2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım nasıl aldın 6 kiloyu? bana yazabilir misin beslenme düzenini? Herkes karnın çok minik, kilo alman lazım falan diyor. çok moralim bozuluyor. ben normalde hep çok zayıftım ama şimdi almak istiyorum, iştahım da çok açılmadı nedense, eskisi gibi yiyorum.
pıt pıtlar dün vardı ama bugün bir şey hissetmedim daha

Canim kilo alcam diye sagliksiz beslenme etrafta cok hurafe oluyor cok yemek bebege kilo yapmiyor ben bunu bizzat ilk gebeligimde yasadim okadar cok yiyodumki tam 25 kilo aldim sistim kaynanam derdiki dudaklarini kessek kavurma yapsak bi kisi doyar diyordu cok kilo almaktan doktorum ekmegi.hamur isini kesti bu arada okadar kilo aldim 3260 kg bebeğim dogdu.ikinci gebeligimde normal yedim abartmadim 15 kilo aldim.yani demek istedigim etrafindakilere bakipta kafana bisey takma doktoruna guven.yumurtani.sutunu.yogurdunu.etini.meyveni eksik etme yeter

Iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir birkaç gündür ağrılarla uğraşıyorum yataktan kalkarken bile zorlanıyorum çok yordum kendimi sanırım ondan oldu tetenoz aşısını oldum kolumda ağrıyo napalım bebişlerimize değer aklıma bişeyi taktım bu aralar doğum fotoğrafçısı ayarlamak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Gecmis olsun canım benim gittigim hastane disardan fotografci almiyomus diye duydum. Hastanenin kendi fotografcisi varmis fiyatlarida 250 den baslayip 1000 liraya kadar cikiyormus tabi bunlar paket olarak oluyor.ben fotografci tutmayi dusunmuyorum esim herani cekicem dedi bebegi ilk cikarttiklarina.beni odaya getirdiklerinde.bebegi ilk kucagima verdiklerinde hepsini cekerim dedi

Canim cok guzel gorunuyorlar bizde bu işleride babaanne yapiyo zaten kis bebekleri olacakları icin cok kullanisli olurlar.hepsini Güle güle kullanır inşallah

Teşekkür ederiz canım:) kış olduğu için Yelek patik çok gerek zaten:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sen bu araba olayında neden acele ediyorsun? Nasıl olsa doğduklarında bebek arabasına koyamayız. Zaten kış bebekleri oluyorlar. Hem biraz toparlanırlar. Ben kendim toparlandıktan sonra eşimle almayı düşünüyoruz rahat rahat. Eğer kaliteli olacaksa tabiki maclaren olmalı:)
Ama ben park yatağını da arabasını da kraft alıcam:)

Son düzenleme:

Oyle ama biz alalım dedik ya indirimdeydi kaçırmayalım dedik ve aldık son dakika :)) ana kucağı da indirime girerse alcaz girmezse doğudan sonra alcaz

Oyle ama biz alalım dedik ya indirimdeydi kaçırmayalım dedik ve aldık son dakika :)) ana kucağı da indirime girerse alcaz girmezse doğudan sonra alcaz

Aslında iyi yapmışın Damlacım aşılara götürüp getirirken falan kolaylık oluyor araba. Ama hani özel aracınızla gidicekseniz falan çok gerekliliği yok ana kucağı ise olum resmen o bebekten ağır biz evde kullanıyorduk hep mama yedirirken uyuturken falan şimdide mahvetmiş üstünden atluyo çıkıyo tepiniyo falan 2.ye yeni alırım belki oyuncak etmiş oğlan kendine araba kaliteli olabilir ama analkucağında çok kaliteye bakmayın drim

Ben deneyecem canım, yarısını bile tutarsam çok iyi olur çünkü sonrasında da emziriyor olacaz inşallah, yine zor olur. Ama tabi susuzluğa bağlı ödem falan olursa zorlamayacam,sonuçta Allah zorlanmamızı istemiyor.

