Günaydııın. İsmi ne hocanın? Fiyatı çok uygunmuş. Benim doktorum 400'e yapıyor.
Evet sonuçlarımı aldım....
Sonum vahim. Endokroniloji Servisi'ne sevk edildim. Kanım 9 olmuş, çok düşük. Ve gebelik şekerim düşük çıktı. Kayınvalidem açlık kan şekeri olduğu için düşük olabilir diyor ama endokrinolojiye sevk etti beni sağlık ocağı. Onun dışında kalsiyum folikasit hersey cok normalmiş. Ama sağlık ocagındakiler kan nakli gerekebilir dediler. Cok korktum :s
çok ağrıyor acile gitmeye hazırlanıyorum. inşallah birşey yoktur.
Biliyorsun biz eşimle ilaçlara karşıyız hala oyle karşıyım oyle başlarda içiyordum aslında ama kabız yapınca bıraktım. Tabi doğal olarak düşmüş. Ay yapmasınlar ya ben korkarım oyle seylerden. Devlet hastanelerinde cok geç randevular kalmış özelde arıyoruz şimdi endokroniloji servisi. Teşekkür ederim canımcım geçecek inşallah
Günaydınlar sizlere :))
Ben gönderiyim fotoğrafımı sen yorulma videoyu izlerken :) ama cok net çekemedim video içinden kendimizin fotoğrafını.
Burda kafamda taç var pembe bir taç. Yeşilli olan annem, diğer tarafındaki kayınpederim.
Eki Görüntüle 1136832
Buda yakından ben ve kızım. Nasıl büyümüşmü lale :))
Eki Görüntüle 1136833
Umarım açılır fotoğraflar. İşte bunlar biziz :))
Kamuran yazarsın herhalde saçmalama bunlar bizim en çok merak ettiğimiz şeyler olacak biliyorsun dimi :))
Kızlar merhaba.
ben daha bebeğimi hissedemedim ama iki gündür içerde balık yüzüyormuş gibi, baloncuk patlaması gibi bir şeyler oluyor. bu hissetmek mi yoksa mide-bağırsak hareketi mi tam anlayamıyorum. Nasıl hissettiniz ilk? ben daha 18. haftadayım hissedebilir miyim sizce? doktor çok hareketli bir bebek demişti. zaten ultrasonda durmadan döndü.bir de dün acayip bıçak saplanır gibi ağrılar girdi kasıklarıma normal mi?
bir de benim başka problemim var 4 ay oldu ama sadece 1 kilo aldım göbeğim de minicik. 49.7 kilo oldum ama boyum 1.70. korkuyorum bebeğe az besin mi gidiyor acaba diye? Siz de nasıl kilo durumları?
Kızlar merhaba.
ben daha bebeğimi hissedemedim ama iki gündür içerde balık yüzüyormuş gibi, baloncuk patlaması gibi bir şeyler oluyor. bu hissetmek mi yoksa mide-bağırsak hareketi mi tam anlayamıyorum. Nasıl hissettiniz ilk? ben daha 18. haftadayım hissedebilir miyim sizce? doktor çok hareketli bir bebek demişti. zaten ultrasonda durmadan döndü.bir de dün acayip bıçak saplanır gibi ağrılar girdi kasıklarıma normal mi?
bir de benim başka problemim var 4 ay oldu ama sadece 1 kilo aldım göbeğim de minicik. 49.7 kilo oldum ama boyum 1.70. korkuyorum bebeğe az besin mi gidiyor acaba diye? Siz de nasıl kilo durumları?
Kizlar ya bişey sorucam ben sizleri cepten takip ediyorum fotoğraf nasıl paylasicam yardimci olurmusunuz bulamadim
Evet sonuçlarımı aldım....
Sonum vahim. Endokroniloji Servisi'ne sevk edildim. Kanım 9 olmuş, çok düşük. Ve gebelik şekerim düşük çıktı. Kayınvalidem açlık kan şekeri olduğu için düşük olabilir diyor ama endokrinolojiye sevk etti beni sağlık ocağı. Onun dışında kalsiyum folikasit hersey cok normalmiş. Ama sağlık ocagındakiler kan nakli gerekebilir dediler. Cok korktum :s
:44:
şekerim çok tatlı göbişin maşşallah fazlada belli değil, benim ki seninkinden büyük valla daha 21. haftamdayım( 44:
Maşallah sübhanallah tam erkek bebek karnı benimkide kız karnı gibi ama erkek ne çabuk büyüdü sıpalar yaa :)
Canım içini ferah tut. Sen ilaç kullanmadığın için düşmüştür, doktorunla görüş düzelir inşallah. Benim arkadaşımın kanı hep sekizlerde imiş çok şükür hiç bir şey olmadı, bebeği 2 yaşında şimdi. Sen kendini üzme ki bebişin üzülmesin.
Çok çok tesekkür ederim canım evet artık dikkat etme zamanıdamla'ya canım geçmiş olsun işallah ciddi bir şey deyildirr beslenmene dikkat et canım pekmezi ihmal etme tekrar geçmiş olsunn
Allah hepimizden razı olsun canım ne demek tabiki yaninda olacagim . aynisi benim basimda olsa eminim sende benim yaninda olurdun güzel yürekli arkadasim :* evet bi dene bakalim pekmez çekirdekli kara üzüm bi de yiyebiliyorsan ciğer dalak falan diyorlar da ben yiyemiyorum maalesef kibaktin olmadi ilaç kullan olsun hic yoktan iyidir ben anca kendime geldim ilaç sayesinde canim :) doping zamani başliyor o zaman hemen bu aksam AC karnina sabah aksam 2 tatlı kasigi pekmez yiyorsun. Gün içinde atıştırmalik kuru üzüm ve meyve sulari iciyorsun :) sonrada hayirlisi ile güzel haberler aliyoruz hic merak etme tatlim
Canım ben sana ne diyim şimdi. Kaç kere dedim şu kan ilacını al diye. Diğer ilaçlar gereksiz ama Demir ilacı almak zorundayız. Bundan sonra kullan ilacını.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inşallah canım inşallah ya hepinizin dediği gibi bu sağlık ocağında ki doktor abarttı sanırım yok kan nakli falan. Korktuk bizde kızımla haklı olarak. Ama siz iyiki varsınız.
Çok çok tesekkür ederim canım evet artık dikkat etme zamanı
Tabi yanında olurdum olmazmıydım canım arkadasım benim. Bugünler için var oldugumuzu düşünüyorum. Ve pekmezli açılışımızı yapıyoruz kızımla beraber teyzesi. Bir ay sonra gel yeniden ver kan dedi inşallah ozamana artacak kan değerlerimiz. Zaman doping zamanı :)) iyiki varsın sende. Bu Arada sende Yemen'e içmene dikkat et olur mu aman birsey olmasın kuzumuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?