Evet canım:) benimki başından beri çok büyük olmadı:) son 3 ayda anca çıkar gibime geliyor:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rica ederim, niçin buradayız yardım etmeyeceksek :)Süpersin teşekkürlerr tavsiyeler için:)👍
Bende de oluyor, normalmiş ama ihtiyaten dinleniyorum çok ağrıdığı günlerde, hafifliyorkızlar benim kasıklarımda ince sızlamalar oluyo ara ara...
sizde yaşıyormusunuz...
Kızlar merhaba.
ben daha bebeğimi hissedemedim ama iki gündür içerde balık yüzüyormuş gibi, baloncuk patlaması gibi bir şeyler oluyor. bu hissetmek mi yoksa mide-bağırsak hareketi mi tam anlayamıyorum. Nasıl hissettiniz ilk? ben daha 18. haftadayım hissedebilir miyim sizce? doktor çok hareketli bir bebek demişti. zaten ultrasonda durmadan döndü.bir de dün acayip bıçak saplanır gibi ağrılar girdi kasıklarıma normal mi?
bir de benim başka problemim var 4 ay oldu ama sadece 1 kilo aldım göbeğim de minicik. 49.7 kilo oldum ama boyum 1.70. korkuyorum bebeğe az besin mi gidiyor acaba diye? Siz de nasıl kilo durumları?
Evet cnm İstanbul'dayım. Doktorum bir yer önerdi ama perinatoloji uzmanı bakmıyor. Benim de icime sinmedi. Şimdi araştırıyorum. Başarı hastanesini duymuştum. Oraya gidebilirim. Cd falan verdiler mi?
Oyoy oy maasallah subhanallah siz ne tatli olmusunuz ole .. kamuran canim gobusun resmen ben erkegim diyo ve su sekil teorisiniguclndiriyo ... damla cwnim inanilmaz guzel bi hamis olmussun gobusun ayri yuzu ayri guzel maasallah subhanalah Rabbim tum kotuluklerden kem gozlerden korusun insallah
Günaydın canım maşallah diyim o zaman sana inşallah çıkmaz yaa fazla ama benim durumum vahim napalım artık doğumdan sonra dikkat edip vermeye çalışıcam
Kizlarrr biz geldikkk
Detaylimiz cok iyi gecti sukurler olsunn.kist disinda tabi :S onunda gececegini soyledi 26. Haftadan sonra.
Fistigiminn resmine masallah diyin :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oğlum da kızıyor sana bak. Annem sana söylemişti diyor sana:) zararın neresinden dönersen kardır. Ilacını kullanınca düzene girer kanın. Bebişlerimiz kanımızı alıyorlar annesi yetemiyoruz artık. Onlar için ne yapılması gerekiyorsa yapıcaz. Kan takviyesi yapmazlar korkutmak için söylemiştir onlar. Ilacını al toparlarsın:)
Kizlaaar artik ben de hissediyorum kizimi :) cok mutluyum :) bugun kac kez vurdu annesine :) canim benim ama ben elimi koyunca durdu hep yoksa babasina da gostericektimneyse artik hissettim ya cok sukur :)
Canıııım, abartmış o doktor, hiç sıkma canını. Benim de 10 olmuştu kanım. Kan hapını ikiye çıkardı doktor. Sen yine iyisin, haftada 2 et yiyorsun. Ben ayda 2 zor yiyorum. Hemencik toparlarsın merak etme. Demir hapını portakal suyuyla içebilirsin, C vitamini ile alınınca demir emilimi artıyor.
Bu arada fotoğrafları gördüm şekerim, maşallahınız var. Hiç de öyle kansız falan durmuyorsunÜstelik belkide tahlilinde hata bile olmuş olabilir. Sağlık ocaklarına pek güvenmiyorum ben.
Oyoy oy maasallah subhanallah siz ne tatli olmusunuz ole .. kamuran canim gobusun resmen ben erkegim diyo ve su sekil teorisiniguclndiriyo ... damla cwnim inanilmaz guzel bi hamis olmussun gobusun ayri yuzu ayri guzel maasallah subhanalah Rabbim tum kotuluklerden kem gozlerden korusun insallah
Kizlarrr biz geldikkk
Detaylimiz cok iyi gecti sukurler olsunn.kist disinda tabi :S onunda gececegini soyledi 26. Haftadan sonra.
Fistigiminn resmine masallah diyin :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gözünaydın annesiiii. Darısı hissetmeyi bekleyen diğer annelerin başına. Benimkinde bugün bir tuhaflık var ama hayrolsun inşallah. Sabahtan beri durmadı, kıpır kıpır maşallah. Umarım herşey yolundadır oralarda diye dua ediyorumBu hamilelik de bizi iyice tuhaflaştırıyor, çocuk tekmelese endişe, tekmelemese endişe. Ooooof kuruntular kraliçesi olduk hepimiz.
