2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ayyy damla daha yeni gordum cok tatlisiniz ama benim karnim seninki dover soylim yani

Ee sende fotoğraf paylaşta görelim ama göbişini dimi :)) bilmiyorum ya karnım hiç oncesinde olmadığı için şimdi ufacıkta çıksa bana cok geliyor sanırım birazcık abartıyorum galiba :)

Aslında et yiyorum ama haftada 1-2 kere ancak yiyemiyorum bundan önceki hayatımda ben vejeteryandım hamile olunca işte yemek zorunda kaldım. Haftada birde balık yemeye özen gösteriyorum ama baya askıdı iki haftadır onuda yiyemiyorum. Doktorda oyle söyledi proteine ağırlık ver dedi. Bu gercekten cok önemli sanırım. Tesekkür ederim tavsiyen için daha cok yemeye çalışacağım artık

Evet, kız sen bize boyle teyzesi artık dikkat edeceğiz söz veriyoruz

Oğlum da kızıyor sana bak. Annem sana söylemişti diyor sana:) zararın neresinden dönersen kardır. Ilacını kullanınca düzene girer kanın. Bebişlerimiz kanımızı alıyorlar annesi yetemiyoruz artık. Onlar için ne yapılması gerekiyorsa yapıcaz. Kan takviyesi yapmazlar korkutmak için söylemiştir onlar. Ilacını al toparlarsın:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım ilk zamanlar minik minik balonlar patlıyor gibiydi, gözün aydın annesi:) bağırsak hareketi en fazla iki üç kez olur ama bebişler oynama başlayınca bir iki dk içimde 6-7 kez pıt pıt yapıyorlar, birde ritmik değil, iki vuruyor bir duruyor, sonra bir vuruyor, sonra üç falan... bir de o kadar yumuşak bi dokunuş hissediyorsun ki içerde ben içimde b?r kuş var gibi hissetmiştim:)

bu arada herksze merhaba beni kabul edin aranıza damla beni listeye eklermisin yas=22 ilk cocuk erkek bebişim ismi eymen yeğız olcak inş

Hoşgeldin angel, hayırlı olsun, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Damlacım geçmiş olsun canım, düzelir inşallah ama eti arttırmalısın tabi yinede ilaçsız olmaz malesef, bende normalde ilaç kullanmam ama gebelikte gerekebiliyor, vücudumuz bebeğimize öncelik veriyor çok şükür ama bizim de güçlü ve sağlıklı olmamız lazım. Bana da aile hekimi bugün kanın düşük dedi ya 10-11 civarıydı galiba ki ben demir hapı kullanıyorum, doktoruna göster belki iki doza çıkarır dedi zaten kabızlık yapıyor, umarım arttırmaz doktorum, yarın gidiyorum doktora ve tabi ayrıntılıya, çok özledim minnoşumu:)

23. haftamıza girmişken oğluşumla annesiii :))))

Eki Görüntüle 1137442

Maşallah annesi bayağı sivrilmiş, benim ki minik bi top gibi duruyor aşağıda, hentbol topu yutmuş gibiyim:)

Masallah cok tatli findik :) canim kist olayina takilma bicok kiside cikiyor iyi dusun iyi olsun annesiiii :)

Kizlaaar artik ben de hissediyorum kizimi :) cok mutluyum :) bugun kac kez vurdu annesine :) canim benim ama ben elimi koyunca durdu hep yoksa babasina da gostericektim neyse artik hissettim ya cok sukur :)

Canıııım, abartmış o doktor, hiç sıkma canını. Benim de 10 olmuştu kanım. Kan hapını ikiye çıkardı doktor. Sen yine iyisin, haftada 2 et yiyorsun. Ben ayda 2 zor yiyorum. Hemencik toparlarsın merak etme. Demir hapını portakal suyuyla içebilirsin, C vitamini ile alınınca demir emilimi artıyor.

Bu arada fotoğrafları gördüm şekerim, maşallahınız var. Hiç de öyle kansız falan durmuyorsun Üstelik belkide tahlilinde hata bile olmuş olabilir. Sağlık ocaklarına pek güvenmiyorum ben.

Benimki böyle sivri duruyor:) ikimizin aynı o zaman :)

Gözünaydın annesiiii. Darısı hissetmeyi bekleyen diğer annelerin başına. Benimkinde bugün bir tuhaflık var ama hayrolsun inşallah. Sabahtan beri durmadı, kıpır kıpır maşallah. Umarım herşey yolundadır oralarda diye dua ediyorum Bu hamilelik de bizi iyice tuhaflaştırıyor, çocuk tekmelese endişe, tekmelemese endişe. Ooooof kuruntular kraliçesi olduk hepimiz.

