- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Ayyy damla daha yeni gordum cok tatlisiniz ama benim karnim seninki dover soylim yani
Merhaba
Demir hapi malesef kabızlık yapıyor, onu azaltmak icin doktor bana lif takviyesi verdi ama pek ise yaramadı tek faydayı yulafta buldum hem sağlıklı hem tok tutuyor hem de lif orani yüksek benim kabizligi azaltti sen de işe yarar mı bilmem ama.
Kansızlık ile ilgili olarak vaktinde ciddi kansızlık problemleri yaşadım bana doktor kırmızı et yiyeceksin pekmez falan hikaye demişti eti artırınca ciddi faydasını görmüştüm. Bebislerimiz için de bol protein önemli doktorum sürekli protein ye modunda et tavuk balik baklagil yumurta
Yorum yap kısmına tıkla üstteki simgeler var ya orda ataç işareti var onu tıkla resmi yükle
Evet, kız sen bize boyle teyzesi artık dikkat edeceğiz söz veriyoruz
Kızlar merhaba.
ben daha bebeğimi hissedemedim ama iki gündür içerde balık yüzüyormuş gibi, baloncuk patlaması gibi bir şeyler oluyor. bu hissetmek mi yoksa mide-bağırsak hareketi mi tam anlayamıyorum. Nasıl hissettiniz ilk? ben daha 18. haftadayım hissedebilir miyim sizce? doktor çok hareketli bir bebek demişti. zaten ultrasonda durmadan döndü.bir de dün acayip bıçak saplanır gibi ağrılar girdi kasıklarıma normal mi?
bir de benim başka problemim var 4 ay oldu ama sadece 1 kilo aldım göbeğim de minicik. 49.7 kilo oldum ama boyum 1.70. korkuyorum bebeğe az besin mi gidiyor acaba diye? Siz de nasıl kilo durumları?
bu arada herksze merhaba beni kabul edin aranıza damla beni listeye eklermisin yas=22 ilk cocuk erkek bebişim ismi eymen yeğız olcak inş
Evet sonuçlarımı aldım....
Sonum vahim. Endokroniloji Servisi'ne sevk edildim. Kanım 9 olmuş, çok düşük. Ve gebelik şekerim düşük çıktı. Kayınvalidem açlık kan şekeri olduğu için düşük olabilir diyor ama endokrinolojiye sevk etti beni sağlık ocağı. Onun dışında kalsiyum folikasit hersey cok normalmiş. Ama sağlık ocagındakiler kan nakli gerekebilir dediler. Cok korktum :s
Kizlarrr biz geldikkk
Detaylimiz cok iyi gecti sukurler olsunn.kist disinda tabi :S onunda gececegini soyledi 26. Haftadan sonra.
Fistigiminn resmine masallah diyin :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet sonuçlarımı aldım....
Sonum vahim. Endokroniloji Servisi'ne sevk edildim. Kanım 9 olmuş, çok düşük. Ve gebelik şekerim düşük çıktı. Kayınvalidem açlık kan şekeri olduğu için düşük olabilir diyor ama endokrinolojiye sevk etti beni sağlık ocağı. Onun dışında kalsiyum folikasit hersey cok normalmiş. Ama sağlık ocagındakiler kan nakli gerekebilir dediler. Cok korktum :s
Evet canım ilk zamanlar minik minik balonlar patlıyor gibiydi, gözün aydın annesi:) bağırsak hareketi en fazla iki üç kez olur ama bebişler oynama başlayınca bir iki dk içimde 6-7 kez pıt pıt yapıyorlar, birde ritmik değil, iki vuruyor bir duruyor, sonra bir vuruyor, sonra üç falan... bir de o kadar yumuşak bi dokunuş hissediyorsun ki içerde ben içimde b?r kuş var gibi hissetmiştim:)
Hoşgeldin angel, hayırlı olsun, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Damlacım geçmiş olsun canım, düzelir inşallah ama eti arttırmalısın tabi yinede ilaçsız olmaz malesef, bende normalde ilaç kullanmam ama gebelikte gerekebiliyor, vücudumuz bebeğimize öncelik veriyor çok şükür ama bizim de güçlü ve sağlıklı olmamız lazım. Bana da aile hekimi bugün kanın düşük dedi ya 10-11 civarıydı galiba ki ben demir hapı kullanıyorum, doktoruna göster belki iki doza çıkarır dedizaten kabızlık yapıyor, umarım arttırmaz doktorum, yarın gidiyorum doktora ve tabi ayrıntılıya, çok özledim minnoşumu:)
Maşallah annesi bayağı sivrilmiş, benim ki minik bi top gibi duruyor aşağıda, hentbol topu yutmuş gibiyim:)
Kizlaaar artik ben de hissediyorum kizimi :) cok mutluyum :) bugun kac kez vurdu annesine :) canim benim ama ben elimi koyunca durdu hep yoksa babasina da gostericektimneyse artik hissettim ya cok sukur :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlaaar artik ben de hissediyorum kizimi :) cok mutluyum :) bugun kac kez vurdu annesine :) canim benim ama ben elimi koyunca durdu hep yoksa babasina da gostericektimneyse artik hissettim ya cok sukur :)
Kizlarrr biz geldikkk
Detaylimiz cok iyi gecti sukurler olsunn.kist disinda tabi :S onunda gececegini soyledi 26. Haftadan sonra.