Bu arada kızlar çok keyifli bir yazı buldum, okumak isterseniz linki aşağıya kopyalıyorum:
http://www.drbanuciftci.com/anne_karninda.htm
Bu arada hayat1979 dan haberiniz var mı kızlar, endişeleniyorum onun için . Umarım bebişi ve kendisi iyidir.
Gözün Aydın canım çok sevindimmmm:) hep öyle yaparlar ama vurduğunda sesini çıkarmadan işaret ederek eşini çağırırsan vuruyor bebişler :)) babalarıda hissediyor:))) biz de artık kıyafetimden görüyoruz karnımın oynadığını:) çok güzel ya:)
Cokk mersi teyzesii :) bi arkadasiminda bebeginin bes aylikken kist olusmustu beyninde gecmisti.o yuzden icim rahat acikcasi :)
Gozunaydin canim inanilmaz bi duygu gercekten ben 16 haftaliktan beri hissediyorum ama son gunlerde artik cok farkli hissetmeye basladim disardan bile gorunuyo cok sukur Allah isteyen ker kadjna bu guzel duygulari yasatsin insallah.
Senin oğluşuna yerim ki ben :) ana oğul gelin tabi üzerime :)) şaka bi yana teşekkür ederim ilk triod testini de senin baskıyla yaptırmıştım yoksa hayatta yaptırmazdım :)
Masal hanım artık daha aktif olmaya karar verdi desene annesi :)) hadi maşallah gözünaydın
Evet c vitamini ile tüketmem gerekiyor sanırım unutmuşum ben bu bilgiyi sadece kalsiyumlar tüketmemem gerektiğini biliyordum. Ama ilerya sana birsey sorcam yaşlanmış yumurta kayısı kıvamında mı olmalı, olmamalı mı? Hangi yararlı yada zararlı? Herkes farklı şeyler söylüyor anlamadım. Birgün kayısı kıvamında yiyoruz birgün normal yiyoruz napalım :) bu arada teşekkür ederiz kızımla suratım biraz beyaz olsa da ben hep boyle beyazımdır evet oyle cok değilim zaten sonra araştırdım abarttı o doktor kendi doktoruma randevu alcam bu hafta içi bakalım o ne söyleyecek.
Teşekkür ederiz teyzesi :)) sizi de Rabbim kötülüklerden nazarlardan kem gözlerden haset insanların bakışından korusun inşallah.
Üzülme canım o kist coğu bebekte okuyormuş ama dediğin gibi belli bir hafta sonra geçiyormuş. Onun dışında hersey cok iyi geçmiş işte ne güzel. Sıkma canını. Kızında cok güzel poz vermiş he maşallah :))
Aynen canim artik hareket etmeye kaar verdi cok sukur :)
Canim bu arada hamileyken yumurtayi iyi pismis yemek gerekiyormus haberin olsun
Maşallah size
Herkese Günaydın....
Biz bugün 23. haftaya girdik, ben dinlenme modunda kızımsa aquaparkında kıpır kıpır başladık güne:) herkes için çok güzel bir haftasonu diliyoruz....
Canım kansızlık için haptan daha etkili olan iğneyi önermişti doktorum. Eğer yükselmezse iğne veririm demişti ama çok şükür hapı düzenli kullanınca gerek kalmadı. Hapı ihmal etme çok çok düşük sayılmaz değerin endişe etmeTeşekkür ederim canım bugun e bebekte bebek arabasının kampanyasının son günü biz hala üşengeçliğimizden gidip alamadık. Ama eşim bugün acaba iyimi yapıyoruz onu almakla falan diyince acaba dedim. Ya bebek arabasında hangi markayı düşünüyorsun? Ben kaliteli istiyorum ama oyle 1,5 bin falan ja olmasın ya yazıktır paraya. Chicco cok kaliteli gelmiyor bana ama maclaren ve mamas&papas bebek arabaları var bunlarda kaliteli birşeylere benziyorlar indirimjhdeğil ama bunlar suan için. Hangi marka iyi bu arabalarda ya?
Teşekkür ederim canım bugun e bebekte bebek arabasının kampanyasının son günü biz hala üşengeçliğimizden gidip alamadık. Ama eşim bugün acaba iyimi yapıyoruz onu almakla falan diyince acaba dedim. Ya bebek arabasında hangi markayı düşünüyorsun? Ben kaliteli istiyorum ama oyle 1,5 bin falan ja olmasın ya yazıktır paraya. Chicco cok kaliteli gelmiyor bana ama maclaren ve mamas&papas bebek arabaları var bunlarda kaliteli birşeylere benziyorlar indirimjhdeğil ama bunlar suan için. Hangi marka iyi bu arabalarda ya?
Merhaba arkadaşlar bende 18 haftalık gebeyim rabbim nasip ederse kızım olacak ayrıntılı ultrasyona kaçıncı haftada girdiniz...
Merhaba arkadaşlar bende 18 haftalık gebeyim rabbim nasip ederse kızım olacak ayrıntılı ultrasyona kaçıncı haftada girdiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?