2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
damla'ya canım geçmiş olsun işallah ciddi bir şey deyildirr beslenmene dikkat et canım pekmezi ihmal etme tekrar geçmiş olsunn

Günaydııın. İsmi ne hocanın? Fiyatı çok uygunmuş. Benim doktorum 400'e yapıyor.

Prof. dr. Yeşim Bülbül Baytur. internetten araştırabilirsin bana başarılı geldi. bakalım inş güzel bakar. ben 4-5 yere telefon ettim sonunda buna randevu aldım, 200tl yapan falan da vardı ama uzman değildi.

Canım içini ferah tut. Sen ilaç kullanmadığın için düşmüştür, doktorunla görüş düzelir inşallah. Benim arkadaşımın kanı hep sekizlerde imiş çok şükür hiç bir şey olmadı, bebeği 2 yaşında şimdi. Sen kendini üzme ki bebişin üzülmesin.

Merhaba
Demir hapi malesef kabızlık yapıyor, onu azaltmak icin doktor bana lif takviyesi verdi ama pek ise yaramadı tek faydayı yulafta buldum hem sağlıklı hem tok tutuyor hem de lif orani yüksek benim kabizligi azaltti sen de işe yarar mı bilmem ama.

Kansızlık ile ilgili olarak vaktinde ciddi kansızlık problemleri yaşadım bana doktor kırmızı et yiyeceksin pekmez falan hikaye demişti eti artırınca ciddi faydasını görmüştüm. Bebislerimiz için de bol protein önemli doktorum sürekli protein ye modunda et tavuk balik baklagil yumurta

Kızlar merhaba.
ben daha bebeğimi hissedemedim ama iki gündür içerde balık yüzüyormuş gibi, baloncuk patlaması gibi bir şeyler oluyor. bu hissetmek mi yoksa mide-bağırsak hareketi mi tam anlayamıyorum. Nasıl hissettiniz ilk? ben daha 18. haftadayım hissedebilir miyim sizce? doktor çok hareketli bir bebek demişti. zaten ultrasonda durmadan döndü.bir de dün acayip bıçak saplanır gibi ağrılar girdi kasıklarıma normal mi?
bir de benim başka problemim var 4 ay oldu ama sadece 1 kilo aldım göbeğim de minicik. 49.7 kilo oldum ama boyum 1.70. korkuyorum bebeğe az besin mi gidiyor acaba diye? Siz de nasıl kilo durumları?

Ayyy damla daha yeni gordum cok tatlisiniz ama benim karnim seninki dover soylim yani

Bence o bebegin canim tam da o şekilde hissediliyor ilk basta :) bende 18 haftalıkken hissetmistim kızımı boyle pıt pıt oluyor dediğin gibi boloncuk patlamasi gibi. bu haftalarda kasık agrilari olanlar vardi ama ben yasamadim canim bilemiyorum normal mi 1 kilo mu aldin inanamiyorum sana maşallah yaaaa ben 8 kilo aldim 21+4 um :) ben 41 kilo ile basladim en son 49,5 olmuştum :)) bazi insanlar kolay kilo almiyor canim bebeğine az besin gidiyor gibi düşünme . kontrollerinde bebegin saglikli sen saglikliysan sevin bence az kilo ile gecireceksin hamileliği :)

canım ben 21 haftamdayım 18 den berı elımlı koydugmda yumruk tekme el ayaklarını hııssedıyorum ılk 15 haftada pıt pıtlar bSLAMISTI DEDIGN GBI O BEBISINDIR SENDE EN KISA ZAMANDA HISSEDERSIN HER ANNEYE GORE DEGISIRMIS CUNKU ben 6 kılo aldım sen sanslısın hıc uzulme bebısın beslenıyodur bı sekılde

Kizlar ya bişey sorucam ben sizleri cepten takip ediyorum fotoğraf nasıl paylasicam yardimci olurmusunuz bulamadim

Kizlarrr biz geldikkk
Detaylimiz cok iyi gecti sukurler olsunn.kist disinda tabi :S onunda gececegini soyledi 26. Haftadan sonra.
Fistigiminn resmine masallah diyin :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401471687528.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 44

Canım ben sana ne diyim şimdi. Kaç kere dedim şu kan ilacını al diye. Diğer ilaçlar gereksiz ama Demir ilacı almak zorundayız. Bundan sonra kullan ilacını.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:44:

şekerim çok tatlı göbişin maşşallah fazlada belli değil, benim ki seninkinden büyük valla daha 21. haftamdayım (44:

Evet canım:) benimki başından beri çok büyük olmadı:) son 3 ayda anca çıkar gibime geliyor:)

Maşallah sübhanallah tam erkek bebek karnı benimkide kız karnı gibi ama erkek ne çabuk büyüdü sıpalar yaa :)

Karnım çok büyümese de bebişim büyüyor çok şükür boyu kilosu normal:)

Inşallah canım inşallah ya hepinizin dediği gibi bu sağlık ocağında ki doktor abarttı sanırım yok kan nakli falan. Korktuk bizde kızımla haklı olarak. Ama siz iyiki varsınız.

damla'ya canım geçmiş olsun işallah ciddi bir şey deyildirr beslenmene dikkat et canım pekmezi ihmal etme tekrar geçmiş olsunn
Çok çok tesekkür ederim canım evet artık dikkat etme zamanı

Tabi yanında olurdum olmazmıydım canım arkadasım benim. Bugünler için var oldugumuzu düşünüyorum. Ve pekmezli açılışımızı yapıyoruz kızımla beraber teyzesi. Bir ay sonra gel yeniden ver kan dedi inşallah ozamana artacak kan değerlerimiz. Zaman doping zamanı :)) iyiki varsın sende. Bu Arada sende Yemen'e içmene dikkat et olur mu aman birsey olmasın kuzumuza

Evet, kız sen bize boyle teyzesi artık dikkat edeceğiz söz veriyoruz

Ohhh yarasinn size canlarim benim :* sen bizi merak etme elimden geldiğince dikkat ediyorum canim kuzuma :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…