımdan mı bu sıkıntılar??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Napıyım canım annemi arıyorum kandilde. Eşimin yanındayım. Annem bana kızıyor ben de kendimi tutamıyorum ki. Zaten çok ağlak oldum ben.

Noldu canım yine neden ağladın kandil kandil ne istiyor annem smden anlamadım

Neden gelmediniz dedi bana. Kandilde beklemiş. O gün de buraya da yazmıştım, kahvaltıya misafirlerim vardı. Ve bizi akşama kadar tuttular. Sahile götürdüler bizi, arabaları var. Akşama kadar sahildeydik. Ne kayınvalidemlere gidebildik ne de kendi annemlere. İkisini de aradım akşam. Kandiliniz mübarek olsun dedim ama annem gitmediğimiz için içerlenmiş...

Hoşgeldin.
Ellerimde uyuşma yok ama bacaklarımda kramp var. İki günde bir mutlaka olur geceleri. Ama buna bir çözüm buldum. Bacaklarımı kendime doğru çekip yatınca kramp olmuyor. Düz uzatırsam oluyor :)

Ah canım üzme kendini inşallah güzel geçer yarın... Aldırış etmemeye çalış. Benim annemde tutturmuş kandil günü damadı tebrik etmemiş, bende onun için üzüldüm ama ertesi günü unuttum. Bebeğim için unutmam gerekiyor. Eşine de söylemezsen kime söyleyeceksin ki başka, onlar bizim dert ortağımız sağolsunlar. Beni çok iyi teselli eder. Anneme karşıda olanlardan hiç haberi yokmuş gibi saygıyla davranmaya devam eder. Moralin bozulmasın, sen artık onlardan bağımsız bir aile oldun daha çok kendi aile huzurunu düşünmen lazım anneler kötülüğümüzü istemez, ama biraz mızmızlık yapabiliyorlar arada onları da öyle kabul etcez, canlarımız onlar bizim. Başımıza bir şey gelse herkesten önce onlar koşar.

Ben fikrimi söyledim , herkes kendi bilir .

sağol canım iyimiş oğlum cok sevindim iyi olmasına onun iyi olduğunu öğrenince kendimi daha iyi hissediyorumm bir türlü geçmiyor canım nasıl olacak bilmiyorumm ama dr rahim uzunluğuna baktı ondan kaynaklanabileceğini düşündü çok şükür bi sıkıntı yok dedi normalmiş uzunluğu bence bi dr gözük canım

Kızlar ben bebeğimi bazen çok sert hissediyorum, bazende 1-2 gün 5-6 kere minik tekmeler şeklinde hissediyorum. Siz nasıl hissediyorsunuz. 1-2 gündür sanki sürekli uyuyor. Hafiften bir tekme atıp çekiliyor. Dün akşam biraz sert tekmeledi 4-5 kere o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…