2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canim, bende cok pahali bisey almamistim ama baya kullanisli hafif ve arabaya kolayca girebilen tarzdan aldim, oto koltuk cok kullanisli gelmemisti bana hem arabada hem pusette 5. ayindan sonra rahat degildi icine sigmiyordu bile :) arabaya ayri bi koltuk almistik, simdi yine almak zorundayim baya bi eskidi pusetimiz, yine ayni sekilde cok hafif ve kullanisli ama oto koltugu da hafif ici genis olanindan alacagim insallah

Son düzenleme:
saol azurecim allah hepimize kucağımıza sağlıklı bir sekilde alalım veee sağlıklı bi sekilde büyütelim16:

Canim heralde ikinci cocugun geliyo ilk zamanlar zor olcak buyuk cocugun icin kiskanmada olcak.ben ikinciye hamileyken buyuk kizim hep karnimi severdi ama dogum yaptigim gun bi durgunlasma oldu karin agrisi basladi ben hastanenin ust katında dogum yataginda yatarken asagida esim kizimi doktora goturdu karın ağrısı icin ama bisey bulamadilar sonra doktora durumu anlatinca psikolojik dedi bazen arada kiskanmalar olsada cok sukur dengeleyerek atlattik.simdi kardes telasini atlattigi icin bi kiskanma olcagini sanmiyorum.ana kucuk kizim biraz fena galiba busefer ozorlandircak bizi

Canim cok guzel gorunuyorlar bizde bu işleride babaanne yapiyo zaten kis bebekleri olacakları icin cok kullanisli olurlar.hepsini Güle güle kullanır inşallah

Ozaman bende senin gibi olmazsa son ay iğneye başvurcam teşekkür ederim bilgi için canım. Onun dışında alışverişi Temmuz sıcaklarına bırakmak istemiyorum ya olsun bitsin en kötü ufak tefek şeyler kalsın istiyorum onlarıda alışveriş merkezlerinden alırım.

Cok iyi bir marka sanırım senin kullanacağın araba ama dediğin gib pahalı ya yazık günah okadar para vermem ben. Tamm canım eşim gelişinde gidip onlarada bakalım. Nuna almazsak zaten almayız Heralde bugun.

Eki Görüntüle 1138893
vee buda 19 haftalik muhammed'im ve ben
yalniz kizlar benim karnim biraz asagida duruyo sanki sizinkilere gore

Maşallah maşallah ne güzelde belli oluyor oğluşun :)

Napalım artık oyle yicez evet kaşarlı yumurta da iyi bir seçenek ama kalori bakımından çok fazla. Her zaman söylediğim gibi şanslısın biz kim bilir nasıl ilaçlar verilen tavukların yumurtasını yiyoruz ben istediğim kadar ilaç almıyım diyorum ama her sekilde alıyorum ya :s

Bosver zayıflayıncasını düşünme hiç. Şuan ki rahatın önemli olan. Hayırlı uğurluolsun bu arada ne güzelde pozlar vermiş Deniz'in size maşallah canım :)) ayrıntılı ultrason cok farklı bir tecrübe. Inanılmaz güzel ve duygulu anlar yaşıyor insan o randevuda. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Maşallah subanallah canım nazarlardan korusun Rabbim sizide ne güzel herseyin güzel çıkması. Ee fotoğrafları da bekliyorum

Birturlu bulamadım artik bilen arkadaslarin yardimini beklicez icene sinir oldum valla

Bak şimdi yukarda orta sırada sondan 5. Sembol tıkla. Boyle çerçeve gibi olan sembol. Oradan yüklüyorsun canım

Son düzenleyen: Moderatör:

insalllah bekledigimden daha kolay olur, ablamin 2 aylik bebegi var her gordugunde cocugu hirpaliyor, iki kez yuzune vurdu cok korktum yani kasla goz arasi yapiyor anlamiyoruz bile... kizim dogdugunda 2 yasina yeni girmis olacak insallah dogumdan once sunnet ettirecez aceba o sirada pipisini falan kesermi ?

