- 25 Aralık 2011
- 397
- 98
- 73
maxi cosi çok iyi bende kızıma almak istemiştim ama 2011 yılında 1250-1500 arasıydı alamamıştım chicco dan aldım galiba 700 tl di ama ben gayet memnun kaldım puset+ oto koltuk uyumlu 9 ay oto koltuk olanı kullandım sonra pusete oturttum. Bayağıda kullandım çokda sağlam şimdide oğlumu oturtcam onuda büyütür
merhaba canim insallah sende hayirli haberlerle gelirsin, evet insan cok heyecanlaniyor bende o gunlere gelmek istiyorum kizimin yuzunu, ilk emzirmeyi onu bagrima basmayi cok istiyorum mesela... ama bi o kadarda korkuyorum ya ilgilenemzesem diye, oglum her gordugu bebegi hirpaliyor yuzunu cirmaliyo resmen.. napicam nasil alistiracam yada bunun gibi birsuru sey dusunuyorum..... hayirlisi elbet bi kolaylik verir rabbbim hepimizede
Ben iphone'a kadınlar kulübünün programını yükledim canım. Cevapla dediğin zaman fotoğraf ekleme butonu da var. Bunlar da annemin ördüğü ve örmeye devam ettiği battaniye ve yelekler:)
Eki Görüntüle 1139134 Eki Görüntüle 1139135 Eki Görüntüle 1139136
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım kansızlık için haptan daha etkili olan iğneyi önermişti doktorum. Eğer yükselmezse iğne veririm demişti ama çok şükür hapı düzenli kullanınca gerek kalmadı. Hapı ihmal etme çok çok düşük sayılmaz değerin endişe etmeçocuk arabasında da markadan çok kalite önemli ben bakarak inceleyerek almayı tercih ediyorum. Zaten sağına soluna kumaşına vs bakınca anlaşılıyor kalite. Ben henüz almayı düşünmüyorum temmuz sonu gibi bakıcam inş.
Canim bebek arabasi onemli iyi dusunmek lazim, bize abimler verecek bugaboo marka ama tabi onlarin sifirlari pahali cok. Arkadaslarim genelde maxi cosi diye bi marka var ya ondan kullaniyor cok da memnunlar ve cok pahali da degil bildigim kadari ile canim. Zaten 12 aydan sonra baston pusetlere geciyosun o yuzden hem arabada car seat olarak kullanilan hem araba olan modeller cok kullanisli bence. Maxi cosilere bi bak istersen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1138893
vee buda 19 haftalik muhammed'im ve ben
yalniz kizlar benim karnim biraz asagida duruyo sanki sizinkilere gore
Canım, yumurtayı bakteri kapmayalım diye çok pişmiş yememiz gerekiyormuş. Ama 10 dakikadan fazla haşlama ki o demir halkası olmasın beyazının içinde. Hani yeşil gibi bir halka oluyor çok haşlandığında, öyle olmasın. Kayısının üzerine bir iki dakika daha pişir bence. Biz bir de kümesten alıyoruz, yani çiftliktekiler gibi denetimli hayvanlar değil, hür tavuklar, ne bulursa yiyorlar. O nedenle iyi pişiriyorum. Ama çok çok fazla da değil. Kayısı olmayacak şekilde. Aslında en güzeli kaşarlı omlet bence. Böylece peynir de tüketmiş oluyorum.
Kızlar biz ayrıntılımızdan geldik çok şükür herşey yolundaBu çok başka bir buluşma oldu. Eşim de ben de tutamadık gözyaşlarımızı. Maşallah oğluma, çok güzel pozlar verdi bize. Doktor "Çok hareketli bu kerata, köfte dudaklı şuna bak." diye sevdi yavrumuzu. Bir ara bize gülümseyip, el salladı, doktor o anın fotoğrafını çekti. Devamlı bakıyorum. Bu gerçekten bir mucize, Allahım isteyen herkese nasip etsin. Biz anne baba olmayı çok isteyen bir çift değildik, yıllardır cesaret edemiyorduk. Yaşlanınca pişman olmayalım diye bir deneyelim dedik. Çok şükür rabbim nasip etti. Arkadaşlarım hep derdi erteleme, zor ama bambaşka bir duygu diye. Çok haklılarmış. Sanırım her kadın anne olmaya hazır ama bazen bunu başa gelmeden anlamak mümkün olmuyor. O nedenle bizim gibi kararsız olan samimi iki çift aile dostlarımızı da gaza getirdik, onlar da oğlumuza kardeş yapmak için çalışmalara başladı. Hayırlısı Allah'tan.
Bu arada umarım ayrıntılıya giren herkesin sonuçları iyidir. Yavrularımız hep mutlu olsun, sağlıklı olsun inşallah.
hayat1979dan haberiniz var mı? Çok merak ediyorum onu, en son acile gidecekti.
JOKER'de %50 indirim var. Geçen hafta 100 tl ye beğenip , iyi ki de almadığım 8 li hastane çıkışını 50 tl ye kaptım. Pijama altı ve kısmetse seneye yazın giyinsin diye bir tişört de aldım, çok güzeldi dayanamadım. GAPbaby'den birkaç tulum, patikli alt falan aldım. Kendime de LCWden kot pantolon bir de La Senza'dan geniş geniş külotlar aldım. Sıkıyor çamaşırlarım karnımı, eşim çok kızıyor oğlumu sıkıştırıyorsun diye. E madem çok ısrar etti ben de aldım bir sürüüü. Zayıflayınca nolacak bunlar bilmem ama ben kendimi tutamıyorum, çok alışveriş yapıyorum kendime. Normalde böyle değildim, sevdim tombiş olmayı :)
Merhaba kizlar aksam ayrintili ultrasonumz vardi ruyaaa gibiydiii mukemmeldii. hersey cok guzel dedi hic bir problemi yok masallah amniyos sivimizda normalmis oglum 1hafta onden gidiyor hala 25cm 495gr dedi doktorumuz. Karpuz yemende bi sakinca yok dedi bana birde seker yuklemesi icin konustum simdi yaptirirsan olmaz 26.haftada yaptirman gerekio dedi simdi bebegin seker orani degil senin sekerin cikar dogru olmaz dedi.bizde haberler bu kadar resmlerini de yuklicem pek poz verme havasinda degildi ama her haliyle muhtesem bebegim :) Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu cok guzell.
