Evet sonuçlarımı aldım....
Sonum vahim. Endokroniloji Servisi'ne sevk edildim. Kanım 9 olmuş, çok düşük. Ve gebelik şekerim düşük çıktı. Kayınvalidem açlık kan şekeri olduğu için düşük olabilir diyor ama endokrinolojiye sevk etti beni sağlık ocağı. Onun dışında kalsiyum folikasit hersey cok normalmiş. Ama sağlık ocagındakiler kan nakli gerekebilir dediler. Cok korktum :s
Evet sonuçlarımı aldım....
Sonum vahim. Endokroniloji Servisi'ne sevk edildim. Kanım 9 olmuş, çok düşük. Ve gebelik şekerim düşük çıktı. Kayınvalidem açlık kan şekeri olduğu için düşük olabilir diyor ama endokrinolojiye sevk etti beni sağlık ocağı. Onun dışında kalsiyum folikasit hersey cok normalmiş. Ama sağlık ocagındakiler kan nakli gerekebilir dediler. Cok korktum :s
gecmiş olsun görünce yazmak istedim korkma kan nakli yapmazlar ben ilk hamilelgimde 4tü kan degerim banada öle dediler ama ilçlarla biraz yükseldi bildgm kadarıyla sen kan ilacı falan kullanmysn ilçla sorun kalkar
Tatlım çok gecmis olsunnnkorkma sakin bi endokronilojiye git bakalim ne diyecekler . hemen öyle kan nakli yapilmiyor . ilaç kullaniyormuydun peki ona rağmen mi düşük cikti
Evet kullanmıyordum ama artık kullanayım dedim yani kan nakli falan gözümü korkuttu. Teşekkür ederim yazdığın için. Seninki daha cok düşmüş. Kaça yükseldi peki kan ilaçlarını kullanınca? Meyve sularımı bıraktım ben uzun zamandır havuç içmiyorum ondan boyle oldum sanırım. Doping yapma zamanı ama artık. BU arada ben seni hiç görmedim burda?
Biliyorsun biz eşimle ilaçlara karşıyız hala oyle karşıyım oyle başlarda içiyordum aslında ama kabız yapınca bıraktım. Tabi doğal olarak düşmüş. Ay yapmasınlar ya ben korkarım oyle seylerden. Devlet hastanelerinde cok geç randevular kalmış özelde arıyoruz şimdi endokroniloji servisi. Teşekkür ederim canımcım geçecek inşallah
ben hep sizleri okuyorum ama bir türlü yazmamaştım yeni yazıyorum yazarken ilk hamile oldugumu duydugumda düşük cıkmştı bayaa öle gitti en son 10a yükseldi ama 2 aydır test yaptrmadm kendm düsünc eanlıyrum zaten ben gyno ferro kan ilacıyla yükselttm kan degerimi kuru erik kuru siyah üzüm önerirm bunlar kan degerlerni yükselttiyo
Bende şimdi hepsini aldım. Inşallah yükselir kızıma birsey olmasında. Teşekkür ederim yardımların için
Yaa haklısın tabi kullanmamakta ama benim ilaçlarla yükseldi benimde 8 di değerim.. İlaç yerine pekmez kara kuru üzüm falan te canim kan yapıcı şeyler yani. Korkulacak bisey yok ben senden daha kotuydum hic de kan nakli yapalim mevzusu bile geçmedi boşuna korkutmuslar seni.. Geçecek tabiki bitanem sen sıkma canını çözümsüz birşey değil :*
bu arada herksze merhaba beni kabul edin aranıza damla beni listeye eklermisin yas=22 ilk cocuk erkek bebişim ismi eymen yeğız olcak inş
Biliyorsun biz eşimle ilaçlara karşıyız hala oyle karşıyım oyle başlarda içiyordum aslında ama kabız yapınca bıraktım. Tabi doğal olarak düşmüş. Ay yapmasınlar ya ben korkarım oyle seylerden. Devlet hastanelerinde cok geç randevular kalmış özelde arıyoruz şimdi endokroniloji servisi. Teşekkür ederim canımcım geçecek inşallah
Lcw almıştım ama nisan yada Mart'ta almıştım indirime girmişti ozaman 12 lira gibi birseyealmıştım sanırım yalnış hatırlamıyorsam şimdi bende bulamıyorum elbise falan. 30-40 liraya ancak var. Bitane beğendim aslında 40 lira defactoda indirime girsin diye bekliyorum :)) inşallah geçicidir canım geçmezse yandık valla :)
sağol canım iyimiş oğlum cok sevindim iyi olmasına onun iyi olduğunu öğrenince kendimi daha iyi hissediyorumm bir türlü geçmiyor canım nasıl olacak bilmiyorumm ama dr rahim uzunluğuna baktı ondan kaynaklanabileceğini düşündü çok şükür bi sıkıntı yok dedi normalmiş uzunluğu bence bi dr gözük canım
Ay canım ne güzel yazmışsın teşekkür ederim yanmda oldugun için. Benim anneminde kanı, 8 hiç bir zaman kan nakli yapalım falan demediler. İlaç diye korkutma gereğinde mi bulundular acaba? Ya içsem bir dert içmesem bir dert. Sın bir ay daha içmeden devamı deyim diyorum ama bu sefer dediğin gibi kuru üzüm pekmez meyve suları avakado gibi şeylerle doping yaparak. Olmazsa ilaca talim olcaz artık yapcak birsey yok. Cok iyi geldi mesajın Allah razı olsun senden
Kemiklerden canım bence de.. Benim sürekli ağrımıyor, bazı günler ağrıyor. Bende de bir sıkıntı yok canım, bakıldı benim de
kızlar benim kasıklarımda ince sızlamalar oluyo ara ara...
sizde yaşıyormusunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?