Canim bebek arabasi onemli iyi dusunmek lazim, bize abimler verecek bugaboo marka ama tabi onlarin sifirlari pahali cok. Arkadaslarim genelde maxi cosi diye bi marka var ya ondan kullaniyor cok da memnunlar ve cok pahali da degil bildigim kadari ile canim. Zaten 12 aydan sonra baston pusetlere geciyosun o yuzden hem arabada car seat olarak kullanilan hem araba olan modeller cok kullanisli bence. Maxi cosilere bi bak istersen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar bende 18 haftalık gebeyim rabbim nasip ederse kızım olacak ayrıntılı ultrasyona kaçıncı haftada girdiniz...
Senin oğluşuna yerim ki ben :) ana oğul gelin tabi üzerime :)) şaka bi yana teşekkür ederim ilk triod testini de senin baskıyla yaptırmıştım yoksa hayatta yaptırmazdım :)
Masal hanım artık daha aktif olmaya karar verdi desene annesi :)) hadi maşallah gözünaydın
Evet c vitamini ile tüketmem gerekiyor sanırım unutmuşum ben bu bilgiyi sadece kalsiyumlar tüketmemem gerektiğini biliyordum. Ama ilerya sana birsey sorcam yaşlanmış yumurta kayısı kıvamında mı olmalı, olmamalı mı? Hangi yararlı yada zararlı? Herkes farklı şeyler söylüyor anlamadım. Birgün kayısı kıvamında yiyoruz birgün normal yiyoruz napalım :) bu arada teşekkür ederiz kızımla suratım biraz beyaz olsa da ben hep boyle beyazımdır evet oyle cok değilim zaten sonra araştırdım abarttı o doktor kendi doktoruma randevu alcam bu hafta içi bakalım o ne söyleyecek.
Teşekkür ederiz teyzesi :)) sizi de Rabbim kötülüklerden nazarlardan kem gözlerden haset insanların bakışından korusun inşallah.
Üzülme canım o kist coğu bebekte okuyormuş ama dediğin gibi belli bir hafta sonra geçiyormuş. Onun dışında hersey cok iyi geçmiş işte ne güzel. Sıkma canını. Kızında cok güzel poz vermiş he maşallah :))
Maşallah sizene güzelde büyümüş göbüşün annesi benimki kız göbeği gibi hem öne hem yana büyüyor...Aşağı doğru bakıyor göbeğim. doktor erkek demese aklımda şüphe olacak:)))
Benimki ileri doğru bakıyor teyzesi:) senden de bir fotoğraf bekliyorum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ya bisey sorucam cepten fotograflari nasıl paylasiyorsun birturlu bulamadim
Senin oğluşuna yerim ki ben :) ana oğul gelin tabi üzerime :)) şaka bi yana teşekkür ederim ilk triod testini de senin baskıyla yaptırmıştım yoksa hayatta yaptırmazdım :)
Masal hanım artık daha aktif olmaya karar verdi desene annesi :)) hadi maşallah gözünaydın
Evet c vitamini ile tüketmem gerekiyor sanırım unutmuşum ben bu bilgiyi sadece kalsiyumlar tüketmemem gerektiğini biliyordum. Ama ilerya sana birsey sorcam yaşlanmış yumurta kayısı kıvamında mı olmalı, olmamalı mı? Hangi yararlı yada zararlı? Herkes farklı şeyler söylüyor anlamadım. Birgün kayısı kıvamında yiyoruz birgün normal yiyoruz napalım :) bu arada teşekkür ederiz kızımla suratım biraz beyaz olsa da ben hep boyle beyazımdır evet oyle cok değilim zaten sonra araştırdım abarttı o doktor kendi doktoruma randevu alcam bu hafta içi bakalım o ne söyleyecek.
Teşekkür ederiz teyzesi :)) sizi de Rabbim kötülüklerden nazarlardan kem gözlerden haset insanların bakışından korusun inşallah.
Üzülme canım o kist coğu bebekte okuyormuş ama dediğin gibi belli bir hafta sonra geçiyormuş. Onun dışında hersey cok iyi geçmiş işte ne güzel. Sıkma canını. Kızında cok güzel poz vermiş he maşallah :))
Merhaba arkadaşlar bende 18 haftalık gebeyim rabbim nasip ederse kızım olacak ayrıntılı ultrasyona kaçıncı haftada girdiniz...
Bende paylaşamıorum cepten biraz önce göbişimi çektim ama beceremedim bitürlü
Ayrintilaya giren arkadaslar nekadar guzel haberlerle gelmissiniz hepinize masallahAllah izin verirse bende perşembe sabah 9 da ayrintiliya giricem cok ozledim bebisimi inşallah bende guzel haberlerle gelirim.bu arada kızlar ben mayis ve Haziran annelerinide okuyorum nekadar guzel doguranlar.dogum hikayelerini paylaşanlar.safak sayanlar cok guzeller ama.bende biran once ogunlere gelnek istiyorum. Cok sabirsizim ama dogduktan sonrada evde 3 cocukla nasıl bas edicem o ayri mesele ama Güzel Rabbim onun sabrinida verir
Çok sağol arkadaşım, hepimize maşallahBen bugün girdim, pazartesi yine gireceğim kısmetse. Bugünkü, doğum yapmayı düşündüğüm hastanedeydi, radyolog baktı, pek ayrıntılı değildi açıkçası, 5-6 dakikada bitiverdi. Pazartesi özelden doktorumun önerdiği perinatoloji uzmanına da randevu almıştım, iyi ki de öyle yapmışım. Hastanedeki tahmin ettiğim gibi üstün körüydü. Ama bu ayrıntılı olayı çok keyifli birşey, bakmaya doyamayacaksın. Gerçi sen diğer bebişlerinden tecrübelisindir. Ben heyecanla anlatıyorum işte öyle Eşim kameraya da çekti. Siz de çekin CD vermiyorlarsa. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.
Canim ya bisey sorucam cepten fotograflari nasıl paylasiyorsun birturlu bulamadim
Canim ben vakif gurebe bezmi alem üniversite sinde gircem cd vermiyolar 90 liraya cektircem benim hastane 300 istedi cok geldi eksiklerimizi aliriz diye dusunduk esimle malum 2 cocukta var evde birinin okul masrafi oburunun beziydi derken giderlerimiz cok oluyo olsun canlari sagolsunda
Ayrintilaya giren arkadaslar nekadar guzel haberlerle gelmissiniz hepinize masallahAllah izin verirse bende perşembe sabah 9 da ayrintiliya giricem cok ozledim bebisimi inşallah bende guzel haberlerle gelirim.bu arada kızlar ben mayis ve Haziran annelerinide okuyorum nekadar guzel doguranlar.dogum hikayelerini paylaşanlar.safak sayanlar cok guzeller ama.bende biran once ogunlere gelnek istiyorum. Cok sabirsizim ama dogduktan sonrada evde 3 cocukla nasıl bas edicem o ayri mesele ama Güzel Rabbim onun sabrinida verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?