Birturlu bulamadım artik bilen arkadaslarin yardimini beklicez icene sinir oldum valla
Canim heralde ikinci cocugun geliyo ilk zamanlar zor olcak buyuk cocugun icin kiskanmada olcak.ben ikinciye hamileyken buyuk kizim hep karnimi severdi ama dogum yaptigim gun bi durgunlasma oldu karin agrisi basladi ben hastanenin ust katında dogum yataginda yatarken asagida esim kizimi doktora goturdu karın ağrısı icin ama bisey bulamadilar sonra doktora durumu anlatinca psikolojik dedi bazen arada kiskanmalar olsada cok sukur dengeleyerek atlattik.simdi kardes telasini atlattigi icin bi kiskanma olcagini sanmiyorum.ana kucuk kizim biraz fena galiba busefer ozorlandircak bizi
kızlar dün sızlama var demiştim 2 arkadş bendede oluyor demiş...
ama dün akşam iki kasığımdada sızlama zonklamalı ağrıya dönüşünce fitil kullandım. endol bebek için iyi değil dedi doktor ama gece yarısı yapacak bir şey yok. bugün daha iyiyim.pazartesi randevum var...
ben 22 ve 15 haftalıkken bebeğimi kaybettim çok endişeliyim o yüzden...:18::18::18::18::18:
İyi düşünmüşsünüz canım, biz bir taneyi düşünürken 3 taneyi hayata hazırlamak ne kadar zordur. Allah yardım etsin size. CD gereksiz, bir CD ye 50 lira ekstra para istedi hastane, yuh dedim. Doktor da hiç gerek yok dedi zaten. Telefona kaydediyor eşim, doktorun ve bizim konuşmalarımız da çıkıyor. Böylesi daha güzel bence.
Canım korkma Endolü doktor bana da tek seferlik olmak üzere vermişti, aynı sızlamalarla gittiğim zaman. Bana iki sebepten olabilir dediler: 1-yorgunluğa bağlıdır 2-idrar yolları enfeksiyonudur
Ikinci sebep için tahlil vs yaptılar ilaç vs verdiler, kullandım bitirdim ama görüyorum ki gereksiz yere kullanmışım onları. Bugün çok yorulduğum zaman yine ağrıyor, o gün hiç kalkmadan yatıyorum birkaç saat sonra geçiyor. Sana da aynısını yapmanı tavsiye ederim
cnm ben heyet raporu aldım. sürekli yatıyorum. enfeksiyon vardı ilaç kullandım geçti. ama geçmemiş heralde... pazartesi tekrrlayıp öyle gideyim doktora bari...
Hala bulamadım konuya cevap veri tiklayip ordanmi indircez
insalllah bekledigimden daha kolay olur, ablamin 2 aylik bebegi var her gordugunde cocugu hirpaliyor, iki kez yuzune vurdu cok korktum yani kasla goz arasi yapiyor anlamiyoruz bile... kizim dogdugunda 2 yasina yeni girmis olacak insallah dogumdan once sunnet ettirecez aceba o sirada pipisini falan kesermi ?
Anneye mi benzemiş yıksa bizim kücük prenses :) maşallah annesine cok güzel bir hamile olmuş Rabbim nazarlardan saklasın sizi :)
Âmin canım hepimizi, ben bebeğimi ikidir rüyamda kendi bebekliğimin siluetinde görüyorum, bakalım doğru çıkacak mı :)
Babasına benzetmek isteyenlere de "hiç mesele değil, sonuçta ben bu adama aşık olup da evlendim" diyorum
Güzel taktik :)) valla Ben açıkcası bana benzesin istiyorum her haliyle kızımın hatta boyle ikiz gibi falan dolaşalım istiyorum :)) eşime bayılıyorum ama ailesinde bitek eşimi yakışıklı ve güzel bulduğum için o tarafa çeksin istemiyorum :)) bana çeksin bize çeksin ama sanırım babaya çekecek bizim kız. Bundan sonra bende oyle soyliyim bari kocacık daha cok mutlu olur :)
Canim cocuklarin kafası cok çalışıyo heran ne yapacaklarını bilemezsin Allah yardimcin olsun benimde 3.cu dogdugunda kizim 2.5 yaşında olcak bakalım bizi neler bekliyor. Sunnetide bence araya sıkıştırma dogumunu atlat oteki cocugunda biraz ele avuca gelsin ozaman yaparsin ben suanda misafir bile zor ağırlamaya basladim bakalım ramazanda nasıl misafirlerime hizmet edicem
canim sunneti esimin izinine ayarladim insallah tamemen o ilgilenecek, bi an once olsun bitsin istiyorum daha onceleri enfeksiyon falan yapmisti gec bile kaldim vallah...ilkindede son aylarim ramazana denk gelmisti sadece en yakinlari agirlamistim bu seferde oyle yaparim insallah, oruc tutmayi yada en azindan denemek isteyen varmi aceba aramizda ??? ilkinde hic tutmadim sonradan hepsini borc olarak tuttum ama zor oluyo tek basina...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?