2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

maxi cosi çok iyi bende kızıma almak istemiştim ama 2011 yılında 1250-1500 arasıydı alamamıştım chicco dan aldım galiba 700 tl di ama ben gayet memnun kaldım puset+ oto koltuk uyumlu 9 ay oto koltuk olanı kullandım sonra pusete oturttum. Bayağıda kullandım çokda sağlam şimdide oğlumu oturtcam onuda büyütür

vee buda 19 haftalik muhammed'im ve ben
yalniz kizlar benim karnim biraz asagida duruyo sanki sizinkilere gore

Son düzenleme:

Rica ederim canım. Birbirimizi uyarıcaz tabiki:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimki ileri doğru bakıyor teyzesi:) senden de bir fotoğraf bekliyorum:)

Canım, yumurtayı bakteri kapmayalım diye çok pişmiş yememiz gerekiyormuş. Ama 10 dakikadan fazla haşlama ki o demir halkası olmasın beyazının içinde. Hani yeşil gibi bir halka oluyor çok haşlandığında, öyle olmasın. Kayısının üzerine bir iki dakika daha pişir bence. Biz bir de kümesten alıyoruz, yani çiftliktekiler gibi denetimli hayvanlar değil, hür tavuklar, ne bulursa yiyorlar. O nedenle iyi pişiriyorum. Ama çok çok fazla da değil. Kayısı olmayacak şekilde. Aslında en güzeli kaşarlı omlet bence. Böylece peynir de tüketmiş oluyorum.

Merhaba arkadaşlar bende 18 haftalık gebeyim rabbim nasip ederse kızım olacak ayrıntılı ultrasyona kaçıncı haftada girdiniz...

Merhaba arkadaşım, hoşgeldin. Ben bugün girdim ayrıntılıya, 21+0 da. Doktorum 24. haftaya kadar girebilirsin dedi. Bu hafta ikinci kez gireceğim ayrıntılıya, çok keyifli oluyor maşallah.

Kızlar biz ayrıntılımızdan geldik çok şükür herşey yolunda Bu çok başka bir buluşma oldu. Eşim de ben de tutamadık gözyaşlarımızı. Maşallah oğluma, çok güzel pozlar verdi bize. Doktor "Çok hareketli bu kerata, köfte dudaklı şuna bak." diye sevdi yavrumuzu. Bir ara bize gülümseyip, el salladı, doktor o anın fotoğrafını çekti. Devamlı bakıyorum. Bu gerçekten bir mucize, Allahım isteyen herkese nasip etsin. Biz anne baba olmayı çok isteyen bir çift değildik, yıllardır cesaret edemiyorduk. Yaşlanınca pişman olmayalım diye bir deneyelim dedik. Çok şükür rabbim nasip etti. Arkadaşlarım hep derdi erteleme, zor ama bambaşka bir duygu diye. Çok haklılarmış. Sanırım her kadın anne olmaya hazır ama bazen bunu başa gelmeden anlamak mümkün olmuyor. O nedenle bizim gibi kararsız olan samimi iki çift aile dostlarımızı da gaza getirdik, onlar da oğlumuza kardeş yapmak için çalışmalara başladı. Hayırlısı Allah'tan.

Bu arada umarım ayrıntılıya giren herkesin sonuçları iyidir. Yavrularımız hep mutlu olsun, sağlıklı olsun inşallah.

hayat1979dan haberiniz var mı? Çok merak ediyorum onu, en son acile gidecekti.

JOKER'de %50 indirim var. Geçen hafta 100 tl ye beğenip , iyi ki de almadığım 8 li hastane çıkışını 50 tl ye kaptım. Pijama altı ve kısmetse seneye yazın giyinsin diye bir tişört de aldım, çok güzeldi dayanamadım. GAPbaby'den birkaç tulum, patikli alt falan aldım. Kendime de LCWden kot pantolon bir de La Senza'dan geniş geniş külotlar aldım. Sıkıyor çamaşırlarım karnımı, eşim çok kızıyor oğlumu sıkıştırıyorsun diye. E madem çok ısrar etti ben de aldım bir sürüüü. Zayıflayınca nolacak bunlar bilmem ama ben kendimi tutamıyorum, çok alışveriş yapıyorum kendime. Normalde böyle değildim, sevdim tombiş olmayı :)

