2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldin.
Ellerimde uyuşma yok ama bacaklarımda kramp var. İki günde bir mutlaka olur geceleri. Ama buna bir çözüm buldum. Bacaklarımı kendime doğru çekip yatınca kramp olmuyor. Düz uzatırsam oluyor :)

Yatma pozisyonu hiç sorma zaten :) sola dogru yatmak en iyisiymiş ama cok rahatsız bir pozisyon hele yüzüstü yatmaya alışık biri için:) teşekkürler tavsiyene hosbuldummm:)

Tabiki onlar koşarlar. Allahım yokluklarını göstermesin. Amin.
Aldırış etmemeye çalışsam da tırsıyorum anneme gittiğimde. Giyimimi bile sevmiyor. Tişört giyinicem yarın kızacak şimdi. Bana bi hamile tişörtü almış. Kolların kısa olmasın, üstüne bir şey giyin diyor. Hava sıcacık

Ya cicişler benim genital bölgemde seyirme gibi bişiyler oluyo sanki içerden bişiy itiyo gibi geliyo sizdede böyle oluyormu. Doktoruma gittiğimde sorucam sizlerde de böyle oluyormu acaba

Yatma pozisyonu hiç sorma zaten :) sola dogru yatmak en iyisiymiş ama cok rahatsız bir pozisyon hele yüzüstü yatmaya alışık biri için:) teşekkürler tavsiyene hosbuldummm:)

Ben de sola zor yatıyorum. Ama mecbur yatmaya çalışıcaz :)

uzuuuun bir aradan sonra geldim 19 haftalık olduk cinsiyetini öğrendik bi kızım vardı bide oğluşum olacakmış sizde ne var ne yok benim sıpa hala aşşağıda ya çok baskı yapıyo ve göbüşüm aldı başını gidiyo sizde vaziyetler ne durumda

Ben de bazen çok sert bazen daha yavaş vuruşlar hissediyorum canım normal bunlar :)
Arada bir de uzun uyumalar olur :))

Hayırlı olsun annesi, sağlıkla gelsin. Cemre'ye Defne ne de güzel olur diye geçiverdi hemen aklımdan

Çok teşekkür ederim önerin için ; sana da hayırlı doğumlar dilerim.. Defne ismini ben de beğenirim ama kuzenimizin adı

Acaba cocuklarımız evlenince bizde mi boyle içerleyeceğiz? Suan aman nolcak ki diyorum aramamız yetmez mi diyorum annemde kayınvalidemde aynı o şekilde. Ama işte üzülsünler istemiyorum ben yinede hep yanlarında olmaya çalışıyorum özellikle annemin ama senin annen de fazla içerlemiş gercekten sende ağlama ama bu kadar

Ya cicişler benim genital bölgemde seyirme gibi bişiyler oluyo sanki içerden bişiy itiyo gibi geliyo sizdede böyle oluyormu. Doktoruma gittiğimde sorucam sizlerde de böyle oluyormu acaba

Benim de geçtiğimiz haftalarda(18.hafta gibi) sanki yüzlerce iğne batıyormuş gibi bir his oldu cok rahatsız ediciydi;bütün gece uyumadım..Dr normal dedi..ne sorsan normal diyor yahu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin.
Ellerimde uyuşma yok ama bacaklarımda kramp var. İki günde bir mutlaka olur geceleri. Ama buna bir çözüm buldum. Bacaklarımı kendime doğru çekip yatınca kramp olmuyor. Düz uzatırsam oluyor :)

Doktorum dün magnezyum eksikliğinden dolayı kramp olabileceğini söyledi. Magnezyum ilacı verdi ama günde 1 muz yiyerek de magnezyum alabilirsiniz canlar :)

Ben de sola zor yatıyorum. Ama mecbur yatmaya çalışıcaz :)

Yatma konusunda da kendimi sola yatmak için zorlamanın saçma olduğunu, nasıl rahat hissedersem öyle yatabileceğimi, zaten bir süre sonra en rahat pozisyonu kendi kendime bulacağımı, vücuduma güvenmem gerektiğini söyledi. Benim de içim rahatladı. Panikliyordum sağa döndüğüm zamanlarda

Süpersin teşekkürlerr tavsiyeler için:)👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet sonuçlarımı aldım....
Sonum vahim. Endokroniloji Servisi'ne sevk edildim. Kanım 9 olmuş, çok düşük. Ve gebelik şekerim düşük çıktı. Kayınvalidem açlık kan şekeri olduğu için düşük olabilir diyor ama endokrinolojiye sevk etti beni sağlık ocağı. Onun dışında kalsiyum folikasit hersey cok normalmiş. Ama sağlık ocagındakiler kan nakli gerekebilir dediler. Cok korktum :s

aa geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz kan nakline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…