Canım korkma Endolü doktor bana da tek seferlik olmak üzere vermişti, aynı sızlamalarla gittiğim zaman. Bana iki sebepten olabilir dediler: 1-yorgunluğa bağlıdır 2-idrar yolları enfeksiyonudur
Ikinci sebep için tahlil vs yaptılar ilaç vs verdiler, kullandım bitirdim ama görüyorum ki gereksiz yere kullanmışım onları. Bugün çok yorulduğum zaman yine ağrıyor, o gün hiç kalkmadan yatıyorum birkaç saat sonra geçiyor. Sana da aynısını yapmanı tavsiye ederim

HTML:

Bencede gereksiz canım Allah sizede ikinci.ucuncuyu nasip eder insallah evde cocuk cok baska hele iki tane olunca bazen aksam televizyon izlemeyi birakip onların yaptiklarini izliyoruz cok baska bisey esime kalsa 4.cuyude istiyo ama doktorum artik ucte kal yasak dedi cunku sezeryanli oldugum icin ayrica ilk cocuktan once kist ameliyatim var ve iki cocugun arasinda birde bos gebelikten kurtajim var doktorumda artik yeter yipraniyosun dedi ve yasagi koydu hatta sezeyanda kordanlarini baglayalim dedi ama ben istemiyorum bissuru korunma yontemi varken gerek yok yani

cnm ben heyet raporu aldım. sürekli yatıyorum. enfeksiyon vardı ilaç kullandım geçti. ama geçmemiş heralde... pazartesi tekrrlayıp öyle gideyim doktora bari...

Hala bulamadım konuya cevap veri tiklayip ordanmi indircez

Evet canım yeni fotoğraf yüklemek için alıntı yapmayacaksın konuya cevap ver diyeceksin. Dediğim gibi bir üst kısımda 3 sıra varya işte yazı şekilleri, harfler semboller falan var. Orta sıraya bakacaksın. Orta sıranın son kısmından, sondan 5i simgeye tıklamam lazım. From cımputer' A tıklayıp dosyaları seç var. Oradan istediğin fotoğrafı yükleyin eklentiyi yükle var ona basacaksın. Sonra yüklenecek. En aşağıda cevapla var oraya basıp bitireceksin.

Canim cocuklarin kafası cok çalışıyo heran ne yapacaklarını bilemezsin Allah yardimcin olsun benimde 3.cu dogdugunda kizim 2.5 yaşında olcak bakalım bizi neler bekliyor. Sunnetide bence araya sıkıştırma dogumunu atlat oteki cocugunda biraz ele avuca gelsin ozaman yaparsin ben suanda misafir bile zor ağırlamaya basladim bakalım ramazanda nasıl misafirlerime hizmet edicem

Anneye mi benzemiş yıksa bizim kücük prenses :) maşallah annesine cok güzel bir hamile olmuş Rabbim nazarlardan saklasın sizi :)

Âmin canım hepimizi, ben bebeğimi ikidir rüyamda kendi bebekliğimin siluetinde görüyorum, bakalım doğru çıkacak mı :)
Babasına benzetmek isteyenlere de "hiç mesele değil, sonuçta ben bu adama aşık olup da evlendim" diyorum

Güzel taktik :)) valla Ben açıkcası bana benzesin istiyorum her haliyle kızımın hatta boyle ikiz gibi falan dolaşalım istiyorum :)) eşime bayılıyorum ama ailesinde bitek eşimi yakışıklı ve güzel bulduğum için o tarafa çeksin istemiyorum :)) bana çeksin bize çeksin ama sanırım babaya çekecek bizim kız. Bundan sonra bende oyle soyliyim bari kocacık daha cok mutlu olur :)

Olur olmaz mı benimki ilk duyduğunda ağzı kulaklarına vardı resmen. Hele bu günlerde daha çok ilgi bekliyorlar sanırım, haklılar da. Herkesin ilgisi bize ve bebeğe kayınca yalnız kalıyorlar biraz

canim sunneti esimin izinine ayarladim insallah tamemen o ilgilenecek, bi an once olsun bitsin istiyorum daha onceleri enfeksiyon falan yapmisti gec bile kaldim vallah...ilkindede son aylarim ramazana denk gelmisti sadece en yakinlari agirlamistim bu seferde oyle yaparim insallah, oruc tutmayi yada en azindan denemek isteyen varmi aceba aramizda ??? ilkinde hic tutmadim sonradan hepsini borc olarak tuttum ama zor oluyo tek basina...

Son düzenleme:

Canim eger oglusunda oyle bi sikinti varsa tabiki sunnet olmasi gerek yegenimde 6 aylikken olmustu cisini yapamiyodu.bende ramazanda aileleri ve esimin patronunu ailesiyle alicam oruc tutamicam galiba suanda bile cok cabuk acikiyorum bide ramazanda sıcakta susuzluk olursa cok kotu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…