Son düzenleme:
Merhaba kizlar aksam ayrintili ultrasonumz vardi ruyaaa gibiydiii mukemmeldii. hersey cok guzel dedi hic bir problemi yok masallah amniyos sivimizda normalmis oglum 1hafta onden gidiyor hala 25cm 495gr dedi doktorumuz. Karpuz yemende bi sakinca yok dedi bana birde seker yuklemesi icin konustum simdi yaptirirsan olmaz 26.haftada yaptirman gerekio dedi simdi bebegin seker orani degil senin sekerin cikar dogru olmaz dedi.bizde haberler bu kadar resmlerini de yuklicem pek poz verme havasinda degildi ama her haliyle muhtesem bebegim :) Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu cok guzell.

Son düzenleme:
kızlar dün sızlama var demiştim 2 arkadş bendede oluyor demiş...
ama dün akşam iki kasığımdada sızlama zonklamalı ağrıya dönüşünce fitil kullandım. endol bebek için iyi değil dedi doktor ama gece yarısı yapacak bir şey yok. bugün daha iyiyim.pazartesi randevum var...
ben 22 ve 15 haftalıkken bebeğimi kaybettim çok endişeliyim o yüzden...:18::18::18::18::18:

Ayrintilaya giren arkadaslar nekadar guzel haberlerle gelmissiniz hepinize masallahAllah izin verirse bende perşembe sabah 9 da ayrintiliya giricem cok ozledim bebisimi inşallah bende guzel haberlerle gelirim.bu arada kızlar ben mayis ve Haziran annelerinide okuyorum nekadar guzel doguranlar.dogum hikayelerini paylaşanlar.safak sayanlar cok guzeller ama.bende biran once ogunlere gelnek istiyorum. Cok sabirsizim ama dogduktan sonrada evde 3 cocukla nasıl bas edicem o ayri mesele ama Güzel Rabbim onun sabrinida verir

Çok sağol arkadaşım, hepimize maşallah Ben bugün girdim, pazartesi yine gireceğim kısmetse. Bugünkü, doğum yapmayı düşündüğüm hastanedeydi, radyolog baktı, pek ayrıntılı değildi açıkçası, 5-6 dakikada bitiverdi. Pazartesi özelden doktorumun önerdiği perinatoloji uzmanına da randevu almıştım, iyi ki de öyle yapmışım. Hastanedeki tahmin ettiğim gibi üstün körüydü. Ama bu ayrıntılı olayı çok keyifli birşey, bakmaya doyamayacaksın. Gerçi sen diğer bebişlerinden tecrübelisindir. Ben heyecanla anlatıyorum işte öyle Eşim kameraya da çekti. Siz de çekin CD vermiyorlarsa. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.

Canim ben vakif gurebe bezmi alem üniversite sinde gircem cd vermiyolar 90 liraya cektircem benim hastane 300 istedi cok geldi eksiklerimizi aliriz diye dusunduk esimle malum 2 cocukta var evde birinin okul masrafi oburunun beziydi derken giderlerimiz cok oluyo olsun canlari sagolsunda

Canim ya bisey sorucam cepten fotograflari nasıl paylasiyorsun birturlu bulamadim

Ben iphone'a kadınlar kulübünün programını yükledim canım. Cevapla dediğin zaman fotoğraf ekleme butonu da var. Bunlar da annemin ördüğü ve örmeye devam ettiği battaniye ve yelekler:)

İyi düşünmüşsünüz canım, biz bir taneyi düşünürken 3 taneyi hayata hazırlamak ne kadar zordur. Allah yardım etsin size. CD gereksiz, bir CD ye 50 lira ekstra para istedi hastane, yuh dedim. Doktor da hiç gerek yok dedi zaten. Telefona kaydediyor eşim, doktorun ve bizim konuşmalarımız da çıkıyor. Böylesi daha güzel bence.

merhaba canim insallah sende hayirli haberlerle gelirsin, evet insan cok heyecanlaniyor bende o gunlere gelmek istiyorum kizimin yuzunu, ilk emzirmeyi onu bagrima basmayi cok istiyorum mesela... ama bi o kadarda korkuyorum ya ilgilenemzesem diye, oglum her gordugu bebegi hirpaliyor yuzunu cirmaliyo resmen.. napicam nasil alistiracam yada bunun gibi birsuru sey dusunuyorum..... hayirlisi elbet bi kolaylik verir rabbbim hepimizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…