Fistigiminn resmine masallah diyin :))
Maşallah cnm.. Ben de önümüzdeki hafta gideceğim. Ama tam olarak yere karar veremedim. Sen memnun kaldın mı? Nekadar sürdü? Perinatoloji uzmanı mı baktı? Çok soru sordum ama...
Masallah cok tatli findik :) canim kist olayina takilma bicok kiside cikiyor iyi dusun iyi olsun annesiiii :)
Gözünaydın annesiiii. Darısı hissetmeyi bekleyen diğer annelerin başına. Benimkinde bugün bir tuhaflık var ama hayrolsun inşallah. Sabahtan beri durmadı, kıpır kıpır maşallah. Umarım herşey yolundadır oralarda diye dua ediyorumBu hamilelik de bizi iyice tuhaflaştırıyor, çocuk tekmelese endişe, tekmelemese endişe. Ooooof kuruntular kraliçesi olduk hepimiz.
Bu arada kızlar çok keyifli bir yazı buldum, okumak isterseniz linki aşağıya kopyalıyorum:
http://www.drbanuciftci.com/anne_karninda.htm
Bu arada hayat1979 dan haberiniz var mı kızlar, endişeleniyorum onun için . Umarım bebişi ve kendisi iyidir.
Memnun kaldim .ewt cnm perinatoloji uz bakti..yaklasik 25 dakka falan surdu.kalbine ve sol bacagina bakamadi pozisyonundan dolayi.git meyve suyu ic 20 dakka yuru gel dedi :) yuruduk esimle.pozisyonunu degistirmis hemen :) ist dami oturuyosun cnm.
Çok detaylı bir yazı ama sonuna kadar okudum,güzel bilgilendirme oldu,teşekkür ederiz:)
Günaydınlar sizlere :))
Ben gönderiyim fotoğrafımı sen yorulma videoyu izlerken :) ama cok net çekemedim video içinden kendimizin fotoğrafını.
Burda kafamda taç var pembe bir taç. Yeşilli olan annem, diğer tarafındaki kayınpederim.
Eki Görüntüle 1136832
Buda yakından ben ve kızım. Nasıl büyümüşmü lale :))
Eki Görüntüle 1136833
Umarım açılır fotoğraflar. İşte bunlar biziz :))
Kamuran yazarsın herhalde saçmalama bunlar bizim en çok merak ettiğimiz şeyler olacak biliyorsun dimi :))
Evet cnm İstanbul'dayım. Doktorum bir yer önerdi ama perinatoloji uzmanı bakmıyor. Benim de icime sinmedi. Şimdi araştırıyorum. Başarı hastanesini duymuştum. Oraya gidebilirim. Cd falan verdiler mi?
Gunaydinnn
Uzun aradan sonra merhaba arkadaslar :)
Nasilsiniz bebisleriniz nasill.biz 2. Duzey ayrintili ultrasona gidiyoruz 18.30 da.cok heyecanliyim ve endiseliyim.en son bebegimin beyininde kist vardi inslh gecmistir.bu arada ben bebegimin hareketlerini cok asiri hissediyorum.acayip hareketli.hele bugun :) napiyo ne ediyo bilemedim :))) bu arada bnm ayaklarim alev ates yaniyosizlerdede bu sorun varmi ? Bgn sorucam dr a.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?