canım ben 21 haftamdayım 18 den berı elımlı koydugmda yumruk tekme el ayaklarını hııssedıyorum ılk 15 haftada pıt pıtlar bSLAMISTI DEDIGN GBI O BEBISINDIR SENDE EN KISA ZAMANDA HISSEDERSIN HER ANNEYE GORE DEGISIRMIS CUNKU ben 6 kılo aldımsen sanslısın hıc uzulme bebısın beslenıyodur bı sekılde
canım nasıl aldın 6 kiloyu? bana yazabilir misin beslenme düzenini? Herkes karnın çok minik, kilo alman lazım falan diyor. çok moralim bozuluyor. ben normalde hep çok zayıftım ama şimdi almak istiyorum, iştahım da çok açılmadı nedense, eskisi gibi yiyorum.
pıt pıtlar dün vardı ama bugün bir şey hissetmedim daha
Iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir birkaç gündür ağrılarla uğraşıyorum yataktan kalkarken bile zorlanıyorum çok yordum kendimi sanırım ondan oldu tetenoz aşısını oldum kolumda ağrıyo napalım bebişlerimize değer aklıma bişeyi taktım bu aralar doğum fotoğrafçısı ayarlamak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Canim cok guzel gorunuyorlar bizde bu işleride babaanne yapiyo zaten kis bebekleri olacakları icin cok kullanisli olurlar.hepsini Güle güle kullanır inşallah
Teşekkür ederim canım bugun e bebekte bebek arabasının kampanyasının son günü biz hala üşengeçliğimizden gidip alamadık. Ama eşim bugün acaba iyimi yapıyoruz onu almakla falan diyince acaba dedim. Ya bebek arabasında hangi markayı düşünüyorsun? Ben kaliteli istiyorum ama oyle 1,5 bin falan ja olmasın ya yazıktır paraya. Chicco cok kaliteli gelmiyor bana ama maclaren ve mamas&papas bebek arabaları var bunlarda kaliteli birşeylere benziyorlar indirimjhdeğil ama bunlar suan için. Hangi marka iyi bu arabalarda ya?
Canım sen bu araba olayında neden acele ediyorsun? Nasıl olsa doğduklarında bebek arabasına koyamayız. Zaten kış bebekleri oluyorlar. Hem biraz toparlanırlar. Ben kendim toparlandıktan sonra eşimle almayı düşünüyoruz rahat rahat. Eğer kaliteli olacaksa tabiki maclaren olmalı:)
Ama ben park yatağını da arabasını da kraft alıcam:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyle ama biz alalım dedik ya indirimdeydi kaçırmayalım dedik ve aldık son dakika :)) ana kucağı da indirime girerse alcaz girmezse doğudan sonra alcaz
canim sunneti esimin izinine ayarladim insallah tamemen o ilgilenecek, bi an once olsun bitsin istiyorum daha onceleri enfeksiyon falan yapmisti gec bile kaldim vallah...ilkindede son aylarim ramazana denk gelmisti sadece en yakinlari agirlamistim bu seferde oyle yaparim insallah, oruc tutmayi yada en azindan denemek isteyen varmi aceba aramizda ??? ilkinde hic tutmadim sonradan hepsini borc olarak tuttum ama zor oluyo tek basina...
Ben deneyecem canım, yarısını bile tutarsam çok iyi olur çünkü sonrasında da emziriyor olacaz inşallah, yine zor olur. Ama tabi susuzluğa bağlı ödem falan olursa zorlamayacam,sonuçta Allah zorlanmamızı istemiyor.
oy maşallah size, ne güzel qnneler varmış topicimizde, damlacım eklenti yapamadım siz de çok tatlı olmuşsunuz. Kızlarımız da böyle güzel yüzlü olsunlar inşallah:)
Oyle ama biz alalım dedik ya indirimdeydi kaçırmayalım dedik ve aldık son dakika :)) ana kucağı da indirime girerse alcaz girmezse doğudan sonra alcaz
Eki Görüntüle 1138893
vee buda 19 haftalik muhammed'im ve ben
yalniz kizlar benim karnim biraz asagida duruyo sanki sizinkilere gore
Ben deneyecem canım, yarısını bile tutarsam çok iyi olur çünkü sonrasında da emziriyor olacaz inşallah, yine zor olur. Ama tabi susuzluğa bağlı ödem falan olursa zorlamayacam,sonuçta Allah zorlanmamızı istemiyor.
oy maşallah size, ne güzel qnneler varmış topicimizde, damlacım eklenti yapamadım siz de çok tatlı olmuşsunuz. Kızlarımız da böyle güzel yüzlü olsunlar inşallah:)
Yaaa ama ben sifremi unuttum mailimi unuttum cok sapsirik bi anne oldum ciktim ama sizi cook ozledim ara sira baktim masallah tu tu tu nazar degmesin size minislerinizle huzurlu hayatlariniz olsun insallah gece gece yaziyorum yakinda sizinleyim suan anne evindeyim istanbul da bundan sonra yine beraberiz ayyyy heyecan dorukta hepinizi opuyorum tatli mi tatli uykular melekler basucunuzdan ayrilmasin
Yaaa ama ben sifremi unuttum mailimi unuttum cok sapsirik bi anne oldum ciktim ama sizi cook ozledim ara sira baktim masallah tu tu tu nazar degmesin size minislerinizle huzurlu hayatlariniz olsun insallah gece gece yaziyorum yakinda sizinleyim suan anne evindeyim istanbul da bundan sonra yine beraberiz ayyyy heyecan dorukta hepinizi opuyorum tatli mi tatli uykular melekler basucunuzdan ayrilmasin
Hayırlı olsun o zaman canım:) indirimdeyse alınabilir ama ben şuanda arabaya hiç bakmıyorum. Park yatak bakıyorum şuanda:) ana kucağı da almıcam. Puset alıcam ben aşılar götürürken onunla götürücem. Zaten sağlık ocağı evime yürüme 5 dakika. Eve de salonda yanımda yatması için sallananlardan alıcam. Onda da 6. Ayına kadar yatıyormuş. Sonra hareketleniyorlar zaten durmuyorlar üstünde:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok iyi bir marka sanırım senin kullanacağın araba ama dediğin gib pahalı ya yazık günah okadar para vermem ben. Tamm canım eşim gelişinde gidip onlarada bakalım. Nuna almazsak zaten almayız Heralde bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?