oy maşallah size, ne güzel qnneler varmış topicimizde, damlacım eklenti yapamadım siz de çok tatlı olmuşsunuz. Kızlarımız da böyle güzel yüzlü olsunlar inşallah:)

Allah razı olsun canım, huyları güzel olsun, Salih evlatlar olsunlar inşallah :)

Hayırlı olsun o zaman canım:) indirimdeyse alınabilir ama ben şuanda arabaya hiç bakmıyorum. Park yatak bakıyorum şuanda:) ana kucağı da almıcam. Puset alıcam ben aşılar götürürken onunla götürücem. Zaten sağlık ocağı evime yürüme 5 dakika. Eve de salonda yanımda yatması için sallananlardan alıcam. Onda da 6. Ayına kadar yatıyormuş. Sonra hareketleniyorlar zaten durmuyorlar üstünde:)

Eki Görüntüle 1138893
vee buda 19 haftalik muhammed'im ve ben
yalniz kizlar benim karnim biraz asagida duruyo sanki sizinkilere gore

Maşallah çok tatlısınız oğluşunla annesi:)) herkesin karnı bünyesine göre değişik duruyor:) önemli olan bebişlerimizin karnımızda sağlıklı ve mutlu olması:))) kıyafetin de çok tatlı:))

canim, bende senin gibi dusundum yarisini tutayim diyorum en azindan insallah odem falan cok olmaz, tabi bebisler daha onemli zorlanirsam tutmam bende, dedigin gibi rabbim bunada kolaylik vermis cok sukur...

Yaaa ama ben sifremi unuttum mailimi unuttum cok sapsirik bi anne oldum ciktim ama sizi cook ozledim ara sira baktim masallah tu tu tu nazar degmesin size minislerinizle huzurlu hayatlariniz olsun insallah gece gece yaziyorum yakinda sizinleyim suan anne evindeyim istanbul da bundan sonra yine beraberiz ayyyy heyecan dorukta hepinizi opuyorum tatli mi tatli uykular melekler basucunuzdan ayrilmasin

Hatırlamaz olur muyuz hiç, hoşgeldiniz tatlı anne ve kuzusu, nasıl gidiyor? Zorluyor mu miniğin seni? Cinsiyeti belli oldu mu?

Son düzenleme:

Günaydın canım inanmıyorum sana nerdesin sen Bakü'den bi geldin kayboldun? Ben cok merak ettim seni ama cok şükür birşeyin yokmuş. Kuzunun cinsiyeti ne hersey yolunda ve bursadasın dimi artık?

Günaydın canım ya ben terimleri hala anlayamadım benim aldığım şimdi puset değil mi :) biz araba koltuğu alcaz ana kucağı değil mi onun ismi de :) valla gidiyoruz alıyoruz ama ne isimleri onu bilmiyoruz heralde. Evet o sallananlardan bu ay bende alcam ama şimdi kafama takıldı 18 kg ya kadar taşıyormuş bu bebek ne zaman 18 kg olur acaba? Çünkü baska bir markanın 90 kg kadar taşıyanı var beşik tarzında sallanıyor dalan ama ana kucağı modelinde. Kemik gelişimi için ben istemiyorum onu dümdüz yatan olsun dedim. Markası da tiny love alacağım modelin baya uygulaması var üzerinde tavsiye ederim canım sanada

Çok teşekkür ederiz canım :) bu arada senin dün ayrıntılın yokmuydu yoksa ben mi yalnış hatırlıyorum?

Cok iyi bir marka sanırım senin kullanacağın araba ama dediğin gib pahalı ya yazık günah okadar para vermem ben. Tamm canım eşim gelişinde gidip onlarada bakalım. Nuna almazsak zaten almayız Heralde bugun.

Canim gunaydin, almissin sanirim arabayi? Nuna mi aldin? Hayirli ugurlu olsun saglikla kullansin hena hanim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…