Bu arada kızlar çok keyifli bir yazı buldum, okumak isterseniz linki aşağıya kopyalıyorum:
http://www.drbanuciftci.com/anne_karninda.htm

Bu arada hayat1979 dan haberiniz var mı kızlar, endişeleniyorum onun için . Umarım bebişi ve kendisi iyidir.

Son düzenleme:

Gözün Aydın canım çok sevindimmmm:) hep öyle yaparlar ama vurduğunda sesini çıkarmadan işaret ederek eşini çağırırsan vuruyor bebişler :)) babalarıda hissediyor:))) biz de artık kıyafetimden görüyoruz karnımın oynadığını:) çok güzel ya:)

Maşallah cnm.. Ben de önümüzdeki hafta gideceğim. Ama tam olarak yere karar veremedim. Sen memnun kaldın mı? Nekadar sürdü? Perinatoloji uzmanı mı baktı? Çok soru sordum ama...

Maşallah cnm.. Ben de önümüzdeki hafta gideceğim. Ama tam olarak yere karar veremedim. Sen memnun kaldın mı? Nekadar sürdü? Perinatoloji uzmanı mı baktı? Çok soru sordum ama...

Memnun kaldim .ewt cnm perinatoloji uz bakti..yaklasik 25 dakka falan surdu.kalbine ve sol bacagina bakamadi pozisyonundan dolayi.git meyve suyu ic 20 dakka yuru gel dedi :) yuruduk esimle.pozisyonunu degistirmis hemen :) ist dami oturuyosun cnm.

Masallah cok tatli findik :) canim kist olayina takilma bicok kiside cikiyor iyi dusun iyi olsun annesiiii :)

Cokk mersi teyzesii :) bi arkadasiminda bebeginin bes aylikken kist olusmustu beyninde gecmisti.o yuzden icim rahat acikcasi :)

Çok detaylı bir yazı ama sonuna kadar okudum,güzel bilgilendirme oldu,teşekkür ederiz:)

Memnun kaldim .ewt cnm perinatoloji uz bakti..yaklasik 25 dakka falan surdu.kalbine ve sol bacagina bakamadi pozisyonundan dolayi.git meyve suyu ic 20 dakka yuru gel dedi :) yuruduk esimle.pozisyonunu degistirmis hemen :) ist dami oturuyosun cnm.

Evet cnm İstanbul'dayım. Doktorum bir yer önerdi ama perinatoloji uzmanı bakmıyor. Benim de icime sinmedi. Şimdi araştırıyorum. Başarı hastanesini duymuştum. Oraya gidebilirim. Cd falan verdiler mi?

23. haftamıza girmişken oğluşumla annesiii :))))

Eki Görüntüle 1137442

Oyoy oy maasallah subhanallah siz ne tatli olmusunuz ole .. kamuran canim gobusun resmen ben erkegim diyo ve su sekil teorisiniguclndiriyo ... damla cwnim inanilmaz guzel bi hamis olmussun gobusun ayri yuzu ayri guzel maasallah subhanalah Rabbim tum kotuluklerden kem gozlerden korusun insallah

Evet cnm İstanbul'dayım. Doktorum bir yer önerdi ama perinatoloji uzmanı bakmıyor. Benim de icime sinmedi. Şimdi araştırıyorum. Başarı hastanesini duymuştum. Oraya gidebilirim. Cd falan verdiler mi?

Kucukkoy basari hstanesine gttim bn cnmm zaten :)) 150 tl ye yapiyolar.cd veremediler.sistemleri musait deilmis.dogumumuda orda yapicam nasip olursa

Gozunaydin canim inanilmaz bi duygu gercekten ben 16 haftaliktan beri hissediyorum ama son gunlerde artik cok farkli hissetmeye basladim disardan bile gorunuyo cok sukur Allah isteyen ker kadjna bu guzel duygulari yasatsin insallah.

Maasallah canim bebisine hic endise etme o kistler genelde oluyo sonra geciyo ayaklarda yanma son gunlerde bendede var havalarda isindiya daha cok hararet basiyo ben normalde corapsiz gezmem ama coraplari cjkarip cikarip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…