2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

gecmiş olsun görünce yazmak istedim korkma kan nakli yapmazlar ben ilk hamilelgimde 4tü kan degerim banada öle dediler ama ilçlarla biraz yükseldi bildgm kadarıyla sen kan ilacı falan kullanmysn ilçla sorun kalkar

Tatlım çok gecmis olsunnn korkma sakin bi endokronilojiye git bakalim ne diyecekler . hemen öyle kan nakli yapilmiyor . ilaç kullaniyormuydun peki ona rağmen mi düşük cikti

gecmiş olsun görünce yazmak istedim korkma kan nakli yapmazlar ben ilk hamilelgimde 4tü kan degerim banada öle dediler ama ilçlarla biraz yükseldi bildgm kadarıyla sen kan ilacı falan kullanmysn ilçla sorun kalkar

Evet kullanmıyordum ama artık kullanayım dedim yani kan nakli falan gözümü korkuttu. Teşekkür ederim yazdığın için. Seninki daha cok düşmüş. Kaça yükseldi peki kan ilaçlarını kullanınca? Meyve sularımı bıraktım ben uzun zamandır havuç içmiyorum ondan boyle oldum sanırım. Doping yapma zamanı ama artık. BU arada ben seni hiç görmedim burda?

Tatlım çok gecmis olsunnn korkma sakin bi endokronilojiye git bakalim ne diyecekler . hemen öyle kan nakli yapilmiyor . ilaç kullaniyormuydun peki ona rağmen mi düşük cikti

Biliyorsun biz eşimle ilaçlara karşıyız hala oyle karşıyım oyle başlarda içiyordum aslında ama kabız yapınca bıraktım. Tabi doğal olarak düşmüş. Ay yapmasınlar ya ben korkarım oyle seylerden. Devlet hastanelerinde cok geç randevular kalmış özelde arıyoruz şimdi endokroniloji servisi. Teşekkür ederim canımcım geçecek inşallah

ben hep sizleri okuyorum ama bir türlü yazmamaştım yeni yazıyorum yazarken ilk hamile oldugumu duydugumda düşük cıkmştı bayaa öle gitti en son 10a yükseldi ama 2 aydır test yaptrmadm kendm düsünc eanlıyrum zaten ben gyno ferro kan ilacıyla yükselttm kan degerimi kuru erik kuru siyah üzüm önerirm bunlar kan degerlerni yükselttiyo

Yaa haklısın tabi kullanmamakta ama benim ilaçlarla yükseldi benimde 8 di değerim.. İlaç yerine pekmez kara kuru üzüm falan te canim kan yapıcı şeyler yani. Korkulacak bisey yok ben senden daha kotuydum hic de kan nakli yapalim mevzusu bile geçmedi boşuna korkutmuslar seni.. Geçecek tabiki bitanem sen sıkma canını çözümsüz birşey değil :*

bu arada herksze merhaba beni kabul edin aranıza damla beni listeye eklermisin yas=22 ilk cocuk erkek bebişim ismi eymen yeğız olcak inş

Bende şimdi hepsini aldım. Inşallah yükselir kızıma birsey olmasında. Teşekkür ederim yardımların için

Ay canım ne güzel yazmışsın teşekkür ederim yanmda oldugun için. Benim anneminde kanı, 8 hiç bir zaman kan nakli yapalım falan demediler. İlaç diye korkutma gereğinde mi bulundular acaba? Ya içsem bir dert içmesem bir dert. Sın bir ay daha içmeden devamı deyim diyorum ama bu sefer dediğin gibi kuru üzüm pekmez meyve suları avakado gibi şeylerle doping yaparak. Olmazsa ilaca talim olcaz artık yapcak birsey yok. Cok iyi geldi mesajın Allah razı olsun senden

bu arada herksze merhaba beni kabul edin aranıza damla beni listeye eklermisin yas=22 ilk cocuk erkek bebişim ismi eymen yeğız olcak inş

C nım bilgisayardan ekleme yapıyorum bana bilgilerini özel mesaj şeklimde yazabilir misin? Unutmayayım. Evet çayı da azaltmam lazım günde 1 tane içiyordum gerçi ama

ben eksik yazmısım bilgiilerimi yaş=22 ankarada yasıyorum ilk cocuk erkek son adet tarihim 19 ocak tahmini doğum tarihim 26 ekim

Canım çok çok geçmiş olsun benim de kan değerlerim 8 civarıydı, demir depolarım da boştu gyno ferro kullanıyorum ben de sürekli. Benim doktorum var istersen ona bir bak. Ataşehir Şifa'da Arif Yönem. Kansızlık hamilelikte önemli ihmal etme sakın, kullanman gerekiyorsa da kullanıcaksın mecburen ilaç. Ben mecburen günde 3 ilaç içiyorum mesela. İlk zamanlar 6 taneydi diğer 3ünü artık düzenli kullanmıyorum. Ama tiroid, coraspin ve demir mecbur içiyorum. Hem bebeğimiz hem bizim için gerekli canım

Yaa tüh görmemişim ben bu elbiseyi neyse artık napalım. Bakarım başka yerlere de.

Geçer geçer canım merak ettim. Millet 30 kilo alıyo

Kemiklerden canım bence de.. Benim sürekli ağrımıyor, bazı günler ağrıyor. Bende de bir sıkıntı yok canım, bakıldı benim de

Allah hepimizden razı olsun canım ne demek tabiki yaninda olacagim . aynisi benim basimda olsa eminim sende benim yaninda olurdun güzel yürekli arkadasim :* evet bi dene bakalim pekmez çekirdekli kara üzüm bi de yiyebiliyorsan ciğer dalak falan diyorlar da ben yiyemiyorum maalesef ki baktin olmadi ilaç kullan olsun hic yoktan iyidir ben anca kendime geldim ilaç sayesinde canim :) doping zamani başliyor o zaman hemen bu aksam AC karnina sabah aksam 2 tatlı kasigi pekmez yiyorsun. Gün içinde atıştırmalik kuru üzüm ve meyve sulari iciyorsun :) sonrada hayirlisi ile güzel haberler aliyoruz hic merak etme tatlim

Kemiklerden canım bence de.. Benim sürekli ağrımıyor, bazı günler ağrıyor. Bende de bir sıkıntı yok canım, bakıldı benim de

iyi çok şükür bir sıkıntın olmadığına sevindimm işallah kucağımıza alınca hepsi gececek inannıyorumm

kızlar benim kasıklarımda ince sızlamalar oluyo ara ara...

sizde yaşıyormusunuz...

slm cnm bendede ara ara olur bel ağrım vardı dr sordum olur dedi bebek büyüyor kasıklarda ve belde ağrı olur normal dedii hatta 2 saat önce yine oldu istersen dr arayıp sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…