Hoşgeldin.
Ellerimde uyuşma yok ama bacaklarımda kramp var. İki günde bir mutlaka olur geceleri. Ama buna bir çözüm buldum. Bacaklarımı kendime doğru çekip yatınca kramp olmuyor. Düz uzatırsam oluyor :)
Canımı tabiki fikrine saygı duyuyoruzBen fikrimi söyledim , herkes kendi bilir .
Ah canım üzme kendini inşallah güzel geçer yarın... Aldırış etmemeye çalış. Benim annemde tutturmuş kandil günü damadı tebrik etmemiş, bende onun için üzüldüm ama ertesi günü unuttum. Bebeğim için unutmam gerekiyor. Eşine de söylemezsen kime söyleyeceksin ki başka, onlar bizim dert ortağımız sağolsunlar. Beni çok iyi teselli eder. Anneme karşıda olanlardan hiç haberi yokmuş gibi saygıyla davranmaya devam eder. Moralin bozulmasın, sen artık onlardan bağımsız bir aile oldun daha çok kendi aile huzurunu düşünmen lazımanneler kötülüğümüzü istemez, ama biraz mızmızlık yapabiliyorlar arada onları da öyle kabul etcez, canlarımız onlar bizim. Başımıza bir şey gelse herkesten önce onlar koşar.
Ben fikrimi söyledim , herkes kendi bilir .
Yatma pozisyonu hiç sorma zaten :) sola dogru yatmak en iyisiymiş ama cok rahatsız bir pozisyon hele yüzüstü yatmaya alışık biri için:) teşekkürler tavsiyene hosbuldummm:)
Kızlar ben bebeğimi bazen çok sert hissediyorum, bazende 1-2 gün 5-6 kere minik tekmeler şeklinde hissediyorum. Siz nasıl hissediyorsunuz. 1-2 gündür sanki sürekli uyuyor. Hafiften bir tekme atıp çekiliyor. Dün akşam biraz sert tekmeledi 4-5 kere o kadar.
Hayırlı olsun annesi, sağlıkla gelsin. Cemre'ye Defne ne de güzel olur diye geçiverdi hemen aklımdan
Napıyım canım annemi arıyorum kandilde. Eşimin yanındayım. Annem bana kızıyor ben de kendimi tutamıyorum ki. Zaten çok ağlak oldum ben.
Neden gelmediniz dedi bana. Kandilde beklemiş. O gün de buraya da yazmıştım, kahvaltıya misafirlerim vardı. Ve bizi akşama kadar tuttular. Sahile götürdüler bizi, arabaları var. Akşama kadar sahildeydik. Ne kayınvalidemlere gidebildik ne de kendi annemlere. İkisini de aradım akşam. Kandiliniz mübarek olsun dedim ama annem gitmediğimiz için içerlenmiş...
Ya cicişler benim genital bölgemde seyirme gibi bişiyler oluyo sanki içerden bişiy itiyo gibi geliyo sizdede böyle oluyormu. Doktoruma gittiğimde sorucam sizlerde de böyle oluyormu acaba
Günaydınnnnnnn Ekim anneleri:)
Aranıza yeni katıldım kısmetse 18 Ekim civarı kızımı kucağıma alacağım:) 20.hft bitti..çalışırken hamilelik zor ama idare ediyoruz bir sekilde:)) size sorum arada ellerinizde uyuşma ve bacaklarınızda kramp oluyor mu?ben süt içemiyorum hiç midem kaldırmıyor yoğurt peynir ayran takılıyorum:) acaba yeterince kalsiyum alamadıgımdan mı bu sıkıntılar??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin.
Ellerimde uyuşma yok ama bacaklarımda kramp var. İki günde bir mutlaka olur geceleri. Ama buna bir çözüm buldum. Bacaklarımı kendime doğru çekip yatınca kramp olmuyor. Düz uzatırsam oluyor :)
Yatma pozisyonu hiç sorma zaten :) sola dogru yatmak en iyisiymiş ama cok rahatsız bir pozisyon hele yüzüstü yatmaya alışık biri için:) teşekkürler tavsiyene hosbuldummm:)
Ben de sola zor yatıyorum. Ama mecbur yatmaya çalışıcaz :)
Doktorum dün magnezyum eksikliğinden dolayı kramp olabileceğini söyledi. Magnezyum ilacı verdi ama günde 1 muz yiyerek de magnezyum alabilirsiniz canlar :)
Yatma konusunda da kendimi sola yatmak için zorlamanın saçma olduğunu, nasıl rahat hissedersem öyle yatabileceğimi, zaten bir süre sonra en rahat pozisyonu kendi kendime bulacağımı, vücuduma güvenmem gerektiğini söyledi. Benim de içim rahatladı. Panikliyordum sağa döndüğüm zamanlarda
Evet sonuçlarımı aldım....
Sonum vahim. Endokroniloji Servisi'ne sevk edildim. Kanım 9 olmuş, çok düşük. Ve gebelik şekerim düşük çıktı. Kayınvalidem açlık kan şekeri olduğu için düşük olabilir diyor ama endokrinolojiye sevk etti beni sağlık ocağı. Onun dışında kalsiyum folikasit hersey cok normalmiş. Ama sağlık ocagındakiler kan nakli gerekebilir dediler. Cok korktum :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?