2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evet canım:) benimki başından beri çok büyük olmadı:) son 3 ayda anca çıkar gibime geliyor:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın canım maşallah diyim o zaman sana inşallah çıkmaz yaa fazla ama benim durumum vahim napalım artık doğumdan sonra dikkat edip vermeye çalışıcam

Süpersin teşekkürlerr tavsiyeler için:)👍

Rica ederim, niçin buradayız yardım etmeyeceksek :)

kızlar benim kasıklarımda ince sızlamalar oluyo ara ara...

sizde yaşıyormusunuz...
Bende de oluyor, normalmiş ama ihtiyaten dinleniyorum çok ağrıdığı günlerde, hafifliyor

Aynen öyle canım bende de put pıt oluyordu balonlar, bundan sonra yavaş yavaş güçlenecek. Biz artık dışarıdan bakınca görebiliyoruz tekmelerini:)

Evet cnm İstanbul'dayım. Doktorum bir yer önerdi ama perinatoloji uzmanı bakmıyor. Benim de icime sinmedi. Şimdi araştırıyorum. Başarı hastanesini duymuştum. Oraya gidebilirim. Cd falan verdiler mi?

Ben Eyüp'te Balat hastanesine gidiyorum. Bu işin uzmanı olduğu için Dr başka bir doktora yönlendirdi. Mehmet Aygün'e yaptırdım ben ayrıntılıyı. 210 lira verdim, cd ve fotoğraflarımı aldım. Herşeyine baktı, kızımın ölçmesine izin vermediği değerler için ölçüm alana kadar uğraştı, tavsiye ederim

Evet benim göbişim tam erkek göbişi:))))
Teşekkür ederiz teyzesi:)))

Herkese günaydın:) güya bugün pikniğe gidecektik. Hava çok kötü:) kocişimi hayırlısıyla uyandırıp annemlere kahvaltıya geçicez:)

Günaydın canım maşallah diyim o zaman sana inşallah çıkmaz yaa fazla ama benim durumum vahim napalım artık doğumdan sonra dikkat edip vermeye çalışıcam

Olsun canım ben büyük göbişleri çok seviyorum:) inşallah benimki de büyür sonradan:))

Maşallah minnakına Bi şirine daha ekim topiğinde allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş

Senin oğluşuna yerim ki ben :) ana oğul gelin tabi üzerime :)) şaka bi yana teşekkür ederim ilk triod testini de senin baskıyla yaptırmıştım yoksa hayatta yaptırmazdım :)

Masal hanım artık daha aktif olmaya karar verdi desene annesi :)) hadi maşallah gözünaydın

Evet c vitamini ile tüketmem gerekiyor sanırım unutmuşum ben bu bilgiyi sadece kalsiyumlar tüketmemem gerektiğini biliyordum. Ama ilerya sana birsey sorcam yaşlanmış yumurta kayısı kıvamında mı olmalı, olmamalı mı? Hangi yararlı yada zararlı? Herkes farklı şeyler söylüyor anlamadım. Birgün kayısı kıvamında yiyoruz birgün normal yiyoruz napalım :) bu arada teşekkür ederiz kızımla suratım biraz beyaz olsa da ben hep boyle beyazımdır evet oyle cok değilim zaten sonra araştırdım abarttı o doktor kendi doktoruma randevu alcam bu hafta içi bakalım o ne söyleyecek.

Teşekkür ederiz teyzesi :)) sizi de Rabbim kötülüklerden nazarlardan kem gözlerden haset insanların bakışından korusun inşallah.

Üzülme canım o kist coğu bebekte okuyormuş ama dediğin gibi belli bir hafta sonra geçiyormuş. Onun dışında hersey cok iyi geçmiş işte ne güzel. Sıkma canını. Kızında cok güzel poz vermiş he maşallah :))

Son düzenleyen: Moderatör:

Cok tesekkurler canim :) amin insallah
Ben de cok merak ediyorum en son acile gitmisti insallah iyidir

Cok sagol canim benim insallah o da hisseder cok merak ediyor hakli olarak :) gercekten harika bir sey mucize gibi :)

Gozunaydin canim inanilmaz bi duygu gercekten ben 16 haftaliktan beri hissediyorum ama son gunlerde artik cok farkli hissetmeye basladim disardan bile gorunuyo cok sukur Allah isteyen ker kadjna bu guzel duygulari yasatsin insallah.

Cok tesekkur ederim canim gercekten cok cok guzel bir duyguymus Allah herkese nasip etsin insallah bizim evlatlarimiza da saglik versin :)

Aynen canim artik hareket etmeye kaar verdi cok sukur :)
Canim bu arada hamileyken yumurtayi iyi pismis yemek gerekiyormus haberin olsun

Herkese Günaydın....
Biz bugün 23. haftaya girdik, ben dinlenme modunda kızımsa aquaparkında kıpır kıpır başladık güne:) herkes için çok güzel bir haftasonu diliyoruz....

Aynen canim artik hareket etmeye kaar verdi cok sukur :)
Canim bu arada hamileyken yumurtayi iyi pismis yemek gerekiyormus haberin olsun

Teşekkür ederim canım bugun e bebekte bebek arabasının kampanyasının son günü biz hala üşengeçliğimizden gidip alamadık. Ama eşim bugün acaba iyimi yapıyoruz onu almakla falan diyince acaba dedim. Ya bebek arabasında hangi markayı düşünüyorsun? Ben kaliteli istiyorum ama oyle 1,5 bin falan ja olmasın ya yazıktır paraya. Chicco cok kaliteli gelmiyor bana ama maclaren ve mamas&papas bebek arabaları var bunlarda kaliteli birşeylere benziyorlar indirimjhdeğil ama bunlar suan için. Hangi marka iyi bu arabalarda ya?

Herkese Günaydın....
Biz bugün 23. haftaya girdik, ben dinlenme modunda kızımsa aquaparkında kıpır kıpır başladık güne:) herkes için çok güzel bir haftasonu diliyoruz....

Günaydın benimde oğluşum öyle başladı güne maşallah ikisine de. Ama ben geç kalktığım için acıktı sanırım oğluşum, yemek istedi benden:))

Canım kansızlık için haptan daha etkili olan iğneyi önermişti doktorum. Eğer yükselmezse iğne veririm demişti ama çok şükür hapı düzenli kullanınca gerek kalmadı. Hapı ihmal etme çok çok düşük sayılmaz değerin endişe etme çocuk arabasında da markadan çok kalite önemli ben bakarak inceleyerek almayı tercih ediyorum. Zaten sağına soluna kumaşına vs bakınca anlaşılıyor kalite. Ben henüz almayı düşünmüyorum temmuz sonu gibi bakıcam inş.

Merhaba arkadaşlar bende 18 haftalık gebeyim rabbim nasip ederse kızım olacak ayrıntılı ultrasyona kaçıncı haftada girdiniz...

Canim bebek arabasi onemli iyi dusunmek lazim, bize abimler verecek bugaboo marka ama tabi onlarin sifirlari pahali cok. Arkadaslarim genelde maxi cosi diye bi marka var ya ondan kullaniyor cok da memnunlar ve cok pahali da degil bildigim kadari ile canim. Zaten 12 aydan sonra baston pusetlere geciyosun o yuzden hem arabada car seat olarak kullanilan hem araba olan modeller cok kullanisli bence. Maxi cosilere bi bak istersen

Merhaba arkadaşlar bende 18 haftalık gebeyim rabbim nasip ederse kızım olacak ayrıntılı ultrasyona kaçıncı haftada girdiniz...

Hayirli olsun canim kizin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :) ben 20+1 dim canim gittigimde. Bence 20den sonra 24e kadar gidilebilir

Hayırlı olsun,Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin:) bir kızçe daha yoldaymış demek, ayrıntılıya ben bugün girecem 22+1de, 20-24 arası bakılıyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…